Cum arată vizita micuților pacienți la Academia Spațială Dr. Leahu?

 

cabinet stomatologic pentru copii cu persinaje de poveste pe perete
Academia Spațială Dr. Leahu este locul unde copiii se simt foarte fericiți la medicul pedodont.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 25 aprilie 2021

Vizualizat de 361 utilizator/i

Te-ai gândit până acum cum ar fi ca la fiecare vizită cu cel mic la dentist totul ar reprezenta încă o misiune îndeplinită a aventurii către un zâmbet sănătos și frumos? Ei bine, încă de la prima vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu, micuțul tău devine în loc de pacient, un cadet al Academiei Spațiale. La începutul călătoriei, face cunoștință cu Tuti, Dințișorul Zurliu, și cu toți prietenii lui, iar apoi descoperă împreună care sunt secretele dințișorilor sănătoși și frumoși.

La Academia Spațială Dr. Leahu toți cadeții revin cu drag la fiecare vizită periodică și sunt dornici să devină membri ai echipajului spațial ce pornește în fiecare zi în aventura ce are drept scop descoperirea Planetei Dulciurilor și a Planetei Periuțelor. Tatăl micuței noastre paciente, Ilinca Stănilă, ne-a povestit cum jocurile întâlnite la Academia Spațială Dr. Leahu au ajutat-o să se simtă mereu confortabil: „De aproape 2 ani vin cu fetița mea la Academia Spațială Dr. Leahu. Mă bucur că am ales o clinică cu un personal foarte priceput în lucrul cu cei mici. De-a lungul timpului, totul a decurs excelent, iar Ilincăi nu i-a fost deloc teamă. Peste tot în clinică există joculețe și jucării, iar ea se simte mereu în largul ei. Vom recomanda cu drag oricui ne întreabă de o clinică potrivită copiilor săi”, tatăl Ilincăi Stănilă.

Medic pedodont in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Mihaela Șerbănoiu împreună cu micuța pacientă Ilinca Stănilă

Nu doar jocul, personajele de poveste și distracția sunt elementele care îi ajută pe micuții pacienți să treacă peste sentimentul de teamă atunci când vin la Academia Spațială Dr. Leahu. Echipa de medici pedodonți, pregătită să lucreze cu cei mici și să le ofere tratamente cât mai potrivite, este întotdeauna alături de ei și le oferă toată încrederea și suportul de care au nevoie. Iată ce ne-a povestit tatăl pacientei noastre, Carolina Manicea, despre relația fetiței sale cu medicul pedodont: „Ne simțim foarte bine la Academia Spațială Dr. Leahu. Mă bucur că fetița mea este fericită atunci când vine aici și că a legat o relație foarte apropiată cu doamna Dr. Teona Lupu. Sunt foarte mulțumit de faptul că a reușit să uite de teama de dentist. Am recomandat cu drag această clinică și continuăm să o facem de fiecare dată când avem ocazia”, tatăl Carolinei Manicea.

Medic pedodont in stanga, pacienta in mijloc, asistent in dreapta

Dr. Teona Lupu împreună cu micuța pacientă Carolina Manicea

Atunci când vine vorba despre felul în care cei mici privesc vizita la medicul stomatolog, este foarte important ca noi, adulții, să conștientizăm faptul că au nevoie de ajutorul unor persoane dedicate, care știu să le explice de ce au nevoie să își păstreze dințișorii sănătoși. Mama curajosului nostru pacient Eduard Candet, ne-a explicat cât de mult a însemnat pentru dumneaei abordarea pe care medicii pedodonți o folosesc în lucrul cu cei mici la Academia Spațială Dr. Leahu: „Băiețelul meu vine cu plăcere la medicul stomatolog, iar acest lucru se datorează mediului plăcut pe care l-am găsit la Academia Spațială Dr. Leahu. Deși este timid de fel, Eduard a reușit să se înțeleagă de minune cu doamna Dr. Mihaela Pârlog. Pentru mine a contat foarte mult abordarea doamnei doctor și îi mulțumesc pentru faptul că a știut cum să comunice cu băiețelul meu”, mama lui Eduard Candet.

Pacient in stanga, medic pedodont in dreapta

Dr. Mihaela Pârlog împreună cu micuțul pacient Eduard Candet

 

Lumea de poveste și personajele magice îi ajută pe micuții pacienți să se simtă în largul lor atunci când vin la stomatolog, iar mediul modern, care îmbină tehnologia de ultimă generația și aparatura medicală potrivită standardelor actuale îi ajută pe părinți să se simtă în siguranță și să fie liniștiți, știind că micuții lor se află în locul potrivit. Iată ce ne-a povestit mama Adyelei Tronaru, micuța noastră pacientă: „Academia Spațială Dr. Leahu este mai mult decât o simplă clinică stomatologică pentru copii, este locul unde fetița mea se simte ca acasă. Clinica este foarte modernă cu jocuri și personaje de poveste, iar Adyela este foarte bucuroasă de fiecare dată când vine aici. Îi mulțumim enorm doamnei Dr. Asma Battah pentru profesionalismul de care dă dovadă, pentru răbdarea și bunătatea pe care o are de fiecare dată. Sunt foarte mulțumită de această clinică și o recomand din suflet tuturor părinților și copiilor care vor să aibă o experiență plăcută și fără teamă de dentist”, mama Adyelei Tronaru.

Pacienta in stanga, medic pedodont in dreapta

Dr. Asma Battah împreună cu micuța pacientă Adyela Tronaru

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în nouă orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu). Indiferent de clinica pe care o alegi, vei găsi conceptul Academiei Spațiale Dr. Leahu și lumea de poveste a lui Tuti, Dințișorul Zurliu.

Dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice special creată pentru nevoile copilului tău, dacă îți dorești ca acesta să învețe de la o vârstă cât mai fragedă care este rolul sănătății orale și dacă vrei să nu dezvolte „frica de stomatolog”, vă așteptăm la Academia Spațială Dr. Leahu.

Pentru programări și informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777