search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Coroane dentare ceramice pe suport de zirconiu

Naturaleţea zâmbetului îţi defineşte frumuseţea, iar la Dr. Leahu – Clinici Dentare avem de fiecare dată grijă să îţi oferim cea mai potrivită modalitate prin care să obţii un zâmbet perfect. Una dintre ele este coroana din ceramică pe zirconiu.

Coroanele dentare ceramice pe suport de zirconiu acoperă complet un dinte sau un implant dentar. Coroanele dentare pe suport de zirconiu sunt opţiunea pe care o aleg, în special, pacienţii care au alergie la metale. Avantajul incontestabil al acestui tip de tratament protetic este biocompatibilitatea totală cu structurile dentare şi gingiile, lucru care se traduce prin lipsa oricăror posibile reacţii adverse.

Zirconiul este unul dintre aliajele care imită cel mai bine culoarea şi translucenţa dintelui şi de aceea poate fi dificil de identificat chiar şi pentru medicul dentist. În plus este foarte rezistent. Totodată, zirconiul reprezintă baza sau suportul peste care va veni porțelanul, modelat după forma dinților vecini.

Coroanele dentare pe suport de zirconiu au devenit populare datorită faptului că imită aspectul și culoarea naturală a dinților. Acestea sunt obținute printr-un procedeu de frezare computerizată a unui bloc din zirconiu, folosind tehnologia CAD/CAM.

Avantajele coroanelor din ceramică pe zirconiu

Printre principalele avantaje oferite de acest tip de coroane dentare se numără:

 • Durabilitate, aspect natural
 • Fără reacții alergice, datorită materialului biocompatibil

Află ce preț are o coroană din ceramică pe zirconiu și programează-te

Coroanele ceramice pe suport de zirconiu sunt o opţiune când

 • Faţetele dentare nu pot fi folosite deoarece dintele este compromis.
 • Dintele este devitalizat (fără nerv)
 • Pacienţii suferă de bruxism şi abraziune

Medici dentisti care proiecteaza coroane dentare ceramice pe suport de zirconiu pe calculator, cu tehnologia CAD/CAM
Cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM, medicii noștri stomatologi îți asigură coroane dentare din ceramică pe zirconiu cu aspect și funcționalitate, pentru o dantură perfectă

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134