Coroane dentare metalo-ceramice

Oferă-i danturii tale o a doua şansă la funcţionalitate şi estetică. Te asigurăm de reuşita celor mai bune rezultate în tratamentul tău folosind coroane dentare metalo-ceramice pentru că Dr. Leahu – Clinici Dentare îţi este adevăratul partener în obţinerea unui zâmbet sănătos.

Coroanele dentare metalo-ceramice reprezintă soluţia cea mai eficientă prin care putem reda funcţionalitatea danturii tale, metodă folosită pentru dinţii din faţă, pentru cei din spate sau laterali sau pentru a acoperi implanturile dentare.

O astfel de lucrare protetică se compune dintr-un schelet metalic de susţinere (care asigură rezistenţa) şi stratul de ceramică ce îl va îmbrăca.

Pentru că punem preţ pe calitatea oferită, specialiştii noştri folosesc doar 2 tipuri de porţelan dentar, cunoscute pentru calitatea şi durabilitatea lor: ceramică feldspatică (prin care tehnicianul dentar modifică culoarea dinţilor şi poate crea efecte speciale, prin aplicarea de pigmenţi în interiorul porţelanului) şi ceramică presată, a cărei culoare este foarte apropiată de cea a dinţilor naturali (pentru că efectele speciale, petele opace sau coloraţiile se aplică pe exteriorul suprafeţei ceramice).

Alege împreună cu medicul specialist din clinicile dentare Dr. Leahu coroanele dentare care se pliază nevoilor tale.

Beneficii:

Gamă largă de culori, ceea ce ne oferă marele avantaj de a realiza porţiuni ale dintelui în lumini şi umbre

Aspect şi transluciditate foarte apropiată de cea a smalţului dentar natural.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru si aparatura moderna ne permit sa efectuam un implant dentar intr-o ambianta complet relaxanta si confortabila pentru pacient.

INTERVENTII DE SUCCES

Deoarece implanturile dentare functioneaza exact ca un dinte natural, atat o buna igiena orala, cat si vizite regulate la dentist sunt necesare pentru a va asigura ca implantul va rezista perioade indelungate de timp.

DINTI INTR-O ZI

Poti pleca acasa cu dinti provizorii  in aceeasi zi.

GARANTIE

Experienta noastra, tehnologiile avansate si materialele folosite asigura inalta calitate a implanturilor noastre dentare.

Oferim garantie intre 10 si 30 de ani in functie de implantul ales

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă
pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0374 475 555

close-link

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!
close-link