În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu poți alege să plătești tratamentele stomatologice prin:

Creditul Partener

Soluţia de finanţare pentru sănătatea ta dentară

logo_unicredit_2021

Poți obține o dantură sănătoasă și frumoasă cu ajutorul metodelor de plată oferite de către UniCredit Consumer Financing!

Ai grijă de zâmbetul tău şi nu mai amâna lucrurile cu adevarat importante pentru tine. Ceea ce ai nevoie se poate întâmpla chiar acum.
Descopera Creditul Partener, soluţia de creditare care te ajută să zâmbeşti cu încredere.

Oferta noastră:

 • 300-70.000 LEI – valoarea totală a serviciilor pe care le putem finanţa;
 • PÂNĂ LA 60 DE LUNI – perioadele în care poţi rambursa creditul;
 • Primeşti răspuns PE LOC*
 • Aplici SIMPLU, direct în clinică, doar cu actul de identitate, în anumite condiţii*

Cum funcționează:

 • Alegi serviciile dorite de la partenerul nostru, în urma unui consult stomatologic;
 • Aplici pentru un credit de la UniCredit Consumer Financing direct în clinică;
 • După aprobare, semnezi documenţia de creditare şi te bucuri de serviciile achiziţionate. Plăteşti tratamentul stomatologic ulterior, în rate potrivite ţie.

*Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu: salariaţi) pentru care există obligaţii legale de declarare a veniturilor la autorităţile fiscale, în baza exprimării acordului de consultare şi prelucrare a informaţiilor din bazele de date ale Ministerului Finanţelor Publice, Agenţia Naţionala de Administrare Fiscală (ANAF). Pentru celelalte categorii de venituri, este necesară prezentarea documentaţiei de venit. Creditorul are dreptul de a solicita, după caz, orice documente necesare în analiza de creditare, de a analiza şi de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului, conform normelor sale interne şi reglementărilor legale în vigoare. Fac excepţie situaţiile în care decizia de creditare nu poate fi luată pe loc din motive independente de voinţa UniCredit Consumer Financing IFN S.A. sau în care este necesară o analiză suplimentară a cererii.

Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu asigurare de via¬ţă ataşată/ fără asigurare de via¬ţă: În cazul Creditului Partener „Dental Low Dae” pentru o valoare totală a creditului de 26.000 Lei (incluzând şi valoarea asigurării de viaţă cu primă unică finanţată)/ 20.000 lei (fără asigurare de viaţă), pe 60 de luni: rata anuală a dobânzii (fixă) de 15%/ 23%, comision de analiză dosar 0 Lei, comision lunar de administrare credit 5 Lei, valoarea ratei lunare de 630,92 Lei (pentru rate egale, rata incluzând şi costul asigurării de viaţă cu primă finanţată)/ 579,06 Lei (pentru rate egale, nu include asigurarea de viaţă), valoarea totală plătibilă de 37.855,15 Lei/ 34.743,40 Lei, DAE 17,11% (include prima de asigurare de via¬ţă finanţată) / 27,22%.

Oferta de dobândă a produsului cu asigurare presupune ataşarea unei asigurări de viaţă cu primă unică finanţată de 0,5% din suma împrumutată înmulţită cu perioada de creditare, emisă de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, în calitate de agent de asigurare auxiliar, înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numarul RAJ-502078.

Produsul de asigurare de viaţă este opţional, clientul putând aplica pentru un produs de credit fără achiziţionarea unei asigurări de viaţă, în condiţii de costuri diferite. Detalii privind oferta completă a produselor de asigurare pot fi regasite pe www.ucfin.ro.
Prezenta nu valorează, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putând fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului şi, independent de elementele respectivei oferte, contractul se consideră încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanţă.

Care sunt cerințele minime pentru a putea beneficia de acordarea unui credit sau a unui card de credit pentru lucrări stomatologice?

 • Cetățeni români cu domiciliul stabil în România;
 • Vârsta cuprinsă între 18 – 75 de ani la finalizarea contractului;
 • Categoriile de venituri acceptate: venituri din salarii, pensii și activități independente;
 • Vechimea minimă acceptată pentru salariați: 3 luni la actualul angajator și 12 luni vechime totală în muncă;
 • Vechimea minimă acceptată pentru activități independente: 24 de luni;
 • Venit minim: 400 Ron pensie & 1039 Ron venit salarial;
 • CIM încheiat pe perioadă nedeterminată sau, în cazul în care este pe perioada determinată, condiția este ca acesta să fi fost prelungit cel puțin o dată și să nu expire în următoarele 3 luni.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134