Coroane dentare metalo-ceramice

Oferă-i danturii tale o a doua şansă la funcţionalitate şi estetică. Te asigurăm de reuşita rezultatelor în tratamentul tău folosind coroane dentare metalo-ceramice pentru că la Clinici Dentare Dr. Leahu zâmbetul tău este prioritatea noastră

Coroanele dentare metalo-ceramice reprezintă o soliție eficientă.

O astfel de lucrare protetică se compune dintr-un schelet metalic de susţinere (care asigură rezistenţa) şi stratul de ceramică ce îl va îmbrăca.

Tipuri de coroane metalo-ceramice

Pentru că punem preţ pe calitatea oferită, specialiştii noştri folosesc doar 2 tipuri de porţelan dentar, cunoscute pentru calitatea şi durabilitatea lor: ceramică feldspatică (prin care tehnicianul dentar modifică culoarea dinţilor şi poate crea efecte speciale, prin aplicarea de pigmenţi în interiorul porţelanului) şi ceramică presată, a cărei culoare este foarte apropiată de cea a dinţilor naturali (pentru că efectele speciale, petele opace sau coloraţiile se aplică pe exteriorul suprafeţei ceramice).

Alege împreună cu medicul specialist din clinicile dentare Dr. Leahu coroanele dentare metalo-ceramice ce se pliază nevoilor tale. Află cât costă o coroană metalo-ceramică.

Medic dentist care pune coroane dentare metalo-ceramice unui pacient
Coroanele dentare metalo-ceramice realizate în Clinicile Stomatologice Dr. Leahu oferă un aspect natural, atât pentru acoprirea dinților, cât și pe implanturile dentare

Beneficiile coroanelor metalo-ceramice

Gamă largă de culori, ceea ce ne oferă marele avantaj de a realiza porţiuni ale dintelui în lumini şi umbre

Aspect şi transluciditate foarte apropiată de cea a smalţului dentar natural.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru si aparatura moderna ne permit sa efectuam un implant dentar intr-o ambianta complet relaxanta si confortabila pentru pacient.

INTERVENTII DE SUCCES

Deoarece implanturile dentare functioneaza exact ca un dinte natural, atat o buna igiena orala, cat si vizite regulate la dentist sunt necesare pentru a va asigura ca implantul va rezista perioade indelungate de timp.

DINTI INTR-O ZI

Poti pleca acasa cu dinti provizorii  in aceeasi zi.

GARANTIE

Experienta noastra, tehnologiile avansate si materialele folosite asigura inalta calitate a implanturilor noastre dentare.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134