Consult stomatologic și radiografie cadou pentru copii, la clinica Academia Spațială Dr. Leahu

 

Pachet cadou stomatologie copii la Academia Spatiala Dr. Leahu
Copiii beneficiează de un pachet cadou la Academia Spatiala Dr. Leahu până la 15 Septembrie 2020.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 2 | 26 august 2020

Vizualizat de 769 utilizator/i

Sănătatea danturii copiilor reprezintă un aspect important pentru dezvoltarea corectă a acestora, vizita la medicul stomatolog fiind recomandată încă de la apariția primului dinte de lapte. Tocmai pentru că ne dorim să ajutăm cât mai mulți copii și părinți să se bucure de beneficiile unui zâmbet lipsit de afecțiuni orale, până în data de 15 septembrie 2020 oferim gratuit pacienților Academiei Spațiale Dr. Leahu un consult stomatologic, o radiografie dentară și un plan de tratament personalizat.

Cum beneficiezi de pachetul cadou pentru copii, până pe 15 septembrie, la Academia Spațială Dr. Leahu, în București și în țară?

Academia Spațială Dr. Leahu reprezintă un concept special destinat copiilor, care îmbină distracția și sănătatea dentară. Astfel, atât în București, cât și în Pitești, Timișoara, Turda, Constanța și Oradea micii pacienți se pot bucura de vizite la medicul pedodont, într-un mediu plăcut asemănat de pacienții noștri cu un adevărat loc de joacă.

Pachetul cadou pus la dispoziție de Academia Spațială Dr. Leahu din toate orașele în care își desfășoară activitatea cuprinde o consultație, o radiografie dentară digitală și un plan de tratament personalizat, toate acestea fiind gratuite. Tot ceea ce părinții trebuie să facă pentru ca micuții lor să beneficieze de acest pachet cadou disponibil până la data de 15 Septembrie 2020 este să sune la numărul de telefon 021 91 34 și să facă o programare pentru micul pacient în una dintre locațiile din București sau din țară.

Consultul la stomatolog, necesar pentru copilul tău

Vizitele periodice la medicul stomatolog trebuie să facă parte din rutina oricărei persoane, deoarece afecțiunile dentare pot apărea la orice vârstă și, implicit, pot duce la probleme grave de sănătate și la nevoia unor tratamente complexe și costisitoare. Astfel, pentru a ne asigura că atât noi, cât și copiii noștri suntem sănătoși și feriți de disconfortul creat de problemele de sănătate ce pot apărea de-a lungul timpului, vizitele regulate la medicul dentist trebuie realizate la fiecare 6 luni.

Deși există persoane care consideră că vizitele la medicul stomatolog nu sunt necesare copiilor, deoarece aceștia au o dentiție temporară ce urmează să fie înlocuită de cea permanentă, ei bine neglijarea consultului stomatologic periodic poate avea consecințe negative atât asupra dinților de lapte, cât și a celor definitivi. Mai mult decât atât, atunci când copiii se confruntă încă de la vârste fragede cu probleme dentare aceștia pot dezvolta ,,frica de medicul dentist” indusă de disconfortul și simptomele afecțiunilor dentare, ceea ce poate duce la refuzul de a-și rezolva problemele dentare chiar și atunci când acesta devine adult. De asemenea, afecțiunile dentare la copii pot duce la pierderea încrederii în propria persoană și a stimei de sine.

Consultul stomatologic este necesar copilului tău, iar prima vizită la medicul stomatolog este recomandată chiar după apariția primului dinte de lapte, adică în jurul vârstei de 6 luni. În această perioadă, consultul stomatologic are o importanță foarte mare mai ales pentru părinți, care vor fi sfătuiți în legătură cu îngrijirea corectă a dinților celui mic și vor fi informați în legătură cu eventualele probleme ce ar putea apărea pe parcurs. De exemplu, medicul pedodont va putea informa părinții dacă copilul este predispus apariției demineralizării smalțului dentar, o afecțiune des întâlnită ce poate duce la apariția cariei dentare și a disconfortului creat de aceasta.

Pacient impreuna cu medic in dreapta si asistenta in stanga la Academia Spatiala Dr. Leahu

Unul dintre micii pacienți ai Academiei Spațiale Dr. Leahu împreună cu medicul pedodont și asistenta medicală.

Cât de importantă este radiografia dentară la copii?

Atunci când vorbim despre sănătatea copiilor noștri, cu toții ne dorim să facem cele mai bune alegeri tocmai pentru ca ei să se poată bucura de o dezvoltare armonioasă și o copilărie fericită. Radiografia dentară reprezintă un subiect foarte des discutat, pe de-o parte fiind criticat, iar pe de-o altă fiindu-i descrise beneficiile. Deși multe persoane consideră că o radiografie dentară poate duce la probleme de sănătate din cauza radiațiilor utilizate, putem clasifica această informație ca fiind una FALSĂ pentru perioada în care trăim.

În ziua de astăzi, dezvoltarea tehnologiei și utilizarea acesteia în domeniul stomatologiei a dus la dezvoltarea unei aparaturi ce oferă numeroase beneficii pacienților și diminuează semnificativ riscurile la care aceștia se supun. Clinicile Dentare Dr. Leahu dispun de cel mai performant aparat ce poate realiza o radiografie dentară care, în doar 9 secunde și cu o cantitate foarte mică de radiații, permit obținerea unei imagini digitale complexe asupra dinților.

Radiografia dentară este utilizată în tratamentul stomatologic destinat copiilor atât pentru diagnosticarea corectă a afecțiunilor dentare și pentru verificarea corectitudinii diferitelor intervenții stomatologice, cât și pentru obținerea unei imagini de ansamblu a dinților deja erupți, și a celor ce urmează să erupă.

Academia Spațială Dr. Leahu, un spațiu de poveste pentru cel mic

Conceptul Academiei Spațiale Dr. Leahu este unul special creat pentru cei mici, astfel aceștia nu doar că beneficiază de tratamente stomatologice sigure, realizate de către o echipă de medici pregătiți pentru lucrul cu micii pacienți, ci se bucură și de o experiență specială într-un mediu plăcut, gândit precum o adevărată poveste.

Copiii sunt întâmpinați încă de la intrare de către personaje magice, precum TUTI Dințișorul Zurliu sau Dulciurica și acompaniați de către acestea pe tot parcursul vizitei sub formă de jocuri, insigne și povești despre rolul lor în sănătatea dentară. Astfel, copiii se simt în largul lor distrându-se în locurile special amenajate, învățând despre cum să aibă grijă de dințișorii lor și reușind să scape de afecțiunile dentare cu care se confruntă. Academia Spațială Dr. Leahu este locul magic unde joaca se întâlnește cu tehnicile de ultimă generație utilizate pentru îngrijirea danturii.

copil care se joaca la Academia Spatiala Dr. Leahu

Unul dintre cadeții Academiei Spațiale Dr. Leahu în timp ce se joacă în spațiul special destinat călătoriilor în lumea personajelor.

Ce probleme dentare pot fi tratate fără durere la cei mici?

Vizitele celor mici în cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte. Fie că vorbim despre prima întâlnire cu medicul pedodont și ședința de împrietenire, despre tratarea oricărui tip de afecțiune dentară sau despre vizitele destinate prevenției dentare, cei mici beneficiază întotdeauna de o abordare prietenoasă tocmai pentru a reveni cu drag în cabinetul stomatologic.

Alege să îi oferi copilului tău sănătatea reală pentru întreaga viață și ajută-l să devină un adult cu o dantură sănătoasă și frumoasă. Beneficiază de pachetul cadou oferit de Academia Spațială Dr. Leahu și oferă-i celui mic o consultație, o radiografie dentară și un plan de tratament personalizat, până pe data de 15 Septembrie 2020.

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

2 thoughts on “Consult stomatologic și radiografie cadou pentru copii, la clinica Academia Spațială Dr. Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777