Clinicile Dentare Dr. Leahu au deschis, în Turda, cea de-a 8-a clinică și a 3-a din afara Bucureștiului

 


De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 13 mai 2019

Vizualizat de 984 utilizator/i

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu se extinde în județul Cluj și a inaugurat pe 10 mai 2019, în Turda, cel de-al optulea centru stomatologic. Investiția de 350.000 euro este prima din planul strategic care include această regiune în anul 2019, urmând deschiderea centrului de excelență regional din Cluj.

Decizia investiției în regiune vine pe fondul creșterii pieței locale cu aproximativ 60% și nivelului ridicat de conștientizare a sănătății dentare din partea populației de aici. Potrivit cifrelor Coface, județul Cluj este, după Capitală, cea mai importantă regiune la nivel național, luând în considerare cifra de afaceri totală de 83,5 milioane lei a celor peste 300 de cabinete active.

Nivelul de educație al pacienților este superior și se reflectă în criteriile alegerii medicilor – 86% pe criteriul încrederii, urmat de cel al recomandării – 65%, potrivit studiului Millward Brown din ianuarie 2019.

“Vom avea, prin deschiderea clinicii din Turda și spitalului din Cluj, cea mai importantă prezență a noastră la nivel regional. Deja din cei peste 30% dintre pacienții care vin din toate zonele țării în București pentru serviciile noastre, sunt numeroase persoane din această regiune. Ne dorim să aducem aproape de pacienții de aici tehnologia de ultimă generație și o echipă multidisciplinară pentru a le oferi tratamente personalizate, rapide și eficiente, dar și soluții la probleme complexe”, a declarat Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Clinica din Turda este dotată cu 5 cabinete de ultimă generație și centru de radiologie, iar investiția totală se ridică la 350.000 de euro. Pacienții din Turda se vor bucura de cele mai rapide și eficiente tratamente, realizate de medici specializați în chirurgie, protetică, endodonție, pedodonție, ortodonție, ce lucrează cu cea mai modernă aparatură din domeniu. Totodată, cei care trec pragul Clinicilor Dr. Leahu vor putea să obțină tratamente personalizate.

Clinicile Dentare Dr. Leahu se găsesc în București, Pitești, Timișoara și Turda. Cu o echipă de 200 de angajați și un plan de recrutare de încă 100 de persoane, rețeaua are un portofoliu complex de soluții și cazuistică, construit în cei nouă ani de existență, pentru câteva zeci de mii de pacienți. Serviciile stomatologice oferite acum şi în Turda vor respecta standardele rețelei.
 

 

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777