Clinicile Dentare Dr. Leahu oferă suport întregii comunități stomatologice prin intermediul unui nou eveniment educațional

 

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 14 mai 2021

Vizualizat de 449 utilizator/i

Dr. Leahu Dental Summit 2021, ce va avea loc între 24 – 29 mai 2021, este evenimentul educațional organizat de către Clinicile Dentare Dr. Leahu. Acesta deschide noua direcție prin care rețeaua de clinici oferă suport întregii comunități stomatologice, prin împărtășirea cunoștințelor și  a experienței dobândite de către echipa multidisciplinară în cei 11 ani de activitate.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în 9 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu și Ploiești). Rețeaua are 112 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați și o echipă de peste 450 de angajați, dintre care 130 de medici și cinci specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală. De asemenea, rețeaua dispune și de propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

Tocmai pentru că de-a lungul timpului echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu a înțeles cât de important este rolul contribuției la dezvoltarea stomatologiei atât în interiorul clinicilor, cât și în exteriorul acestora, a decis să se implice în organizarea unui summit ce oferă echipei medicale oportunitatea de a prezenta atât noile concepte și tehnici de lucru utilizate în domeniul stomatologiei, cât și viziunea asupra unei abordări moderne a pacientului. Prin intermediul acestui eveniment, Clinicile Dentare Dr. Leahu doresc să dovedească faptul că principiile sale călăuzitoare (,,Ne pasă”, ,,La Timp”, ,,Suntem corecți și ne respectăm angajamentele luate”, ,,Învățăm unii de la alții”), reprezintă valorile pe baza cărora este consolidată dezvoltarea și activitatea zilnică a celor 13 clinici dentare.

De-a lungul timpului, dezvoltarea continuă și modernizarea tehnologiilor utilizate în domeniul stomatologiei au condus la apariția aparaturii performante, care aduce numeroase beneficii atât pacienților, cât și echipelor medicale. Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu pune accent pe calitatea serviciilor oferite, tocmai de aceea investește constant în aparatura de ultimă generație, dar și în pregătirea continuă a echipei și în perfecționarea tehnicilor care readuc sănătatea reală în viața pacienților și le oferă o experiență excepțională la stomatolog.

Astfel, evenimentul se adresează atât studenților la medicină dentară, cât și personalului stomatologic cu experiență, având în vedere multitudinea subiectelor și temelor abordate. Tocmai pentru a reuși să ofere răspunsuri la toate întrebările și ideile publicului, la finalul fiecărei prezentări se va realiza și o sesiune de discuții libere.

Dr. Leahu Dental Clinics Summit 2021 oferă tinerilor medici oportunitatea de a urmări atât noile concepte și tehnici de lucru utilizate în domeniul stomatologiei, cât și viziunea asupra unei abordări moderne a pacientului. Astfel, în cadrul celor 6 zile de summit vom avea plăcerea să urmărim împreună prezentările mai multor medici stomatologi cu experiență vastă în domeniu. Atât medicii din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, cât și invitați speciali din afara clinicilor și din afara țării, vor prezenta cele mai noi și mai dezbătute teme medicale.

Iată specialiștii Clinicilor Dentare Dr. Leahu, care vor fi prezenți în cadrul Dr. Leahu Dental Summit 2021:

Ionuț Leahu, medic implantolg, va discuta despre ,,Bolile copilăriei în antreprenoriat”:
 • Bogdan Oprea, medic primar stomatologie generală, doctor în științe medicale, trainer CEREC certificat I.S.C.D., ne va vorbi despre ,,PRIMA CONSULTAȚIE este ,,blind date-ul” de care depinde totul”.
 • Șef de Lucrări Dr. Anca Temelcea, Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale, va vorbi despre ,,Managementul pacientului de ortodonție în pandemia COVID -19”: • Bogdan Pavel, medic dentist, va aborda tema: ,,Primii pași în stomatologia din România”.
 • Asma Battah, medic stomatolog cu competență în pedodonție, va aborda tema ,,Reabilitarea totală a pacientului copil”: • Cîmpean Corina, specialist chirurgie oro-maxilo-facială, împreună cu Dr. Mișu Dîgă, specialist chirurgie dento-alveolară”, vor prezenta împreună ,,Cazuri și necazuri în implantologie”.

 

 • Diana Andrei, Specialist CEREC CAD/CAM, va aborda tema: ,,Analog și digital în reabilitarea orală complexă”.
 • Andra Călin, specialist parodontolog, va discuta despre ,,Managementul pacientului parodontopat. De la teorie, la atitudinea practică în parodontologia modernă”: • Alexandru Copae, specialist CEREC CAD/CAM, ne va prezenta ,,De ce nu este totul despre estetica dentară”.
 • Mădălina Trofin, specialist ortodonție dentară, ne va explica care sunt ,,Limitele tratamentului ortodontic la pacientul adult”: • Andreea Popescu, specialist endodonție, și Dr. Ana Maria Flaugiu, medic endodont, vor prezenta împreună tema: ,,ABC-ul protocolului endodontic în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu”: • Mihai Muntean, consilier C.E.O Clinicile Dentare Dr. Leahu, ne va vorbi despre ,,Experiența pacientului și succesul în medicina privată”.

Te așteptăm cu drag la Dr. Leahu Dental Clinics Summit 2021! Înscrie-te GRATUIT la eveniment și urmărește conferința susținută de echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu și de invitații speciali.

Accesează direct link-ul:

https://conectdentistry.com/checkout?product=37&discount=40HATY3BPI

Află mai multe detalii despre Dr. Leahu Dental Clinics Summit 2021 și vezi lista completă de speakeri aici:

 

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777