Clinica Stomatologică Dr. Leahu Brașov

Avem bucuria de a vă anunța că suntem prezenți și în Brașov. Pe bulevardul Eroilor, nr. 3 vă așteptăm în clinica noastră cu medici dentiști cu experiență, servicii stomatologice complete, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Misiunea noastră este să oferim experiențe excepționale și sănătate reală tuturor pacienților care ne calcă pragul clinicilor.

Datorită aparaturii noi și a cabinetelor moderne, o echipă multidisciplinară de medici specialiști vă va oferi opțiuni de tratament personalizate: de la tratamente de canal, fațete, detartraj, până la proteze dentare și implanturi.

O clinică dentară cu un standard ridicat și pentru pacienții din Brașov, totul prin calitatea tratamentelor stomatologice aplicate, a timpului redus de așteptare, a unei danturi fixe în doar 24 de ore și a integrării conceptului Academia Spațială Dr. Leahu.

Tutti și prietenii săi îl așteaptă pe micuțul tău să se alăture echipei de exploratori, unde vizita la stomatolog este plină de distracție, copiii vor să revină și totul devine o amintire frumoasă.

Clinica stomatologica Dr. Leahu Brașov – contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9777

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program:Luni: 09:00 – 17:00 / Marți: 12:00 – 20:00 / Miercuri: 09:00 – 17:00 / Joi: 120:00 – 20:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă: închis / Duminică: închis

icon-p-harta Bulevardul Eroilor, nr. 3 Acces facil din zonele: centru, Strada Republicii.

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Brașov:

Echipa de medici dentiști Dr. Leahu Brașov:

O echipă de medici specialiști în stomatologie generală, endodonție, implantologie orală și chirurgie dento-alveolară, menită să ofere sănătate reală și o experiență excepțională a pacientului, vă așteaptă la Clinica Dentară Dr. Leahu din Brașov.

Medic stomatolog

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog

Dr. TOADER RAUSCH BIANCA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Medic stomatolog

Dr. OVIDIU STROIE

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

dr.-bogdan-bucur

Dr. BOGDAN BUCUR

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. IGOR VACARCIUC

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Dr. Dr. ANDREEA BALO

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Brașov:


Întrebări frecvente despre Clinica Stomatologică Dr. Leahu Brașov:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU BRAȘOV?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Brașov se află pe Bulevardul Eroilor, nr. 3, la doar câteva minute de centrul vechi sau de Strada Republicii și Strada Mureșenilor.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Brașov ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 9777 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Brașov este deschisă de Luni: 09:00 – 17:00 / Marți: 12:00 – 20:00 / Miercuri: 09:00 – 17:00 / Joi: 120:00 – 20:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU BRAȘOV?

Clinica Dentară Dr. Leahu Brașov se află în apropierea Muzeului de Artă sau de piața Tricolorului.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU BRAȘOV?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul dentist veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU BRAȘOV?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Brașov oferim servicii stomatologice pentru copii, concepute la fel ca în Academia Spațială Dr. Leahu din București. La clinica dentară Dr. Leahu din Brașov există cabinete de stomatologie moderne, special amenajate cu aparatură nouă și cu personaje de poveste, pentru ca tratamentele stomatologice ale copiilor să fie realizate în deplină siguranță și fără durere.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN BRAȘOV?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Brașov, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit).

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN BRAȘOV?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Brașov, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Brașov! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 9777.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN BRAȘOV?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Brașov, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 9777.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN BRAȘOV?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Brașov, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN BRAȘOV?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Brașov folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Sky de la Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul „Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 9777. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Brașov

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Brașov și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu Brașov se specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Pacienții ne recomandă!

„Interacțiunea cu doamna doctor și întreg personalul a fost excepțională. Toate etapele de tratament mi-au fost explicate și m-am simțit confortabil în cabinet. Recomand cu încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu din Brașov.” Mihaela Danci

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov de pe rețelele de socializare. Calitatea serviciilor, cea a implanturilor dentare, m-a determinat să vin la aceste clinici. Am avut parte de o operație chirurgicală complexă, mai exact pentru arcada superioară mi s-a efectuat și sinus lifting, pe lângă inserarea implanturilor, iar în partea inferioară mi s-au realizat câteva tratamente dentare și implanturi. Mă simt foarte bine, iar calitatea lucrării este deosebit de fantastică. Sunteți minunați cu toții și prietenoși.” Daniela Mitrache

,,Clinica Dr. Leahu din Brașov mi-a fost recomandată de către fiul meu, deoarece mă confruntam cu plombe vechi și carii dentare. Clinica este de o calitate extraordinară și doamna Dr. Daliana Moraru este de un profesionalism aparte și un om deosebit. Voi recomanda cu tot sufletul clinica.” Elena Narea

,,Am ales Clinica Dr. Leahu Brașov pentru că am întâlnit o echipă de profesioniști, iar din punct de vedere igienă este la superlativ. În urma primei vizite am primit un plan de tratament însoțit de explicațiile necesare, care m-au ajutat mult în luarea deciziilor. Mă simt foarte bine după tratamentele făcute. Recomand cu încredere. Mulțumesc Dr. Daliana Moraru.” Cristina Cojocaru

„Am venit cu Dominic la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Brașov printr-o recomandare. Ne-am dorit ca experiența pentru copil să fie una plăcută și să-și dorească să vină cu drag la stomatolog. Copilul meu avea mai multe carii dentare, iar acum în urma tratamentelor efectuate se simte foarte bine. Sunt foarte fericită și mândră de băiețelul meu și mă bucur că am ales să venim la această clinică. Recomand cu încredere.” mama lui Dominic Minjica

,,Am ajuns la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Brașov în urma vizionării la TV a unui interviu și a fost exact ceea ce căutam și nu reușeam să găsesc (experți în implanturi și mai ales cazuri rezolvate). În urma operației totul este bine și abia aștept finalizarea procesului. Am recomandat și o să recomand în continuare.” Bianca Labă

,,Am aflat de Clinica Dr. Leahu Brașov de pe Facebook și de la o prietenă. Condițiile de igienă și profesionalismul cadrelor medicale m-au determinat să aleg să-mi tratez dantura aici. Sunt foarte mulțumită și mă simt bine din punct de vedere estetic. Nu aș vrea să pierd încrederea și siguranța pe care mi le oferă această clinică. Am recomandat deja familiei să vină aici pentru conduită și profesionalism.” Geta Galati

„Experiența Ameliei la Clinica Dentară Dr. Leahu din Brașov a fost una foarte plăcută. Doamna Dr. Ioana Ștefanache este foarte drăgută și sociabilă. A știut să lucreze cu cea mică astfel încât să nu îi fie teamă. Mă bucur tare mult că fetița mea a avut parte de un tratament nedureros și cu siguranță vom reveni cu drag, ori de câte ori va fi nevoie. Recomandăm cu toată încrederere.” mama Ameliei Astefanesei

„Am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu din Brașov de la o prietenă care ne-a recomandat să venim aici. Am fost foarte încântați de modul în care medicii se comportă cu cei mici și se vede cât de devotați sunt meseriei. Cea mică a urmat un periaj profesional și i-a plăcut foarte mult. Vom reveni cu drag ori de câte ori va fi nevoie.” mama Sofiei Șișman

„Am aflat din social-media că s-a deschis o nouă Clinică Dentară Dr. Leahu în Brașov și am decis să vin pentru a-mi rezolva problemele dentare. Aici am cunoscut o echipă profesionistă de medici stomatologi care m-au ajutat cu extracții și obturații dentare, fără să simt niciun disconfort. Sunt foarte mulțumită de tratamentele realizate și mă simt mult mai bine acum. Recomand cu drag această clinică, deoarece oferă servicii stomatologice de calitate, fără durere și îți redă zâmbetul.” Ionela Rădăcină

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov de pe Facebook. Prima vizită a decurs foarte bine, mi s-a explicat totul cât mai clar, iar împreună cu echipa medicală am ales tratamentul potrivit. Clinica este dotată cu aparaturi medicale moderne și arată excepțional. Am recomandat deja și cunoscuților să vină aici și voi recomanda în continuare ori de câte ori voi avea ocazia.” Sonia Leonte

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov de pe Facebook. Profesionalismul și seriozitatea clinicii m-au determinat să vin aici. Mă confruntam cu probleme de estetică a danturii, iar acum după tratamente mă simt foarte bine, rezultatul este excelent. Vă recomand cu încredere, pentru că totul este la superlativ, medicii sunt foarte bine pregătiți și servicii excelente.” Marina Tiu

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la o prietenă. Fetița mea avea nevoie de sigilări pe măsele. Sunt foarte mulțumită. Recomand aceste clinici pentru atenție, organizare și comunicarea echipei medicale cu pacientul. Iar raportul calitate-preț este unul foarte bun”, mama pacientei Rania Popa.

,,Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Brașov datorită recomandărilor primite, dotărilor, personalului auxiliar care este foarte amabil și a medicilor buni. Sunt foarte mulțumit de modul în care mi-au fost tratate problemele dentare. Am beneficiat de extracții, implanturi, adiție de os, sinus lift și igienizări, iar acum mă simt foarte bine. Recomand clinicile pentru medici, profesionalism și promptitudine”, Iulian Stamate.

,,Am avut nevoie de implanturi dentare. Sunt foarte mulțumită de domnul Dr. Ovidiu Stroe și de responsabilul de pacient, doamna Anca Gritu, din Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov. Procedura de care am beneficiat în cadrul clinicii se numește fast&fixed pentru mandibulă. După acest tratament mă simt excelent. Recomand cu drag aceste clinici pentru medicii extraordinari și profesionalism. Pot spune că serviciile de calitate justifică 100% prețul acestora”, Nicoleta Popovici.

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Brașov:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație medic specialist 200 lei
Consultație Dr. Leahu 300 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 190 lei
Obturatie 1 suprafata  310 lei
Obturatie 2 suprafate  410 lei
Obturatie 3 suprafate  450 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 690 lei
Tratament la microscop molar 1050 lei
Retratament la microscop molar 1100 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 480 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 830 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 220 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 280 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 245 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
Extractie mono/pluriradicular 330 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 280 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 180 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 380 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Obturatie dinte permanent 370 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1450 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroana CEREC 2500 lei
Coroana Ceramica Integrala EMAX 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Inno 3150 lei
Implant dentar Straumann BLX 4500 lei
Implant dentar Zigomatic 10800 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 4800 lei
Aparat Invisalign 25500 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25200 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Beneficii pentru pacienți, în clinica dentară pentru copii și adulți:

 • Aparatură medicală modernă;
 • Soluții moderne de tratament;
 • Echipă completă de specialiști;
 • Stomatologie fără durere;
 • Toate opțiunile de tratament;
 • Costuri pe care le știi de la început;
 • Un plan de tratament complet.
Scaun stomatologic albastru in cabinetul de consutatii si tratamente al unui medic dentist
Cabinet stomatologic Clinicile dentare Dr. Leahu Brașov, cu acces din zona centrului vechi

Servicii și urgențe stomatologice la Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov:

 • Servicii medicale integrate;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Dinți ficși în 24 de ore;
 • Stomatologie laser;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii chirurgie orală;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.
Cabinet stomatologic din clinica Dr. Leahu Cluj
Clinicile dentare Dr. Leahu Brașov se află în apropierea Străzii Republicii, în apropierea parcului central

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777