Coroane dentare ceramice pe suport de zirconiu

Naturaleţea zâmbetului îţi defineşte frumuseţea, iar la Dr. Leahu – Clinici Dentare avem de fiecare dată grijă să îţi oferim cea mai potrivită modalitate prin care să obţii un zâmbet perfect. Una dintre ele este coroana din ceramică pe zirconiu.

Coroanele dentare ceramice pe suport de zirconiu acoperă complet un dinte sau un implant dentar. Coroanele dentare pe suport de zirconiu sunt opţiunea pe care o aleg, în special, pacienţii care au alergie la metale. Avantajul incontestabil al acestui tip de tratament protetic este biocompatibilitatea totală cu structurile dentare şi gingiile, lucru care se traduce prin lipsa oricăror posibile reacţii adverse.

Zirconiul este unul dintre aliajele care imită cel mai bine culoarea şi translucenţa dintelui şi de aceea poate fi dificil de identificat chiar şi pentru medicul dentist. În plus este foarte rezistent. Totodată, zirconiul reprezintă baza sau suportul peste care va veni porțelanul, modelat după forma dinților vecini.

Coroanele dentare pe suport de zirconiu au devenit populare datorită faptului că imită aspectul și culoarea naturală a dinților. Acestea sunt obținute printr-un procedeu de frezare computerizată a unui bloc din zirconiu, folosind tehnologia CAD/CAM.

Avantajele coroanelor din ceramică pe zirconiu

Printre principalele avantaje oferite de acest tip de coroane dentare se numără:

  • Durabilitate, aspect natural
  • Fără reacții alergice, datorită materialului biocompatibil

Află ce preț are o coroană din ceramică pe zirconiu și programează-te

Coroanele ceramice pe suport de zirconiu sunt o opţiune când

  • Faţetele dentare nu pot fi folosite deoarece dintele este compromis.
  • Dintele este devitalizat (fără nerv)
  • Pacienţii suferă de bruxism şi abraziune

Medici dentisti care proiecteaza coroane dentare ceramice pe suport de zirconiu pe calculator, cu tehnologia CAD/CAM
Cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM, medicii noștri stomatologi îți asigură coroane dentare din ceramică pe zirconiu cu aspect și funcționalitate, pentru o dantură perfectă

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777