Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați, locul unde pacienții au parte de sănătate orală

 

sala de asteptare pentru copii si adulti
Atât copiii, cât și adulții așteaptă în deplină siguranță și confort realizarea tratamentelor stomatologice fără durere.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 24 ianuarie 2022

Vizualizat de 448 utilizator/i

La Clinica Dentară Dr. Leahu Galați, toți pacienții, adulți și copii, beneficiază de servicii stomatologice personalizate. Tratamentele sunt realizate cu ajutorul aparaturilor medicale și echipamentelor moderne, în deplină siguranță, de o echipă completă de medici specialiști. Odată cu tratarea problemelor stomatologice, pacienții au parte și de experiențe excepționale, într-un mediu plăcut atât în sala de așteptare, cât și în cabinetele special gândite și amenajate conform nevoilor fiecărei categorii de vârstă.

Descoperă în articolul pe care ți l-am pregătit care sunt părerile și experiențele pe care le-au trăit câțiva dintre pacienții care ne-au trecut pragul clinicii dentare Dr. Leahu din Galați.

Profesionalismul și amabilitatea de care întreaga echipă medicală dă dovadă a reprezentat un aspect foarte important pentru pacientul nostru, domnul Marian Gheorghe, în acceptarea planului de tratament propus. Iată ce ne-a povestit dumnealui:

„Sunt foarte mulțumit că am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați. Întreaga echipă este foarte amabilă, pregătită să ofere tot ajutorul de care pacienții au nevoie, iar clinica este dotată cu aparatură modernă. Până acum am realizat prima etapă din planul de tratament recomandat, mi s-au refăcut dinții afectați de cariile dentare și mă simt foarte bine. Urmează să revin în clinică pentru a începe următoarea etapă, ce constă în inserarea implanturilor dentare. Recomand cu drag clinica Dr. Leahu Galați”, Marian Gheorghe.

pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Tanya Teodorescu, medic stomatolog împreună cu domnul Marian Gheorghe

Oricât de bine ne periem dinții acasă, inevitabil bacteriile se ascund și în spații înguste, adică printre dinți sau sub gingii. Doamna Andreea Bejan, pacienta noastră, a înțeles foarte bine acest lucru și a decis să realizeze o igienizare dentară profesională, la prima ei vizită în clinică:

„Am aflat de clinica dentară Dr. Leahu Galați în urma unei recomandări, iar apoi am căutat mai multe informații pe Facebook. Am avut de realizat o igienizare profesională și am fost foarte mulțumită de felul cum a decurs procedura. Acum am o dantură din nou sănătoasă și curată, iar zâmbetul meu este strălucitor. Recomand cu drag Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați pentru competență, profesionalism, medici cu experiență ce au multă răbdare”, Andreea Bejan.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Monica Haliciu, medic stomatolog împreună cu doamna Andreea Bejan

Pacientul nostru, domnul Pavel Dima, ne-a mărturisit cât de fericit este că echipa medicală i-a oferit un plan de tratament complet. Împreună cu medicii specialiști a ales soluția potrivită pentru a avea din nou o dantură fixă și sănătoasă, cu care să poată mânca și vorbi normal. Iată ce ne-a povestit dânsul:

„Am aflat de pe internet că s-a deschis o clinică Dr. Leahu și în Galați și m-am programat ca să beneficiez de o dantură fixă. La prima consultație totul a decurs așa cum m-am așteptat, mi-au fost explicate problemele cu care mă confrunt, iar împreună cu echipa medicală am ales să urmez tratamentul cu implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore”. Sunt foarte mulțumit de interacțiunea cu medicii și mă simt foarte bine de fiecare dată când vin. Recomand clinica, deoarece aici toată lumea este amabilă, calificată și promptă în rezolvarea oricărei probleme”, Pavel Dima.

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

Dr. Anda Florea-Năforniță împreună cu domnul Dima Pavel

Mediu plăcut din clinică și căldura cu care au fost primite atât doamna Ioana Tecuceanu, cât și mama dânsei, ambele paciente ale clinicii dentare Dr. Leahu Galați, le-a făcut să vină cu încredere și fără frică la stomatolog. Despre tratamentele dentare recomandate de medicii specialiști ne povestește chiar Ioana Tecuceanu:

„Atât eu, cât și mama mea venim la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați cu mult drag. Ne place mediul din clinică și modul în care suntem primite de fiecare dată când venim. Mama mea a beneficiat de un tratament mai complex cu implanturi dentare, iar eu am avut parte de o igienizare profesională de excepție. Medicii stomatologi sunt foarte profesioniști și atenți la planul de tratament. Recomandăm cu încredere această clinică tuturor”, Ioana Tecuceanu.

pacienta in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Anda Florea-Năforniță împreună cu doamna Ioana Tecuceanu

La Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați există 3 cabinete stomatologice ce sunt amenajate special pentru tratamentele copiilor. Personajele magice prezente atât în clinică, cât și în cabinete, și anume: Tutti, Dințișorul Zurliu, Zâna Măseluță, Lăpturoșii și Dulciurica îi întâmpină pe copii încă de la intrarea în clinică și îi acompaniază în spațiile de joacă, dar și în cabinet, pe toată durata vizitei. Mama micuțului nostru pacient, Ayan Kirciu, ne-a împărtășit mulțumirea pe care o are față de medicul care i-a tratat copilul cu atât de multă grijă:

„Am ales să vin cu Ayan la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați în urma recomandărilor foarte bune pe care le-am primit. Băiețelul meu a fost tratat cu grijă, atenție și foarte multă răbdare de către doamna Dr. Oana Cojocaru, un medic profesionist cu care s-a înțeles de minune încă de la prima întâlnire. Recomand tuturor părinților să vină cu cei mici la clinica aceasta, deoarece vor avea parte de o experiență plăcută la stomatolog și, în același timp, vor știi cum să aibă grijă de sănătatea dentară a copiilor”, mama lui Ayan-Andrei Kirciu.

aparatura moderna in stanga, pacient si medic in dreapta

Dr. Oana Cojocaru, medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție împreună cu micuțul nostru pacient Ayan-Andrei Kirciu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în 12 orașe din România: Craiova, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu, Galați, Cluj-Napoca și în curând Brașov. Indiferent în ce clinică alegi să-ți rezolvi problemele cu dantura, vei avea parte de tratamente personalizate, moderne, ce sunt realizate în deplină siguranță și cu ajutorul noilor tehnologii.

Dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice special creată pentru tratamente fără durere și dacă îți dorești ca micuțul tău să aibă parte de servicii stomatologice potrivite vârstei lui, te așteptăm la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați. Pentru programări și informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777