search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Cum decurg vizitele la Academia Spațială Dr. Leahu, locul în care copiii vin cu drag la stomatolog

 

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta
Academia Spațială Dr. Leahu este un concept magic, creat special pentru tratamente fără durere pentru copii.

De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | 30 septembrie 2021

Vizualizat de 52 utilizator/i

Vizita la medicul stomatolog a copilului tău se poate transforma într-o misiune ce are ca scop salvarea dințișorilor de Dulciurica, responsabilă de apariția cariilor. Micuțul tău nu mai este un simplu pacient, ci primește gradul de cadet al Academiei Spațiale Dr. Leahu. Sună de poveste, însă toate aceste lucruri sunt posibile în orice clinică dentară Dr. Leahu alegi să mergi.

Academia Spațială este un concept magic, creat special pentru tratamente fără durere pentru copii. Aici, micii cadeți sunt întâmpinați încă de la intrarea în clinică și până în cabinetul medicului stomatolog de personaje de poveste, precum: Tuti, Dințișorul Zurliu, Zâna Măseluță, Lăpturoșii și Dulciurica. Alături de ei, micuții au parte la fiecare pas de o întreagă experiență excepțională și învață lucruri importante despre sănătatea dințișorilor.

Vizita la un medic stomatolog cu competență în pedodonție reprezintă pentru copii o etapă importantă în viață, aceasta punându-și amprenta în mod direct asupra învățării corecte în ceea ce privește igiena orală. Cu cât întâlnirea cu un medic specialist în tratamentul stomatologic al copiilor are loc mai devreme, de preferat încă de la începutul vieții, cu atât micuțul se va obișnui mult mai repede cu mediul și nu va dezvolta frică de stomatolog. Iată ce ne mărturisește doamna Pîrîu, mama micuțului nostru pacient, despre experiența avută alături de copilul său în una din Clinicile Dentare Dr. Leahu:

„Am venit împreună cu băiețelul meu la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești pentru o frenectomie. Doamna Dr. Cosmina Enescu și doamna Dr. Cristina Vancsa au realizat intervenția într-un timp foarte scurt, iar cel mic s-a simțit foarte bine după ce totul s-a terminat. Personalul este de nota 10, le mulțumesc enorm doamnelor doctor pentru blândețea cu care l-au tratat pe Toma, pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru încrederea pe care mi-au acordat-o mie, ca mamă. Am recomandat deja această clinică mămicilor”, mama lui Toma Pîrîu.

medic stomatolog in stanga, pacient in mijloc, medic in dreapta

Dr. Cosmina Enescu împreună cu Dr. Cristina Vanca și micuțul nostru pacient, Toma Pîrîu

Indiferent de Clinica Dentară Dr. Leahu pe care o alegi, vei regăsi conceptul de poveste al Academiei Spațiale Dr. Leahu și vei avea parte de medici profesioniști, care au experiență în lucrul cu copiii și care știu să pună bazele unei relații de prietenie, încă de la primul control. Iată cât de mult a contat atât pentru domnul Mihalachi, tatăl micuței Rebeca, cât și pentru fetița dânsului, stilul de abordare al domnului doctor din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Iași:

„Ne simțim foarte bine la Academia Spațială Dr. Leahu din Iași, de aceea revenim de fiecare dată cu multă încredere și cu zâmbetul pe buze. Suntem mulțumiți atât de clinică, cât și de personal. Fetița mea acceptă să vină la medicul stomatolog fără niciun fel de teamă. Mulțumim domnului Dr. Daniel Marciuc pentru tot ajutorul și suportul pe care ni le oferă”, tatăl Rebecăi Mihalachi.

medic stomatolog in cabinet impreuna cu micuta pacienta

Dr. Daniel Marciuc împreună cu micuța noastră pacientă, Rebeca Mihalachi

În clinica stomatologică Dr. Leahu din Ploiești, copiii sunt ascultați și tratați cu respect, aceștia venind cu drag de fiecare dată la stomatolog. Pe lângă relația bazată pe încredere, faptul că există aparatură medicală modernă și proceduri stomatologice de actualitate a contat foarte mult pentru doamna Gheorghe. La fel de mult a contat și pentru copiii dumneaei. Iată ce ne povestește mama fraților Gheorghe:

„Am ales să vin împreună cu copiii mei la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești în urma unei recomandări. Atât Raluca, cât și Vlad vin cu foarte mare plăcere și o îndrăgesc foarte mult pe doamna Dr. Mihaela Pârlog. Aici ne-am simțit extraordinar încă din prima clipă și suntem foarte mulțumiți de echipa de medici, dar și de dotările din clinică. Recomand cu drag această clinică tuturor părinților”, mama lui Raluca și Vlad Gheorghe.

pacienti in stanga si in dreapta, medic stomatolog in mijloc

Dr. Mihaela Pârlog împreună cu pacienții noștri, Raluca și Vlad Gheorghe

Atunci când un copil vine la stomatolog fără niciun fel de teamă, îi face pe părinți să vină de la sute de kilometri distanță pentru a beneficia de tratamente sigure, care să le ofere micuților o dantură sănătoasă și frumoasă. Doamna Oancea, mama micuțului nostru cadet, ne mărturisește faptul că înainte de a ajunge la noi a fost și la alte clinici stomatologice, iar ceea ce a întâlnit la Academia Spațială Dr. Leahu din București este cu adevărat de nedescris.  Pentru dânsa nu contează nici măcar o secundă că vine dintr-un alt oraș cu copilul său, contează că David, micuțul nostru pacient, are parte de tratamente fără durere, pline de confort și în deplină siguranță:

„Locuim în Târgoviște și venim la Academia Spațială Dr. Leahu, deoarece aici este locul unde băiețelul meu a scăpat de frica de dentist. Îi place foarte mult să vorbească cu doamna Dr. Eliza Stan și să se joace cu Tuti, Dințișorul Zurliu și prietenii lui. Se simte foarte mândru că a colecționat multe insigne și este bucuros de toate premiile primite. Ca mamă, sunt foarte mulțumită de felul cum a știut să comunice doamna doctor cu copilul meu și mai ales de faptul că l-a învățat cât de importantă este sănătatea dințișorilor. Recomandăm cu drag părinților care își doresc o clinică cu medici de-a dreptul profesioniști”, mama lui David Oancea.

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

Dr. Eliza Stan împreună cu micuțul nostru pacient, David Oancea

Dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice special concepute pentru nevoile copilului tău, dacă îți dorești ca acesta să învețe de la o vârstă cât mai fragedă care este rolul sănătății orale și dacă vrei să nu dezvolte „frica de stomatolog”, vă așteptăm la Academia Spațială Dr. Leahu.

Pentru programări și informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134