Clinica Stomatologică Dr. Leahu Galați

Ne urmăm misiunea de a veni aproape de pacienții noștri, prin clinica stomatologică din Galați. Facilităm accesului la tratamente moderne pentru fiecare pacient adult sau copil, care se va convinge că orice afecțiune se poate trata în stomatologie, rapid și fără durere. Mai mult decât atât, pacienții își vor putea reface acum și în Galați întreaga dantură în doar 24 de ore.

Clinica dentară Dr. Leahu din Galați este situată în apropierea falezei, cu acces facil din Bulevardul Brăilei și în proximitatea cartierelor Țiglina 1, 2 și Țiglina 3. Clinica dispune de 9 cabinete dotate cu aparatură medicală profesională, dintre care 3 sunt destinate tratamentelor stomatologice pentru copii și integrează conceptul Academia Spațială Dr. Leahu. Mai mult decât atât, clinica funcționează cu bloc operator și propriul centru de imagistică 3D digital. Printr-o abordare integrată de competențe suntem pregătiți să oferim servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente. Vizita la medicul dentist va fi o experienţă benefică şi confortabilă pentru fiecare dintre pacienții noștri. Acesta este standardul nostru pe care dorim să îl aducem aproape de pacienții din Galați.

Clinica stomatologică Dr. Leahu Galați – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9777

icon-p-e-mail Email: programaridental@reginamaria.ro

icon-p-orar Program:Luni: 09:00 – 17:00 / Marți: 13:00 – 21:00 / Miercuri: 09:00 – 17:00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri / 09:00 – 17:00 / Sâmbătă: închis / Duminică: închis

icon-p-harta Strada Portului nr.28 (punct de reper Navrom)
Acces facil din zonele: Bulevardul Brăilei, cartierele Țiglina 1, 2 și 3.

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Galați:

Medic stomatolog

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog

Dr. MONICA HALICIU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Medic stomatolog in cabinetul de medicina dentara

Dr. ANDA FLOREA-NĂFORNIȚĂ

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Șef de Lucrări Dr. ANCA TEMELCEA

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

Dr. ROXANA GEANA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Galați:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Galați:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU GALAȚI?

Clinica stomatologică Dr. Leahu Galați se află pe Str. Portului, nr. 28, cu acces facil din Bulevardul George Coșbuc și din Bulevardul Siderurgiștilor.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Galați ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 9777 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Galați este deschisă de Luni: 09:00 – 17:00 / Marți: 13:00 – 21:00 / Miercuri: 09:00 – 17:00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri / 09:00 – 17:00 / Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU GALAȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Galați se află lângă Căpitănia zonală sau Navrom. La clinică se poate ajunge din principalele artere rutiere ale orașului, locația aflându-se în apropierea Bulevardelor Brăilei, George Coșbuc, Domneasca sau Siderurgiștilor și în proximitatea cartierelor Țiglina 1, 2 și Țiglina 3.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU GALAȚI?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU GALAȚI?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Galați există conceptul Academiei Spațiale, iar serviciile stomatologice pentru copii sunt realizate de medici stomatologi în deplină siguranță și confort. La clinica dentară Dr. Leahu din Galați există 3 cabinete stomatologice moderne, special amenajate cu echipamente moderne și cu personaje de poveste pentru ca micuții să nu simtă durere și să uite de teama de stomatolog.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN GALAȚI?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Galați, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit).

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN GALAȚI?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Galați, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN GALAȚI?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Galați! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 9777.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN GALAȚI?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Galați, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 9777.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN GALAȚI?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Galați, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN GALAȚI?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Galați folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 9777. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Galați

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Galați și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu  Galați se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Pacienții ne recomandă!

,,Am citit despre Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați pe Google și am venit aici pentru a le rezolva problemele dentare fetelor mele. În această clinică ne-am bucurat de 100% profesionalism, de la recepție până la finalizarea tratamentului, de disponibilitate și amabilitate deosebită. Atât Adelina, cât și Maria au beneficiat de tratamente pe canal, obturații și sigilări. Sunt încântat și foarte mulțumit că am ales aceste clinici pentru ele și voi recomanda datorită rezultatelor pe care le-am avut, dar și pentru profesionalism”, tatăl Adelinei și Mariei Lungu.

,,Am ales să vin la Clinica Dentară Dr. Leahu Galați deoarece aveam carii. Cunoștințele mele care au fost în clinică sunt foarte mulțumite și asta mi-a oferit mai multă încredere. Sunt foarte mulțumită de modul în care am fost tratată, cu mult profesionalism și seriozitate.
Mă simt foarte bine și satisfăcută de rezultatele obținute. Am avut 3 dinți cariați care au fost tratați prin obturații dentare. Acum totul este perfect! Recomand clinica pentru că se rezolvă problemele într-un timp scurt și personalul este extrem de amabil”, Maria Bonciu.

,,Mă confruntam cu probleme parodontale, iar acest lucru m-a împins să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați, unde am beneficiat de o igienizare profesională, dar și de o obturare a dinților incisivi și laterali. Doamna Dr. Anda Florea m-a tratat cu o delicatețe de invidiat, a fost empatică și profesionistă în tot ceea ce a făcut. O felicit! Experiența mea la aceste clinici a fost una plăcută, liniștitoare și promițătoare. Recomand clinicile și apropiaților mei, datorită serviciilor pe care aceștia le oferă”, Mihaela Fotache. 

,,Recenziile pozitive de la alți pacienți ai Clinicilor Dentare Dr. Leahu Galați m-au determinat să aleg să-mi rezolv problemele dentare aici. Sunt foarte mulțumită de tratamentul primit, dar mai ales de comportamentul echipei din clinică. După tratamentul stomatologic de care am beneficiat simt că totul începe să se schimbe spre bine. A fost și este o experiență minunată ce m-a ajutat să am din nou încredere în mine. Recomand aceste clinici pentru profesionalism, ambient, rapiditate și comunicare”, Andreea.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați de la fiica noastră, care este și ea pacientă în clinică, dar la București. Atât eu, cât și soțul meu am beneficiat de o igienizare dentară profesională și de tratamente pentru cariile dentare. Aici am găsit profesioniști desăvârșiți, seriozitate și profesionalism. Am avut parte de o experiență deosebită alături de oameni cu o inimă mare”, familia Gingărașu.

,,Recomandările foarte bune și multitudinea de filmulețe văzute pe YouTube, m-au determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aveam probleme cu dantura și am decis să-mi înlocuiesc dinții pierduți cu implanturi. Printre tratamentele efectuate au fost extracțiile, obturațiile de canal și o adiție de os, deoarece a fost necesară pentru implant. Mă simt perfect și am mai multă încredere în mine”, Diana Bulai.

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

,,Ceea ce m-a determinat să aleg clinica dentară Dr. Leahu Galați, pentru rezolvarea problemelor stomatologice, a fost profesionalismul medicilor și aparatura medicală de care dispun. Mi-am dorit să am o dantură fixă și am ales împreună cu echipa medicală sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Intervenția a decurs excelent, iar după aceasta m-am simțit neașteptat de bine. Acum aștept să treacă cele 6 luni și să revin pentru montarea lucrării finale, deși mă simt foarte bine și cu cea provizorie. Voi recomanda și apropiaților mei clinica!” Gabriela Ghinea

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

„M-am simțit extraordinar la clinica Dr. Leahu Galați. Medicii stomatologi sunt de-a dreptul profesioniști. Încă de la prima vizită, mi s-au explicat foarte bine problemele cu care mă confrunt, iar acum după câteva tratamente stomatologice, dantura mea a prins din nou viață. Voi veni în continuare să urmez întregul plan de tratament, deoarece îmi doresc să am un zâmbet frumos și sănătos din toate punctele de vedere. Am recomandat deja clinica și o voi face ori de câte ori va fi nevoie!” Andreea Păcuraru

,,Am ales să vin cu Ayan la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați în urma recomandărilor foarte bune pe care le-am primit. Băiețelul meu a fost tratat cu grijă, atenție și foarte multă răbdare de către doamna Dr. Oana Cojocaru, un medic profesionist cu care s-a înțeles de minune încă de la prima întâlnire. Recomand tuturor părinților să vină cu cei mici la clinica aceasta, deoarece vor avea parte de o experiență plăcută la stomatolog și, în același timp, vor știi cum să aibă grijă de sănătatea dentară a copiilor.” mama lui Ayan-Andrei Kirciu

,,Am auzit de Clinica Dentară Dr. Leahu Galați de la locul de muncă. Profesionalismul și dispoziția bună m-au determinat să-mi fac un detartraj profesional și câteva obturații dentare aici. Sunt foarte mulțumit, am plecat chiar după prima vizită fără frică de dentist. Mă simt foarte bine și mult mai sănătos. Recomand această clinică deoarece se lucrează foarte bine și atent.” Marian-Virgil Lazăr

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați de pe rețelele de socializare. Aici am primit îndrumare din partea medicilor specialiști, iar problemele cu care venisem legate de implanturile dentare s-au rezolvat rapid. Acum am un aspect dentar plăcut și recomand clinica pentru personalul amabil.” Veronica Cibea

,,Am aflat de Clinica Dr. Leahu Galați din online. Mă confruntam cu dureri groaznice din cauza unor carii dentare. Aici mi s-au făcut câteva tratamente fără durere, ce au presupus oburatii pe dintii cariati și mă simt mult mai bine. Sunt mulțumită și recomand.” Ionela Marinela Savin

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați din mass-media. Mă confruntam cu lipsa dinților, implanturi dentare realizate incorect și paradontoză. Am ales împreună cu echipa medicală intervenția chirurgicală cu implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore” și sunt foarte mulțumită. De când am terminat tratamentele, viața mi s-a schimbat în bine și mă simt foarte bine.” Rodica Dumitrescu

„Sunt foarte mulțumit că am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați. Întreaga echipă este foarte amabilă, pregătită să ofere tot ajutorul de care pacienții au nevoie, iar clinica este dotată cu aparatură modernă. Până acum am realizat prima etapă din planul de tratament recomandat, mi s-au refăcut dinții afectați de cariile dentare și mă simt foarte bine. Urmează să revin în clinică pentru a începe următoarea etapă, ce constă în inserarea implanturilor dentare. Recomand cu drag clinica Dr. Leahu Galați!” Marian Gheorghe

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

„Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Galați în urma recenziilor foarte bune pe care le-am citit pe Internet. Prima vizită a decurs foarte bine, doamna Dr. Monica Haliciu mi-a explicat care sunt problemele cu care mă confrunt și împreună am decis să încep tratamentul potrivit. Am avut de extras o măsea de minte și de realizat câteva obturații, iar acum, după realizarea acestora, mă simt foarte bine. Recomand cu drag această clinică!” George Popa

„Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Galați de la prieteni și în urma recomandărilor citite pe Facebook. După prima vizită am ales să tratăm dințișorii Evei aici, deoarece se poate vedea clar profesionalismul echipei medicale, dar și calitatea serviciilor oferite cu ajutorul apaturii moderne. Cea mică avea câțiva dințișori cariați care îi provocau disconfort, dar în urma tratamentului se simte mult mai bine. Recomandăm la rândul nostru cu drag să veniți la această clinică cu cei mici, deoarece personalul este profesionist, amabil, iar cei mici vin cu plăcere la medicul stomatolog” mama Evei Abalasei

„Am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu din Galați atunci când am căutat o clinică care se ocupă de implanturi dentare. Am decis să vin aici, deoarece are o clinică stomatologică are alte posibilități profesionale și aparatură modernă. Am fost foarte mulțumit de modul cum a decurs tratamentul și în prezent mă simt foarte bine. Recomand cu încredere această clinică, deoarece personalul medical este profesionist și îți oferă încredere” Marian Gheorghe

„Am aflat de pe internet că s-a deschis o clinică Dr. Leahu și în Galați și m-am programat ca să beneficiez de o dantură fixă. La prima consultație totul a decurs așa cum m-am așteptat, mi-au fost explicate problemele cu care mă confrunt, iar împreună cu echipa medicală am ales să urmez tratamentul cu implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore”. Sunt foarte mulțumit de interacțiunea cu medicii și mă simt foarte bine de fiecare dată când vin. Recomand clinica, deoarece aici toată lumea este amabilă, calificată și promptă în rezolvarea oricărei probleme.” Pavel Dima

,,Profesionalismul, dedicarea și implicarea medicilor și a asistentelor din clinica Dr. Leahu Galați m-au făcut să aleg să vin aici să-mi rezolv problemele dentare. Doamna Dr. Monica Haliciu mi-a explicat planul de tratament încă de la prima vizită și tot dumneai mi-a făcut și o igienizarea profesională și câteva obturații. Zâmbetul meu și-a recăpătat frumusețea de altădată. Recomand clinica pentru serviciile stomatologice de înaltă calitate.” Răzvan Stoean

,,Am auzit de clinica Dr. Leahu Galați de pe Facebook și pentru faptul că am auzit că medicii stomatologi sunt foarte buni am decis să vin să-mi schimb lucrarea dentară. Sunt foarte mulțumit și viața mi s-a schimbat cu totul. Recomand clinica.” Mihai Dinu

,,Am ales să venim la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați la recomandarea surorii, care locuiește în București. Empatia medicilor față de noi ne-a determinat să alegem tratamentul cu implanturi dentare. Suntem foarte mulțumiți și ne simțim bine.” Familia Zisu

„Am ajuns la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Galați în urma căutărilor pe internet. Am decis să urmez aici tratamentele recomandate de către medicii stomatologi, deoarece mi-au oferit încredere că actul medical va fi realizat cu profesionalism. Așteptările mele au fost depășite. Sunt foarte mulțumită de rezultate și mă simt foarte bine după tratamentul cu implant dentar. Cu siguranță am să recomand clinica tuturor apropiaților. Tot personalul este foarte amabil și oferă servicii stomatologice de calitate.” Vasilica Fulger

„Un pacient al Clinicii Dentare Dr. Leahu din Galați mi-a recomandat această clinică. Încă de la prima vizită am văzut profesionalismul personalului medical, fapt ce m-a convins că aici îmi pot rezolva probleme dentare. Am urmat terapia parodontală și o obturație. Mă simt foarte bine după tratamente și sunt foarte mulțumită de rezultat. Recomand cu căldură această clinică” Manuela Apasachi Memet

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Galați de la mama soțului meu, care este pacienta doamnei Dr. Monica Haliciu. Ceea ce m-a impresionat aici este profesionalismul, pasiunea și tehnicile moderne ale medicilor stomatologi, dar și ambientul clinicii și empatia fiecărui angajat. Am avut de rezolvat mai multe probleme ale dinților, precum durerea din timpul masticației, carii și necesitatea purtării unui aparat dentar pentru alinierea corectă a danturii. Sunt foarte mulțumită de serviciile stomatologice oferite, iar termenul de „durere” în urma procedurilor, nu există în această clinică. Mai am de urmat câteva etape ale planului de tratament, însă sunt sigură că rezultatul va fi pe măsura așteptărilor. Am recomandat deja clinica apropiaților mei, deoarece profesionalismul și pasiunea angajaților mă fac să vin la programări cu drag și fără emoții. Vă mulțumesc!” Roxana Gruia

„Am ajuns la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Galați prin recomandare și ceea ce m-a determinat să urmez tratamentele stomatologice aici a fost personalul medical profesionist, aparatura și tehnicile moderne. Mi-au fost realizate câteva obturații și o igienizare, în urma cărora mă simt foarte bine, zâmbesc mai mult și sunt foarte mulțumit de rezultat. Cu mare încredere aș recomanda această clinică tuturor apropiaților, pentru profesionalismul de care dau dovadă. Îi mulțumesc din suflet doamnei Dr. Anda Florea-Năforniță că mă ajutat să-mi rezolv probleme dentare și să zâmbesc din nou cu încredere.” Laurențiu Argatu

,,Ce m-a determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați a fost modul profesionist de lucru și diversitatea specialităților stomatologice. Inițial am venit în clinică pentru un control periodic, iar în urma acestuia am aflat că trebuie să fac o igienizare dentară profesională și 2 extracții. După realizarea acestora mă simt foarte bine și voi recomanda clinica special pentru felul cum sunt realizate procedurile de tratament.” Andrei Fulger

,,Am aflat de clinica Dr. Leahu din Galați de pe Internet. Ceea ce m-a determinat să aleg această clinică a fost că aveau un medic stomatolog specialist parodontolog, iar eu mă confruntam cu probleme parodontale. Sunt mulțumit de modul cum s-au rezolvat problemele dentare și mă simt mult mai bine.” Laurențiu Anton

,,Am auzit de clinica Dr. Leahu Galați prin intermediul unor cunoștințe extrem de mulțumită de serviciile oferite aici de către personalul foarte calificat și amabil. Am luat decizia de a apela la clinica aceasta, deoarece mi-am dorit cele mai bune servicii pentru copilul meu. La început i-a fost făcută o igienizare dentară și apoi câteva obturații și suntem foarte mulțumiți. Dragoș se simte foarte bine, iar zâmbetul este frumos și dantura curată și îngrijită. Recomandăm clinica, deoarece serviciile sunt de calitate.” mama lui Dragoș Fratila

„Locuiesc aproape de Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați și am decis să vin să am parte de tratamente stomatologice moderne. Doamna Dr. Anda Florea Năforniță mi-a tratat câteva carii dentare și sunt foarte mulțumit. Dantura mea este din nou sănătoasă și am un zâmbet impecabil. Mulțumesc din suflet doamnei doctor pentru răbdare și profesionalism. Recomand cu încredere această clinică pentru calitatea serviciilor.” Vasile Popa

,,Ceea ce m-a determinat să vin la clinica Dr. Leahu Galați au fost postările de pe Facebook. Am decis să vin pentru schimbarea lucrărilor dentare vechi și am ales să urmez un tratament cu implanturi dentare. Mă simt foarte bine după rezolvarea problemelor și voi recomanda clinica aceasta pentru faptul că este modernă și personalul este amabil și primitor.” Iuliana Marin

,,M-am simțit foarte bine la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați. Am ales împreună cu echipa medicală un plan de tratament pentru a avea dinți ficși. De curând mi s-a pus și lucrarea finală fixă și sunt foarte mulțumit că pot mânca din nou cum trebuie. De asemenea, zâmbesc mult mai mult pe zi ce trece. Consider că am luat cea mai bună decizie să aleg această clinică și să am o dantură fixă. Merită toți banii!” Marius Tudosanu

„Nepoata mea a scăpat de frica de stomatolog încă de la prima vizită în clinica Dr. Leahu Galați și cred că este un lucru minunat că poate învăța de mică cât de importantă este igiena orală. Suntem foarte bucuroși de faptul că Evelin vine cu plăcere la stomatolog și îi mulțumim doamnei Dr. Oana Cojocaru pentru atenția și grija de care dă dovadă la fiecare vizită. Aici am găsit un mediu de lucru foarte plăcut, dotat cu aparatură nouă și o echipă tânără foarte amabilă. Recomandăm cu drag clinica tuturor părinților, copiilor și adolescenților!” bunica Mariei Evelin Drosu

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați din mediul online, iar review-urile foarte bune m-au convins să aleg serviciile lor de stomatologie. Sunt foarte mulțumit de modul în care am fost tratat. Personalul a fost foarte amabil, a dat dovadă de profesionalism maxim, m-au primit cu căldură și au fost mereu dornici să mă ajute. Tratamentul meu a constat în extracții și obturații de canal, iar după aceste intervenții m-am simțit foarte bine, deoarece totul a decurs fără dureri sau alte complicații. Voi recomanda clinica și apropiaților mei pentru calitatea lucrării, dar și datorită medicilor amabili și profesioniști”, George Matara.

,,Am ales să vin la Clinica Dentară Dr. Leahu Galați deoarece este aproape de casă. M-am confruntat cu boală parodontală și îmi afectase toată dantura. În urma primului consult am stabilit împreună cu medicul specialist tratamentul cu implanturi dentare, atât pentru partea de jos, cât și de sus. Pe toată perioada tratamentului m-am simțit foarte bine, iar după ce am finalizat toate procedurile mi s-a schimbat fizionomia și legătura cu prietenii. Recomand clinica pentru că aici sunt medici foarte buni”, Costică Coman.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați de pe rețelele de socializare. Am ales să vin cu fetița mea pentru o calitate mai bună. Suntem mulțumite de interacțiunea cu echipa clinicii. Pentru început am fost la o consultație și Ana se simte foarte bine”, mama Anei Maria Hamza.

,,Ceea ce m-a determinat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați a fost comunicarea cu doctorul și stabilitatea în ceea ce privește echipa de doctori care se ocupă de mine personal și în timp. Cunoscându-ți doctorul capeți mai multă încredere și te simți mai în siguranță. Sunt foarte mulțumită de modul în care sunt tratată. Tot personalul, începând cu recepția și terminând cu medicii, este empatic cu pacienții. Dr. Leahu, de la început, mi-a prezentat planul de tratament cu variante pe înțelesul meu. Inițial am mers pentru tratamente la dumnealui în mai multe orașe, dar de când a deschis la Galați, am continuat tratamentele aici. Am avut o experiență plăcută și nu regret hotărârea de a mă trata la aceste clinici și la dumnealui personal. În urma intervențiilor efectuate mă simt bine și sunt monitorizată periodic, iar orice doleanță sau solicitare am, îmi este rezolvată cu mult profesionalism”, Mihaela Morin.

,,Am decis în urma informării personale că fiica mea s-ar simți foarte bine la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați, unde echipa medicală este foarte prietenoasă. I s-au tratat dințișorii de lapte și se simte foarte bine. Voi recomanda aceste clinici pentru seriozitatea personalului, calitatea serviciilor și ambientul plăcut”, mama pacientei Iris.

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Galați:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație medic specialist 200 lei
Consultație Dr. Leahu 250 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică Premium 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 190 lei
Obturatie 1 suprafata  310 lei
Obturatie 2 suprafate  410 lei
Obturatie 3 suprafate  450 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 690 lei
Tratament la microscop molar 1050 lei
Retratament la microscop molar 1100 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 480 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 830 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 220 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 280 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 245 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
Extractie mono/pluriradicular 330 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 280 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 180 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 380 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Obturație 1 suprafață dinte permanent 370 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1750 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe dinte 2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe implant 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Inno 3150 lei
Implant dentar Straumann BLX 4500 lei
Implant dentar Zigomatic 10800 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 4800 lei
Aparat Invisalign 25500 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25200 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Beneficii pentru pacienți, în clinica dentară:

 • Aparatură medicală modernă;
 • Soluții moderne de tratament;
 • Echipă completă de specialiști;
 • Stomatologie fără durere;
 • Toate opțiunile de tratament;
 • Costuri pe care le știi de la început;
 • Un plan de tratament complet.

Servicii și urgențe stomatologice la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați:

 • Servicii medicale integrate;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică;
 • Implanturi dentare;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Dinți ficși în 24 de ore;
 • Stomatologie laser;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii chirurgie orală;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.
Canapea si perne cu Tuti de la Academia Spatiala Dr. Leahu
Cabinetele de stomatologie pentru copii, de la clinica din Galați, sunt însuflețite de personajele Academiei Spațiale

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777