Clinicile Dentare Dr. Leahu – Enayati Medical City

Rezolvă-ți toate problemele stomatologice într-un singur loc, la Clinicile Dentare Dr. Leahu – Enayati Medical City, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești 8A, din București. Beneficiezi de proceduri moderne, rapide, tratamente dentare personalizate și eficiente, fără durere și cu maximum de confort și siguranță. O echipă completă de medici specialiști cu experiență este pregătită să îți ofere toate opțiunile de tratament și o gamă variată de servicii stomatologice moderne.

Stomatologic din Clinica Dentara Dr. Leahu – Enayati Medical City
Cabinetele din Clinica Dentara Dr. Leahu – Enayati Medical City sunt amenajate și utilate cu aparatură nouă și performantă
Map loading, please wait ...

Clinicile Dentare Dr. Leahu – Enayati Medical City – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09:00 – 15:00 / S-D: închis

icon-p-harta Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești 8A, București

*Intrarea in Enayati Medical City se face din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad

Echipa de medici stomatologi din Clinicile Dentare Dr. Leahu – Enayati Medical City:

Dr. Iulia Mihăilă

Dr. IULIA MIHĂILĂ

Medic stomatolog

Servicii Clinicile Dentare Dr. Leahu – Enayati Medical City:


Întrebări frecvente despre Clinicile Dentare Dr. Leahu – Enayati Medical City:

Unde se află Clinica Stomatologică Dr. Leahu Enayati Medical City?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Enayati Medical City se află în București, pe Str. Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, nr. 8A.

Cum mă pot programa la o consultație?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Enayati Medical City ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

Ce program aveți?

Clinica Dentară Dr. Leahu Enayati Medical City este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 15:00. Sâmbătă și duminică este închis.

Cum pot ajunge la Clinica Dentară Dr. Leahu Enayati Medical City?

Clinica Dentară Dr. Leahu Enayati Medical City se află în zona Băneasa, intrarea se face din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad și poți ajunge ușor cu metroul până la stația Aurel Vlaicu și apoi cu autobuzul 112 până la stația Universitatea Bioterra.

Cât costă o consultație la Clinica Dr. Leahu Enayati Medical City ?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

Cum decurge prima consultație?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

De ce am nevoie de o radiografie panoramică?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

Cât costă tratamentul recomandat de medicul stomatolog?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

Oferiți și servicii stomatologice pentru copii la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Enayati Medical City?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Enayati Medical City nu se realizează servicii stomatologice pentru copii. Pentru serviciile micuților am ales să deschidem o clinică special dotată și amenajată conform cerințelor lor, numită Academia Spațială Dr. Leahu din București, aflată pe Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 19A-10B.

Ce modalități de plată există la Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Enayati Medical City?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Enayati Medical City, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

Se poate plăti în rate?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

Lucrați cu CAS/CNAS?

Nu avem un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

Oferiți și abonamente de servicii stomatologice la Clinica Dr. Leahu din Enayati Medical City?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Enayati Medical City, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

Unde pot suna dacă am o urgență stomatologică în București?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu Enayati Medical City! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon:  021 91 34

În ce orașe găsesc cabinete ale Clinicilor Dentare Dr. Leahu?

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Prețuri tratamente la Clinica Dentara Dr. Leahu – Enayati Medical City:

Beneficii pentru pacient:

 • Echipamente moderne;
 • Echipă completă de specialiști;
 • Tratamente stomatologice moderne, fără durere;
 • Costuri pe care le știi de la început;
 • Un plan de tratament complet.
Cabinet modern din Clinica Dentară Dr. Leahu – Enayati Medical City
Clinica Dentara Dr. Leahu – Enayati Medical City oferă servicii stomatologice personalizate.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]


  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134