Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1

Poți beneficia de tratamente și soluții moderne de la specialiști în domeniu, în Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil.

Situată în nordul Capitalei, în Sectorul 1, pe strada Nicolae Caramfil nr. 41 (cu acces facil din Pipera, Primăverii și Herăstrău), clinica are 15 scaune stomatologice și are ca profil realizarea tuturor procedurilor stomatologice necesare pentru a oferi pacienților rezultatul dorit.
Din cauza lipsei timpului, din păcate, sănătatea orală este pusă pe ultimul plan. În Clinica Dentară Dr. Leahu din Caramfil pacienții pot obține rezultatele dorite într-un timp scurt. Sub deviza „Vizite scurte. Mai mult timp pentru tine”, Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil din Pipera vine în sprijinul oamenilor pentru care timpul nu este o resursă generoasă.

O echipă multidisciplinară de medici profesioniști va oferi servicii integrate rapide și eficiente tuturor pacienților care aleg Clinicile Dr. Leahu.

Sediul clinicii stomatologice din Sector 1 Dr. Leahu Caramfil cu acces facil din Pipera, Primaverii si Herastrau
Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, din Sectorul 1, pune la dispoziție o gamă largă de servicii pentru pacienți, în noul său sediu

Clinica stomatologica Dr. Leahu Caramfil, Sector 1, București – contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9777

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09:00 – 21:00 / S-D: închis

icon-p-harta Str. Nicolae G. Caramfil, nr. 41, Sector 1, București

Metrou: stația Aurel Vlaicu
Autobuze: 112, 301
Acces facil din zonele: Pipera, Primăverii, Herăstrău

Echipa de medici stomatologi din Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1:

Dr. DIANA ANDREI

Medic stomatolog

Dr. ANDRA CULURI

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRA RĂTESCU

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRU GOLEA

Medic stomatolog

Dr. PETRU OPRIȘ

Medic stomatolog

Dr. OANA PÎNZARIU

Medic stomatolog

Dr. ANCA MĂNUCU

Medic specialist ortodont

Dr. MĂDĂLINA TROFIN

Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala

Dr. Andra Călin

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Dr. ANA FLAUGIU

Medic stomatolog

Dr. ȘTEFAN LUNGU STAN

Medic specialist protetica

Dr. ALEXANDRU COPAE

Medic stomatolog

Dr. RALUCA VLAD

Medic stomatolog

Dr. ALINA STĂNILOIU

Medic stomatolog

Dr. RAZVAN VALET

Medic stomatolog

Dr. BIANCA IARCA

Medic stomatolog

Dr. MIRUNA DRAGANOV

Medic specialist endodont

Dr. EDUARD CRISTIAN BUTUZĂ

Medic stomatolog

Dr. VIOLETA BUTUZA

Medic stomatolog

Servicii Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1:


Întrebări frecvente despre Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU CARAMFIL?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil se află în București, pe Str. Nicolae G. Caramfil, nr. 41, în apropiere de Pipera, Primăverii și Herăstrău.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Caramfil ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 9777 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00. Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU CARAMFIL?

Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil se află în apropiere de mall Promenada și poți ajunge ușor cu metroul până la stația Aurel Vlaicu.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU CARAMFIL?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU CARAMFIL?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Caramfil nu se realizează servicii stomatologice pentru copii. Pentru serviciile micuților am ales să deschidem o clinică special dotată și amenajată conform cerințelor lor, numită Academia Spațială Dr. Leahu din București, care este foarte aproape de clinica din Caramfil, pe Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 19B.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CARAMFIL?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN CARAMFIL?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Caramfil, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BUCUREȘTI?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din București! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 9777.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CARAMFIL?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Caramfil, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 9777.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CARAMFIL?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Caramfil, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CARAMFIL?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Sky de la Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 9777. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Caramfil și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu Caramfil se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

,,Am lucrat în această clinică și în continuare fratele meu lucrează aici. Am ales să mă tratez datorită calității serviciilor și a amabilității personalului. Echipa este formată din profesioniști, așadar sunt mulțumită atât de servicii, cât și de interacțiunile din clinică. Am beneficiat de igienizări și obturații. Mi-au îmbunătățit calitatea vieții”, Ramona Butoi.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Facebook. Motivele pentru care am ales să vin aici au fost recenziile bune și interviurile vizionate cu Dr. Leahu. Problema cu care mă confruntam era pierderea dinților. La prima consultație mi s-a făcut o evaluare, unde s-a decis că am nevoie de extracții și implanturi dentare. Interacțiunea cu echipa a fost excelentă, din toate punctele de vedere: profesionalism, uman, relațional, social. M-am simțit bine din prima clipă când am intrat în contact cu echipa. Nu am avut dureri în timpul intervenției chirurgicale și nici după. M-am simțit și mă simt minunat. Viața mea s-a schimbat în bine și urmează în foarte bine. Gradul de satisfacție – la cel mai înalt nivel de comparație – SUPERLATIV! Recomand cu siguranță clinicile pentru amabilitate, profesionalism desăvârșit, rezultate minunate pentru pacient, transparență și explicații clare”, Laura Manea.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din mediul online, după care am accesat site-ul, de unde m-am informat în detaliu despre varietatea serviciilor oferite. M-am bucurat că am putut beneficia de toate tratamentele într-un singur loc, care îți conferă siguranță, confort și sănătate orală reală. Întreg personalul și medicii cu care am interacționat au demonstrat profesionalism și operativitate. Aici am beneficiat de consultație și radiografie, igienizare profesională, obturații, tratamente de estetică dentară și parodontale, dar și de extracția molarilor de minte. Experiența mea în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu a fost și este pe măsura așteptărilor. Serviciile sunt într-adevăr de înaltă calitate. Apreciez și faptul că mi-au fost identificate din primul moment toate nevoile de natură stomatologică. În mod cert Clinica Dentară Dr. Leahu din București – Caramfil este super și de excelență, în materie de medicină dentară. Desigur că, sentimentul și certitudinea unei sănătăți orale determină o schimbare pozitivă a sănătății în general și a calității vieții. Investind pentru o sănătate orală, îți este influențată sănătatea generală”, Roxana Mohorea.

,,Alegerea de a-mi pune aparat dentar la Clinicile Dentare Dr. Leahu a fost determinată de review-urile foarte bune pe care le-am găsit online și de testimonialele pacienților. La prima consultație am aflat că am nevoie de un implant dentar și o coroană dentară. Aici am fost tratată corespunzător, problema mea a fost rezolvată în totalitate. Interacțiunea cu echipa s-a desfășurat în cele mai bune condiții, începând de la serviciile de recepție, până la serviciile prestate de medici. De-a lungul purtării aparatului dentar a fost nevoie de activări, extracția măselelor de minte, inserarea implantului, augumentare osoasă, tratamente de canal cu pivoți de sticlă. Este o experiență preponderent pozitivă. În mod cert faptul că aparatul dentar a determinat îndreptarea dinților mei a condus la îmbunătățirea imaginii de sine, întrucât mă simțeam ușor complexată de faptul că dinții mei erau foarte strâmbi. Recomand aceste clinici, motivul ar fi profesionalismul și experiența medicilor. Merită precizate numele domnilor doctori Temelcea și Rătescu, ce au contribuit la modelarea experienței mele pozitive. Una prin atitudine, cealaltă prin empatie și precizia explicațiilor”, Cristina Mocanu.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la TV. Mă confruntam cu bruxism și am ales să vin la un control ortodontic, iar mama mea avea nevoie de implanturi dentare. Prin prisma TV-ului și datorită aparițiilor domnului Dr. Leahu, am simțit legătura medic – pacient. Am avut o experiență mai mult decât plăcută, fiind tratate cu profesionalism, respect și devotament față de proceduri. Reprezentantul de pacient și doctorii s-au comportat frumos. Eu am beneficiat de un aparat dentar de tip gutieră, iar mama mea de extracții, inserări de implanturi și igienizări profesionale. Recomandăm cu încredere aceste clinici, în mod special echipa de chirurgie și protetică”, Diana și Mărioara Niculae.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la nepoata mea. Auzind că sunt cele mai bune clinici din capitală, am venit și eu pentru a-mi reface întreaga dantură cu implanturi dentare. Foarte bună a fost interacțiunea cu întreaga echipă. Dr. Konstantinos Liarokapis și doamna Dr. Andrei Diana au fost foarte amabili. Aici am beneficiat de implanturi dentare sus și jos, coroane provizorii și definitive. Acum după tratamente mă simt foarte bine. A fost greu până s-a vindecat operația în partea maxilarului superior, pentru că a fost o intervenție amplă, dar acum mă simt foarte bine și sunt foarte mulțumit”, Cristian Grigorescu.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu dintr-o reclamă pe Facebook. Am citit, am ascultat postările video, am analizat și mi-a inspirat încredere. Am simțit că aici o să-mi rezolv problema cu dantura. Am venit pentru implanturi prin metoda Sky fast&fixed de la bredent. Am urmat o intervenție chirurgicală cu implanturi zigomatice și mă simt foarte bine. Voi recomanda din toată inima aceste clinici”, Matilda Calin.

,,Ceea ce m-a determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu a fost dotarea cu aparatură modernă. Aveam probleme la mandibulă și am considerat că aici cu siguranță îmi vor fi rezolvate problemele. Interacțiunea cu întreaga echipă a fost una extraordinară, toată lumea a dat dovadă de profesionalism. Tratamentul dentar a implicat extracția dinților și înlocuirea lor cu 4 implanturi dentare și montarea unei lucrări fixe. Recuperarea a fost una foarte rapidă, fără dureri. În momentul de față mă simt foarte bine și sunt mulțumit de aspectul lucrării”, Otto Marcus.

„Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu tocmai pentru că mi-a fost oferită posibilitatea de a-mi rezolva problemele pe care le aveam cu dantura în doar 24 de ore. Mereu mi-a fost frică să merg la medicul stomatolog, însă aici echipa medicală mi-a inspirat încredere prin felul cum mi-au fost explicate problemele dentare și serviciile pe care urma să le fac. În timpul intervenției, dar și după aceasta, până în momentul montării lucrării finale, m-am simțit foarte bine și nu am întâmpinat nici măcar o problemă. Acum mă prezint în clinică pentru igienizarea lucrărilor și controalele regulate. Pentru că am fost foarte mulțumit de profesionalismul medicilor de aici, am adus-o și pe soția mea să facă câteva tratamente stomatologice.” Marian Cojocaru

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din emisiunea ,,Vorbește lumea”, de pe Pro Tv. Am venit cu mare încredere, iar toate problemele dentare au luat sfârșit, azi sunt fericită că am un zâmbet frumos. Aici mi s-au reevaluat lucrările mai vechi, mi s-au tratat dinții afectați pe canal și mi-am reabilitat dantura în unele locuri chirurgical. După toate tratamentele efectuate mă simt mai încrezătoare, frumoasă, iar faptul că pot mânca sănătos îmi este foarte benefic. Astăzi dându-mi seama cât de important este să investim în noi, ca oameni. Nu aș vrea să pierd calitatea serviciilor oferite în această clinică, care este la un nivel foarte înalt.” Valentina Andrei

,,Doctorul stomatolog pe care îl aveam înainte mi-a recomandat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru implanturi. Ani de zile am stat cu proteză mobilă și m-am simțit groaznic, se inflamau gingiile, nu puteam mânca de dureri și aveam niște infecții foarte urâte. La clinica Dr. Leahu am avut parte de un salt extraordinar. În timpul intervenției cu implanturi dentare și nu numai, chiar și în timpul tratamentelor de canal, stăteam pe scaun și nu-mi venea să cred ce văd aici, m-a fascinat tehnologia, lucrările provizorii, cu care am stat 6 luni de zile și acum că am lucrări definitive fixe este wow. Am convingerea că Dr. Ionuț Leahu și-a ales o echipă foarte bună, un personal cu o serioasă și înaltă pregătire. Le mulțumesc medicilor, dar și responsabilei care s-a ocupat de planul meu de tratament și care mi-a ales o echipă excelentă.” Sanda Stănescu

,,Pentru că mă confruntam cu parodontoză de mulți ani de zile, am ales să vin într-o clinică mare, precum este Clinica Dentară Dr. leahu, pentru că dispune de toate specializările, inclusiv implantologie. Am fost tratat excelent de toată echipa. Am beneficiat de tratamente parodontale, aparat ortodontic și implanturi. După toate aceste tratamente mă simt excelent. Recomand clinicile pentru grija pe care o au medicii stomatologi pentru pacient și pentru tratamentele complete care se fac pentru o dantură sănătoasă”, Alexandru Stanciu.

,,Locuiesc în Irlanda și de curând am venit la controlul periodic, la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Acum vreo 3 ani am avut probleme cu dantura și am ales să beneficiez de sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Având o paradontoză severă, mi s-a oferit un plan de tratament cu implanturi dentare. Intervenția a presupus extracția dinților irecuperabili, inserarea implanturilor dentare, a doua zi montarea lucrărilor provizorii, iar după 6-7 luni mi s-a pus lucrarea finală. Apoi am venit la controale periodice, din 6 în 6 luni. Sunt foarte mulțumit de tot personalul, de amabilitatea și profesionalismul medicilor. Consider că această clinică este de un nivel mondial, ceea ce am văzut aici de la dotarea clinicii, curățenia exemplară și până la promptitudinea întregului personal denotă cât de siguri sunt oamenii prin serviciile oferite. Un alt lucru care m-a impresionat este că domnul Dr. Ionuț Leahu formează medici tineri și îi ajută să evolueze și să exceleze în a le oferi pacienților cu totul o sănătate dentară perfectă. Recomand cu încredere la toate cunoștințele, nu am nici măcar un reproș de făcut nimănui. Felicitări întregului personal. Mulțumesc!” Emil Ene

,,Am avut o experiență personală grozavă la Clinicile Dentare Dr. Leahu. M-am simțit foarte bine, am venit cu bucurie în suflet, de fiecare dată. Întreaga echipă a fost primitoare, caldă și profesionistă, toți au fost extrem de receptivi la problemele și trăirile pacienților. Personal, am venit cu mare bucurie și încredere, iar doamna Dr. Diana Andrei s-a dovedit a fi nu doar un doctor minunat, ci și un suflet cald și o prietenă de încredere. Fiind vorba de îmbunătățirea calității vieții oamenilor, o să recomand serviciile clinicii cu mare entuziasm și încredere.” Ecaterina Măruță

,,În urma unei recomandări am ales să vin și eu la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Îmi doream foarte mult să pot mânca și vorbi așa cum trebuie. Așadar, am ales sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”. În 2020 a avut loc intervenția chirurgicală, iar din momentul în care mi-au fost puse și lucrările finale fixe pe implanturile dentare, viața mea s-a schimbat complet. Acum, vin la controalele periodice și igienizările profesionale ale lucrărilor și sunt foarte mulțumit. Mă simt foarte bine, nu simt că am implanturi dentare și duc o viață normală, la fel ca atunci când aveam dinții naturali.” Adrian Ciupitu

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la sora mea, care este pacientă. Argumentele ei m-au determinat să vin să-mi rezolv problemele dentare la mandibulă. Am făcut o intervenție chirurgicală complexă, ce a implicat inserarea a 6 implanturi dentare, iar a doua zi montarea lucrării provizorii fixe, cu care voi sta 6 luni, pentru a se vindeca osul și gingia. M-am recuperat destul de repede după operație. Sunt foarte mulțumit și mă simt bine”, Daniel Murgulet.

,,Din descrierile făcute despre expertiza grupului, multitudinea clinicilor și în special experiența dobândită în lucrul cu pacienții care au prostatic Valve și anticoagulant, m-au determinat să vin să-mi rezolv problemele dentare la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Sunt foarte mulțumită pentru lucrarea făcută, pentru profesionalismul tuturor și calitatea lucrărilor. Mi s-au tratat dinții afectați de cariile dentare și mi s-au inserat 9 implanturi în locul dinților pierduți. Întreaga dantură a fost evaluată și tratată. Mă simt foarte bine cu lucrarea. Arată excepțional de bine. Pentru mine calitatea lucrărilor a fost pe primul loc, așa că sunt mulțumită de costul pe care l-am suportat”, Letiția Miloslav.

Pacient al Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1, alaturi de Dr. Stefan Lungu

„Știam că am nevoie un tratament stomatologic de calitate, de aceea am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aici am optat pentru sistemul de implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore” și viața mi s-a schimbat complet. Acum am o dantură sănătoasă și foarte frumoasă, trebuie să mă obișnuiesc să zâmbesc mai mult și cu mai multă încredere. M-am înțeles foarte bine cu echipa de aici, serviciile au fost excelente, iar perioada de vindecare a trecut foarte repede. Îi mulțumesc foarte mult atât doamnei Dr. Corina Cîmpean, cât și domnului Dr. Ștefan Lungu pentru tot ajutorul! Recomand cu drag Clinicile Dentare Dr. Leahu.” Ion Dincă

,,L-am văzut pe Dr. Leahu la TV, mi-a plăcut și am luat decizia de a veni la clinică. Problema a fost rezolvată. Am fost foarte mulțumită de serviciile clinicii, de Dr. Răzvan Valet, care lucrează cu devotament, milostenie pentru pacient, înțelegere și multă știință de carte și profesionalism. Eu fiind un pacient dificil. După tratament mă simt perfect pentru că pot mânca. Le-am recomandat clinica tuturor prietenelor mele cu vârsta cuprinsă între 72 și 82 ani. Recomand tuturor de câte ori pot, eu însămi am 78 de ani”, Mariana Sârbu.

„Aveam nevoie de implanturi dentare în partea superioară și în partea inferioară, iar atunci au început căutările mele pe internet, pentru a afla care este clinica potrivită unde pot beneficia de acest serviciu. Atunci am descoperit Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aparatura modernă întâlnită aici a fost primul factor de încredere pentru a accepta planul de tratament propus. Situația mea nu a fost una simplă la prima vedere, deoarece sunt diabetic, dar medicii din cadrul clinicii sunt profesioniști și mi-au oferit toate indicațiile necesare pentru ca afecțiunea pe care o am să nu fie un impediment în a obține o dantură sănătoasă. Sunt foarte mulțumit de rezultat și mă simt foarte bine acum după tratament. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu deoarece medicii sunt pregătiți să răspundă tuturor nevoilor pacienților.”

Dr. Leahu impreuna cu pacienti care au beneficiat de implant dentar

,,Locuim în Irlanda de peste 20 de ani. În urma unui search pe Internet am ajuns la concluzia să venim în România. Tehnologia avansată, medicii specialiști și tratamentele revoluționare de înaltă calitate, ne-au făcut să ne oprim la Clinicile Dentare Dr. Leahu din București. Atât eu, cât și soțul am avut niște proceduri mai complexe: implanturi, sinus lifting, adiție de os, plus coroane. Suntem foarte mulțumiți de toate procedurile, nu am simțit durere. Recomandăm cu încredere serviciul de implantologie, cât și celelalte. De la prima consultație am fost foarte încântați de Dr. Ionuț Leahu, care ne-a dat o mare încredere de a merge mai departe. Mulțumim și domnului Dr. Alex Dragu și asistentei Crinuleț, cum îi spunea el. Recomandăm toate serviciile cu mare încredere. Suntem foarte mulțumiți de finalul lucrărilor, chiar dacă la noi a fost procedura mai lungă, s-a meritat! Vă mulțumim și vă felicităm pentru clinicile pe care le-ați deschis pe teritoriul României. Mult Succes!” – Violeta & Marcel Onufrei

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Facebook și de la televizor. Am avut mari probleme cu dantura, mă confruntam cu boala numită: parontodoza. Sunt foarte mulțumit din punct de vedere medical de cum a decurs tratamentul special pentru gingii, inflamații, sângerări. Pot spune că m-am născut a doua oară, este minunat! Recomand clinica la toată lumea, pentru că sunteți profesioniști. Jos pălăria! Mihai Moldoveanu

Pacienti alaturi de medicii din echipa Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu am beneficiat de un tratament complex cu implanturi și coroane dentare. Viața mea s-a schimbat cu mult în bine, acum zâmbesc mai mult și mă bucur când persoanele din jurul meu observă și apreciază noua mea dantură. Sunt extrem de mulțumit, rezultatul final este unul excepțional! Am recomandat această clinică și continui să o fac pentru că aici mi-am recăpătat încrederea!” Dan Doltu

Pacienti alaturi de un medic din echipa Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1

„M-am simțit foarte bine încă de la prima vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Am ales să urmez un plan de tratament complex și mi-a plăcut foarte mult faptul că am fost primită cu multă căldură. De asemenea, și soțul meu este foarte mulțumit, iar când o să aibă probleme cu dantura o să vină și el cu siguranță. Aparatura din clinică este foarte modernă, medicii sunt foarte tineri iar aici ne simțim ca acasă. De aceea, recomandăm cu mare drag tuturor!” soții Bertia

,,Părerile pacienților de pe canalele de promovare m-au determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu.  Am venit cu frică de stomatolog, dar aici la clinică am reușit să depășesc acest lucru și să vin cu încredere. Am urmat tratamente pentru parodontoză, tratamente de canal, am făcut și câteva implanturi dentare cu adiție de os și la final mi-am pus coronițe din ceramică integrală și fațete. De când am terminat tratamentele mă simt mai încrezătoare și stăpână pe mine, iar cu lucrarea pe implanturi mă simt foarte bine.” Ioana Harabagiu

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din emisiunea ,,Vorbește lumea”, de pe Pro Tv. Am venit cu mare încredere, iar toate problemele dentare au luat sfârșit, azi sunt fericită că am un zâmbet frumos. Aici mi s-au reevaluat lucrările mai vechi, mi s-au tratat dinții afectați pe canal și mi-am reabilitat dantura în unele locuri chirurgical. După toate tratamentele efectuate mă simt mai încrezătoare, frumoasă, iar faptul că pot mânca sănătos îmi este foarte benefic. Astăzi dându-mi seama cât de important este să investim în noi, ca oameni. Nu aș vrea să pierd calitatea serviciilor oferite în această clinică, care este la un nivel foarte înalt.” Valentina Andrei

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la un prieten chirurg, iar ceea ce m-a determinat să vin aici a fost profesionalismul și standardul ridicat al dorințelor echipei. Sunt foarte mulțumită de tratamentele realizate, iar aici este un maraton stomatologic fără dureri în timpul procedurilor și chiar și în perioada de vindecare. Am urmat un tratament cu mai multe implanturi dentare și câteva tratamente endodontice. Clinica Dr. Leahu a fost locul unde am mers cu încredere pentru rezolvarea problemelor mele stomatologice și locul unde găsești excelență în stomatatologie.” Anca Nicolaica

„Înainte să ajung la Clinicile Dentare Dr. Leahu aveam o lucrare fixă în partea de sus, care a cedat și îmi provoca dureri cumplite. Am ales împreună cu domnul Dr. Ionuț Leahu să am din nou o dantură fixă cu ajutorul implanturilor dentare și a lucrărilor fixe. Acum sunt în timpul vindecării gingiei și am lucrările provizorii, dar mă simt foarte bine, vorbesc și mănânc cum trebuie. Sunt cu totul alt om, tratamentul făcut aici m-a ridicat psihic, m-a ajutat digestiv și mi-a redat zâmbetul. Clinica Dr. Leahu este o clinică în care ai încredere încă din momentul în care pășești. Medicii sunt devotați și colaborează între ei și sunt convinsă că lucrarea finală ce o s-o am curând va fi la fel de bună ca aceasta provizorie.” Argentina Velea

„Mă confruntam cu mari probleme ale danturii și am început să caut mai multe informații despre clinici stomatologice. Eu îl știam pe domnul Dr. Ionuț Leahu din mai multe apariții TV. Recunosc că am fost la mai multe clinici dentare, dar în clinica dumnevoastră m-am simțit cel mai bine. Întreg personalul este empatic, profesionist și atmosfera este foarte frumoasă. Deși intervenția chirurgicală a fost una complexă, vă spun sincer că nu m-am așteptat să trec atât de ușor prin ea. Acum după finalizarea tratamentului cu implant dentar mă simt extraordinar. Zâmbesc mai mult și sunt foarte încântată de lucrare. Am recomandat și am să vă recomand ori de câte ori voi avea ocazia. Vă mulțumesc din suflet!” Liliana Cîmpulungeanu

Pacient alaturi de medicii din echipa Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1

„Atunci când am ales sistemul de implanturi „Dinți ficși în 24 de ore” mi-a fost puțin teamă de intervenția chirurgicală, dar după ce am discutat pentru prima oară cu domnul Dr. Leahu am avut încredere că totul va fi bine. Exact așa s-a întâmplat, nu am simțit durere deloc! Viața mea s-a schimbat radical și sunt foarte fericită pentru că am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu, recomand tuturor cu foarte mare încredere!” Elisabeta Stavri

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu în urma informațiilor citite pe internet. Sunt foarte mulțumită de modul în care mi-au fost tratate problemele stomatologice, iar personalul clinicii este foarte cald și primitor. Mi-au răspuns la toate întrebările legat de intervenția cu implant și mi-au oferit sprijin pe tot parcursul tratamentului. Am rămas impresionată de faptul că la această clinică poți avea o dantură fixă într-o singură zi, fapt ce a contat enorm pentru mine care lucrez în străinătate. Totul s-a rezolvat rapid și eficient. Recomand tuturor românilor din țară și din diaspora să vină la această clinică pentru că oferă servicii de calitate și întreg personalul este amabil.” Ramona Beletu

,,Am venit la această clinică cu probleme dentare nerezolvate la timp, probleme care s-au tratat în urgență dublă. Aici, toate problemele au fost tratate cu profesionalism de o echipă întreagă care mi-a comunicat permanent soluțiile și foarte eficient. Am beneficiat de tratamente endodontice, plombe, implanturi și extracții. A fost o experiență de nota 10. Mulțumesc domnului Dr. Valet care mi-a fost alături pe toată perioada tratamentelor, dar și domnilor doctori Dîgă și Butuza, pentru implicare și profesionalism”, Alexandrina Ivașcu.

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru redarea zâmbetului și pentru redarea frumuseții dentare. Pot spune că aici am găsit o echipă excepțională, coordonatorul de pacient foarte, foarte bun, inclusiv medicii ce-ți spun cuvinte frumoase, amabilitate și promptitudine. Vă mulțumesc! Am beneficiat de o reabilitare totală cu 11 implanturi dentare într-o singură intervenție chirurgicală – 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐒𝐤𝐲 𝐟𝐚𝐬𝐭&𝐟𝐢𝐱𝐞𝐝, după care s-au montat lucrările fixe. După toate tratamentele efectuate mă simt foarte bine!” Ana Constantin

,,În urma recenziilor am observat că este o clinică serioasă și am ales să vin la o consultație. Am fost și la alte clinici, dar nu am primit încrederea pe care mi-a inspirat-o domnul Dr. Leahu. Aveam probleme foarte mari. Mă simt foarte mulțumită de modul în care mi-a fost rezolvată problema. De aceea am recomandat tuturor prietenilor această clinică. După 6 ani de la intervenție mă simt foarte bine. Mi-au fost înlocuiți dinții naturali afectați cu implanturi dentare. Am beneficiat de procedura numită fast&fixed. În trecut eram foarte tristă, nu puteam zâmbi, aveam impresia că toți se uită la dantura mea. Acum totul este bine și zâmbesc încrezătoare”, Anica Ghiuzan.

,,Felul cum vorbește domnul Dr. Ionuț Leahu la televizor m-a convins să vin la aceste clinici. Mă confruntam cu multe probleme dentare, printre care un canin inclus, dinți spațiați și dinți lipsă. Toată echipa a fost drăguță, a știut să-mi explice pe înțelesul meu problemele pe care le aveam și m-am convins că medicii sunt profesioniști. Printre tratamentele de care am beneficiat au fost obturații dentare și retratamente pe canal, aparat ortodontic, implanturi și coronițe ceramice. Mă simt foarte bine atât estetic, cât și funcțional. Acum pot zâmbi cu încredere”, Elena Mihai.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu citind pe internet, căutând cele mai bune recenzii, comparând cu alte clinici. Am ales să-mi rezolv problemele dentare aici deoarece lucrează cu materiale biocompatibile. Mă confruntam cu dinți lipsă și am beneficiat de implanturi, adiție de os, sinus lift, lucrări provizorii și după 6 luni lucrări finale. Am găsit o echipă de profesioniști bine pregătită. Mă simt fantastic, mi s-a schimbat calitatea vieții, iar din punct de vedere estetic este ireproșabil. Recomand clinicile cu toată încrederea”, Liliana Șerbănescu.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu la un eveniment profesional, am ascultat prezentarea domnului Dr. Leahu despre viziunea și strategia, valorile clinicii. Am avut încredere în calitatea serviciilor și de aceea am ales să vin la aceste clinici. Tratamentul de care am beneficiat a fost de dublu fast&fixed cu implanturi dentare. Totul a decurs rapid, eficient, totul a fost clar și personalul a dat dovadă de empatie și susținere în întregul proces. Gradul de satisfacție față de serviciile și modul în care am fost tratată în clinică este maxim! Mi-au redat o viață normală și am avut parte de o experiență pozitivă, în ciuda dificultății procedurilor”, Camelia Cringus.

,,Argumentele și mulțumirea fiicei mele, care este pacientă de câțiva ani a Clinicilor Dentare Dr. Leahu, m-au făcut să vin să-mi tratez problemele dentare de la mandibulă aici. Nu am nimic de reproșat în ceea ce privește modul în care am fost tratat de întreaga echipă. Medicii s-au comportat exemplar, iar asta m-a făcut să am siguranța că problema mea va fi rezolvată de mâinile celor mai buni medici. Am beneficiat de un pachet cu 6 implanturi dentare la mandibulă, o lucrare provizorie fixă, cu care am stat 6 luni, până m-am vindecat complet, pentru a se putea monta lucrarea fixă finală. Pot spune că am căpătat din nou încredere în mine, pot să zâmbesc, să mănânc, iar calitatea vieții s-a îmbunătățit. Recomand pentru profesionalismul și promptitudinea întregii echipe”, Marcel Gavrila.

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație medic specialist 200 lei
Consultație Dr. Leahu 300 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 190 lei
Obturatie 1 suprafata  310 lei
Obturatie 2 suprafate  410 lei
Obturatie 3 suprafate  450 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 690 lei
Tratament la microscop molar 1050 lei
Retratament la microscop molar 1100 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 480 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 830 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 220 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 280 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 245 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
Extractie mono/pluriradicular 330 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 280 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 180 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 380 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Obturatie dinte permanent 370 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1450 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroana CEREC 2500 lei
Coroana Ceramica Integrala EMAX 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Inno 3150 lei
Implant dentar Straumann BLX 4500 lei
Implant dentar Zigomatic 10800 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 4800 lei
Aparat Invisalign 25500 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25200 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Deschiderea celei de-a patra clinici stomatologice din portofoliul Dr Leahu a venit ca urmare a cererii pacienților de servicii rapide și de calitate, în Pipera. Calitatea actului medical din cadrul acestei clinici de stomatologie este asigurată de către o echipă formată din medici stomatologi cu experiență, ce vor oferi servicii medicale de calitate, cu ajutorul aparaturii medicale moderne. Satisfacția pacienților noștri este prioritatea care ne ghidează activitatea în toate clinicile noastre, inclusiv în cadrul Clinici Dentare Dr. Leahu Caramfil din sectorul 1! Așadar, te așteptăm în locația din Pipera, pentru a găsi tratamentul potrivit pentru tine!

Dr. Leahu Caramfil, cabinet stomatologic pentru copii și adulți

 • Pentru noi, pacientul este ÎNTOTDEAUNA pe primul plan! În cadrul clinicii se pune accent pe educarea pacienților în prevenirea și tratarea tuturor afecțiunilor stomatologice, construind astfel o relație strânsă între medic și pacient;
 • Performanță, tehnologie, empatie, respect! Acestea sunt principiile după care se ghidează toți medicii noștri dentiști. Astfel, vei beneficia de servicii moderne și de vasta experiență în domeniu a specialiștilor noștri, în Sector 1;
 • Timpul de așteptare sau de realizare a procedurilor este redus semnificativ, grație tehnologiei și aparaturii moderne;
 • Rata de succes a tuturor procedurilor realizate, inclusiv a implanturilor dentare, va fi de 100%;
 • Vei avea certitudinea că te afli pe mâini bune și că te vei bucura mult timp de investiția făcută!
Cabinet din clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil complet dotat cu aparatură dentară de ultimă generație
Cabinetele din clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil sunt amenajate și utilate cu aparatură nouă și performantă

De ce servicii beneficiezi la Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil?

 • Servicii medicale integrate;
 • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore
 • Coroane și fațete dentare din ceramică realizate în doar 1 oră;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Depistarea suspiciunii de cancer oral în numai 2 minute;
 • Stomatologie laser;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.
Imagine dintr-un cabinet dentar din clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1
Clinicile Dentare Dr. Leahu Caramfil oferă servicii stomatologice de calitate.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777