Clinica Stomatologică Dr. Leahu Craiova

Oferim servicii stomatologice complete pentru adulți și copii, într-un mediu confortabil și plăcut, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Craiova. Te așteptăm pe strada Împăratul Traian, nr. 5A, unde o echipă de medici stomatologi cu experiență este pregătită să trateze orice afecțiune orală, rapid și fără durere, cu ajutorul tehnologiei și procedurilor medicale moderne.

Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova dispune de 8 săli de tratament, serviciu propriu de radiologie digitală 3D și cabinete stomatologice special destinate pentru copii, parte din conceptul Academia Spațială Dr. Leahu.

În aceeași locație și cu minimul de ședințe necesar, medici dentiști cu experiență desfășoară tratamente personalizate cu implanturi dentare, aparate dentare, fațete, coroane și proteze dentare, tratamente de canal, detartraj cu ultrasunete, radiologie digitală, computer tomograf, servicii specializate pentru copii și tratamente de urgență.

Clinica stomatologică Dr. Leahu Craiova – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program:Luni: 13:00 – 21:00 / Marți: 09:00 – 17:00 / Miercuri: 13:00 – 21:00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă: închis / Duminică: închis

icon-p-harta Strada Împăratul Traian, nr. 5A

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Craiova:

Echipa de medici dentiști Dr. Leahu Craiova:

O echipă de medici specialiști în stomatologie generală, endodonție, implantologie orală și chirurgie dento-alveolară, menită să ofere sănătate reală și o experiență excepțională a pacientului, vă așteaptă la Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova.

Medic stomatolog

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Dr. ALICE PETRACHE

Medic stomatolog, specialist pedodonție

Dr. ȘTEFAN STĂNESCU

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Dr. LARISA FARHAT

Medic Stomatolog

Dr. CĂTĂLIN IVAȘCU

Medic Stomatolog

Dr. SILVIU GUJA

Medic Stomatolog

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Craiova:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Craiova:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU CRAIOVA?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Craiova se află pe Str. Împăratul Traian, nr. 5A.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Craiova ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Craiova este deschisă de Luni: 13:00 – 21:00 / Marți: 09:00 – 17:00 / Miercuri: 13:00 – 21:00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU CRAIOVA?

Clinica Dentară Dr. Leahu Craiova se află lângă patiseria Era Cake sau în apropiere de C.A.R Casa Banilor.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU CRAIOVA?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU CRAIOVA?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Craiova oferim servicii stomatologice pentru copii, concepute la fel ca în Academia Spațială Dr. Leahu din București. La clinica dentară Dr. Leahu din Craiova există cabinete de stomatologie moderne, special amenajate cu aparatură nouă și cu personaje de poveste, pentru ca tratamentele stomatologice ale copiilor să fie realizate în deplină siguranță și fără durere.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CRAIOVA?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Craiova, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit).

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN CRAIOVA?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Craiova, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN CRAIOVA?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CRAIOVA?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 91 34.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CRAIOVA?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CRAIOVA?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Craiova folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Sky de la Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Craiova

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Craiova și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu Craiova se specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Pacienții ne recomandă!

,,Am auzit dintr-o recomandare de doamna Dr. Alice Petrache. Am fost foarte mulțumită de modul în care a fost tratată fetița mea aici. Întâmpina probleme cu cariile dentare și acum se simte foarte bine. Recomand clinica pentru profesionalism”, mama lui Miriam Hobeanu.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la un prieten. Am urmat mai multe tratamente dentare, printre care obturații, extracții și o terapie parodontală. Sunt mulțumit de cum s-au rezolvat problemele și recomand clinica pentru profesionalism”, Alexandru Cristian Niță.

,,Locuiesc în zona clinicii Dr. Leahu Craiova și am venit să-mi pun implanturi dentare. Am urmat un tratament complex, mai exact un pachet fast&fixed cu implanturi dentare. Mă simt excelent și recomand această clinică”, Stelian Predoi.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la colegi. Ceea ce m-a determinat să aleg aceste clinici a fost profesionalismul. Am urmat tratamente cu implanturi dentare și sunt mulțumit. Mă simt foarte bine, de aceea recomand clinica”, Adrian Gitan.

,,Am auzit de clinica aceasta de pe Internet și am ales să vin pentru notorietate. Până acum am făcut o igienizare dentară profesională și câteva carii dentare și mă simt foarte bine. Cu siguranță voi recomanda clinica Dr. Leahu din Craiova.” Luminița Cîțu

,,Clinica dentară Dr. Leahu Craiova mi-a fost recomandată de sora mea și am ales să vin aici pentru seriozitate. Am avut de făcut mai multe intervenții stomatologice și sunt mulțumit de cum s-au rezolvat problemele.” Cătălin Drugă

,,Am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu Craiova de la prieteni care lucrează în domeniu. Pentru că ei au fost mulțumiți de serviciile la care au apelat, mi-am făcut curaj și am venit și eu. Primul tratament pe care l-am făcut a fost unul antimicrobian, ce a implicat tratarea unei gingivite cu laserul, realizarea unui detartraj și administrarea de soluții antiseptice. Ulterior, mi s-a inserat și un implant dentar și odată cu el s-au realizat și proceduri de PRGF și augmentare osoasă. Mă simt foarte bine. Recomand clinica pentru calitate. Merită fiecare bănuț!” Florin Popa

,,Am aflat de clinica Dr. Leahu Craiova de pe Internet. Profesionalismul medicilor stomatologi și faptul că lucrează în echipă m-au determinat să aleg să îmi tratez problemele dentare aici. Mă confruntam cu lipsa dinților și am ales sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Intervenția a fost realizată de Dr. Ionuț Leahu, care  a decurs foarte bine, iar acum sunt în perioada de vindecare. Recomand clinica pentru înțelegere și susținere.” Constantin Nedelcu

,,Vizita la dentist a fost în regulă, doamna Dr. Alice Petrache este amabilă, sociabilă și prietenoasă și mă ajută să-mi rezolv problemele cu dinții. O să-mi conving și prietenii mei să vină aici și o să le povestesc ce experiență plăcută am avut de fiecare dată.” micuțul pacient Ianis Florea

„Vizita la medicul stomatolog a decurs foarte bine. Am venit aici cu fetița pentru sigilări și periaj profesional. Suntem foarte mulțumiți de domnul doctor și îi îndemnăm pe toți părinții să vină la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Craiova cu micuții lor pentru a avea dinții sănătoși.” Andreea Mucica

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la fiica mea, care a avut o lucrare aici. Seriozitatea și amabilitatea personalului m-au determinat să urmez tratamentele dentare aici. Mă confruntam cu o lipsă totală a danturii, iar în urma tratamentului efectuat mă simt foarte bine. Odată cu această lucrare am căpătat stimă de sine și un aspect fizic plăcut. Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite și recomand cu căldură tuturor această clinică, pentru căldură, amabilitate și profesionalismul personalului.” Constantin Manea

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

,,Ceea ce m-a determinat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova a fost profesionalismul medicilor stomatologi. Mă confruntam cu carii dentare și probleme de aliniere și îmi doream foarte mult să am un zâmbet perfect. În urma primului consult am aflat că mai întâi trebuie să îmi tratez cariile, iar mai apoi voi urma tratamentul cu aparat dentar. Am respectat fiecare pas al planului de tratament recomandat și m-am simțit foarte bine mereu. Recomand clinica tuturor!” Ioana Prie

,,Aveam probleme parodontale, iar la Clinica Dentară Dr. Leahu Craiova am avut parte de o terapie ce a constat într-un chiuretaj parodontal și PRGF. Tratamentul a fost realizat cu laserul și mă simt mult mai bine. Am fost tratat foarte bine și sunt mulțumit.” Marco

„Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova printr-o recomandare. Am beneficiat de mai multe tratamente, precum terapia parodontală, obturații și igienizare. În prezent mă simt foarte bine. Recomand cu încredere clinica, datorită serviciilor de calitate.” Marian Nanu

„Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova mi-a fost recomandată de o cunoștință. Profesionalismul, seriozitatea și atitudinea prietenoasă din partea angajaților m-au determinat să continui tratamentele dentare aici. Mă confruntam cu probleme parodontale și carii dentare. Pe lângă tratamentele pentru parodontoză, obturații și tratamente de canal am ales să-mi pun și implanturi. Acum mă simt foarte bine, deoarece mi-am rezolvat problemele stomatologice pe care le aveam.” Camelia Militaru

,,Am auzit de Clinica Dentară Dr. Leahu Craiova de la o prietenă. Sunt mulțumită de serviciile prestate, de profesionalismul medicilor și amabilitatea personalului. Am făcut o igienizare dentară profesională și mi-am tratat câteva carii dentare. După realizarea tratamentelor, zâmbetul meu este mai frumos.” Dorina Puiu

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la domnul Dr. Ivașcu Cătălin, pe care îl cunosc și este medic stomatolog în cadrul acestei clinici. Ceea ce m-a determinat să urmez tratamentul la dumneavoastră este promptitudinea și seriozitatea. Mă confruntam cu probleme în timpul masticației și am avut de făcut o extracție dentară. Acum mă simt foarte bine, sunt foarte mulțumit de rezultat și cu siguranță am să vă recomand.” Tudor Mustață

„Am aflat de Clinica Dr. Leahu din Craiova datorită reclamelor din Google și am văzut un cabinet al clinicilor la București. Descrierile serviciilor de pe site m-au determinat să vin aici. Am avut de realizat mai multe obturații și acum doresc implanturi dentare. Sunt foarte mulțumită de modul în care s-a rezolvat problema. Recomand cu încredere.” Manuela Deaconu

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la prieteni. Aveam implanturi dentare inserate incorect și mi-am dorit să le schimb. Pe lângă tratamentul cu implanturi dentare, am avut parte și de tratamente de canale și sunt foarte mulțumit. Recomand clinica.” Ionuț Spîrlea

Medic stomatolog in spate, pacient in fata in cabinetul de medicina dentara

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova în urma recomandării unei prietene. Băiețelul meu avea câteva carii dentare și am decis să merg cu el, la timp, pentru a evita apariția durerilor. Atât eu, cât și el suntem foarte mulțumiți de clinică, de personal și mai ales de felul cum ne-a comunicat tot ce este de făcut doamna Dr. Alice Petrache. În timpul tratamentelor, Mateo nu a simțit nicio durere și nici acum după rezolvarea acestora. Vom recomanda cu drag clinica aceasta!” mama lui Mateo Săndoi

„Odată cu deschiderea Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Craiova, am decis să o însoțesc pe soția mea la un prim consult realizat de către domnul Dr. Ionuț Leahu, un medic cu adevărat profesionist în ceea ce privește tratamentul cu implanturi dentare. Cu câțiva ani în urmă, alături de dânsul, am ales îmi refac întreaga dantură cu ajutorul sistemului ,,Dinți ficși în 24 de ore”, iar acum am ținut neapărat să o susțin și pe soția mea să aibă parte de aceleași servicii de excepție. Clinicile Dentare Dr. Leahu au fost o alegere excepțională, întreaga echipă este minunată. Vă mulțumesc nespus și vă felicit pentru toată munca pe care o depuneți!” Ristică Plopeanu

,,Vizita la dentist a fost interesantă. Doamna doctor este drăguță, amabilă și optimistă și-mi tratează cu grijă măseluțele și dinții. Le voi spune și prietenilor mei să vină aici pentru că este foarte important și chiar frumos.” Irina Drăghia

,,Am aflat de clinica Dr. Leahu Craiova în urma căutărilor pe Facebook. Mă confruntam cu boala parodontală într-un stadiu avansat și am vrut să rezolv cât mai rapid problema. În urma controlului avut s-a constatat că dinții sunt irecuperabili și nu se mai poate face nimic pentru a-i salva, însă mi s-a oferit soluția de reabilitare totală a danturii. Împreună cu echipa medicală am ales o intervenție chirurgicală de dublu fast pentru maxilar și mandibulă. De curând mi s-a montat lucrarea finală fixă și sunt bucuroasă că pot zâmbi și mânca din nou, așa cum o făceam cu dinții naturali.” Ana Pastiloiu

„Am aflat de clinica Dr. Leahu Craiova în urma căutărilor pe internet. Am venit cu o urgență stomatologică și am avut parte de tratament chiar de la prima vizită. Sunt mulțumită de felul cum s-a rezolvat problema cu care mă confruntam și mă bucur că mă simt din nou bine. Recomand clinica aceasta pentru profesionalism și pentru că este dotată cu aparatură modernă!” Mihaela Popa

,,Sunt fotbalist la Universitatea Craiova, iar recomandările foarte bune ale prietenilor și profesionalismul pe care l-am găsit aici m-au determinat să aleg clinica Dr. Leahu din Craiova. Măseaua de minte îmi făcea probleme și am decis că este momentul să o scot. Sunt foarte mulțumit de felul cum am fost tratat, iar după extracția molarului m-am simțit foarte bine.” Elvir Koljic

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova din mass-media și de la televizor. Aici am urmat un tratament complex cu implanturi dentare pentru ambele arcade. După intervenție a fost puțin greu, cel puțin în primele 72 de ore, însă rezultatul final a meritat. Acum am și lucrările finale înșurubate pe implanturi și mă simt excelent. Vorbesc bine, mănânc corect, iar acomodarea cu ele n-a durat mult. Urmăresc zilnic postările de pe Facebook ale Dr. Ionuț Leahu și apreciez foarte mult întreaga echipă și mai ales ceea ce face. Performanță fără cuvinte am găsit aici. Vă recomand cu toată încrederea!” Daria Petrovici

,,Am auzit de Clinica Dentară Dr. Leahu Craiova de pe Google. Aveam probleme parodontale, iar aici am avut parte de un tratament bun, o terapie parodontală ce a implicat și recoltare de sânge (PRGF), pentru refacerea cât mai bună a gingiilor. Totul a fost fără durere și cu rezultate excelente. Recomand.” Robert Dobre

„Aveam nevoie să-mi rezolv câteva probleme stomatologice și așa în urma căutărilor de pe internet am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova. Aici am urcat tratamentul cu implant dentar, în urma căruia mă simt foarte bine și sunt extrem de mulțumit de serviciile oferite. Recomand cu drag această clinică, deoarece personalul este amabil, lucrările realizate sunt de calitate și mi-au oferit o viață mai bună, prin faptul că pot zâmbi sau vorbi cu gura larg deschisă.” Nicolae Zaharia

„Vizita noastră la medicul stomatolog din Clinicile Dentare Dr. Leahu a decurs așa cum ne-am dorit. Clinica arată foarte bine și faptul că există cabinete destinate doar pentru copii, a contat foarte mult pentru noi. Timea este foarte fericită când vine la doamna Dr. Alice Petrache și primul lucru pe care îl face atunci când ajunge în clinică este să coloreze și să deseneze în spațiile special amenajate. De asemenea, este foarte încântată de faptul că nu o doare deloc și mai ales că primește diplomă după programare, dacă are grijă de dințișorii ei. Recomandăm cu drag tuturor părinților!” mama lui Timea Cimpoeru

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

,,Vizita la doamna Dr. Alice Petrache a fost deosebit de plăcută. Este un medic profesionist care a dat dovadă de foarte multă răbdare cu fetița mea. Mă bucur că am găsit o clinică unde Evelin se simte în siguranță și la care să vină cu drag, fără a-i fi teamă de dentist. De asemenea și eu ca mamă mă simt excelent atunci când știu că ea are parte de servicii bune și fără durere. Vom recomanda clinica Dr. Leahu din Craiova tuturor părinților, deoarece am avut o experiență foarte bună!” mama lui Evelin Ionescu

„Am auzit de clinica Dr. Leahu Craiova din online. Aveam probleme cu obturațiile și implanturile mai vechi și am vrut să le rezolv. Sunt extrem de mulțumită de felul cum am fost tratată și mă simt foarte bine.” Dalia Militaru

„Am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu Craiova de pe Internet. Din cauza experiențelor anterioare neplăcute am tot evitat să ajung la stomatolog, iar problemele s-au acutizat. Am venit cu probleme parodontale și carii dentare și sunt foarte mulțumită de tratamentele realizate aici. Recomand clinica pentru calitatea serviciilor.” Andreea Paraschiv

„Am ajuns la clinica Dr. Leahu Craiova datorită domnului doctor Cătălin Ivașcu. Am urmat tratamente pentru carii dentare, extracții și câteva tratamente de canal. M-am simțit foarte bine în clinică și după efectuarea tratamentelor. Recomand clinica datorită profesionalismului.” Florin Cocoșilă

,,Am auzit de clinica Dr. Leahu Craiova de pe Internet. Am făcut mai multe tratamente stomatologice, printre care tratamente pentru parodontoză, carii dentare și un tratament ortodontic, cu aparat dentar. Mă simt foarte bine după aceste tratamente. Recomand clincia pentru profesionalismul cadrelor medicale.” Marian Busuioc

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la prieteni. Aveam probleme parodontale și aici am urmat tratamentele recomandate și ulterior am ales să-mi pun și câteva implanturi dentare. Mă simt foarte bine, iar alimentația mi s-a schimbat. Recomand clinica pentru echipa tânără, medicii stomatologi profesioniști și deschiși la discuții.” Ana Totoianu

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova am avut parte de o terapie parodontală realizată de către domnul Dr. Ștefan Stănescu, un medic cu adevărat profesionist. M-am simțit foarte bine atât în timpul tratamentului, cât și după realizarea acestuia. Clinica arată foarte bine și este dotată cu aparaturi noi, ce oferă pacienților tot confortul de care au nevoie. Voi recomanda cu încredere aceste clinici și apropiaților mei.” Nicoleta Popa

,,Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova datorită recenziilor foarte bune pe care le-am văzut pe Internet. Mă confruntam cu probleme parodontale, iar datorită tratamentului antimicrobian pe care l-am făcut pentru ambele arcade mă simt bine și sunt mulțumită. Recomand clinica aceasta.” Cristina Popescu

„Am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova de la TV. Aici m-a impresionat profesionalismul și încrederea pe care o oferă pacienților întreaga echipă medicală. M-am confruntat cu parodontoză. Pe lângă terapia specifică acestei afecțiuni am ales și tratamentul cu implant dentar Fast&Fixed. Sunt foarte mulțumit și am să recomand cu drag tuturor să vină aici.” Florin Purcea

„Am ajuns la Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova în urma informațiilor citite pe internet și datorită aparițiilor TV. Echipa medicală mi-a oferit foarte mare încredere, încă de la început și am decis să-mi rezolv probleme stomatologice aici. Sunt super mulțumită de rezultat și recomand cu drag.” Lidia Enache

,,Centrul de Excelență regional Dr. Leahu din Craiova mi-a fost recomandat de foști pacienți, care au avut o experiență foarte bună. Aveam câteva carii dentare și aici mi s-au făcut câteva obturații și sunt mulțumită de modul în care s-a rezolvat problema. După fiecare tratament făcut m-am simțit foarte bine, iar intervențiile s-au terminat fără niciun inconvenient. Voi recomanda clinica la rândul meu, datorită experienței pozitive și a încrederii în personalul clinicii.” Oana Barbu

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova cu parodontoză și sunt mulțumită de cum s-a rezolvat problema. Am urmat un tratament cu terapie parodontală de gradul I pentru ambele arcade, iar acum după realizarea acestuia mă simt excelent. Voi recomanda clinica pentru personalul și serviciile extraordinare.” Amalia Cara

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Craiova:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație Dr. Leahu 300 lei
Radiografie panoramică 100 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Air flow 240 lei
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Albire dentară gutiere (pentru acasă) 830 lei
Albire profesională Zoom 1800 lei
Fațetă Ceramică EMAX 2500 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație  de la 310 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop de la 690 lei
Retratament la microscop de la 690 lei
Aplicare pivot fibră de sticlă 270 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Pachet terapie parodontală grad 1 (PMCP, chiuretaj+laser+parodontom) / arcadă 1595 lei
Pachet terapie parodontală grad 2 (PMCS) / arcadă 1500 lei
Pachet tratament antimicrobian (gingivite+detartraj+laser+administrare soluții antiseptice) / ambele arcade 1250 lei
Decontaminare laser / ambele arcade 830 lei
Imobilizare compozit 630 lei
Imobilizare everstick 970 lei
Biostimulare cu laser (terapia durerii) / hemiarcadă 280 lei
PRGF parodontal 2850 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic (mobil) 245 lei
Extractie dinte de la 330 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultație (sub 5 ani) 180 lei
Consultație (peste 5 ani) 280 lei
Tratament de urgență 350 lei
Profilaxie completă (detartraj, periaj, fluorizare) 385 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Obturație fizionomică compozit de la 370 lei
Obturație de canal 370 lei
Tratament necroză/gangrenă/ședință 225 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei
Extracție dinte temporar imobil 255 lei
Tratament carie incipientă tehnică ICON 350 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Metalo-Ceramică 1800 lei
Coroană Zirconiu  3000 lei
Coroană CEREC EMAX/Dinte 2500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Nobel 5800 lei
Implant dentar Straumann 5800 lei
Implant dentar White SKY 5500 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Consult medic specialist 200 lei
Aparat dentar combinat ceramică CX + metalic/ arcadă 3500 lei
Aparat fix bracketi metalici/arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi fizionomici/arcadă (ceramică, safir) 4800 lei
Aparat mobil/arcadă 1100 lei
Aparat dentar Incognito 15840 lei
Aparat dentar lingual 11500 lei
Aparat Invisalign 24000 lei
Aparat Invisalign cu dental morning 28000 lei
Aparat fix Damon metalic/arcada 6600 lei
Aparat dentar Spark 12000 lei

Beneficii pentru pacienți, în clinica dentară:

 • Aparatură medicală modernă;
 • Toate serviciile stomatologice în aceeași locație;
 • Medici stomatologi cu experiență;
 • Tratamente rapide, fără durere;
 • Costuri transparente, pe care le știi de la primul consult;
 • Un plan de tratament complet.

Servicii și urgențe stomatologice la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova:

 • Servicii medicale integrate;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică;
 • Implanturi dentare;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Dinți ficși în 24 de ore;
 • Stomatologie laser;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii chirurgie orală;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134