Coroane dentare metalo-ceramice

Oferă-i danturii tale o a doua şansă la funcţionalitate şi estetică. Te asigurăm de reuşita rezultatelor în tratamentul tău folosind coroane dentare metalo-ceramice pentru că la Clinici Dentare Dr. Leahu zâmbetul tău este prioritatea noastră

Coroanele dentare metalo-ceramice reprezintă o soliție eficientă.

O astfel de lucrare protetică se compune dintr-un schelet metalic de susţinere (care asigură rezistenţa) şi stratul de ceramică ce îl va îmbrăca.

Tipuri de coroane metalo-ceramice

Pentru că punem preţ pe calitatea oferită, specialiştii noştri folosesc doar 2 tipuri de porţelan dentar, cunoscute pentru calitatea şi durabilitatea lor: ceramică feldspatică (prin care tehnicianul dentar modifică culoarea dinţilor şi poate crea efecte speciale, prin aplicarea de pigmenţi în interiorul porţelanului) şi ceramică presată, a cărei culoare este foarte apropiată de cea a dinţilor naturali (pentru că efectele speciale, petele opace sau coloraţiile se aplică pe exteriorul suprafeţei ceramice).

Alege împreună cu medicul specialist din clinicile dentare Dr. Leahu coroanele dentare metalo-ceramice ce se pliază nevoilor tale. Află cât costă o coroană metalo-ceramică.

Medic dentist care pune coroane dentare metalo-ceramice unui pacient
Coroanele dentare metalo-ceramice realizate în Clinicile Stomatologice Dr. Leahu oferă un aspect natural, atât pentru acoprirea dinților, cât și pe implanturile dentare

Beneficiile coroanelor metalo-ceramice

Gamă largă de culori, ceea ce ne oferă marele avantaj de a realiza porţiuni ale dintelui în lumini şi umbre

Aspect şi transluciditate foarte apropiată de cea a smalţului dentar natural.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777