021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Cum poți să-ți îmbunătățești aspectul fizic cu ajutorul augmentării?

 

De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | decembrie 20th, 2017

Vizualizat de 261 utilizator/i

Dorința de a avea un aspect fizic cât mai plăcut este predominantă la toată lumea, cu atât mai mult la sexul feminin. Femeile sunt și vor fi din ce în ce mai preocupate de felul în care arată, în special pentru că soluțiile sunt din ce în ce mai numeroase și nu implică durere.

Pentru că nu suntem perfecte și nu putem stabili parametrii în care se încadrează perfecțiunea, întrucât fiecare dintre noi o vede altfel, ne putem bucura de faptul că vremurile moderne ne oferă din ce în ce mai multe beneficii și variante pentru a ne bucura de corpul dorit.

Dacă aplicarea machiajului sau vopsitul părului reprezintă ritualuri de frumusețe de moment și sunt acțiuni care trebuie repetate constant (unele în fiecare zi, altele o dată la câteva săptămâni) putem vorbi și despre anumite proceduri cu un efect mai îndelungat și care nu ne ocupă foarte mult timp.

Astfel, putem spune că augmentarea este procedura la care fiecare femeie a visat poate și pentru câteva secunde, imaginându-și cum ar fi dacă ar scăpa de anumite imperfecțiuni care o fac să se simtă complexată. Există trei tipuri de augmentare:

Augmentarea buzelor

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute, dorite și simple proceduri la care o femeie ar apela și constă în injectare unor substanțe în buze. Nu puține sunt persoanele care au apelat la acest tip de tratament. Ele pot avea volumul dorit, fără a mai fi nevoite să folosească rujul pentru a-și contura și evidenția buzele. Augmentarea ajută și la estomparea denivelărilor. Un alt beneficiu este acela că ridurile din jurul gurii sunt diminuate iar reprezentantele sexului frumos pot zâmbi fără griji.

Augmentarea buzelor se face în funcție de nevoile pacientei. În clinica Dr. Leahu ținem la naturalețe și nu vom încuraja injectarea unei cantități prea mari de substanțe, întrucât dorim să oferim un aspect senzual, dar în același timp natural și plăcut. Procedura de injectare se realizează cu ajutorul unei anestezii locale. Ulterior substanța este injectată, în funcție de desenul și măsurătorile efectuate. Aceast tratament nu se adresează persoanelor cu infecții la nivelul cavității orale.

Rezultatele bune depind de plasarea corectă a substanței injectat, pentru a da un aspect natural buzelor. Întocmai de aceea, este recomandat ca aceste proceduri să fie efectuate doar de către specialiștii din domeniu.

Augmentarea pomeților

Îmbătrânirea sau chiar stresul de zi cu zi pot reprezenta factorii principali care afectează aspectul tenului. Pomeții se află în centrul feței, astfel că sunt foarte ușor de observat. Din păcate și ei sunt afectați de trecerea timpului – grăsimea se subțiază, pomeții își pierd din volum iar aspectul de față căzută începe să se observe tot mai mult.

Injectarea substanțelor la nivelul etajului mijlociu al feței este recomandată indiferent de categoria de vârstă și se folosește pentru corectarea semnelor de îmbătrânire și redefinirea volumului pomeților

La clinica Dr. Leahu, rezultatele își fac apariția imediat, iar perioada de recuperare după intervenție este mică, întocmai pentru ca tu să te bucuri cât mai repede de rezultate. Tratamentul trebuie refăcut după 6 – 18 luni.

Cu toate acestea, augmentarea nu este recomandată în următoarele situații:

– sunteți însărcinată sau alăptați;

– aveți o boală autoimună;

– suferiți de boli de piele;

– pacientul prezintă infecții dentare;

– vă confruntați cu un proces de vindecare lent;

– sunteți alergic la anestezic sau la acid hialuronic.

*Una dintre vedetele care a recurs la augmentarea pomeților este actrița Megan Fox.

Augmentarea la nivelul tâmplelor

Ridicarea sprâncenelor este o altă procedură de înfrumusețare la care tot mai multe femei apelează. Amplasarea sprâncenelor depinde de echilibrul între mușchiul frontal și cel orbicular, iar fiecare dintre cei doi are rolul de a trage pielea în părți diferite. Ceea ce putem înțelege este că procedura de augmentare va reface acest echilibru prin forma, dar și prin poziția sprâncenelor.

Augmentarea se poate realiza și la nivelul tâmplelor și a frunții, estompând ridurile proeminte pe care timpul le-a lăsat pe chipul nostru. Din fericire tehnologia avansează constant și se fac din ce în ce mai multe cercetări în domeniu iar tot mai mulți oameni au curajul să spună ce-și doresc, fără a se simți stânjeniți de ce va crede lumea din jur despre ei. Fiecare are dreptul să recurgă la tratamente de estetică, cu atât mai mult cu cât procedurile se realizează în maximă siguranță

Înaintarea în vârstă nu trebuie să însemne pierderea aspectului tânăr al pielii. Te așteptăm în Clinica Dr. Leahu Caramfil pentru un tratament personalizat realizat de Dr. Adrian Nicolae Alexandru!

Dr. Adrian Alexandru

Dr. Adrian Alexandru

Medic Primar Chirurgie Plastică și Reconstructivă la Dr. Leahu Dental Clinics
Frumusețea ține de emoție. În momentul în care poți să îi oferi unui om mulțumirea față de aspectul fizic pe care acesta îl caută, înseamnă că ți-ai atins obiectivul. Încărcătura emoțională pozitivă pe care pacientul o dobândește în urma unei proceduri reușite este direct proporțională cu conceptul de frumusețe, care de altfel este atribuit succesului. Acesta este cel mai mare avantaj. Aspectul plăcut oferă încredere, deci reușită.
Dr. Adrian Alexandru

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.