Clinicile Dr. Leahu au inaugurat un Centru de Pregătire Avansată în Medicina Dentară

 


De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 21 iulie 2017

Vizualizat de 328 utilizator/i

Tehnologia  de ultimă generație oferă  avantaje majore față de medicina dentară convențională. Tratamentul este mult mai precis iar pacientul cunoaște rezultatul final încă de la elaborarea planului de tratament.

Noua Clinică DR. Leahu Caramfil este primul centru din Romania acreditat de Biotechnology Institute pentru folosirea tehnologiei revoluționare PRGF Endoret de vindecare rapidă a pacientului cu ajutorul propriului sânge. De asemenea, recunoașterea ca Centru de Excelență a venit și din partea Bredent Medical pentru tehnologia fast&fixed, sistem de  restaurare a întregii danturi în 24 de ore, dar și din partea SIRONA pentru folosirea tehnologiei CEREC CAD/CAM prin care se realizează coroane si fațete dentare din ceramică integrală  într-o oră .

Tinerii medici beneficiază, astfel, de pregătire avansată atât în stomatologia digitală cât și în implantologie și în folosirea tehnicii PRGF Endoret.

Dr. Ionut Leahu, CEO: Când am deschis prima clinică mi-am propus să ofer pacienților noștri o viață mai bună, sănătate reală, zâmbete cu care să se mândrească. Viziunea mea este aceeași, doar că la altă scară și într-o nouă realitate.  Unul dintre principiile călăuzitoare în Clinicile Dr. Leahu este:  ÎNVĂȚĂM UNII DE LA ALȚII. Asta facem aici în noul Centru de Pregătire Avansată în Medicina Dentară. Perfecționarea înseamnă să ducem stomatologia la un alt nivel. Un nivel bazat pe performanță, tehnologie, empatie, respect, pasiune și viitor.   

Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiuni dentare. În cele 4 clinici din portofoliu, peste 40 de medici stomatologi specializati  găsesc întotdeauna cea mai bună soluție pentru a oferi pacienților o experiență excepțională.

 

21 iulie 2017

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777