Copiii sunt o categorie aparte de pacienți. Micuții au nevoie, întotdeauna, de tratamente și proceduri stomatologice preferențiale

Te invităm, împreună cu cel mic, la clinica pentru copii Dr. Leahu Pipera.
Este locul de unde începe zâmbetul sănătos care durează toată viața.

Dedicată exclusiv copiilor și adolescenților, clinica pentru copii Dr. Leahu Pipera este profilată pe realizarea tuturor procedurilor stomatologice pediatrice, cu:

  • cel mai performant sistem de investigare și diagnostic existent în domeniul medicinei dentare;
  • o echipă de specialiști în proceduri de stomatologie pentru copii, cu multiple stagii de specializare în România și în străinătate;
  • ambient plăcut, dar profesionist, astfel încât medicul specialist să poată crea o relație bazată pe încredere, pentru reușita tratamentelor care se impun.

Clinica de stomatologie pentru copii Pipera, denumita sugestiv Clinica pentru copii Dr. Leahu Pipera, este locul unde copilul tău va descoperi cât de importantă este prevenția ca stil de viață. În plus, i-am dedicat un spațiu de așteptare prevăzut cu Lego și table de scris unde, alături de alți copii, nu se va simți ca la „doctorilă”.

La prima vizită, medicul dentist va face cunoștință cu cel mic, într-un mod interactiv. Astfel, cei mai buni medici dentiști specializați în proceduri de stomatologie pentru copii îmbracă hainele unor personaje de poveste și zâne măseluțe, pentru ca aventura dințișorului sau a măselei dureroase să aibă cel mai fericit final.

Prima vizită a celui mic într-un cabinet de stomatologie pentru copii ar trebui să aibă loc odată cu erupția dințișorilor de lapte, la vârste cuprinse între 6 luni și 1 an. Astfel, acesta se poate familiariza mai repede atât cu medicul dentist, cat și cu cabinetul de stomatologie, locul unde se vor depista și trata din fază incipientă cariile de biberon (principala afecțiune la copii) și leziunile precoce.

La clinica pentru copii Dr. Leahu Pipera realizăm fluorizări, sigilări, tratamente cu aparate dentare, dar avem grijă să le oferim atât pacienților mici, cât și părinților, îndrumările necesare pentru realizarea unui periaj dentar corect.

Ca părinte, nu te lăsa înșelat de ideea că problemele dinților de lapte nu trebuie luate în considerare pentru că aceștia au aceeași structură ca dinții definitivi (canale radiculare și nervi), iar neintervenindu-se la timp, pot fi în pericol sănătatea și dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a arcadelor dentare permanente.

În clinica de stomatologie pentru copii din Pipera oferim posibilitatea realizării unei consultații profesioniste, în cadrul căreia se vor prezenta opțiunile de tratament, concretizate într-un Plan de Tratament, ce va conține intervențiile recomandate, structurate pe etape, durata de realizare și costurile asociate.

În cazul în care se impun proceduri sau tratamente stomatologice pentru copii ce nu pot coopera cu echipa medicală, le putem efectua sub inhalosedare cu protoxid de azot. Astfel, în condiții de siguranță, putem rezolva toate problemele stomatologice ale copilului într-o singură ședință de tratament, de maximum 2-3 ore.

Pentru clinicile stomatologice dr. Leahu fiecare pacient este unic și tratat ca atare, mai ales că cei care pleacă fericiți din clinicile noastre ne devin prieteni și ne recomandă, cu mare căldură, oamenilor dragi lor. Pentru că suntem profesioniști, tratăm mai întâi cauza. Folosim intervențiile chirurgicale doar ca ultimă variantă, iar acolo unde este posibil, păstrăm cât mai mult din dantura naturală.

Clinica pentru copii Dr. Leahu Pipera este
cea mai bună opțiune pentru tine deoarece:

Este o locație modernă,
situată la doar 25 de minute de
Aeroportul Internațional Henry Coandă.

airplane-icon

Sunt disponibile 2 cabinete
cu dotări moderne,
în care să te simți confortabil.

clinica-icon

Avem o zonă
de așteptare spațioasă,
în culori vii.

asteptare-icon

În clinica stomatologică Dr. Leahu Pipera avem grijă ca fiecare intervenție să aibă cel mai bun rezultat pentru pacient, în deplin confort și siguranță. Pentru că suntem profesioniști, tratăm mai întâi cauza, folosim intervențiile chirurgicale doar ca ultimă variantă, iar acolo unde este posibil, păstrăm cât mai mult din dantura naturală.

Încă de la deschiderea primei clinici Dr. Leahu am impus un nivel ridicat de calitate al serviciilor prestate, iar astăzi, datorita pacienților mulțumiți de tratamentele noastre, am deschis o nouă clinică – clinica stomatologică Dr. Leahu Pipera. Pentru noi, fiecare pacient este unic și tratat ca atare, mai ales că cei care pleacă fericiți din clinicile noastre ne devin prieteni și ne recomandă, cu mare căldură, oamenilor dragi lor.

Clinica pentru copii Dr. Leahu Pipera

icon-p-tel Telefon: 0374 475 555

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: Luni-vineri: 11.00 – 19.00

icon-p-harta Str. Erou Iancu Nicolae nr. 124 (parter), Voluntari, Ilfov

 

icon-p-autobuz301

Serviciile noastre:

Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiuni dentare.

clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă
pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0374 475 555

close-link

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!
close-link