Clinicile Dentare Dr. Leahu au organizat „Curs comunicare și aptitudini profesionale”

 


De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 14 iunie 2019

Vizualizat de 168 utilizator/i

Pentru a oferi pacienților sănătate reală și o experiență excepțională, în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu se organizează periodic cursuri de pregătire profesională atât pentru medici, cât și pentru asistenții medicali.

Între 14 – 16 iunie, Clinicile Dentare Dr. Leahu au organizat un curs de pregătire profesională pentru asistenți medicali, curs creditat de OAMMR (Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România) cu 15 credite EMC.

Tema cursului a fost „Comunicare și aptitudini profesionale” iar coordonatorul cursului a fost POPOVICI RAMONA ANIMA – Medic dentist primar, specialist în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială, POPOVICI RAMONA AMINA – profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, Facultatea de Medicină Dentară.

Principalele teme abordate în cadrul cursului au fost „Conceptul de comunicare. Principii generale, avantaje, rolul și obiectivele educaționale ale comunicării”, „Etapele comunicării umane”, „Funcțiile comunicării în domeniul sănătății și factorii care influențează comunicarea cadru medical-pacient”.

Participanții la curs au vorbit și despre obstacolele care pot apărea în calea comunicării dintre medic și pacient și felul în care acestea pot fi depășite.

„Este important ca oamenii care fac parte din echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu să fie bine pregătiți și de aceea organizăm periodic aceste cursuri. În plus, pentru noi, comunicarea cu pacientul este esențială. Ne dorim ca fiecare dintre cei care ne trec pragul să nu plece acasă cu nedumeriri sau întrebări”, spune medicul Ionuț Leahu.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777