Clinica Stomatologică Dr. Leahu Craiova

Oferim servicii stomatologice complete pentru adulți și copii, într-un mediu confortabil și plăcut, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Craiova. Te așteptăm pe strada Împăratul Traian, nr. 5A, unde o echipă de medici stomatologi cu experiență este pregătită să trateze orice afecțiune orală, rapid și fără durere, cu ajutorul tehnologiei și procedurilor medicale moderne.

Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova dispune de 8 săli de tratament, serviciu propriu de radiologie digitală 3D și cabinete stomatologice special destinate pentru copii, parte din conceptul Academia Spațială Dr. Leahu.

În aceeași locație și cu minimul de ședințe necesar, medici cu experiență desfășoară tratamente personalizate cu implanturi dentare, aparate dentare, fațete, coroane și proteze dentare, tratamente de canal, detartraj cu ultrasunete, radiologie digitală, computer tomograf, servicii specializate pentru copii și tratamente de urgență.

Map loading, please wait ...

Clinica stomatologică Dr. Leahu Craiova – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09:00 – 21:00

icon-p-harta Strada Împăratul Traian, nr. 5A

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Craiova:

Echipa de medici dentiști Dr. Leahu Craiova:

O echipă de medici specialiști în stomatologie generală, endodonție, implantologie orală și chirurgie dento-alveolară, menită să ofere sănătate reală și o experiență excepțională a pacientului, vă așteaptă la Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova.

Medic stomatolog

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Medic stomatolog

Dr. ALICE PETRACHE

Medic Stomatolog

Medic stomatolog

Dr. ȘTEFAN STĂNESCU

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Medic stomatolog

Dr. LARISA FARHAT

Medic Stomatolog

Medic stomatolog

Dr. CĂTĂLIN IVAȘCU

Medic Stomatolog

Dr. IOANA GHIȚĂ

Medic Stomatolog

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Craiova:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Craiova:

Unde se află Clinica Stomatologică Dr. Leahu Craiova?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Craiova se află pe Str. Împăratul Traian, nr. 5A.

Cum mă pot programa la o consultație?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Craiova ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

Ce program aveți?

Clinica Dentară Dr. Leahu Craiova este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00.

Cum pot ajunge la Clinica Dentară Dr. Leahu Craiova?

Clinica Dentară Dr. Leahu Craiova se află lângă patiseria Era Cake sau în apropiere de C.A.R Casa Banilor.

Cât costă o consultație la Clinica Dr. Leahu Craiova?

Prețul consultației este de 140 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 75 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 265 lei.

Cum decurge prima consultație?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

De ce am nevoie de o radiografie panoramică?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 75 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

Cât costă tratamentul recomandat de medicul stomatolog?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

Oferiți și servicii stomatologice pentru copii la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Craiova?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Craiova oferim servicii stomatologice pentru copii, concepute la fel ca în Academia Spațială Dr. Leahu din București. La clinica dentară Dr. Leahu din Craiova există cabinete de stomatologie moderne, special amenajate cu aparatură nouă și cu personaje de poveste, pentru ca tratamentele stomatologice ale copiilor să fie realizate în deplină siguranță și fără durere.

La ce vârstă este recomandată prima vizită a copilului la medicul stomatolog cu practica limitată la pedodonție?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

Ce modalități de plată există la Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Craiova?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Craiova, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit).

Se poate plăti în rate?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

Lucrați cu CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

Oferiți și abonamente de servicii stomatologice la Clinica Dr. Leahu din Craiova?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Craiova, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

Unde pot suna dacă am o urgență stomatologică în Craiova?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

Ce servicii stomatologice de urgență oferiți în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Craiova?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 91 34.

Cum se desfășoară tratamentul de albire dentară în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Craiova?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

Ce tipuri de implanturi dentare folosiți în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Craiova?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Craiova folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Sky de la Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

În ce orașe găsesc cabinete ale Clinicilor Dentare Dr. Leahu?

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Craiova

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Craiova și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu Craiova se specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Pacienții ne recomandă!

,,Centrul de Excelență regional Dr. Leahu din Craiova mi-a fost recomandat de foști pacienți, care au avut o experiență foarte bună. Aveam câteva carii dentare și aici mi s-au făcut câteva obturații și sunt mulțumită de modul în care s-a rezolvat problema. După fiecare tratament făcut m-am simțit foarte bine, iar intervențiile s-au terminat fără niciun inconvenient. Voi recomanda clinica la rândul meu, datorită experienței pozitive și a încrederii în personalul clinicii.” Oana Barbu

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova cu parodontoză și sunt mulțumită de cum s-a rezolvat problema. Am urmat un tratament cu terapie parodontală de gradul I pentru ambele arcade, iar acum după realizarea acestuia mă simt excelent. Voi recomanda clinica pentru personalul și serviciile extraordinare.” Amalia Cara

,,Am auzit de clinica aceasta de pe Internet și am ales să vin pentru notorietate. Până acum am făcut o igienizare dentară profesională și câteva carii dentare și mă simt foarte bine. Cu siguranță voi recomanda clinica Dr. Leahu din Craiova.” Luminița Cîțu

,,Clinica dentară Dr. Leahu Craiova mi-a fost recomandată de sora mea și am ales să vin aici pentru seriozitate. Am avut de făcut mai multe intervenții stomatologice și sunt mulțumit de cum s-au rezolvat problemele.” Cătălin Drugă

,,Am aflat de clinica Dr. Leahu Craiova de pe Internet. Profesionalismul medicilor stomatologi și faptul că lucrează în echipă m-au determinat să aleg să îmi tratez problemele dentare aici. Mă confruntam cu lipsa dinților și am ales sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Intervenția a fost realizată de Dr. Ionuț Leahu, care  a decurs foarte bine, iar acum sunt în perioada de vindecare. Recomand clinica pentru înțelegere și susținere.” Constantin Nedelcu

,,Vizita la dentist a fost în regulă, doamna Dr. Alice Petrache este amabilă, sociabilă și prietenoasă și mă ajută să-mi rezolv problemele cu dinții. O să-mi conving și prietenii mei să vină aici și o să le povestesc ce experiență plăcută am avut de fiecare dată.” micuțul pacient Ianis Florea

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

,,Ceea ce m-a determinat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova a fost profesionalismul medicilor stomatologi. Mă confruntam cu carii dentare și probleme de aliniere și îmi doream foarte mult să am un zâmbet perfect. În urma primului consult am aflat că mai întâi trebuie să îmi tratez cariile, iar mai apoi voi urma tratamentul cu aparat dentar. Am respectat fiecare pas al planului de tratament recomandat și m-am simțit foarte bine mereu. Recomand clinica tuturor!” Ioana Prie

„Aparatura medicală modernă și modul ușor de a face programările, m-au determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova pentru rezolvarea micilor mele probleme dentare. Totul a decurs conform așteptărilor mele, nu am simțit durere nici în timpul tratamentelor, nici după realizarea acestora. Clinica este foarte curată și ordonată, iar medicii stomatologi și asistentele medicale sunt extrem de amabili. Cu siguranță, voi recomanda clinica și apropiaților mei.” Gabriela Boldeanu

„Odată cu deschiderea Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Craiova, am decis să o însoțesc pe soția mea la un prim consult realizat de către domnul Dr. Ionuț Leahu, un medic cu adevărat profesionist în ceea ce privește tratamentul cu implanturi dentare. Cu câțiva ani în urmă, alături de dânsul, am ales îmi refac întreaga dantură cu ajutorul sistemului ,,Dinți ficși în 24 de ore”, iar acum am ținut neapărat să o susțin și pe soția mea să aibă parte de aceleași servicii de excepție. Clinicile Dentare Dr. Leahu au fost o alegere excepțională, întreaga echipă este minunată. Vă mulțumesc nespus și vă felicit pentru toată munca pe care o depuneți!” Ristică Plopeanu

„Am aflat de clinica Dr. Leahu Craiova în urma căutărilor pe internet. Am venit cu o urgență stomatologică și am avut parte de tratament chiar de la prima vizită. Sunt mulțumită de felul cum s-a rezolvat problema cu care mă confruntam și mă bucur că mă simt din nou bine. Recomand clinica aceasta pentru profesionalism și pentru că este dotată cu aparatură modernă!” Mihaela Popa

„Vizita noastră la medicul stomatolog din Clinicile Dentare Dr. Leahu a decurs așa cum ne-am dorit. Clinica arată foarte bine și faptul că există cabinete destinate doar pentru copii, a contat foarte mult pentru noi. Timea este foarte fericită când vine la doamna Dr. Alice Petrache și primul lucru pe care îl face atunci când ajunge în clinică este să coloreze și să deseneze în spațiile special amenajate. De asemenea, este foarte încântată de faptul că nu o doare deloc și mai ales că primește diplomă după programare, dacă are grijă de dințișorii ei. Recomandăm cu drag tuturor părinților!” mama lui Timea Cimpoeru

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

,,Vizita la doamna Dr. Alice Petrache a fost deosebit de plăcută. Este un medic profesionist care a dat dovadă de foarte multă răbdare cu fetița mea. Mă bucur că am găsit o clinică unde Evelin se simte în siguranță și la care să vină cu drag, fără a-i fi teamă de dentist. De asemenea și eu ca mamă mă simt excelent atunci când știu că ea are parte de servicii bune și fără durere. Vom recomanda clinica Dr. Leahu din Craiova tuturor părinților, deoarece am avut o experiență foarte bună!” mama lui Evelin Ionescu

Medic stomatolog in spate, pacient in fata in cabinetul de medicina dentara

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova în urma recomandării unei prietene. Băiețelul meu avea câteva carii dentare și am decis să merg cu el, la timp, pentru a evita apariția durerilor. Atât eu, cât și el suntem foarte mulțumiți de clinică, de personal și mai ales de felul cum ne-a comunicat tot ce este de făcut doamna Dr. Alice Petrache. În timpul tratamentelor, Mateo nu a simțit nicio durere și nici acum după rezolvarea acestora. Vom recomanda cu drag clinica aceasta!” mama lui Mateo Săndoi

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova am avut parte de o terapie parodontală realizată de către domnul Dr. Ștefan Stănescu, un medic cu adevărat profesionist. M-am simțit foarte bine atât în timpul tratamentului, cât și după realizarea acestuia. Clinica arată foarte bine și este dotată cu aparaturi noi, ce oferă pacienților tot confortul de care au nevoie. Voi recomanda cu încredere aceste clinici și apropiaților mei.” Nicoleta Popa

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Craiova:

Beneficii pentru pacienți, în clinica dentară:

 • Aparatură medicală modernă;
 • Toate serviciile stomatologice în aceeași locație;
 • Medici stomatologi cu experiență;
 • Tratamente rapide, fără durere;
 • Costuri transparente, pe care le știi de la primul consult;
 • Un plan de tratament complet.

Servicii și urgențe stomatologice la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova:

 • Servicii medicale integrate;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică;
 • Implanturi dentare;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Dinți ficși în 24 de ore;
 • Stomatologie laser;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii chirurgie orală;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134