Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Clinicile Stomatologice Dr. Leahu te așteaptă și în Cluj! Locația dispune de 18 cabinete stomatologice, dintre care 5 cabinete destinate serviciilor stomatologice pentru copii ce integrează conceptul Academia Spațială Dr. Leahu, un bloc operator și un centru propriu de imagistică 3D digitală. Astfel, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca, situat pe strada Calea Turzii, nr. 173, reprezintă cea mai mare locație a rețelei de clinici dentare și locul unde pacienții pot beneficia de servicii medicale integrate, realizate de către o echipă multidisciplinară de medici dentiști și cu ajutorul aparaturii moderne. Poziționarea clinicii asigură acces facil din majoritatea punctelor de interes, inclusiv zona Iulius Mall și principalele artere rutiere și cartierele Zorilor, Mănăștur, Grigorescu și Gheorgheni.

Asemenea tuturor Clinicilor Dentare Dr. Leahu din țară, noul Centru de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca își desfășoară întreaga activitate având misiunea de a oferi cât mai multor pacienți adulți și copii sănătate reală și o experiență bună la medicul stomatolog. Astfel, numărul minim de ședințe, reducerea timpului de așteptare și calitatea serviciilor stomatologice reprezintă doar trei dintre avantajele de care pacienții din Cluj pot beneficia. Totodată, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca reprezintă locul unde pacienții se pot bucura atât de tratamente stomatologice rapide, personalizate și eficiente, realizate în deplin confort și siguranță, cât și de transparența costurilor și suportul total al întregii echipe medicale, încă de la prima vizită.

Cabinet stomatologic pentru copii din clinica Dr. Leahu Cluj
Cabinetele de stomatologie pentru copii au decoruri prietenoase pentru micii pacienți

Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9777

icon-p-e-mail Email: programaridental@reginamaria.ro

icon-p-orar Program: Luni: 13:00 – 21:00 / Marți: 09:00 – 17:00 / Miercuri: 13:00 – 21:00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă: închis / Duminică: închis

icon-p-harta Str. Calea Turzii nr.173 Acces facil din zonele: Iulius Mall, centru și cartierele Zorilor, Mănăștur, Grigorescu și Gheorgheni.

Echipa de medici stomatologi din Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. DIANA ARDELEAN

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. ORNELLA GARCIU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. OANA CONTIU

Medic stomatolog, specialist protetică dentară

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. EMILIA FINTA

Medic stomatolog

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. VLAD LEFTER

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog

Dr. LAURA ZAHARIA

Medic stomatolog, specialist pedodonție, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. ALEXANDRA POSEDARU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. PAUL ALEXANDRU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție

Medic stomatolog

Dr. RUXANDRA ZAH

Medic stomatolog, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. OANA COSTAN

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Dr. IOANA ISTRATE

Medic specialist pedodont, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Servicii Centrului de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca:

Întrebări frecvente despre Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU CLUJ-NAPOCA?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Cluj-Napoca se află pe Str. Calea Turzii, nr. 173, în proximitatea cartierelor Zorilor, Mănăștur, Grigorescu și Gheorgheni.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Cluj-Napoca ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 9777 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Cluj-Napoca este deschisă de Luni: 13:00 – 21:00 / Marți: 09:00 – 17:00 / Miercuri: 13:00 – 21:00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU CLUJ-NAPOCA?

Clinica Dentară Dr. Leahu Cluj-Napoca se află în apropiere de Remax, lângă clădirea Tehno Star, vis-à-vis de Lukoil.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. CLUJ-NAPOCA?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. CLUJ-NAPOCA?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu Cluj-Napoca există conceptul Academiei Spațiale Dr. Leahu, iar copii se pot bucura de servicii stomatologice realizate de medici profesioniști în deplină siguranță și fără durere. În clinică există un întreg etaj, ce este amenajat cu 4 cabinete medicale moderne, personaje de poveste și jucării, pentru ca fiecare copil să se simtă ca la un loc de joacă și să uite de teama de dentist.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CLUJ-NAPOCA?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Cluj-Napoca, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit).

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN CLUJ-NAPOCA?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Cluj-Napoca, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN CLUJ-NAPOCA?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Cluj-Napoca! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 9777.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CLUJ-NAPOCA?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Cluj-Napoca, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 9777.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CLUJ-NAPOCA?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Cluj-Napoca, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CLUJ-NAPOCA?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Cluj-Napoca folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 9777. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Cluj Napoca

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu  Cluj-Napoca și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu  Cluj-Napoca se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

,,Despre clinica Dr. Leahu Cluj-Napoca m-am informat și am avut încredere în medicii profesioniști de aici. Aveam parodontoză și cu toate că am urmat mai multe tratamente în trecut, dinții au început să se miște și mă dureau când mâncam. Înainte să ajung aici, am consultat și alte clinici, dar nu mi-au explicat amănunțit în ce constă metoda implanturilor. Aici, în schimb, echipa de medici mi-a explicat detaliat planul de tratament și mi-a răspuns la toate întrebările. După consultație am ajuns la concluzia că aici sunt medici specializați pe diverse proceduri (nu un singur medic face totul), fapt care mi-a dat încredere că sunt întradevăr profesioniști. Mă simt mult mai bine acum, după realizarea tratamentelor, pot să mănânc la fel cum mâncam cu dantura mea originală și sunt mulțumită că am făcut alegerea corectă.” Elena Nadasan

,,În cadrul companiei în care lucrez, abonamentul privat de sănătate cuprinde și serviciile dentare la Clinica Dr. Leahu. Chiar dacă am mers ani de zile la același dentist, m-am gândit să văd totuși și ce oferă această clinică, având în vedere recenziile bune regăsite pe Internet. Nu regret deloc această decizie. Am avut mari probleme cu dantura: sensibilitate dentară și gingivală, la alimentele calde, reci, inclusiv simțeam durere de la aerul rece, sângerări în timpul periajului, dinți lipsă, ș.a. Am fost foarte surprinsă de profesionalismul de aici, amabilitatea și empatia primită. Nu mai am sensibilitate dentară, problemele gingivale s-au ameliorat semnificativ, din culoarea roșie pe care o aveam, acum sunt de un roz sănătos, după doar doar 2 săptămâni de la tratamentul parodontal. În clinicile Dr. Leahu Cluj-Napoca, toate serviciile se fac în același loc, nu e nevoie să mă deplasez în alte locuri. Îmi place faptul că toți medicii colaborează între ei și sunt la curent cu problemele tale, chiar dacă mergi pentru prima dată la unii din ei. Vă mulțumesc!” Georgeta Rădoi

„Este minunat la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu din Cluj-Napoca. Servicii de calitate și o echipă medicală profesionistă de care ne bucurăm ori de câte ori venim aici. Nicolas nu a avut probleme cu dințișorii pentru că doamna doctor ne-a învățat ce avem de făcut pentru a-i menține sănătoși, de aceea venim regulat la control. Am primit cu toată încrederea sfaturile medicului și pe această cale dorim să mulțumim tuturor pentru amabilitate și servicii de calitate. Cu siguranță vom recomanda aceste clinici, deoarece întreg personalul este orientat către starea de bine a pacienților. Pe lângă acest lucru, clinica este dotată cu aparatură modernă și medicii sunt profesioniști.” tatăl lui Nicolas Pop

,,Am ales Clinica Dr. Leahu Cluj-Napoca datorită recenziilor foarte bune. Am avut probleme dentare ce au survenit din cauza unor lucrări executate deficitar în trecut. Am apelat la specialiștii din clinica aceasta pentru a remedia problemele dentare destul de dificile care îmi afectau viața. Tratamentul propus a decurs mai bine decât mă așteptam. Planul de tratament mi s-a părut foarte bine executat. Mi s-a făcut un retratament de canal și o coroană dentară. Recomand clinica pentru serviciile și lucrările calitative și datorită amabilității întregului personal.” Ana Cuzub

,,Clinica Dr. Leahu Cluj-Napoca mi-a fost recomandată de o prietenă care vine cu copiii aici. Am venit cu fetița și băiețelul meu pentru monitorizarea dințișorilor de lapte. Totul a decurs perfect încă de la prima vizită. Pentru ei frica de stomatolog nu mai există.” tatăl fraților Gherman

,,Clinica Dentară Dr. Leahu Cluj-Napoca mi se pare cea mai bună din țară. Ajunsesem în punctul în care nu mai puteam să mănânc din cauza lipsei de măsele. Prima vizită a decurs foarte bine, mi s-a făcut o radiografie dentară  și am continuat să-mi rezolv problemele dentare. Până în momentul de față mă simt foarte bine, mi s-a schimbat zâmbetul, însă pe viitor sunt sigur că o să am dinții perfecți.” Vasile Dologa

,,Clinica Dr. Leahu Cluj-Napoca mi-a fost recomandată de către o cunoștință pentru serviciile sale excelente. Aveam dureri și neplăceri la nivel estetic, care îmi provocau probleme în timpul masticației și nesiguranță în raportul cu alți oameni. Medicii și personalul m-au ascultat și mi-au oferit sfatul lor profesional. Am acceptat planul de tratament datorită preciziei de specialitate, clarității prețurilor și faptului că era adaptat nevoilor mele personale. Nu mai simt dureri, nu mai am probleme la mestecare, pot să zâmbesc cu încredere. Boala de care sufăr s-a stabilizat și mă simt în siguranță în continuarea tratamentului, pentru că medicii au discutat cu mine toate posibilitățile și au ținut cont de dorințele și posibilitățile mele.” Ana Simandi

„În cadrul companiei în care lucrez, abonamentul privat de sănătate cuprinde și serviciile dentare la Clinica Dentară Dr. Leahu din Cluj-Napoca. Chiar dacă am mers ani de zile la același dentist, m-am gândit să văd totuși și ce oferă această clinică, având în vedere recenziile bune regăsite pe internet, iar acum nu regret deloc această decizie. Din păcate pentru că e pe fond genetic am avut mari probleme cu tartrul, sensibilitatea dentară, gingivită și dinți lipsă. La alimentele calde, dar în mod special cele reci, simțeam o durere în anumite zone. În același timp, în momentul spălării pe dinți, mereu aveam sângerări gingivale. Am fost foarte plăcut surprinsă de profesionalismul de aici, amabilitatea și empatia primită. Până să vin aici, nimeni nu mi-a explicat atât de în detaliu modul în care e nevoie să am grijă de dantură, ținând cont de problemele pe care le am. În acest moment nu mai am sensibilitate dentară, problemele gingivale s-au ameliorat semnificativ, gingiile sunt de un roz sănătos, doar după 2 săptămâni de tratament parodontal. Deja am recomandat clinica, pentru că empatia, grija, calitatea și profesionalismul sunt la ele acasă, aici. Totodată este foarte plăcut că serviciile sunt toate în aceeași locație și medicii colaborează între ei și sunt la curent cu problemele tale, chiar dacă mergi pentru prima dată la unii din ei. Vă mulțumesc!” Georgeta Rădoi

„Am ajuns la Clinica Dentară Dr. Leahu din Cluj printr-o recomandare și mă bucur de alegerea făcută. Am venit cu dantura destul de afectată, deoarece în trecut am avut 3 implanturi nereușite și multe alte lucrări care mi-au provocat dureri. Pe această cale vreau să mulțumesc echipei medicale a clinicii, deoarece au dat dovadă de profesionalism și am fost încurajată de noul plan de tratament. Mi s-a oferit o nouă șansă. În acest moment mă simt din nou plină de speranță că voi ajunge la rezultatul dorit. Cu multă încredere recomand această clinică.” Monica Fazakas

„Datorită recomandărilor pozitive pe care le-am auzit despre Clinica Dr. Leahu Cluj-Napoca am hotărât să vin să-mi tratez cariile și durerile provocate de acestea, dar și sângerările gingivale. La prima întâlnire mi s-au oferit explicații clare despre intervențiile ce urmează a fi efectuate. De când am început tratamentele stomatologice au dispărut sângerările gingiilor și lucrurile s-au îmbunătățit. Recomand clinica pentru profesionalism și termenul scurt de așteptare.” Corneliu Demian

,,Am ajuns la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca în urma unei recomandări. Ceea ce m-a atras foarte mult aici este faptul că există medici stomatologi care sunt specializați într-o anumită ramură a stomatologiei. Am avut de realizat câteva carii și extracții dentare, iar doamna Dr. Oana Pasca mi-a oferit cele mai bune soluții pentru o dantură așa cum mi-am dorit. De la început am primit toate informațiile despre tratament, ceea ce mi-a plăcut foarte mult și am acceptat să urmez indicațiile. Cu siguranță am să recomand clinica Dr. Leahu din Cluj tuturor prietenilor.” Adrian Chirilă

,,Consider că întreaga echipă a Centrului de Excelență regional Cluj-Napoca este dedicată tuturor problemelor dentare, oferind în același timp siguranță și încredere. Prima vizită a decurs foarte bine, medicul mi-a explicat fiecare etapă în parte a planului de tratament. Am avut încredere încă de la început că rezultatul va fi unul foarte bun și mă declar extrem de mulțumită. Voi recomanda tuturor apropiaților clinica Dr. Leahu din Cluj datorită medicilor specialiști și aparaturii moderne” Diana Mornea

„Am ales această clinică deoarece am știut că o să găsesc serviciile de care aveam nevoie. Nu aveam probleme majore, doar carii și anumite tratamente efectuate în trecut. Prima vizită a decurs foarte bine, iar motivul pentru care am acceptat planul a fost faptul că am văzut profesionalismul din cadrul întregii echipe. De când am început tratamentele îmi simt dinții mult mai îngrijiți. Recomand clinica pentru că în cadrul acesteia găsești tot ceea ce dorești pentru îngrijirea dinților și o echipă foarte atentă la nevoile tale.” Amalia Baidoc

„Datorită abonamentului medical pe care îl dețin la Clinica Dr. Leahu Cluj-Napoca, am ales să vin să beneficiez de servicii stomatologice de calitate superioară. Mă confruntam cu obturații dentare făcute cu ceva timp înainte și au început să mă deranjeze. M-a impresionat amabilitatea personalului din clinică, dar și sediul care pare să fie la standarde europene. Deși nu au fost urgențe, tratamentul stomatologic îmi oferă încrederea că nu voi mai ajunge la probleme grave pe viitor.” Paul Opriș

„Inițial am venit la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca pentru o consultație și igienizare. În cadrul consultației am aflat că mă confrunt cu câteva probleme dentare despre care nu știam și nu erau vizibile și am decis să le tratez. Recomand clinica pentru profesionalism.” Alexandru Perșa

„Am aflat de Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca, deoarece se află în colaborare cu firma la care lucrez și mi-a fost recomandat. Am venit cu probleme minore, câteva carii. În prezent mă simt foarte bine și sunt extrem de mulțumită de modul în care am fost tratată de echipa medicală. Acum mă simt mult mai bine cu mine însămi. Recomand cu toate încrederea această clinică pentru profesionalism.” Lavinia Coțe

„Sunt mulțumită de experiența pe care am avut-o la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca. Am doar cuvinte de laudă atât despre echipa de medici, cât și despre mediul de lucru, aparatura folosită și felul în care am fost tratată. Dr. Bogdan Moldoveanu este cu adevărat un medic profesionist și foarte atent atunci când vine vorba de salvarea dinților naturali. Și mama mea este pacientă la această clinică și este la fel de mulțumită. Recomandăm cu încredere tuturor clinica stomatologică Dr. Leahu din Cluj.” Cristina Salaci

„Am aflat de Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca la locul de muncă. Am venit cu o sensibilitate gingivală, dinți aliniați incorect, care prezentau și alte probleme pe lângă cele estetice. Încă de la prima vizită m-a impresionat atmosfera plăcută din clinică, cu un personal foarte primitor și care știe să explice detaliat planul de tratament. Acum mă simt foarte motivată să rezolv probleme cu dinții și sunt nerăbdătoare să am un zâmbet frumos. Cu siguranță am să recomand clinica, pentru profesionalism, atmosfera primitoare și amabilitatea echipei medicale.” Raluca Popa

„Am fost la un consult la o altă clinică stomatologică, iar medicul de acolo mi-a recomandat să vin la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca pentru a-mi rezolva probleme dentare. Subit îmi apărea o durere la nivelul incisivilor și asta îmi provoca un mare disconfort. Modul în care domnul Dr. Bogdan Moldoveanu mi-a explica situația, cu atât răbdare, m-a convins că sunt pe mâini bune din punct de vedere profesional. Urmez în continuare planul de tratament și mă simt foarte bine. Sunt convinsă că totul va evolua într-o direcție foarte bună. Am să recomand cu drag această clinică, pentru profesionalismul și empatia personalului medical.” Octavia Pasaciuc

„Am ales Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca la recomandarea doamnei Dr. Irina Marincaș și datorită condițiilor foarte bune oferite de clinică. Atât eu cât și soția suntem pacienți vechi ai doamnei doctor. În trecut am urmat tratamente cu implant dentar, iar acum am venit pentru a rezolva câteva carii minore. Sunt foarte mulțumit de faptul că se respectă orele de programare și este foarte curat în clinică. Acum mă simt foarte bine în urma tratamentelor. Pe viitor am să recomand această clinică, datorită serviciilor de calitate și a personalului profesionist.” Florin Maluțan

„Francesca și Maya vin cu drag la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Cluj Napoca. Toate vizitele în clinică sunt distractive și interesante pentru fetițele mele și ori de câte ori le spun că mergem la stomatolog sunt foarte bucuroase. Au învățat cât de important este să aibă grijă de dințișorii lor, iar pe această cale îi mulțumim doamnei Dr. Laura Zaharia pentru răbdare și amabilitate. La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Cluj Napoca am întâlnit o echipa profesionistă de medici, aparatură modernă, care răspund tuturor cerințelor. Cu siguranță vom reveni ori de câte ori este nevoie și vom recomanda clinica prietenilor.” mama lui Francesca și Maya Chiorean

,,Am ales Clinica Dr. Leahu Cluj-Napoca datorită unui contract pe care îl au clinicile cu job-ul meu. Mă confruntam cu carii dentare ce îmi provocau disconfort și sensibilitate în timpul meselor. La prima vizită am avut parte de o analiză precisă a situației, plus că datorită pachetului de beneficii din partea companiei am câteva discounturi. Mă simt mai bine în viața de zi cu zi și mă încântă progresul atins. Recomand această clinică pentru serviciile de calitate și mediul profesionist.” Szilard Balogh

„O cunoștință mi-a spus că a avut o experiență foarte bună la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca, așa că am decis să vin și eu aici să-mi rezolv problemele cu dinții. M-am confruntat adesea cu carii dentare, am avut pe alocuri și lucrări mai puțin corect executate, așadar m-am hotărât să încerc și la această clinică. Încă de la prima vizită așteptările mi-au fost depășite. Personal foarte amabil, echipă medicală profesionistă, care mi-a oferit toate informațiile necesare planului de tratament. În acest moment mă simt foarte bine și abia aștept rezultatul final. Cu siguranță va fi pe măsura așteptărilor. La întrebarea dacă aș recomanda clinica, răspunsul meu este da, cu siguranță. Am ajuns în sfârșit pe mâna unor specialiști de calitate, care își fac meseria de medici stomatologi cu pasiune și profesionalism.” Marius Pentilie

Prețuri tratamente la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 200 lei
Consultație medic specialist 220 lei
Consultație Dr. Leahu 500 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 340 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 440 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică Premium 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 210 lei
Obturatie 1 suprafata 340 lei
Obturatie 2 suprafate 450 lei
Obturatie 3 suprafate 500 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 800 lei
Tratament la microscop molar 1200 lei
Retratament la microscop molar 1250 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 555 lei
Aplicare Pivot fibra de sticla 310 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 910 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 240 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 310 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 270 lei
Extracție molar de minte 620 lei
Extracție rest radicular 220 lei
Extractie mono/pluriradicular 365 lei
Sinus Lift Extern 4400 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2450 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3960 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 310 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 200 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 420 lei
Sigilare dinte permanent 200 lei
Sigilare dinte temporar 150 lei
Obturație 1 suprafață dinte permanent 380 lei
Extracție dinte temporar mobil 165 lei
Tratament necroza/gangrena 310 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1750 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe dinte 2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe implant 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent Sky 3750 lei
Implant dentar Inno 3400 lei
Implant dentar Straumann BLX 4950 lei
Implant dentar Zigomatic 11200 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3600 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 5200 lei
Aparat Invisalign 26000 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25500 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Beneficii pentru pacienți, în clinica de stomatologie

 • Aparatură medicală modernă;
 • Soluții moderne de tratament;
 • Echipă completă de specialiști;
 • Stomatologie fără durere;
 • Toate opțiunile de tratament;
 • Costuri pe care le știi de la început;
 • Un plan de tratament complet.
Cabinet stomatologic, scaun albastru, in clinica dentara Dr. Leahu Cluj
Cabinetele din clinica Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca sunt echipate cu aparatură modernă

Servicii și urgențe stomatologice la Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca:

 • Aparatură medicală modernă;
 • Soluții moderne de tratament;
 • Echipă completă de specialiști;
 • Stomatologie fără durere;
 • Toate opțiunile de tratament;
 • Costuri pe care le știi de la început;
 • Un plan de tratament complet.
Cabinet stomatologic, scaun verde, in clinica dentara Dr. Leahu Cluj
Tratamentele dentare se realizează într-o atmosferă relaxantă în cabinetele clinicii din Cluj cu acces facil din zona centrului istoric

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777