Cum schimbă dinții fizionomia feței unui pacient?

 


De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 5 decembrie 2018

Vizualizat de 2.786 utilizator/i

Dinții sunt o parte extrem de importantă atunci când vine vorba despre aspectul fizic. Pacienții care au trecut pragul Clinicilor Dr Leahu și au avut parte intervenții Sky Fast&Fixed de la Bredent, prin care li s-a reconstruit dantura, se pot mândri astăzi cu un zâmbet minunat.

Studiile arată că românii sunt europenii cu cei mai mulţi dinţi lipsă. Trei din zece nu mai au niciun dinte natural. Pentru mulți, lipsa dinților este privită ca un handicap și aceștia reușesc extrem de greu să se integreze în societate. Pentru cei ce nu mai au deloc dinți, soluția sunt intervențiile Sky Fast&Fixed de la Bredent

„De obicei, cu acest tip de intervenție, noi rezolvăm și problemele din naștere. Am cunoscut mulți pacienți care aveau tot felul de diformități ale oaselor fețelor în zona gurii. Adică, sunt pacienți care, din cauza problemelor dentare, osul s-a modificat. Aveam pacienți care, atunci când zâmbeau, își expuneau extrem de multă gingie sau în care dinții de jos mușcau cerul gurii de sus sau mușcătura era invers”, explică medicul stomatolog Ionuț Leahu.

Acesta adaugă: „Noi ne uităm la fața pacientului să vedem cum putem echilibra zâmbetul să se potrivească armonios cu fizionomia pacientului. Este o schimbare, de multe ori, radicală. Avem pacienți care spun că atunci când se privesc în oglindă parcă văd o altă persoană, mai fericită, mai încrezătoare”.

Implanturile dentare Sky Fast&Fixed de la Bredent  sunt o metodă de reconstrucție totală a danturii și se adresează pacienților ce au nevoie de o reconstrucție la nivelul maxilarului (arcada superioară) cât și la nivelul mandibulei (arcada inferioară).

Avantajul major al folosirii sistemului de implanturi dentare SKY Fast&Fixed de la Bredent este acela că pacienții pot mânca imediat după operaţie, reluându-și viaţa socială într-un timp record. În plus, timp de șase luni, aceștia vor avea lucrări provizorii.

În ultimii șapte ani, mii de oameni au ajuns pe mâna specialiștilor de la Clinicile Dr. Leahu și și-au recăpătat zâmbetul.

Ce spun pacienții?

„Domnul doctor Leahu mi-a reconstituit dantura cu ajutorul implanturilor. Acum pot să zâmbesc din nou cu încredere”, a spus Mihai Gheorghiu, unul dintre pacienți.

Corina Papadopol, o altă pacientă, a punctat: „Atât eu, cât și soțul meu am discutat cu Dr. Leahu care sunt cele mai bune opțiuni de tratament. Implanturile SKY Fast&Fixed s-au dovedit a fi cea mai bună soluție pentru un zâmbet nou”.

Ai nevoie de cel puțin un implant și cauți o echipă de profesioniști? Nimic mai simplu. Sună la numărul de telefon 021 9134 și un specialist al Clinicilor Dentare Dr. Leahu te va consilia.

Rețeaua Dr. Leahu cuprinde astăzi șase clinici, patru în București, una în Pitești și una în Timișoara.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134