Cum sunt vizitele copiilor la Clinicile Dentare Dr. Leahu, care integrează conceptul Academia Spațială, un loc creat special pentru micuți

 

micutul pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta
Fiecare clinică dentară Dr. Leahu integrează conceptul Academia Spațială oferindu-le experiențe excepționale tuturor copiilor și adolescenților.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 19 mai 2022

Vizualizat de 304 utilizator/i

Sănătatea orală a copiilor reprezintă o prioritate atât pentru medicii specialiști în pedodonție, din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, cât și pentru părinții care își doresc să prevină apariția numeroaselor probleme stomatologice întâlnite la micuți, dar și neplăcerile provocate de acestea. Experiențele pe care le trăiesc copiii în cabinetul medicului pedodont, odată cu primele vizite la acesta, sunt extrem de importante și le pot influența întreaga viață. Tocmai de aceea, echipa de medici specialiști cu experiență în lucrul cu copiii, din Academia Spațială Dr. Leahu, recomandă ca părinții să vină cu cei mici cât mai devreme la stomatolog, pentru a se obișnui cu mediul nou și a înțelege importanța dințișorilor sănătoși și frumoși. Cu cât copiii vin la dentist mai devreme, de la vârste cât mai mici, cu atât vor fi mult mai doritori să revină cu drag și fără teamă la clinica stomatologică.

Clara Ioana Marcu este una dintre exploratoarele curajoase ale Academiei Spațiale Dr. Leahu, care vine mereu cu drag la dentist. Mama Clarei ne-a mărturisit că fetiței nu îi este deloc teamă atunci când doamna doctor îi îngrijește dințișorii.

„Am aflat de Academia Spațială Dr. Leahu vara trecută, atunci când am căutat o clinică stomatologică pentru copii. Încă de la prima vizită, interacțiunea cu medicul a fost una bună, iar Clara se simte foarte relaxată de fiecare dată când vine la programări. Nu aș vrea să schimb vreodată clinica, deoarece aș pierde amabilitatea, comunicarea și starea de bine pe care o are fetița mea ori de câte ori venim aici”, mama Clarei Ioana Marcu.

medic stomatolog in stanga, pacienta in dreapta

Dr. Andra Sandu, medic stomatolog împreună cu micuța pacientă Clara Marcu

Copiii vin la medicul stomatolog ca la un prieten, iar acest lucrează contează foarte mult în stabilirea unei relații bazate pe încredere cu medicul pedodont. Pacientul nostru, cadet Alex, ne-a spus cu câtă bucurie vine el în clinica noastră și ne-a mărturisit că doamna doctor este prietena lui, care are grijă ca dințișorii să fie mereu sănătoși:

„Numele meu este Alex Pal și îmi place foarte mult să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea. Doamna Dr. Andreea Bar este foarte bună cu mine, prietenoasă, rapidă și îmi explică pe înțelesul meu ce este de făcut ca dințișorii mei să fie sănătoși și să nu mai am căriuțe. Vin cu drag la clinică pentru că totul este atât de colorat, plin de jocuri distractive și personaje de poveste. Nu-mi mai este teamă și abia aștept să revin. Am să le spun și prietenilor mei să vină la Academia Spațială Dr. Leahu din Oradea. Aici ne putem juca și avea grijă de dințișorii noștri”, Alex Pal.

pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Marcela Bar, medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție la Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea împreună cu micuțul cadet Alex Pal.

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești, echipa de medici stomatologi este pregătită să trateze orice afecțiune orală a copiilor. Conceptul Academia Spațială, bine-cunoscutele personaje, Tutti și prietenii lui, jocurile distractive și nu în ultimul rând medicii foarte prietenoși, toate acestea le-au oferit încredere și siguranță exploratoarelor noastre Ania și Alice Nicula, care au pășit cu entuziasm în acest nou univers de poveste, unde problemele stomatologice și durerea de dinți își găsesc rezolvarea rapid, fără durere. Iată ce ne spune tatăl lor:

„La clinica Dr. Leahu Pitești am avut parte de un personal foarte bine specializat, care a știut cum să comunice cu fetițele mele, fără ca ele să simtă vreo neplăcere. Vă mulțumim pentru tot!”

micutele paciente impreuna cu medicul stomatolog

Ania și Alice Nicula, micuțele noastre exploratoare împreună cu Dr. Ioana Diaconu, medic stomatolog.

Atunci când vorbim despre tratamentul stomatologic la copii, cu toții ne dorim ca totul să decurgă perfect. În cazul copiilor anxioși, pentru un maxim de confort pe toată perioada tratamentelor stomatologice, există mai multe tipuri de sedări. Clinicile Dentare Dr. Leahu dispun de medici specializați în anestezie care îi ajută pe copii să depășească starea de frică și anxietate, cu ajutorul tipurilor de sedare utilizate în stomatologie. Victor Hărățu este doar unul dintre cadeții noștri care a primit sedare conștientă. Acesta a venit împreună cu mama lui la stomatolog pentru a scăpa de problemele pe care le avea la dinți și a zâmbi din nou fără griji, așa cum ar trebui să zâmbească orice copil.

„Am auzit de Academia Spațială Dr. Leahu din Iași de la vecinii noștri, iar ceea ce m-a determinat să vin aici cu Victor a fost siguranța că este pe mâini bune. Medicii sunt bine pregătiți, empatici și au vastă experiență în lucrul cu copiii, dar și bune abilități de comunicare cu aceștia. Băiețelul nostru avea demineralizări dentare, iar pentru a scăpa de ele am ales să facem o intervenție cu sedare profundă, asistată ATI și suntem foarte mulțumiți de experiența de care am avut parte. Ce le spunem mereu apropiaților atunci când le recomandăm clinica aceasta este: „Mergi acum dacă nu îți dorești să dai mai târziu search pe Google: proteze dentare, implanturi”, spune mama lui Victor Hărățu.

medic stomatolog in spate, pacient cadet in fata

Dr. Daniel Marciuc, medic stomatolog specialist pedodonție împreună cu micuțul nostru pacient Victor Hărățu.

Copiii vin cu încredere la medicul stomatolog și se simt ca atunci când merg la locul preferat de joacă. De ce? Este simplu, ei simt că sunt ascultați și înțeleși de medicii pedodonți, care datorită experienței vaste în domeniu reușesc să câștige încrederea copiilor și să le ofere tratamente stomatologice rapide, fără nici cel mai mic disconfort. În plus, aici au spațiu de joacă și cabinete special destinate pentru cadeți curajoși. Sala de așteptare pune la dispoziția lor tablete cu jocuri educative, de unde nu lipsesc personajele Academiei Spațiale Dr. Leahu: Super Tuti, Color Pop, Zurlică Rătăcică, ș.a. Totodată, copiii se pot juca și acasă, pe telefon, jocul Yummy Galaxy, cu șanse pe bune de a câștiga premii în lumea reală: consultații gratuite la medicul pedodont, pastă de dinți. Jocul poate fi descărcat gratuit fie de pe AppStore, fie din Google Play.

„Este foarte plăcut la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda. Suntem foarte mulțumiți de serviciile stomatologice, iar echipa medicală este profesionistă. Am fost tratați cu seriozitate, amabilitate și promptitudine. Beatrice avea mai multe carii și un abces. Pe această cale dorim să-i mulțumim doamnei Dr. Laura Zaharia că ne-a rezolvat toate probleme dentare, fără durere, iar acum ne simțim foarte bine în urma tratamentului. Am avut parte de o experiență excepțională la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda și cu siguranță vom recomanda tuturor să vină aici pentru a-și rezolva probleme stomatologice”, bunica lui Beatrice Paraleu.

pacienta in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Laura Zaharia, medic stomatolog, specialist pedodonție împreună cu micuța pacientă Beatrice Paraleu.

Fiecare clinică dentară Dr. Leahu integrează conceptul Academia Spațială oferindu-le experiențe excepționale tuturor copiilor și adolescenților. Cu toții se simt în siguranță și bucuroși atunci când vin în clinici, iar părinții sunt mult mai relaxați atunci când cei mici sunt pe mâini bune.

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici stomatologi profesioniști, empatici și care au experiență în lucrul cu copiii, dar și a unui mediu potrivit pentru aceștia, atunci suntem aici pentru tine! Ne găsești în București, Craiova, Ploiești, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Galați, Cluj-Napoca și Brașov. Pentru programări ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau prin WhatsApp la https://bit.ly/3vDGKPt.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777