Clinica Dentară Dr. Leahu Sibiu la sediul noului nostru partener Corident

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prezentă la Sibiu, la sediul noului nostru partener Corident, cu o echipă locală de peste 20 de specialiști. Clinica are abordarea de tip ”one-stop-dentist”, oferind servicii personalizate simple sau complexe care acoperă toate specialitățile stomatologice, într-o singură locație. Clinica are 8 cabinete, laborator digital, computer tomograf 3D, serviciu propriu de radiologie, studio de documentare foto-video și două săli de training pentru pregătirea medicală continuă și perfecționarea personalului.

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Sibiu, pacienții au acces la medici dentiști cu experiență ce desfășoară tratamente personalizate cu implanturi dentare, aparate dentare, fațete, coroane și proteze dentare, tratamente de canal, detartraj cu ultrasunete, radiologie digitală, computer tomograf, servicii specializate pentru copii și tratamente de urgență.

Echipa noii clinici stomatologice Dr. Leahu, din Sibiu
Medicii stomatologi din cadrul Clinicilor Dr. Leahu Sibiu sunt dedicați

Clinica stomatologică Dr. Leahu Sibiu – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 08:30 – 20:30 / S-D: închis

icon-p-harta Str. Regele Ferdinand, nr. 4, Sibiu

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Sibiu:

Medic stomatolog

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog

Dr. ANGELICA OPREA

Medic stomatolog cu competențe în implantologie

Dr. BOGDAN OPREA

Medic primar stomatologie generală; Doctor în Științe Medicale și Trainer CEREC certificat I.S.C.D

Dr. FLAVIA JORZA

Medic stomatolog, Masterand în protetică și tehnologii digitale, Siena, Italia

Medic stomatolog

Dr. ALINA NEAGA

Medic stomatolog, specialist endodonție

Dr. MARIA BUȘE

Medic stomatolog

Dr. IULIAN ȚIGĂU

Medic stomatolog, specialist endodonție

Dr. IULIA DRĂGAN

Medic stomatolog, specialist parodontologie

Dr. AMALIA MANEA

Medic stomatolog, Rezident stomatologie generală

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRU ȚENDEA

Medic stomatolog, Rezident stomatologie generală

Dr. LORRENA IGESCU

Medic stomatolog

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Sibiu:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Sibiu:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU SIBIU?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Sibiu se află pe Str. Regele Ferdinand, nr. 4.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Sibiu ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Sibiu este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 – 20:30. Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU SIBIU?

Clinica Dentară Dr. Leahu Sibiu se află în zona mall-ului Promenada sau lângă Autogara Transmixt.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU SIBIU?

Prețul consultației este de 250 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Bogdan Oprea, prețul acesteia este de 450 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN SIBIU?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Sibiu, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN SIBIU?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Sibiu! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN SIBIU?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Sibiu, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 91 34.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN SIBIU?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Sibiu, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN SIBIU?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Sibiu folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Sibiu

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu  Sibiu și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu  Sibiu se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Pacienții ne recomandă!

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Sibiu de la o nepoată care este la facultate în Cluj-Napoca. Mă confruntam cu lipsa dinților, iar ceea ce m-a determinat să fac tratamente dentare aici a fost profesionalismul. Printre acestea am realizat implanturi dentare și tot ceea ce ține de procedură. Recomand clinica pentru profesionalism și eleganță.” Emil Goghie

,,Datorită unei recomandări am aflat de Clinica Corident by Dr. Leahu Sibiu. Mă confruntam cu probleme de estetică dentară, iar după tratamentele realizate aici mă simt excepțional și mult mai încrezătoare. Am rămas plăcut impresionată de cât de repede s-a executat lucrarea și cu câtă răbdare și profesionalism. Este o echipă foarte frumoasă și profesională. Vă mulțumesc!” Florentina Sterea

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

„Am simțit de la început că doctorul Leahu este medicul care îmi va rezolva problemele cu dantura, care nu erau deloc simple. Problemele s-au rezolvat prin intervenții chirurgicale, iar în timpul tratamentului m-am simțit foarte bine. Acum am un zâmbet de invidiat și mă simt extraordinar. Cred că nu există problemă stomatologică să nu fie rezolvată în această clinică.” Dana Dan

,,Datorită unei recomandări am aflat de Clinica Corident by Dr. Leahu. Mă confruntam cu probleme de estetică dentară, iar după tratamentele realizate aici mă simt excepțional și mult mai încrezătoare.” Florentina Sterea

,,Printr-o întâmplare fericită, zic eu, am ajuns la Clinica Corident by Dr. Leahu, vorbind cu o colegă de serviciu. Hotărârea am luat-o foarte repede, am făcut programare și am început să mă țin de treabă serios. Încă din prima zi doresc să spun că am fost plăcut impresionată de amabilitatea personalului, astfel încât mă simțeam ca între prieteni. Acum când totul este pus la punct și am toate tratamentele efectuate, pot spune că sunt mulțumită. Medicii care s-au ocupat de mine au făcut-o cu dăruire și profesionalism.” Cornelia Boboiu

,,Am ales Clinica Dentară Dr. Leahu Oradea pentru că toate serviciile stomatologice se fac în același loc. Îmi doream un zâmbet frumos cu dinți drepți, însă înainte de a beneficia de aparatul dentar, a trebuit să-mi rezolv câteva probleme dentare. A fost o experiență plăcută. Acum sunt în timpul tratamentului ortodontic și mă simt foarte bine.” Natalia Pontoș

,,Clinica Dr. Leahu din Sibiu mi-a fost recomandată pentru sedarea din timpul intervențiilor chirurgicale. Am avut parte de un tratament cu implanturi și coronițe dentare și mă simt foarte bine, pot zâmbi liniștit. Recomand clinica pentru profesionalism și politețe, din partea întregii echipe.” Bogdan Bejenaru

„Am ales Clinica Corident by Dr. Leahu deoarece mi se pare cea mai profesionistă de pe piață. Am avut de rezolvat câteva plombe și de schimbat o lucrare. Sunt foarte mulțumită de rezultat, totul a decurs exemplar. Vă recomand tuturor cunoscuților, pentru că am găsit în sfârșit clinica dentară, unde totul se rezolvă de la A la Z.” Mariana Lamotă

„Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Sibiu, de la sediul Corident pentru că aici am găsit medici profesioniști, care mi-au explicat totul foarte clar. Problemele cu care mă confruntam înainte să încep tratamentul îmi afectau viața de zi cu zi și nu eram mulțumită nici de estetica danturii. Totul s-a rezolvat foarte bine, iar în timpul tratamentului totul a fost minunat, viața mi s-a schimbat cu mult în bine. Recomand cu încredere tuturor, mai ales pentru echipa de medici profesioniști!” Elena Stoica

,,Am ales clinica Corident by Dr. Leahu Clinici Dentare deoarece mă confruntam cu un chist la mandibulă și am înțeles că aici se fac intervenții chirurgicale minim-invazive. Problema pe care o aveam s-a rezolvat rapid și mă simt foarte bine.” George Cosma

,,Medicii stomatologi din clinica Corident by Dr. Leahu au fost foarte amabili și ne-au acceptat când fetița mea a avut o urgență, o căriuță la o măsea, care era foarte dureroasă. Când am ajuns i s-a rezolvat rapid problema, minunat și cu răbdare pentru copilaș. Acum Paula se simte foarte bine și nu mai are dureri dentare.” mama Paulei Mănescu

,,Am ales Clinica Corident By Dr. Leahu Clinici Dentare pentru că se ocupă de cazuri dificile și medicii sunt foarte experimentați. Mă confruntam cu paradontoză și pierderea dinților. Tratamentul a decurs excelent, mi s-au inserat câteva implanturi dentare și ulterior mi s-au atașat coronițele. Mă simt foarte bine și voi recomanda clinica și altor persoane.” Georgeta Fusărău

,,La clinica Corident&Dr. Leahu am găsit rezolvarea problemelor stomatologice pe care le aveam, așa cum mi-am dorit. Am ales să vin aici după ce am consultat alte clinici care nu mi-au propus o lucrare fixă. Aveam o lucrare veche de aproximativ 30 de ani la maxilul superior care se mișca, iar dinții de pe maxilarul inferior erau foarte tociți, masticația fiind foarte dificilă. În această clinică am avut parte de o lucrare fixă pe maxilarul superior, iar în partea de jos s-au făcut tratamente și coroniție individuale. În timpul tratamentului m-am simțit bine, personalul de aici a făcut tot posibilul ca să suport tot. Acum mă simt foarte bine, cu moralul ridicat și pot să mănânc foarte bine. Recomand clinica pentru personalul profesionist, dedicat, care rezolvă orice problemă stomatologică și manifestă empatie față de pacient.” Olimpia Stoia

,,Înainte să aleg clinicile Dr. Leahu Sibiu, am citit și m-am documentat mult. Aveam lucrări dentare vechi și de slabă calitate. Aici am fost primită și tratată foarte bine de întreg personalul. Problemele mele au fost rezolvate în totalitate și mă simt foarte bine. Totul este diferit, înfățișarea, starea de bine și masticația. Recomand cu mare plăcere, calitate la nivel înaltă.” Petrea Livadariu

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

„Sunt un pacient mai vechi al acestei clinici, iar siguranța și profesionalismul pe care echipa medicală mi le inspiră m-au făcut să revin de fiecare dată cu încredere. Am urmat un tratament cu implanturi dentare și totul a decurs foarte bine. Aștept cu nerăbdare rezultatul final al tratamentului. Voi recomanda Clinica Dr. Leahu din Sibiu, deoarece am fost mulțumit de fiecare dată când am venit și pentru că echipa medicală pune sănătatea dentară pe primul loc.” Georgică Adrian

„Fratele meu a fost pacient a Clinicii Dentare Dr. Leahu Sibiu și mi-a recomandat să vin aici, deoarece echipa medicală este profesionistă. Am urcat tratamente pentru carii și mă simt foarte bine acum, probleme s-au rezolvat, fără să simt dureri. Cu singuranță am să recomand și eu această clinică pentru profesionalism și servicii de calitate.” Andreea Iana

„Am decis să urmez tratamentul stomatologic la Clinica Dentară Dr. Leahu Sibiu datorită serviciilor de calitate oferite. Mă confruntam cu dureri foarte mari și abia dacă mai mâncam. Eram timpul să fac o schimbare. Acum mă simt foarte bine în urma tratamentului și pot mânca normal. Recomand cu drag această clinică.” Gabriela Burnete

„Mă confruntam cu dureri mari de dinți și asta îmi afecta activitatea zilnică, cât și orele de somn. Probleme au fost rezolvate cu un tratament cu implant dentar. Operația a decurs foarte bine și nu am avut dureri ulterior. Acum mă simt foarte bine și sunt fericit că nu mai trebuie să iau calmante. Recomand cu drag Clinica Dentară Dr. Leahu din Sibiu.” Ioan Decebal

,,Aveam nevoie de anumite proceduri stomatologice și căutând pe Internet informații despre acestea am constatat că la Clinicile Dentare Dr. Leahu Sibiu ar fi potrivit să-mi rezolv toate problemele cu dantura. Mi-a fost foarte frică de stomatolog, însă aici m-am simțit relaxată, datorită medicilor profesioniști care au fost atenți la nevoile mele. După intervenție m-am recuperat relativ repede și am ascultat toate indicațiile spuse de domnul doctor. Acum, după 2 săptămâni de la montarea lucrărilor finale merg zâmbind și parcă am o altă statură, contează foarte mult aspectul danturii. Nu aș vrea să mă gândesc dacă n-ar mai exista această clinică, oamenii ar pierde cu adevărat o stomatologie bună.” Loredana Vrabiescu

„Pentru că mi s-au părut o echipă medicală profesionistă am ales să-mi rezolv probleme dentare la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Sibiu. Mă simțeam groaznic fără dinți, deoarece nu puteam vorbi bine și zâmbi așa cum îmi doream. Tratamentele din cadrul clinicii au decurs perfect și în acest moment mă simt alt om. Pot zâmbi din nou și am încredere în mine. Cu siguranță voi recomanda această clinică, pentru profesionalism și calitate.” Gheorghe Duman

„O cunoștință mi-a recomandat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Sibiu pentru a-mi rezolva probleme cu dantura. Nu putea să zâmbesc și adesea mă confruntam cu dureri. În prezent mă simt foarte bine, am urmat toate indicațiile medicului și nu am simțit nicio durere. Acum pot să zâmbesc din nou. Recomand aceste clinici pentru profesionalism.” Alin Bera

„Să aleg Clinica Dentară Dr. Leahu din Sibiu a fost destul de simplu. Mi-au oferit foarte multă încredere, căldură și nu a trebuit să aștept foarte mult până ce mi s-a aplicat tratamentul. Aveam câtiva dinți în minus și asta mă afecta destul de mult, deoarece nu putea mesteca mâncarea foarte bine. Pe parcursul tratamentului m-am simțit foarte bine, mi s-a oferit sprijin și respect. În acest moment mă simt foarte fericită și sunt sigură că viața mea se va schimba în bine. Recomand cu drag această clinică pentru că întreg personalul este foarte amabil și respectuos.” Roxana Dudea

,,Am aflat de clinica Dr. Leahu Sibiu de pe facebook. Din cauza alimentației și fumatului, dinții mei au început să se coloreze. În această clinică am beneficiat de albire dentară profesională cu laserul și sunt foarte mulțumită. În timpul tratamentului totul a decurs plăcut, fără dureri și rapid. Acum dinții mei sunt albi și strălucitori. Voi recomanda clinica apropiaților pentru profesionalism!” Raluca Irimie

Medici stomatolog in stanga si in dreapta impreuna cu pacienta in cabinetul de medicina dentara

,,Am ales clinica Corident by Dr. Leahu pentru profesionalism. Mă confruntam cu probleme dentare grave și am decis să apelez la servicii moderne. Mă simt foarte bine după realizarea tratamentului și sunt mulțumită că totul s-a rezolvat așa cum m-am așteptat. Voi recomanda această clinică ori de câte ori voi avea ocazia!” Camelia Simon

,,Atunci când am venit la **Corident by Dr.
Leahu Clinici Dentare** aveam proteză mobilă, care îmi crea multe
probleme, iar masticația era deficitară. În momentul în care am
ajuns aici, mi-am dorit o soluție fixă și am optat pentru
implanturile dentare și lucrare protetică fixă. Personalul clinicii
este deosebit, te întâmpină cu multă căldură și a dat dovadă
de mult profesionalism. Acum după finalizarea tratamentului mă simt
foarte bine și nu mai sunt complexată de dantura mea. Voi recomanda
clinica și altor persoane, pentru profesionalismul și amabilitatea
personalului.”

,,Am ales Clinica Corident by Dr. Leahu Clinici Dentare la recomandarea unui alt doctor. Mă confruntam cu probleme grave de sănătate în urma unor lucrări mai vechi făcute, infecții sub lucrarea făcută mai bine de 7 ani. Problemele dentare s-au rezolvat foarte bine datorită profesionalismului medicilor și a asistentelor din această clinică. Mă bucur că mă simt bine și pot mânca fără dureri. Mii de mulțumiri!” Ionel Băluțiu

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Sibiu:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație Dr. Leahu 300 lei
Radiografie panoramică 100 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Air flow 240 lei
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Albire dentară gutiere (pentru acasă) 830 lei
Albire profesională Zoom 1800 lei
Fațetă Ceramică EMAX 2500 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație  de la 310 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop de la 690 lei
Retratament la microscop de la 690 lei
Aplicare pivot fibră de sticlă 270 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Pachet terapie parodontală grad 1 (PMCP, chiuretaj+laser+parodontom) / arcadă 1595 lei
Pachet terapie parodontală grad 2 (PMCS) / arcadă 1500 lei
Pachet tratament antimicrobian (gingivite+detartraj+laser+administrare soluții antiseptice) / ambele arcade 1250 lei
Decontaminare laser / ambele arcade 830 lei
Imobilizare compozit 630 lei
Imobilizare everstick 970 lei
Biostimulare cu laser (terapia durerii) / hemiarcadă 280 lei
PRGF parodontal 2850 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic (mobil) 245 lei
Extractie dinte de la 330 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultație (sub 5 ani) 180 lei
Consultație (peste 5 ani) 280 lei
Tratament de urgență 350 lei
Profilaxie completă (detartraj, periaj, fluorizare) 385 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Obturație fizionomică compozit de la 370 lei
Obturație de canal 370 lei
Tratament necroză/gangrenă/ședință 225 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei
Extracție dinte temporar imobil 255 lei
Tratament carie incipientă tehnică ICON 350 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Metalo-Ceramică 1800 lei
Coroană Zirconiu  3000 lei
Coroană CEREC EMAX/Dinte 2500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Nobel 5800 lei
Implant dentar Straumann 5800 lei
Implant dentar White SKY 5500 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Consult medic specialist 200 lei
Aparat dentar combinat ceramică CX + metalic/ arcadă 3500 lei
Aparat fix bracketi metalici/arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi fizionomici/arcadă (ceramică, safir) 4800 lei
Aparat mobil/arcadă 1100 lei
Aparat dentar Incognito 15840 lei
Aparat dentar lingual 11500 lei
Aparat Invisalign 24000 lei
Aparat Invisalign cu dental morning 28000 lei
Aparat fix Damon metalic/arcada 6600 lei
Aparat dentar Spark 12000 lei

Servicii stomatologice pentru copii și adulți Sibiu:

Clinicile dentare Dr. Leahu Sibiu asigură o gamă variată de tratamente moderne și servicii stomatologice, tocmai pentru a putea oferi pacienților ceea ce au nevoie pentru redobândirea sănătății reale.

 • Servicii stomatologice pentru copii și adulți:
 • Servicii medicale integrate;
 • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului „Dinți ficși în 24 de ore”;
 • Implantologie ghidată digital;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Stomatologie laser;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.

Toți pacienții Clinicilor Dentare Dr. Leahu pot beneficia de:

 • Servicii medicale integrate;
 • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului de implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore”;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Stomatologie laser;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.
echipa medicala in timpul unei interventii stomatologice
Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt prezente în 11 orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Cluj-Napoca și Galați) și în Londra.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134