Clinica stomatologică Dr. Leahu Timișoara

Pentru ca pacienții din vestul țării să nu mai piardă timp venind la București în căutarea serviciilor stomatologice de calitate, Clinicile dentare Dr. Leahu oferă serivicii și în Timișoara, în cea de-a 6-a clinică stomatologică Dr. Leahu și a doua din afara Capitalei.

O echipă de medici specialiști în stomatologie generală, endodonție, implantologie orală și chirurgie dento-alveolară, menită să ofere sănătate reală și o experiență excepțională a pacientului, vă așteaptă la Clinica Dentară Dr. Leahu din Timișoara.

Întreg personalul, de la medici și asistente până la recepționere, este pregătit să răspundă întrebărilor puse de pacienți. În plus, medicii dentiști sunt cei care îi vor ajuta pe pacienți să ia decizii cu privire la problemele stomatologice.

Sediul clinicii stomatologice Dr. Leahu TimișoaraCabinet dentar din clinica stomatologică Dr. Leahu TimișoaraAparatura dentară din clinica stomatologică Dr. Leahu TimișoaraCabinet din clinica stomatologică Dr. Leahu Timișoara complet dotat cu aparatură dentarăMicroscop endodonție din clinica stomatologică Dr. Leahu Timișoara Tânără la radiografie dentară în clinica stomatologică Dr. Leahu Timișoara

Clinica stomatologica Dr. Leahu Timișoara – contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 91 34

icon-p-e-mail Email: timisoara@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09:00 – 21:00 / S-D: închis

icon-p-harta Strada Cozia Nr.71, Timișoara

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Timișoara:

Doctor Ionut Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dr. Ionuț Leahu

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. Cosmin Plesko

Dr. Cosmin Plesko

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Dr. Oana Zirbo

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Sorana Iana

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Dr. Elena Boaghe

Medic stomatolog, Clinicile dentare Dr. Leahu Timișoara

Dr. Ana Iulia Ștefan

Medic stomatolog, specialist parodontolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Dr. Andrei Cudera

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Timișoara:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Timișoara:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU TIMIȘOARA?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Timișora se află pe Str. Cozia, nr. 71.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Timișoara ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Timișoara este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00. Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU TIMIȘOARA?

Clinica Dentară Dr. Leahu Timișoara se află în apropiere de hotelul Reghina Blue.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU TIMIȘOARA?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU TIMIȘOARA?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Timișoara oferim servicii stomatologice pentru copii, concepute la fel ca în Academia Spațială Dr. Leahu din București. La clinica dentară Dr. Leahu din Timișoara există cabinete stomatologice moderne, ce sunt destinate pentru toate tratamentele copiilor, unde aceștia sunt tratați în deplină siguranță și fără durere.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN TIMIȘOARA?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Timișoara, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN TIMIȘOARA?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Timișoara, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN TIMIȘOARA?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Timișoara! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN TIMIȘOARA?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Timișoara, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 91 34.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN TIMIȘOARA?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Timișoara, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN TIMIȘOARA?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Timișoara folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Timișoara

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Timișoara și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu Timișoara se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

,,Am auzit de Clinica Dentară Dr. Leahu Timișoara de la alți pacienți. Renumele clinicii și expertiza medicilor m-au făcut să urmez câteva tratamente dentare aici. Sunt foarte mulțumită. Problemele s-au rezolvat cu promptitudine și responsabilitate. Recomand clinica pentru încrederea în echipa de medici competenți”, Axinia Corcheș.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Internet. Am văzut că sunt multe recenzii bune și am venit pentru câteva obturații și o igienizare. Totul a fost foarte ok, fără durere sau alte neplăceri. Mă simt foarte bine și totul a decurs ok. Recomand clinica din Timișoara pentru că staff-ul este foarte amabil, iar dotările din clinică sunt conform normelor”, Bogdan Dumitriu.

,,Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt nr. 1 în România ca pregătire și competență. Mă confruntam cu paradontoză și îmi doream dinți ficși, nu proteză. Aveam nevoie de adiție de os la mandibulă și maxilar. Tot personalul este calificat, o echipă super de medici din generația tânără cu multă răbdare și pregătiți profesional. Fetele de la recepție foarte drăguțe și am fost tot timpul informată prin telefon,  chiar fiind în altă țară. În clinică mi s-au făcut tratamente parodontale, implanturi și procedurile toate cu privire la inserarea acestora, fără durere. Mă simt foarte bine și mă bucur că acum am o dantură frumoasă și pot să zâmbesc, să mănânc fără probleme. Aici nicio problemă, oricât ar fi de complicată, nu rămâne nerezolvată”, doamna Maria.

,,Am auzit de pe Facebook  de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Am văzut și la televizor câteva emisiuni cu domnul Dr. Ionuț Leahu și m-a convins. Fiind o clinică mare, acest lucru mi-a dat mai multă încredere. Mă confruntam cu câteva măsele lipsa de sus și de jos. Am urmat mai multe tratamente dentare, printre care cele de canal, parodontale, implanturi și coronițe. Mă simt foarte bine. Recomand cu încredere pentru că tot personalul este foarte drăguț, cu multă răbdare, profesionalism, iar acest lucru oferă persoanelor multă încredere”, Rodica Nîrb.

„Un prieten a fost la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara pentru implanturi și mi-a recomandat și mie să vin aici. Eu aveam nevoie de aparat dentar, iar serviciile oferite au fost perfecte, iar problema mea a fost rezolvată într-un mod excepțional. După fiecare tratament stomatologic mi-au fost recomandate medicamentele exacte, de care aveam nevoie, astfel încât să nu apară nici-o problemă. Mă simt minunat! Am recomandat clinica și apropiaților. Principalele motive fiind: personalul prietenos și mereu săritor. Raportul calitate-preț este perfect.”

Pacient al Clinicii Dentare Dr. Leahu din Timisoara

„Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara pentru profesionalism, eficiență, rapiditate și practicabilitate. M-am confruntat cu probleme provocate de măselele de minte, iar tratamentul recomandat a fost unul foarte potrivit. Totul a decurs conform așteptărilor mele, adică foarte bine.De când am început tratamentul mă simt mai liniștit, știu că mă aflu pe mâini bune. Recomand cu încredere tuturor!” Iosza Arpad

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu beneficiez de un abonament stomatologic oferit de serviciu. Am efectuat tratamente precum obturații, detartraj, parodontale și ortodontice. Mă simt foarte bine. Personalul este amabil”, Cristina Chirilă.

,,Mi-am pierdut dinții din cauza tratamentului pentru cancer și am purtat proteze dentare, astfel m-am hotărât să-mi pun dinți ficși, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara. Am beneficiat de un sistem de implanturi dentare atât jos, cât și sus, cu ajutorul procedurii Dinți ficși în 24 de ore. Mă simt completă acum. Recomand clinica pentru profesionalism și calitate”, Aneluța Hurwood.

,,Am aflat din media de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Tratamentele dentare realizate pentru Ariana sunt în regulă și se simte foarte bine. Recomand clinica pentru serviciile stomatologice ale copiilor”, mama Arianei Micu.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara de la nașul meu, care este foarte mulțumit. Profesionalismul și calitatea serviciilor stomatologice m-au determinat să urmez planul de tratament oferit. Mă deranja aspectul dinților și faptul că dantura nu era sănătoasă. Am urmat mai multe tratamente dentare, printre care implanturi, adiție de os, sinus lift și coroane dentare. Sunt foarte mulțumit și mă simt foarte bine. Raport calitate preț a fost acceptabil.” Marian Vată

,,De Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara am auzit și am văzut pe rețelele de socializare, în special pe Facebook. Mă confruntam cu paradontoză, iar de la primul consult am fost foarte mulțumit de această clinică. Mi-a fost explicat în detaliu tot planul de tratament și am știut ce implică costurile. Am beneficiat de tratamente parodontale și de implanturi la arcada superioară și mă simt foarte bine. Recomand clinica Dr. Leahu pentru că există o echipă tânără și profesionistă. Raport calitate-preț, costurile au fost accesibile.” Daniel-Petrică Jurescu

,,Am ales clinica Dr. Leahu Timișoara pentru pregătirea profesională a medicilor stomatologi. Mă confruntam cu parodontoză și lucrări dentare vechi care îmi afectau masticația și aveam o digestie deficitară. La prima vizită am fost îndrumată de doamna Laura Fordea, responsabila de pacienți, care împreună cu doamna Dr. Ana Ștefan mi-au explicat detaliat planul de tratament. Până acum am făcut o intervenție complexă cu implanturi dentare, iar post operator mă simt bine și sper ca lucrările finale să fie la fel și în continuare.” Ioana Marin

„Am decis să venim la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara deoarece aici am văzut că există o echipă de profesioniști. Eu mă confruntam cu parodontoză, iar soțului meu i-a căzut o coroană dentară mai veche și avea dinți lipsă. De la primele noastre vizite în cadrul clinicii am fost primiți cu căldură, iar acum după tratamentele urmate ne simțim foarte bine, atât din punct de vedere estetic, cât și al confortului. Recomandăm cu încredere această clinică, pentru că sunteți o echipă de profesioniști.” soții Velcelean

„Prin programul CEBIS am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Mă confruntam cu multiple carii dentare, iar planul de tratament a presupus obturații și extracții. Sunt foarte mulțumit de modul în care mi s-a rezolvat problema și mă simt foarte bine acum. Recomand cu drag această clinică, pentru profesionalism.” Eduard Gabor

,,Datorită recomandărilor pozitive ale prietenilor mei și în urma review-urilor citite pe Internet am decis să vin și eu la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara. Mă confruntam cu dinți strâmbi, carii dentare, iar aspectul estetic nu era tocmai plăcut. Întreaga echipă din clinică este profesionistă și a fost minunată și înțelegătoare încă de la început. Am fost primită cu căldură și mi s-a explicat întreg procesul pas cu pas. Acum, după finalizarea tratamentelor, mă simt foarte bine și zâmbesc mult mai mult și am încredere în mine. Recomand cu drag aceste clinici.” Alina Neag

„Am aflat de pe Facebook despre Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara și am vizionat comentariile oamenilor. Atunci m-am hotărât să vin în clinică să vorbesc cu personalul de aici, care a fost foarte drăguț și mi-au explicat tot despre intervenție. Așa că m-am hotărât pe loc. Nu mai aveam dinți, iar viața mea era afectată destul de tare, deoarece nu puteam mânca, nu puteam zâmbi. A fost destul de greu. Vizita în cadrul clinicii a decurs foarte bine, m-am documentat înainte despre intervențiile efectuate aici. Am descoperit medici profesioniști. Acum după tratamentele urmate mă simt foarte bine și sunt mai încrezătoare în mine, pot să zâmbesc cu toată gura. Cu siguranță recomand clinica, pentru profesionalism, seriozitate și încrederea în personalul medical de aici.” Iulia Talabă

„Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara la recomandarea unei prietene. Mă confruntam cu parodontoză și exista riscul de a-mi pierde toți dinții. La prima vizită în clinică am discutat cu domnul Dr. Ionuț Leahu, iar planul de tratament propus a fost unul realistic. Am avut de realizat tratamente pentru corectarea poziției dinților și combaterea parodontozei. Mi-au fost recomandate implanturi dentare pe care le-am și efectuat. În cadrul clincii am simțit că totul este sub control deoarece echipa medicală este profesionistă. Deja am recomandat clinica și o voi mai face și în viitor. Aici am reușit să-mi rezolv problemele dentare și există mereu soluții optime la toate problemele întâmpinate.” Dalia Gligorescu

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara de la un prieten și de pe internet. Mă confruntam cu parodontoză și edentație parțială. Acum după tratamentele urmate sunt extrem de mulțumit. Am avut de realizat mai multe implanturi dentare și terapia parodontală. În prezent mă simt foarte bine, atât fizic, cât și psihic. Costurile planului de tratament au fost rezonabile. Recomand cu drag clinica pentru profesionalismul personalului.” Stoia Djesk Stelian

„Am decis să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara după ce am găsit-o pe internet, în rândul clinicilor de top, ceea ce m-a făcut să am multă încredere. Am avut niște implanturi mai vechi nereușite, care au dus la pierderea tuturor dinților, cu infecție severă care îmi punea viața în pericol. În cadrul primei consultații am primit toate informațiile necesare. Aveam nevoie de o dantură provizorie imediat, ca să îmi continui activitatea, lucru care s-a și întâmplat. Acum după tratamente sunt un alt om! Viața mea decurge normal și sunt foarte mulțumită. Cu siguranță am să recomand clinica, pentru că aici am avut parte de profesionalism, de personal dedicat trup și suflet pacienților.” Carmen Eremia

Medic alaturi de o pacienta din Clinica dentara Dr. Leahu Timisoara

„Înainte să venim aici, fetița mea avea carii dentare care îi afectau estetica danturii. După ce a început tratamentul, problemele s-au rezolvat și acum are un zâmbet frumos, fără carii. Încă de la prima vizită, Andreea a fost foarte încântată și a spus că va reveni cu plăcere. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara mai ales pentru seriozitate, curățenie și profesionalism!” mama Andreei Mureșan

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

,,În clinica Dr. Leahu Timișoara m-am simțit ca acasă cu familia mea. Încă de la primă vizită, echipa medicală mi-a inspirat încredere și nu am ezitat deloc să aleg să îmi tratez dantura aici. Am optat pentru o dantură fixă realizată cu sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” pentru ambele arcade. M-am simțit minunat mereu, iar acum de când mi s-au pus și lucrările finale, viața mea s-a schimbat cu totul. Voi recomanda tuturor cu toată încrederea Clinicile Dentare Dr. Leahu, pentru că vor avea în fața lor dovada vie a profesionalismului desăvârșit pe care l-am întâlnit.” Marian Durbalau

„Sunt angajată în cadrul unei companii, unde am putut beneficia de un abonament pentru servicii stomatologice și am rămas pacienta Clinicii Dentare Dr. Leahu din Timișoara datorită serviciilor de calitate. Mă confruntam cu carii dentare, început de parodontoză, dureri în timpul mestecării și sângerări gingivale. În cadrul primei consultații mi-au fost explicați toți pașii fiecărui tratament în parte și am decis să merg mai departe deoarece mi-am propus să am mai multă grijă de sănătatea mea dentară. În prezent starea de sănătate s-a îmbunătățit, stima de sine a crescut și zâmbesc mai mult. Recomand cu încredere această clinică pentru serviciile de calitate, prețurile accesibile, personal foarte drăguț și respectuos, clinica curată și foarte bine dotată.” Oana Tiution

„Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara deoarece este cu cele mai bune review-uri. Mă confruntam cu diferite carii și o infecție dentară care îmi provoca disconfort zilnic. Prima vizită a decurs foarte bine. Un personal serios și competent. Un plan de tratament care a fost adecvat și bine pus la punct, urmat de îndrumări atente, care m-au determinat să accept ceea ce mi s-a propus și să vin în continuare. După tratamentele urmate disconfortul de zi cu zi s-a ameliorat și mi-a permis să-mi văd de activități fără griji. Recomand cu siguranță această clinică, pentru seriozitate, personal competent, oameni drăguți și bine dispuși și materiale de calitate.” Andreea Pantea

„Am decis să vin cu fetița mea la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara datorită profesionalismului echipei de aici. Cea mică se confrunta cu carii dentare, iar acum în urma tratamentelor făcute se simte foarte bine. Recomandăm cu încredere clinica, pentru profesionalism.” mama Sarei Iacob

,,Calitatea serviciilor și profesionalismul m-au determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Mă confruntam cu carii dentare multiple și chiar cu pierderea unui dinte permanent. La prima vizită a fost totul foarte explicit și am înțeles cât de important este să-mi salvez dinții permanenți. Mă simt foarte bine acum după realizarea tratamentelor și voi recomanda clinicile cu drag, pentru seriozitate, calitate și profesionalism.” Alexandru Galuti

„Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara datorită aparatului dentar Damon, pe care l-am vrut în mod special și pentru multitudinea de servicii oferite în același loc. Aveam dinții aliniați incorect, iar acest lucru mă afecta atât estetic, cât și în momentele în care mâncam. Prima vizită a decurs foarte bine, la fel și cele care au urmat, deoarece mediul din clinică este foarte plăcut, foarte igienic, iar personalul foarte profesionist. Acum mă simt extraordinar de bine, rezultatele tratamentului ortodontic s-au văzut din primele săptămâni, iar până la sfărșitul perioadei de purtare a aparatului, problema dentară s-a rezolvat în totalitate.” Bogdan Cheșa

„Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara datorită recenziilor bune din partea pacienților. Băiețelul meu se confrunta cu mici carii dentare, dar și un dinte fracturat, în urma unui accident. Din clipa în care am intrat în clinică am fost întâmpinați de personalul de la recepție, am simțit că a fost cea mai bună alegere și suntem foarte mulțumiți din toate punctele de vedere. Acum băiețelul a învațat să aibă mai multă grijă de dințișorii lui. Deja am recomandat clinica apropiaților, datorită atenției cu care se lucrează, blândețea personalului medical, datorită faptului că se explică totul și curățenia exemplară.” mama lui Cezar Cuzmanovici

,,Am ales clinica Dr. Leahu Timișoara pentru personalul cu experiență și tehnica modernă. Am venit cu probleme parodontale și infecții la lucrări dentare mai vechi. La prima vizită mi s-au diagnosticat corect problemele dentare și mi-a plăcut modul prin care mi-au fost explicate intervențiile ce urmează a fi efectuate. La începutul tratamentelor m-am simțit puțin incomod, însă după ceva timp am observat că lucrurile s-au schimbat în bine. Recomand clinica tuturor persoanelor apropiate, motivul fiind profesionalismul, promptitudinea și respectul pentru pacienți.” Adrian Ghebaur

,,Am ales această clinică deoarece mi-a fost recomandată de mai multe cunoștințe. Înainte mă confruntam cu anomalie dentară, iar acest lucru îmi afecta stima de sine. Prima vizită a decurs conform așteptărilor, foarte bine, iar dovada de profesionalism a domnului Dr. Abbas Hazem m-a făcut să accept planul de tratament. De când am început tratamentele și au început să se vadă și schimbările, mă simt mult mai încrezător. Pe viitor voi recomanda clinica Dr. Leahu Timișoara deoarece am fost plăcut impresionat de personalul din cadrul ei.” Robert Minda

„Am ales să vin cu cel mic la Clinica Dentară Dr. Leahu din Timișoara datorită profesionalismului și atenției pe care ni le-a acordat echipa medicală, încă de la prima întâlnire. În urma tratamentelor făcute aici, copilul se simte foarte bine și vom recomanda tuturor cu mare plăcere să vină, deoarece modul în care ești tratat este extraordinar.” mama lui Costea Laurențiu

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara de la mai multe persoane ce o recomandă. Mă confruntam cu mai multe infecții dentare și un început de parodontoză. În urma tratamentelor mă simt foarte bine, iar echipa medicală mi-a inspirat foarte multă încredere. Cu siguranță am să recomand clinica tuturor apropiaților, deoarece rezultatele obținute aici sunt foarte bune, există o echipă de medici foarte profesioniști, clinica este curată și personalul foarte amabil.” Călin Andrei Toda

„Am ales să îmi tratez problemele stomatologice la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara datorită dotărilor din clinică. Încă de la o vârstă fragedă am rămas fără dinți, iar asta mi-a afectat destul de mult sistemul digestiv. Prima vizită în clinică a decurs normal, personalul este binevoitor și foarte bine pregătit profesional. Recomand cu drag.” Ioan Căprăriu

„Am ales clinica Dr. Leahu din Timișoara datorită recomandărilor foarte bune. Mă confruntam cu dureri de dinți, sângerări în timpul periajului dentar și dinți strâmbi. Tratamentele au decurs foarte bine, iar de curând, am terminat și tratamentul cu aparat dentar și mă declar super mulțumit, zâmbesc mult mai des. Recomand cu drag această clinică, mai ales pentru profesionalismul medicilor stomatologi.” Cătălin Țiu

,,Vizita la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara a fost ok. Seriozitatea și profesionalismul medicilor stomatologi m-au convins să accept planul de tratament propus. Mă confruntam cu paradontoză și mobilități dentare, iar în urma tratamentului efectuat dantura este din nou stabilă.” Cornel Cumpănașu

„Am ales această clinică datorită recomandărilor și a recenziilor pozitive primite de la cunoștințe. Mă confruntam cu probleme de ordin estetic, iar în clinică am schimbat câteva plombe și am urmat un tratament cu implant dentar. Consultația inițială a decurs foarte bine, atitudinea și profesionalismul întregului personal mi-au inspirat încredere și tocmai de aceea am decis să urmez planul de tratament primit. Zâmbetul meu este mult mai frumos de când v-am călcat pragul. Cu siguranță voi recomanda această clinică cu fiecare ocazie. Deja am făcut-o printre apropiați. Consider că dantura necesită grijă sporită, deoarece avem nevoie de dinți sănătoși cât mai mult timp posibil, iar voi din punctul meu de vedere sunteți printre cei mai buni în domeniu.” Rozvita Anghioiu

„Medicul meu dermatolog mi-a recomandat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara. Mă confruntam cu mai multe carii dentare care îmi provocau dureri. În urma tratamentelor realizate mă simt foarte bine, iar medicul stomatolog mi-a inspirat încredere. Acum durerile dentare au dispărut și mă simt mult mai confortabil. Cu siguranță am să recomand clinica familiei.” Cătălin Cazan

„Am ales Clinica Dr. Leahu din Timișoara, deoarece am auzit în cadrul unor emisiuni TV, despre profesionalismul personalului, al cadrelor medicale și astfel am hotărât să încep colaborarea cu această clinică. Mă confruntam cu diverse probleme stomatologice: dureri dentare, sensibilitate, tartru și decimentarea unui implant care a fost efectuat în altă parte. Prima vizită la dumneavoastră a decurs conform așteptărilor și am decis să accept planul de tratament propus, datorită grijii și implicării de care medicul stomatolog a dat dovadă. De când am început tratamentul mă simt mult mai bine, nu mai resimt aceeași sensibilitate, iar starea mea s-a schimbat considerabil în bine. Cu siguranță voi recomanda această clinică apropiaților, pentru serviciile medicale de calitate și pentru profesionalismul echipei.” Codruța Roescu

,,Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara deoarece îmi doream să am dinți drepți și un zâmbet impecabil. Am avut parte de un tratament ortodontic așa cum mi-am dorit. Întregul personal a fost foarte amabil cu mine și au dat dovadă de profesionalism la fiecare vizită. Voi recomanda și prietenilor mei clinica aceasta!” Viorel Badea

,,Copilul meu este mult mai liniștit și mănâncă fără rețineri datorită tratamentelor pe care i le-a efectuat doamna Dr. Elena Boaghe. Am ajuns cu Dawwd la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara în urma unei urgențe stomatologice ce nu necesita amânare, mai exact din cauza unui dinte care în urma unui accident i-a provocat mari dureri. Încă de la prima vizită am fost primiți cu căldură, băiețelului meu i s-a realizat pe loc urgența și mai apoi ne-au fost explicate în detaliu și alte probleme dentare ce ar trebui rezolvate cât mai repede. Am recomandat deja clinica unei prietene, care este și ea pacienta aici și voi mai recomanda ori de câte ori va fi necesar.” mama lui Radwan Dawwd Mouein

Medic din echipa Clinicii Dentare Dr. Leahu Timisoara alături de unul dintre pacienti

„Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara datorită profesionalismului de care întreaga echipă dă dovadă. Înainte să încep tratamentul recomandat mă confruntam cu probleme dentare destul de mari. Încă de la prima vizită în clinică am simțit că totul se va putea rezolva. Cu cea mai mare încredere recomand tuturor să pășească în această clinică.” Dimofte Elvira

„Pentru că am auzit doar lucruri bune despre clinica Dr. Leahu Timișoara am ales să vin cu fetița mea aici. Avea câteva carii dentare și demineralizări pe dințișori. Totul a decurs foarte bine, mi s-au explicat foarte clar problemele dentare. Nicol se simte foarte bine după tratamentele făcute și vom recomanda clinica și apropiaților, deoarece se găsesc soluții la orice problemă.” Cynthia Nicol David

Medic si pacient din Clinica Dr. Leahu din Timisoara

„Îmi doream de mult timp să-mi pun aparat dentar și am căutat o clinică care să îmi poată oferi tot ceea ce eu îmi doream. Dinții mei erau foarte înghesuiți și nu îmi plăceau cum arătau, de aceea îmi doream o schimbare. Prima vizită în clinică a decurs foarte bine, mi s-a explicat pas cu pas ce urmează să facem. Încă de atunci am știut că echipa medicală mă va ajuta să am un zâmbet frumos. Acum am mai mult curaj să zâmbesc. Recomand cu încredere Clinica Dr. Leahu din Timișoara!” Raluca Stoia

„Am urmărit mai multe materiale video pe Youtube și articole din mass-media și asta m-a convins să vin la Clinica Dentară Dr. Leahu din Timișoara. De-a lungul timpului am pierdut mai mulți dinți și mă confruntam cu o parodontoză severă. Când am ajuns la această clinică am întâlnit o echipă medicală foarte prietenoasă, care mi-a explicat pas cu pas ce implică planul de tratament. Până să ajung să-mi rezolv probleme cu dinții la această clinică îmi era teamă să zâmbesc, acum am mai multă încredere în mine și râd fără rețineri. Deja am recomandat soțului, ficei mele și prietenului ei să vină aici și acum avem toți o dantură sănătoasă, datorită Clinicii Dentare Dr. Leahu din Timișoara.” Daniela Manolea

Medici din Clinica dentara Dr. Leahu Timisoara alaturi de o pacienta

„Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara pentru profesionalismul echipei medicale. Prima vizită în clinică a decurs foarte bine, încă de atunci am început să am curajul să sper că voi reuși să îmi rezolv problemele. Am ales sistemul de implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore” și mă simt foarte bine! Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara!” Nicoleta Cernea

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

,,În urma recomandărilor și recenziilor pozitive pe care le-am primit și citit pe Internet despre clinica stomatologică Dr. Leahu Timișoara, am decis să vin și eu pentru un prim consult de specialitate. Mă confruntam cu dureri și evitam să zâmbesc în public. Tratamentele au decurs foarte bine și am avut multă încredere în echipa medicală și mai ales în Dr. Cosmin Plesko. Recomand clinica aceasta pentru seriozitate și profesionalism!” Felicia Goiți

,,Din cauza tratamentelor făcute anterior incorect, problema cu dantura s-a acutizat, paradontoza pe care deja o aveam a evoluat galopant și simțeam un risc major de a-mi pierde dinții. Așadar, am ales să apelez la serviciile clinicilor Dr. Leahu din Timișoara. Prima vizită a decurs conform așteptărilor și am descoperit o clinică cu profesioniști și am acceptat planul de tratament pe loc. De când am început tratamentele stomatologice aici situația s-a îmbunătățit considerabil, chiar de la primul tratament pentru paradontoză. Am recomandat deja clinic și întreaga familie vine să își trateze dantura aici. Motivele fiind: echipa de medici tineri, profesionalismul acestora și rezultatele pe care le-am obținut în urma tratamentelor efectuate de către doamna Dr. Iulia Ștefan.” Andrei Băltean

,,Am ales această clinică datorită profesionalismului medicilor și a întregii echipe și pentru aparatura profesională de care dispune. Mă simt foarte bine și am prins încredere și nu mai am teamă de durere, pentru că tot timpul am primit încrederea și suportul moral al echipei. Vă mulțumesc pentru tot și am să vă port mereu în suflet pentru zâmbetul oferit. Am să vă recomand cu multă căldură și drag, sunteți un personal de nota 10.” Claudia Uszuszanu

,,Clinica dentară Dr. Leahu Timișoara mi-a fost recomandată de prietena mea, care a fost tratată aici de paradontoză. Aveam dureri la rădăcina unor dinți prinși sub o lucrare dentară și îmi afectau viața pentru că nu puteam mesteca cum trebuie alimentele. Personalul clinicii este amabil și interesat de problemele pacientului. De când am început tratamentele mă simt ușurată, iar problemele pe care le aveam au început să se amelioreze. Voi recomanda clinica și apropiaților.” Lucia Roșu

,,Am ales clinica Dr. Leahu din Timișoara pentru tratamente de implantologie, deoarece mă confruntam cu probleme legate de estetica dentară. Prima vizită a decurs foarte bine. Am fost pe deplin mulțumită de planul de tratament propus. De când am început tratamentele mă simt mult mai încrezătoare. Am recomandat deja clinica și voi recomanda mereu, deoarece este complexă și poate rezolva orice problemă dentară.” Daniela Dehelean

,,Am ales clinica Dr. Leahu Timișoara pentru că am găsit oameni cu experiență și profesionalism, dar și aparatură de ultimă generație. Mă confruntam cu o infecție dentară și cu lipsa dinților, iar după ce mi s-a explicat totul de la bun început, am înțeles ce este de făcut. De când am început tratamentele stomatologice am mai multă încredere în mine atunci când comunic cu oamenii. Recomand cu drag această clinică pentru profesionalismul și experiența medicilor, dar și pentru asistentele care sunt foarte drăguțe cu pacienții și păstrează totul curat și dezinfectat după fiecare pacient. Vă mulțumesc pentru tot!” Anca Letiția Ghebaur

,,La prima vizită în clinica Dr. Leahu Timișoara am fost puțin sceptică, însă acum după rezolvarea problemelor stomatologice sunt mândră și arăt cu drag lucrările făcute. De cele mai multe ori din cauza aspectului danturii ești respins de la un loc de muncă și oriunde mergi lumea se uită la dinți, așadar mi-am dorit să îmi refac această imagine și să scap de inconfortul de a mânca. Acum simt că am puterea de a mă impune și în fața persoanelor puternice cu zâmbetul pe buze. Aici am găsit un bun specialist care m-a ajutat să scap de lucrările vechi, pentru a mă bucura din nou de viață cu zâmbetul larg și nu cu mâna la gură. Sunt bucuroasă că am ales dinți ficși individuali și simt că am întinerit cu 10 ani.” Katy Krahenbuhl

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Timișoara:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație Dr. Leahu 300 lei
Radiografie panoramică 100 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Air flow 240 lei
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Albire dentară gutiere (pentru acasă) 830 lei
Albire profesională Zoom 1800 lei
Fațetă Ceramică EMAX 2500 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație  de la 310 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop de la 690 lei
Retratament la microscop de la 690 lei
Aplicare pivot fibră de sticlă 270 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Pachet terapie parodontală grad 1 (PMCP, chiuretaj+laser+parodontom) / arcadă 1595 lei
Pachet terapie parodontală grad 2 (PMCS) / arcadă 1500 lei
Pachet tratament antimicrobian (gingivite+detartraj+laser+administrare soluții antiseptice) / ambele arcade 1250 lei
Decontaminare laser / ambele arcade 830 lei
Imobilizare compozit 630 lei
Imobilizare everstick 970 lei
Biostimulare cu laser (terapia durerii) / hemiarcadă 280 lei
PRGF parodontal 2850 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic (mobil) 245 lei
Extractie dinte de la 330 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultație (sub 5 ani) 180 lei
Consultație (peste 5 ani) 280 lei
Tratament de urgență 350 lei
Profilaxie completă (detartraj, periaj, fluorizare) 385 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Obturație fizionomică compozit de la 370 lei
Obturație de canal 370 lei
Tratament necroză/gangrenă/ședință 225 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei
Extracție dinte temporar imobil 255 lei
Tratament carie incipientă tehnică ICON 350 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Metalo-Ceramică 1800 lei
Coroană Zirconiu  3000 lei
Coroană CEREC EMAX/Dinte 2500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Nobel 5800 lei
Implant dentar Straumann 5800 lei
Implant dentar White SKY 5500 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Consult medic specialist 200 lei
Aparat dentar combinat ceramică CX + metalic/ arcadă 3500 lei
Aparat fix bracketi metalici/arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi fizionomici/arcadă (ceramică, safir) 4800 lei
Aparat mobil/arcadă 1100 lei
Aparat dentar Incognito 15840 lei
Aparat dentar lingual 11500 lei
Aparat Invisalign 24000 lei
Aparat Invisalign cu dental morning 28000 lei
Aparat fix Damon metalic/arcada 6600 lei
Aparat dentar Spark 12000 lei

Dr. Leahu Timișoara, cabinet stomatologic pentru copii și adulți

 • Servicii medicale integrate;
 • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului „Dinți ficși în 24 de ore”;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică realizate în doar 1 oră;
 • Tratamente complexe efectuate sub microscop;
 • Depistarea suspiciunii de cancer oral în 2 minute;
 • Stomatologie laser;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.
Cladirea Clinicii Dr. Leahu din Timisoara
Intrarea în Clinica Dr. Leahu din Timișoara

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134