Cum poți să obții dinți mai albi cu până la 6 nuanțe?

 


De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | 18 iunie 2019

Vizualizat de 1.337 utilizator/i

Au apus vremurile în care eram nevoiți să ne obișnuim cu „galbenul” dinților. Astăzi, dinții albi sunt accesoriul care poate face pe oricine să zâmbească mai des. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, oricine poate avea în timp record dinți mai albi cu până la 6 nuanțe. Înainte de a începe un tratament pentru albirea dinţilor este necesar un consult stomatologic în urma căruia medicul va stabili dacă este indicat să îți albești dinții. Albirea dentară se efectuează după ce sunt tratate toate problemele existente ale dinților și gingiilor, de exemplu, carii dentare.

Doare albirea dentară?

Albirea dentară nu este o procedură dureroasă, este 100% sigură și se poate efectua în maxim două ședințe. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, albirea se realizează cu Lampa Zoom, o tehnologie de ultimă oră, folosită în întreaga lume de mii de stomatologi, care albește rapid și care nu are efecte secundare asupra dinților pacienților. Cu Lampa Zoom se pot obține dinţi mai albi cu până la 6 nuanţe, în doar 60 de minute. Pe parcursul şedinţei, medicul stomatolog va aplica gelul de albire de 2, 3 sau 4 ori, la fiecare 15 minute. În funcţie de nuanţa dorită, expunerea la gelul de albire poate dura între 30 şi 60 de minute. Rezultatele tratamentelor de albire a dinților pot să difere în funcție de gradul de îngălbenire a acestora. Efectul albirii dentare poate dura un an sau chiar mai mult, în funcție de grija pe care o acorzi dinților tăi. Medicii stomatologi recomandă evitarea alimentelor care pătează dinții.

De ce se pătează dinții?

Printre cauzele apariției petelor pe dinți se numără fluoroza (apare atunci când cantități mari de fluor sunt ingerate în perioada în care dinții încă se dezvoltă), demineralizarea (când placa bacteriană se acumulează pe suprafața dinților) sau anomalii ereditare (când nu se dezvoltă smalțul dentar). Alte cauze țin de fumat, alimentație sau înaintarea în vârstă. Vrei să ai dinți albi și un zâmbet impecabil? Cauți o echipă de profesioniști în domeniul stomatologic? Nimic mai simplu. Sună la numărul de telefon 021 9777 și un specialist al Clinicilor Dentare Dr. Leahu te va consilia. Rețeaua Dr. Leahu cuprinde astăzi șase clinici, patru în București, una în Pitești și una în Timișoara. https://www.youtube.com/watch?v=pH9xFN1momI

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777