Clinicile Dentare Dr. Leahu investesc 600.000 de euro în Galați, a cinsprezecea clinică din rețea

 


De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 20 august 2021

Vizualizat de 408 utilizator/i

20 august 2021, București – Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu deschide astăzi un nou centru stomatologic în Galați și se extinde astfel și în regiunea de est a României. Investiția se ridică la 600.000 de euro pentru nouă cabinete dentare cu aparatură medicală de ultimă generație, un centru de radiologie și un spațiu special dedicat pentru tratamentul copiilor.

Am ajuns la 15 clinici deschise în rețea, una în Londra și alte 14 care acoperă acum toate regiunile României. Însă nu ne oprim aici, căutăm permanent să mergem mai aproape de pacienți atât în ce privește distanța față de clinică cât și nevoile lor privind sănătatea dentară. Ca atare, mai avem în vedere finalizarea unei investiții similare în Craiova până la sfârșitul anului, dar și deschiderea unui spital regional de stomatologie în Cluj. De altfel, în Galați am investit în crearea locurilor de muncă, a specializării medicilor prin construirea echipelor locale puternice și a dezvoltării comunității regionale în ansamblu”, a declarat Dr. Ionuț Leahu, fondatorul rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Galați este formată, deocamdată, din 11 profesioniști, dintre care patru medici și cinci asistenți medicali, însă procesul de recrutare rămâne deschis. Noua investiție s-a realizat în sistem de parteneriat cu un antreprenor local, care a asigurat 20% din finanțarea centrului stomatologic.

Comunitățile locale au nevoie de servicii medicale de excepție, sigure, rapide și eficiente, care ajută pacienții să economisească timp și bani. Începând de acum, majoritatea afecțiunilor dentare se pot rezolva într-o singură intervenție și în Galați. Datorită acestei viziuni, de asigurare a accesului tuturor românilor la tratamente corecte, am ales să susțin demersurile acestei echipe și să vin alături de ea în acest proiect”, a declarat managerul clinicii din Galați, Monica Mîndru.

Pacienții își vor putea reface acum și în Galați întreaga dantură în doar 24 de ore. Cei care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenție stomatologică chirurgicală, implanturile zigomatice, fixate în oasele pomeților. În plus, gălățenii vor beneficia de tratamente personalizate, realizate în siguranță de echipe multidisciplinare de medici, cum ar fi chirurgie orală, tratamente de canal, aparate dentare, fațete, coroane și proteze dentare, radiologie digitală, computer tomograf, detartraj cu ultrasunete, servicii specializate pentru copii, tratamente de urgență etc.

Pentru aceste servicii stomatologice, pacienții vor avea mai multe opțiuni de plată, printre care și cea cu card de credit, cu 12 sau 18 rate lunare fără dobândă, sau prin programul DentalCredit, care asigură un plan de finanțare personalizat direct în clinică. Clinica va pune la dispoziția companiilor și abonamente corporate avantajoase, prin care vor putea oferi angajaților acces facil și rapid la consultații și tratamente stomatologice.

Decizia investiției în Galați reflectă angajamentul pe care fondatorul rețelei de clinci l-a luat împreună cu investitorul, Morphosis Capital, de a deschide 20 de clinici noi în următorii cinci ani, astfel încât, la sfârșitul perioadei, rețeaua să cuprindă 35 de clinici în total în toată ţara.

Județul Galați se situează pe locul 13 la nivel național după cifra de afaceri totală a celor 15.650 de cabinete și rezultatul net al acestora. Capitala ocupă prima poziție în topul județelor din țară în ceea ce privește performanța industriei de stomatologie, urmată de Cluj și Argeș. România înregistrează de patru ori mai multe cabinete decât în anul 2000, din care 95% sunt private, potrivit INS. De altfel, piața privată de stomatologie e estimată la 2,1 miliarde de lei în 2020, aproape de 15 ori mai mare față de 2018, arată datele prezentate la primul forum PALMED pentru stomatologie.

 

Despre Clinicile Dentare Dr. Leahu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în zece orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu și Galați) și o clinică la Londra; are 121 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 6000 metri pătrați și o echipă de peste 470 de angajați, dintre care 140 medici și cinci specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.

 

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134