Clinicile Dentare Dr. Leahu investesc 500.000 de euro într-o nouă clinică la Ploiești

 

Clinica Dentara Dr. Leahu Ploiesti
Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești este situată pe Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 90

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 2 | 16 aprilie 2021

Vizualizat de 2.132 utilizator/i

16 aprilie 2021, BucureștiRețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu deschide mâine în Ploiești al 13-lea centru stomatologic din țară, în urma unei investiții de 500.000 de euro. Noua clinică este dotată cu opt cabinete dentare cu aparatură medicală de ultimă generație, un centru de radiologie și un spațiu special dedicat pentru tratamentul copiilor.

Odată cu deschiderea acestei clinici, investim, de fapt, în întreaga comunitate locală, prin crearea locurilor de muncă noi, a oportunităților de specializare pentru medicii din Ploiești și facilitarea accesului la tratamente moderne pentru fiecare ploieștean, care se va convinge că orice afecțiune se poata trata în stomatologie. Chiar și cu restricțiile actuale, 20% din pacienți vin în clinicile noastre din București din alte orașe; ne-am propus să ducem noi același nivel de expertiză medicală mai aproape de ei prin crearea echipelor locale puternice și dezvoltarea comunității locale, în consecință”, a declarat Dr. Ionuț Leahu, fondatorul rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Ploiești este formată, deocamdată, din 21 de profesioniști, dintre care nouă medici și șase asistenți medicali, însă procesul de recrutare rămâne deschis. Noua investiție s-a realizat în sistem de parteneriat cu un antreprenor local, care a asigurat 20% din finanțarea centrului stomatologic.

,,Comunitățile locale au nevoie de servicii medicale de excepție, sigure, rapide și eficiente, care ajută pacienții să economisească timp și bani. Începând de acum, majoritatea afecțiunilor dentare se pot rezolva într-o singură intervenție și în Ploiești. Datorită acestei viziuni, de asigurare a accesului tuturor românilor la tratamente corecte, am ales să susțin demersurile acestei echipe și m-am alăturat cu totul acestui proiect”, a declarat managerul clinicii din Ploiești, Stefania Răduță.

Dr. Ionuț Leahu: “Pacienții își vor putea reface acum și în Ploiești întreaga dantură în doar 24 de ore. Cei care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenție stomatologică chirurgicală, implanturile zigomatice, fixate în oasele pomeților. Prin cele peste 30.000 de implanturi realizate până acum, pacienții ne pot investi cu toată încrederea”.

În plus, pacienții vor beneficia de tratamente personalizate, realizate în siguranță de echipe multidisciplinare de medici, cum ar fi chirurgie orală, tratamente de canal, aparate dentare, fațete, coroane și proteze dentare, radiologie digitală, computer tomograf, detartraj cu ultrasunete, servicii specializate pentru copii, tratamente de urgență etc.

cabinet stomatologic copii Dr. Leahu Ploiesti

Cabinet stomatologic special destinat tratamentelor pentru copii

Cu o echipă de peste 450 de angajați, din care 130 medici, rețeaua de clinici are un portofoliu complex de soluții și cazuistică, construit în cei zece ani de existență, pentru câteva zeci de mii de pacienți. Serviciile stomatologice oferite acum şi în Ploiești sunt proiectate să respecte standardele reţelei.

Decizia investiției în Ploiești reflectă angajamentul pe care fondatorul rețelei de clinci l-a luat împreună cu investitorul, Morphosis Capital, de a deschide 20 de clinici noi în următorii cinci ani, astfel încât, la sfârșitul perioadei, rețeaua să cuprindă 35 de clinici în total în toată ţara. Alături de cele cinci care funcţionează deja în Bucureşti și cele din Piteşti, Timişoara, Turda, Oradea, Constanța, Iași si Sibiu planul de investiţii include, în prima jumătate a acestui an, un Centru de Excelență regional în Cluj-Napoca cu 17 cabinete și un bloc operator care va costa, în total, 1,8 milioane de euro.

Înainte de pandemie, județul Prahova se situa pe locul șase la nivel național după cifra de afaceri totală a celor 161 de cabinete active și rezultatul net al acestora. De altfel, capitala ocupă prima poziţie în topul judeţelor din ţară în ceea ce priveşte performanţa industriei de stomatologie, urmată de Cluj şi Timiș. Rezultatul net înregistrat de companiile din domeniu depăşea, în 2020, 92.500.000 de lei.

 

Despre Clinicile Dentare Dr. Leahu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în nouă orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu); are 112 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați și o echipă de peste 450 de angajați, dintre care 130 medici și cinci specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar nouă din clinici sunt avizate ATI. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.

 

 

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

2 thoughts on “Clinicile Dentare Dr. Leahu investesc 500.000 de euro într-o nouă clinică la Ploiești

 1. Teodorescu Daniela

  Bună ziua. Îmi tremura mâinile de emoții….Am 44 de ani iar viata mea este un calvar de când am rămas fără dantura. Nu am venituri dar sunt asigurata medical deoarece mau asigurat cei de la fundația ARAS. Eu pot beneficia de serviciile stomatologice ale domnului doctor Leahu gratuit? Sau la un preț accesibil?pentru mine ? Menționez xa nu am niciun venit doar alocația copilului meu in varsta de 4 ani.

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! La Clinicile Dentare Dr. Leahu nu oferim servicii stomatologice gratuite sau reduse. Avem mai multe metode de plată, puteți vedea aici: https://cliniciledrleahu.ro/motode-de-plata/. Însă, puteți opta pentru Clinica Socială de Stomatologie, unde există posibilitatea să beneficiați de tratamente dentare gratuite sau la prețuri reduse, trebuie doar să obțineți o adeverință de la ANAF, prin care să se specifice că nu aveți venit. Puteți să sunați la numărul de telefon: 0374 751 454 pentru mai multe informații și pentru o programare. O zi frumoasă!

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777