Cum arată cele mai complexe lucrări pe implanturi realizate în laboratorul de tehnică dentară Clinicile Dr. Leahu | FOTO

 


De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 12 aprilie 2019

Vizualizat de 2.498 utilizator/i

Laboratorul de tehnică dentară din cadrul Centrului de Excelență în Implantologie dentară Rin Grand Hotel este dotat cu aparatură de ultimă generație. Aici se poate realiza toată gama de servicii protetice din domeniul stomatologic. Totuși, cum arată cele mai complexe lucrări realizate în laboratorul de tehnică dentară Clinicile Dr. Leahu?

O echipă de specialiști în tehnică dentară (Costache Diana, Fasie Emanuel, Constantin Florin, George Paraschiv, Slavu Adrian Ionuț, Sologub Oleg) lucrează zi de zi pentru ca lucrările pacienților să se apropie de perfecțiune și aceștia să se simtă foarte bine cu noii lor dinți. Iar rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare.

Cât durează o lucrare?

Când vine vorba despre timpul necesar unui singur dinte, procedura durează o oră. Dacă este nevoie despre lucrări ample, când se reface întreaga dantură, procesul poate dura între o săptămână și o lună și jumătate, în anumite situații foarte complexe.

„Este necesar să ne gândim la toate aspectele și pacientul trebuie să facă niște probe estetice și funcționale, pentru ca acesta să se simtă extraordinar cu noii săi dinți”, explică medicul Ionuț Leahu.

Ești și tu în căutarea unui job în domeniul tehnicilor dentare? În cadrul Clinicilor Dr. Leahu poți să lucrezi alături de o echipă de tehnicieni dentari bine pregătită. Trimite un CV la adresa hr@drleahu.ro!

Foto: Cristian Curavalea

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777