search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Coroane Dentare Integral Ceramice

Spune ADIO zâmbetului temător cauzat de problemele dentare frontale sau strungăreaţă. Te asigurăm că vom obţine un rezultat identic dinţilor naturali cu ajutorul coroanelor dentare Integral Ceramice, folosite cu succes în clinica noastră stomatologică.

Realizate exclusiv din ceramică de înaltă calitate, aceste coroane dentare sunt aproape imposibil de deosebit de dintele natural, datorită culorii şi a transparenţei. Dincolo de aspectul estetic, coroanele dentare integral ceramice au avantajul că elimină eventualele reacții de respingere sau apariţia inflamaţiilor gingivale, datorită fizionomiei şi a biocompatibilităţii.

Ce avantaje are coroana integral ceramică

Un alt avantaj al coroanelor dentare integral ceramice este că pot fi folosite şi în cazul reconstrucţiei dinţilor posteriori, care nu sunt distruşi în totalitate, prin folosirea unei incrustaţii din ceramică (şi în cazul de faţă, tot fără suport metalic).

Prin tehnicile rapide de cimentare, coroanele dentare de ceramică devin foarte rezistente și pot avea aceeași durată de viață cu a pacientului. Te așteptăm în cabinetele noastre stomatologice pentru un plan de tratament personalizat, la cele mai bune prețuri de pe piață!

Te așteptăm în cabinetele noastre stomatologice pentru un plan de tratament personalizat.

Reprezentare grafica a unei coroane dentare

Coroanele integral ceramice oferă o mulțime de avantaje, având un aspect de calitate, greu de deosebit de dinții naturali

Contraindicații în cazul dinților din ceramică:

  • Punți dentare (atunci când lipseşte un dinte)
  • Dinţi reconstruiţi cu pivoţi metalici (deoarece coroanele integral ceramice au transluciditate mare și transpare culoarea pivotului)

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134