Clinica Stomatologică Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București)

Timpul tău este important! La fel și sănătatea orală, pe care acum o poți obține rapid, fără durere, la Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București).

Clinica este situată în rond Piața Alba Iulia și este locul în care aparatura medicală modernă se întâlnește cu tehnicile de ultimă generație de îngrijire dentară pentru ca tu să te bucuri de o experiență excepțională la stomatolog și servicii stomatologice complete pentru adulți și copii. Clinica dispune de 12 cabinete dentare dotate cu tehnologii dentare moderne, serviciu propriu de radiologie și integrează conceptul pentru copii – Academia Spațială, unic în România prin sistemul de gamification și experiența digitală.

O echipă de medici profesioniști cu multiple specializări oferă servicii personalizate, de la cele de profilaxie, detartraj cu ultrasunete, până la cele mai complexe, implanturi dentare și sistemul „Dinți ficși în 24 de ore”. Protocol propriu pentru danturi fixe în 24 de ore realizat în urma cazurilor tratate în ultimii 11 ani. Totul într-o singură locație, pe strada Piața Alba Iulia, nr. 3, bl. 12, sector 3, București.

Map loading, please wait ...

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București) – contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09:00 – 21:00 / S-D: închis 

icon-p-harta Piața Alba Iulia (în rond), nr. 3, bl. 12, sector 3

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București):

Doctor Ionut Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie
Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. SILVIU REIT

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Dr. ALEXANDRU VLAD

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Dr. Asma Năstase Battah

Dr. ASMA BATTAH

Medic stomatolog cu competență în pedodonție, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Dr. Adina Dumitru

Dr. ADINA DUMITRU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Dr. DIANA POPESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Dr. DOINA ROTARU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Dr. IONELA PARASCIUC

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Dr. Iulia Mihăilă

Dr. IULIA MIHĂILĂ

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Dr. ANDREEA MUNTEANU

Medic stomatolog cu practică limitată la
pedodonție, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Șef Lucrări Dr. ANCA TEMELCEA

Medic Primar Ortodonție și
Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Dr. Cezara Grosu

Dr. CEZARA ELENA GROSU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Dr. AIMEE ENOIU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, București

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București):


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București):

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU PIAȚA ALBA IULIA DIN BUCUREȘTI?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Alba Iulia se află pe strada Piața Alba Iulia, nr. 3, bl. 12, sector 3, București.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București) ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București) este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00. Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU PIAȚA ALBA IULIA (BUCUREȘTI)?

Clinica Dentară Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București) se află în rond Alba Iulia, din sector 3, București.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU PIAȚA ALBA IULIA (BUCUREȘTI)?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU PIAȚA ALBA IULIA (BUCUREȘTI)?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București) oferim servicii stomatologice pentru copii, concepute la fel ca în Academia Spațială Dr. Leahu. La clinica dentară Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București) există cabinete de stomatologie moderne, special amenajate cu aparatură nouă și cu personaje de poveste, pentru ca tratamentele stomatologice ale copiilor să fie realizate în deplină siguranță și fără durere.

LA CE V RSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU PIAȚA ALBA IULIA DIN BUCUREȘTI?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu Piața Alba Iulia din București, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit).

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU PIAȚA ALBA IULIA (BUCUREȘTI)?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București), le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN SECTOR 3 BUCUREȘTI?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București)! Dacă întâmpini o urgență stomatologică, poți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU PIAȚA ALBA IULIA (BUCUREȘTI)?

La Clinica Dentară Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București), tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 91 34.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU PIAȚA ALBA IULIA (BUCUREȘTI)?

În Clinica Dentară Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București), tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU PIAȚA ALBA IULIA (BUCUREȘTI)?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București) folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Sky de la bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul „Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU?

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Pitești

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Pitești și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu  Pitești se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Pacienții ne recomandă!

,,Cineva din familie mi-a recomandat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Urmam deja un tratament ortodontic, dar nu era mulțumită de felul cum am fost tratată. Aici am avut parte de profesionalism și calmitate și sunt foarte mulțumită. Acum am reușit să termin tratamentul cu aparat dentar și sunt bine.” Daniela Anghel

,,Dintr-o recomandare am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu, dar am văzut și multe informații în media. Am venit în clinică cu probleme grave la o lucrare veche efectuată în altă clinică, care era un dezastru. Aici am ales pachetul fast&fixed cu implanturi dentare și mă simt bine. Recomand clinica pentru profesionalism. Fiecare om are ramura lui medicală, nu te tratează un om care nu este specializat pe implanturi dentare.” Mioara Gălătuș

,,Am aflat de această clinică căutând pe internet. Comentariile și impresiile celorlalți pacienți m-au determinat să vin aici. Am urmat mai multe tratamente dentare, printre care extracții la câțiva dinți irecuperabili, implanturi dentare și fațete. Mă simt foarte bine după realizarea acestora și am mai multă grijă la igiena orală. Nu aș vrea să pierd această clinică, deoarece este un partener de încredere.” Mihaela Nacu

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Piața Alba Iulia (București):

Beneficii pentru pacienți, în clinica dentară pentru copii și adulți:

 • Aparatură medicală modernă;
 • Soluții moderne de tratament;
 • Echipă completă de specialiști;
 • Stomatologie fără durere;
 • Toate opțiunile de tratament;
 • Costuri pe care le știi de la început;
 • Un plan de tratament complet.
Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia Bucuresti (1) (1)

Servicii și urgențe stomatologice la Clinicile Dentare Dr. Leahu Piața Alba Iulia, din București:

 • Servicii medicale integrate;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Dinți ficși în 24 de ore;
 • Stomatologie laser;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii chirurgie orală;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]


  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134