Cum a fost în internship la Clinicile dentare Dr. Leahu?

 


De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 26 august 2019

Vizualizat de 621 utilizator/i

Nu te grăbi să faci practică oriunde găsești o oportunitate. Alege o companie de viitor, care să îți pună la dispoziție aparatură medicală de top, tehnologie modernă și un mediu de lucru profesionist. Află de la Elena Cristina Andrei cum a fost în internship la Clinicile dentare Dr. Leahu din interviul următor.

Cum descrii experiența internship-ului la Clinicile dentare Dr. Leahu?             

Internship-ul la Clinicile dentare Dr. Leahu a reprezentat o adevărată oportunitate, m-a ajutat să mă hotărăsc ce specializare îmi doresc să urmez. A fost o experiență în urma căreia am acumulat numeroase cunoștințe și am avut ocazia să interacționez cu profesioniști, să învăț de la ei. Aceștia m-au ghidat spre programe de formare cu privire la noile tehnici de restaurare a dinților, precum și utilizarea de noi tehnologii în domeniul stomatologic.

Cum ai fost primită în echipa Clinicilor dentare Dr. Leahu?

Întreg personalul, indiferent de specializare, a fost foarte amabil și dispus în a mă îndruma spre alegerea corectă. Tot în cadrul acestui internship am înțeles importanța vitală a lucrului în echipă, interdisciplinaritatea reprezentând în sectorul stomatologic actual o cerință fundamentală, ce are ca obiectiv principal stabilirea unui diagnostic și a unui plan de tratament corect, minim invaziv și adaptat la situația medicală a pacientului.

Cum ți-ai ales medicul coordonator?

Am asistat la cât mai multe intervenții, pentru a putea hotărî în cunoștință de cauză ce specializare mă atrage într-o proporție mai mare. Deși fiecare ramură a stomatologiei prezintă un anumit grad de interes pentru mine, în final pot să spun că cel mai mult m-a atras protetica dentară. De asemenea, am apreciat foarte mult modul în care mi s-a explicat, cu multă răbdare și în mod amănunțit, modul de funcționare al sistemului CEREC CAD/CAM, cu ajutorul căruia putem realiza coroane și fațete dentare într-o singură oră.

Cât de importantă este relația dintre medicul rezident și medicul coordonator? 

Relația dintre medicul rezident și medicul coordonator este esențială în desăvârșirea carierei de medic stomatolog. Medicul coordonator nu are doar un rol în împărtășire a noțiunilor teoretice și practice, ci are responsabilitatea de a instrui medicul rezident în modul de comunicare și adaptare la tipul comportamental al pacientului. Fac această afirmație, deoarece fiecare pacient este unic, iar obținerea unei relații medic-pacient solide crește eficiența actului medical și a stării de sănătate orale.

Ce ai învățat nou în această perioadă și cum te vor ajuta cunoștințele dobândite în dezvoltarea ta profesională? 

Am învățat despre sistemul de implanturi dentare SKY fast&fixed prin care pacientul primește nu numai o dantură fixă în 24 de ore ci și o viață normală în care poate mânca orice, poate vorbi și zâmbi relaxat. Majoritatea pacienților preferă protezarea fixă, fiind adesea reticenți cu privire la restaurarea protetică mobilă, deoarece prezintă o serie de dezavantaje care scad semnificativ calitatea vieții pacientului.

Dacă ai recomanda cuiva să facă un internship la Clinicile dentare Dr. Leahu, ce i-ai spune? 

Să aplice cu cea mai mare încredere! Internship-ul la Clinicile dentare Dr. Leahu va fi cu siguranță un pas important în viitoarea sa carieră de medic stomatolog, aici va avea oportunitatea de a învăța noi tehnici de lucru și de a lucra cu tehnologie de ultimă generație.

Fă practică în cadrul Clinicilor dentare Dr. Leahu și exersează-ți abilitățile și cunoștințele într-un loc în care să te dezvolți. Trimite-ne CV-ul la adresa de mail hr@drleahu.ro și specifică faptul că aplici pentru Programul de Practică de vară 2020.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777