Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1

Poți beneficia de tratamente și soluții moderne de la specialiști în domeniu, în Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil.

Situată în nordul Capitalei, în Sectorul 1, pe strada Nicolae Caramfil nr. 41 (cu acces facil din Pipera, Primăverii și Herăstrău), clinica are 15 scaune stomatologice și are ca profil realizarea tuturor procedurilor stomatologice necesare pentru a oferi pacienților rezultatul dorit.
Din cauza lipsei timpului, din păcate, sănătatea orală este pusă pe ultimul plan. În Clinica Dentară Dr. Leahu din Caramfil pacienții pot obține rezultatele dorite într-un timp scurt. Sub deviza „Vizite scurte. Mai mult timp pentru tine”, Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil din Pipera vine în sprijinul oamenilor pentru care timpul nu este o resursă generoasă.

O echipă multidisciplinară de medici profesioniști va oferi servicii integrate rapide și eficiente tuturor pacienților care aleg Clinicile Dr. Leahu.

Sediul clinicii stomatologice din Sector 1 Dr. Leahu Caramfil cu acces facil din Pipera, Primaverii si Herastrau
Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, din Sectorul 1, pune la dispoziție o gamă largă de servicii pentru pacienți, în noul său sediu
Map loading, please wait ...

Clinica stomatologica Dr. Leahu Caramfil, Sector 1, București – contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09:00 – 21:00

icon-p-harta Str. Nicolae G. Caramfil, nr. 41, Sector 1, București

Metrou: stația Aurel Vlaicu
Autobuze: 112, 301
Acces facil din zonele: Pipera, Primăverii, Herăstrău

Echipa de medici stomatologi din Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1:

Dr. Diana Andrei

Dr. DIANA ANDREI

Medic stomatolog

Dr. Andra Culuri

Dr. ANDRA CULURI

Medic stomatolog

Dr. Laura Apostol

Dr. LAURA APOSTOL

Medic stomatolog, specialist protetica dentară

Dr. Cătălin Fîrtat

Dr. CĂTĂLIN FÎRTAT

Medic stomatolog

Dr. Alex Dragu

Dr. ALEXANDRU DRAGU

Medic stomatolog

Șef de Lucrări Dr. ANCA TEMELCEA

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

Dr. Anca Mănucu - medic ortodont, portret

Dr. ANCA MĂNUCU

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Mădălina Trofin

Dr. MĂDĂLINA TROFIN

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Andra Maria Călin

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Dr. Ana Flaugiu

Dr. ANA FLAUGIU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție

Dr. Lungu Stan Ștefan

Dr. ȘTEFAN LUNGU STAN

Medic stomatolog, specialist protetica dentară

Dr. Alexandru Copae

Dr. ALEXANDRU COPAE

Medic stomatolog

Dr. Anda Diaconu

ANDA DIACONU

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRA STATE

Medic stomatolog

Dr. Răzvan Valet

Dr. RAZVAN VALET

Medic stomatolog

Medic stomatolog

Dr. VIOLETA BUTUZA

Medic stomatolog

Dr. Alexandra Rătescu

Dr. ALEXANDRA RĂTESCU

Medic stomatolog

Dr. Eduard Cristian Butuza

Dr. EDUARD CRISTIAN BUTUZA

Medic stomatolog

Dr. Cătălin Eremie

Dr. CĂTĂLIN EREMIE

Medic stomatolog

Dr. Denisa Pînzariu

Dr. DENISA PÎNZARIU

Medic stomatolog

Dr. Cezare Goia

Dr. CEZARA FÎRTAT

Medic stomatolog

Dr. Alina Stăniloiu

Dr. ALINA STĂNILOIU

Medic stomatolog

Dr. IONELA PARASCIUC

Medic stomatolog

Dr. DOINA ROTARU

Medic stomatolog

Servicii Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1:


Întrebări frecvente despre Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1:

Unde se află Clinica Stomatologică Dr. Leahu Caramfil?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil se află în București, pe Str. Nicolae G. Caramfil, nr. 41, în apropiere de Pipera, Primăverii și Herăstrău.

Cum mă pot programa la o consultație?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Caramfil ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

Ce program aveți?

Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00.

Cum pot ajunge la Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil?

Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil se află în apropiere de mall Promenada și poți ajunge ușor cu metroul până la stația Aurel Vlaicu.

Cât costă o consultație la Clinica Dr. Leahu Caramfil?

Prețul consultației este de 140 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 75 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 265 lei.

Cum decurge prima consultație?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

De ce am nevoie de o radiografie panoramică?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 75 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

Cât costă tratamentul recomandat de medicul stomatolog?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul dentist veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

Oferiți și servicii stomatologice pentru copii la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Caramfil?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Caramfil nu se realizează servicii stomatologice pentru copii. Pentru serviciile micuților am ales să deschidem o clinică special dotată și amenajată conform cerințelor lor, numită Academia Spațială Dr. Leahu din București, care este foarte aproape de clinica din Caramfil, pe Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 19B.

La ce vârstă este recomandată prima vizită a copilului la medicul stomatolog cu practica limitată la pedodonție?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

Ce modalități de plată există la Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

Se poate plăti în rate?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

Lucrați cu CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

Oferiți și abonamente de servicii stomatologice la Clinica Dr. Leahu din Caramfil?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Caramfil, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

Unde pot suna dacă am o urgență stomatologică în București?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din București! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

Ce servicii stomatologice de urgență oferiți în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Caramfil, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 91 34.

Cum se desfășoară tratamentul de albire dentară în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Caramfil, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

Ce tipuri de implanturi dentare folosiți în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Sky de la Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

În ce orașe găsesc cabinete ale Clinicilor Dentare Dr. Leahu?

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Caramfil și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu Caramfil se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

„Înainte să ajung la Clinicile Dentare Dr. Leahu aveam o lucrare fixă în partea de sus, care a cedat și îmi provoca dureri cumplite. Am ales împreună cu domnul Dr. Ionuț Leahu să am din nou o dantură fixă cu ajutorul implanturilor dentare și a lucrărilor fixe. Acum sunt în timpul vindecării gingiei și am lucrările provizorii, dar mă simt foarte bine, vorbesc și mănânc cum trebuie. Sunt cu totul alt om, tratamentul făcut aici m-a ridicat psihic, m-a ajutat digestiv și mi-a redat zâmbetul. Clinica Dr. Leahu este o clinică în care ai încredere încă din momentul în care pășești. Medicii sunt devotați și colaborează între ei și sunt convinsă că lucrarea finală ce o s-o am curând va fi la fel de bună ca aceasta provizorie.” Argentina Velea

„Doctorul stomatolog pe care îl aveam înainte mi-a recomandat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru implanturi. Ani de zile am stat cu proteză mobilă și m-am simțit groaznic, se inflamau gingiile, nu puteam mânca de dureri și aveam niște infecții foarte urâte. La clinica Dr. Leahu am avut parte de un salt extraordinar. În timpul intervenției cu implanturi dentare și nu numai, chiar și în timpul tratamentelor de canal, stăteam pe scaun și nu-mi venea să cred ce văd aici, m-a fascinat tehnologia, lucrările provizorii, cu care am stat 6 luni de zile și acum că am lucrări definitive fixe este wow. Le mulțumesc medicilor, dar și responsabilei care s-a ocupat de planul meu de tratament și care mi-a ales o echipă excelentă.” Sanda Stănescu

Pacient alaturi de medicii din echipa Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1

„Atunci când am ales sistemul de implanturi „Dinți ficși în 24 de ore” mi-a fost puțin teamă de intervenția chirurgicală, dar după ce am discutat pentru prima oară cu domnul Dr. Leahu am avut încredere că totul va fi bine. Exact așa s-a întâmplat, nu am simțit durere deloc! Viața mea s-a schimbat radical și sunt foarte fericită pentru că am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu, recomand tuturor cu foarte mare încredere!” Elisabeta Stavri

,,Doctorul stomatolog pe care îl aveam înainte mi-a recomandat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru implanturi. Ani de zile am stat cu proteză mobilă și m-am simțit groaznic, se inflamau gingiile, nu puteam mânca de dureri și aveam niște infecții foarte urâte. La clinica Dr. Leahu am avut parte de un salt extraordinar. În timpul intervenției cu implanturi dentare și nu numai, chiar și în timpul tratamentelor de canal, stăteam pe scaun și nu-mi venea să cred ce văd aici, m-a fascinat tehnologia, lucrările provizorii, cu care am stat 6 luni de zile și acum că am lucrări definitive fixe este wow. Am convingerea că Dr. Ionuț Leahu și-a ales o echipă foarte bună, un personal cu o serioasă și înaltă pregătire. Le mulțumesc medicilor, dar și responsabilei care s-a ocupat de planul meu de tratament și care mi-a ales o echipă excelentă.” Sanda Stănescu

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu în urma informațiilor citite pe internet. Sunt foarte mulțumită de modul în care mi-au fost tratate problemele stomatologice, iar personalul clinicii este foarte cald și primitor. Mi-au răspuns la toate întrebările legat de intervenția cu implant și mi-au oferit sprijin pe tot parcursul tratamentului. Am rămas impresionată de faptul că la această clinică poți avea o dantură fixă într-o singură zi, fapt ce a contat enorm pentru mine care lucrez în străinătate. Totul s-a rezolvat rapid și eficient. Recomand tuturor românilor din țară și din diaspora să vină la această clinică pentru că oferă servicii de calitate și întreg personalul este amabil.” Ramona Beletu

,,Locuiesc în America și în urmă cu 7 luni am căutat o clinică stomatologică unde să îmi rezolv problemele dentare. Datorită recenziilor foarte bune pe care le-am citit despre clinicile Dr. Leahu și faptul că sunt prezente în mai multe orașe, m-a făcut să aleg începerea tratamentelor aici. Am ales o intervenție complexă cu 6 implanturi pentru partea de sus și 4 implanturi pentru partea de jos, inserate în locul măselelor pierdute. La partea de jos mi-am păstrat și dinții naturali, care au fost salvați prin tratamente de canal. Sunt foarte mulțumit de felul cum s-a comportat Dr. Cătălin Fîrtat și asistenta, au caractere foarte frumoase. Dacă ar fi să mi se ofere vreodată vreun tratament în altă parte pe gratis, nu aș accepta și aș veni tot aici, indiferent de cât aș plăti.” Mircea Ocolisan

„Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu tocmai pentru că mi-a fost oferită posibilitatea de a-mi rezolva problemele pe care le aveam cu dantura în doar 24 de ore. Mereu mi-a fost frică să merg la medicul stomatolog, însă aici echipa medicală mi-a inspirat încredere prin felul cum mi-au fost explicate problemele dentare și serviciile pe care urma să le fac. În timpul intervenției, dar și după aceasta, până în momentul montării lucrării finale, m-am simțit foarte bine și nu am întâmpinat nici măcar o problemă. Acum mă prezint în clinică pentru igienizarea lucrărilor și controalele regulate. Pentru că am fost foarte mulțumit de profesionalismul medicilor de aici, am adus-o și pe soția mea să facă câteva tratamente stomatologice.” Marian Cojocaru

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

„Încă de când am început planul de tratament la Clinicile Dentare Dr. Leahu mă simt foarte bine. Fiecare vizită în clinică a fost una plăcută datorită profesionalismului medicilor cu care am lucrat. Mediul plăcut și amabilitatea întregii echipe îmi inspiră foarte multă încredere și mă ajută să fiu mereu relaxată în cabinet. Am recomandat și cunoscuților mei să vină să își rezolve problemele dentare aici și continui să o fac ori de câte ori am ocazia.” Anișoara Dumitrescu

,,În urma unei recomandări am ales să vin și eu la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Îmi doream foarte mult să pot mânca și vorbi așa cum trebuie. Așadar, am ales sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”. În 2020 a avut loc intervenția chirurgicală, iar din momentul în care mi-au fost puse și lucrările finale fixe pe implanturile dentare, viața mea s-a schimbat complet. Acum, vin la controalele periodice și igienizările profesionale ale lucrărilor și sunt foarte mulțumit. Mă simt foarte bine, nu simt că am implanturi dentare și duc o viață normală, la fel ca atunci când aveam dinții naturali.” Adrian Ciupitu

,,Am avut o experiență personală grozavă la Clinicile Dentare Dr. Leahu. M-am simțit foarte bine, am venit cu bucurie în suflet, de fiecare dată. Întreaga echipă a fost primitoare, caldă și profesionistă, toți au fost extrem de receptivi la problemele și trăirile pacienților. Personal, am venit cu mare bucurie și încredere, iar doamna Dr. Diana Andrei s-a dovedit a fi nu doar un doctor minunat, ci și un suflet cald și o prietenă de încredere. Fiind vorba de îmbunătățirea calității vieții oamenilor, o să recomand serviciile clinicii cu mare entuziasm și încredere.” Ecaterina Măruță

Pacient al Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1, alaturi de Dr. Alexandru Dragu

„Locuiesc în America și am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu datorită recomandărilor foarte bune. Am ales împreună cu echipa medicală planul de tratament potrivit pentru mine și sunt foarte mulțumită. Alături de domnul Dr. Alexandru Dragu am beneficiat de coroane dentare de calitate și identice cu dinții mei naturali. Întreaga echipă este atentă la detalii și a dat dovadă de mult profesionalism de-a lungul realizării tratamentului. Recomand cu căldură clinica Dr. Leahu.” Doris Haick

Pacient al Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1, alaturi de Dr. Stefan Lungu

„Știam că am nevoie un tratament stomatologic de calitate, de aceea am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aici am optat pentru sistemul de implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore” și viața mi s-a schimbat complet. Acum am o dantură sănătoasă și foarte frumoasă, trebuie să mă obișnuiesc să zâmbesc mai mult și cu mai multă încredere. M-am înțeles foarte bine cu echipa de aici, serviciile au fost excelente, iar perioada de vindecare a trecut foarte repede. Îi mulțumesc foarte mult atât doamnei Dr. Corina Cîmpean, cât și domnului Dr. Ștefan Lungu pentru tot ajutorul! Recomand cu drag Clinicile Dentare Dr. Leahu.” Ion Dincă

Pacienti alaturi de un medic din echipa Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1

„M-am simțit foarte bine încă de la prima vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Am ales să urmez un plan de tratament complex și mi-a plăcut foarte mult faptul că am fost primită cu multă căldură. De asemenea, și soțul meu este foarte mulțumit, iar când o să aibă probleme cu dantura o să vină și el cu siguranță. Aparatura din clinică este foarte modernă, medicii sunt foarte tineri iar aici ne simțim ca acasă. De aceea, recomandăm cu mare drag tuturor!” soții Bertia

Pacienti alaturi de medicii din echipa Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu am beneficiat de un tratament complex cu implanturi și coroane dentare. Viața mea s-a schimbat cu mult în bine, acum zâmbesc mai mult și mă bucur când persoanele din jurul meu observă și apreciază noua mea dantură. Sunt extrem de mulțumit, rezultatul final este unul excepțional! Am recomandat această clinică și continui să o fac pentru că aici mi-am recăpătat încrederea!” Dan Doltu

„De când am început planul de tratament la Clinicile Dentare Dr. Leahu mă simt mult mai bine. Fiecare vizită în clinică a fost una plăcută, iar datorită profesionalismului medicilor cu care am lucrat, acum am parte de un rezultat al tratamentului excepțional. Mi-am dorit foarte mult fațete dentare, iar alături de Dr. Alexandru Dragu, un medic profesionist, mi-am recăpătat încrederea și stima de sine. Am recomandat și cunoscuților mei să vină să beneficieze de tratamente moderne aici și continui să o fac ori de câte ori am ocazia.” Cristina Tudosie

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1:

Deschiderea celei de-a patra clinici stomatologice din portofoliul Dr Leahu a venit ca urmare a cererii pacienților de servicii rapide și de calitate, în Pipera. Calitatea actului medical din cadrul acestei clinici de stomatologie este asigurată de către o echipă formată din medici stomatologi cu experiență, ce vor oferi servicii medicale de calitate, cu ajutorul aparaturii medicale moderne. Satisfacția pacienților noștri este prioritatea care ne ghidează activitatea în toate clinicile noastre, inclusiv în cadrul Clinici Dentare Dr. Leahu Caramfil din sectorul 1! Așadar, te așteptăm în locația din Pipera, pentru a găsi tratamentul potrivit pentru tine!

Dr. Leahu Caramfil, cabinet stomatologic pentru copii și adulți

 • Pentru noi, pacientul este ÎNTOTDEAUNA pe primul plan! În cadrul clinicii se pune accent pe educarea pacienților în prevenirea și tratarea tuturor afecțiunilor stomatologice, construind astfel o relație strânsă între medic și pacient;
 • Performanță, tehnologie, empatie, respect! Acestea sunt principiile după care se ghidează toți medicii noștri dentiști. Astfel, vei beneficia de servicii moderne și de vasta experiență în domeniu a specialiștilor noștri, în Sector 1;
 • Timpul de așteptare sau de realizare a procedurilor este redus semnificativ, grație tehnologiei și aparaturii moderne;
 • Rata de succes a tuturor procedurilor realizate, inclusiv a implanturilor dentare, va fi de 100%;
 • Vei avea certitudinea că te afli pe mâini bune și că te vei bucura mult timp de investiția făcută!
Cabinet din clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil complet dotat cu aparatură dentară de ultimă generație
Cabinetele din clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil sunt amenajate și utilate cu aparatură nouă și performantă

De ce servicii beneficiezi la Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil?

 • Servicii medicale integrate;
 • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore
 • Coroane și fațete dentare din ceramică realizate în doar 1 oră;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Depistarea suspiciunii de cancer oral în numai 2 minute;
 • Stomatologie laser;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.
Imagine dintr-un cabinet dentar din clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1
Clinicile Dentare Dr. Leahu Caramfil oferă servicii stomatologice de calitate.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134