021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Coroane Dentare Integral Ceramice

Spune ADIO zâmbetului temător cauzat de problemele dentare frontale sau strungăreaţă. Te asigurăm că vom obţine un rezultat identic dinţilor naturali cu ajutorul coroanelor dentare Integral Ceramice, folosite cu succes în clinica noastră stomatologică.

Realizate exclusiv din ceramică de înaltă calitate, aceste coroane dentare sunt aproape imposibil de deosebit de dintele natural, datorită culorii şi a transparenţei. Dincolo de aspectul estetic, coroanele dentare integral ceramice au avantajul că elimină eventualele reacții de respingere sau apariţia inflamaţiilor gingivale, datorită fizionomiei şi a biocompatibilităţii.

Un alt avantaj al coroanelor dentare integral ceramice este că pot fi folosite şi în cazul reconstrucţiei dinţilor posteriori, care nu sunt distruşi în totalitate, prin folosirea unei incrustaţii din ceramică (şi în cazul de faţă, tot fără suport metalic).

Prin tehnicile rapide de cimentare, coroanele dentare de ceramică devin foarte rezistente și pot avea aceeași durată de viață cu a pacientului. Te așteptăm în cabinetele noastre stomatologice pentru un plan de tratament personalizat, la cele mai bune prețuri de pe piață!

Acest tip de protezare este contraindicat în cazul:

Punților dentare (atunci când lipseşte un dinte)

Dinţilor reconstruiţi cu pivoţi metalici (deoarece coroanele integral ceramice au transluciditate mare și transpare culoarea pivotului)

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreclinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0753 938 938

close-link
GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.