Dantura perfectă într-o singură zi. Cum poți avea dinți ficși pentru o viață

 

medici stomatologi in timpul unei interventii chirurgicale care ofera dantura perfecta intr-o singura zi
La Clinicile Dentare Dr. Leahu pacienții pot obține dantura perfectă într-o singură zi cu ajutorul sistemului ,,Dinți ficși în 24 de ore".

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 2 | 31 martie 2021

Vizualizat de 2.791 utilizator/i

Stomatologia modernă îți oferă astăzi posibilitatea să ai o dantură perfectă într-o singură zi. De ce să îți faci griji legate de funcționalitatea danturii sau de estetica zâmbetului când poți să beneficiezi de o soluție sigură, de lungă durată, care te ajută să te bucuri de fiecare moment al vieții cu zâmbetul pe buze. Datorită tehnologiilor moderne și a procedurilor revoluționare utilizate în stomatologie, astăzi poți pleca din cabinetul medicului dentist cu dinți ficși. Află totul despre implanturile dentare și despre sistemul „Dinți ficși în 24 de ore” din articolul următor.

Cum poți obține dantura perfectă într-o singură zi?

La Clinicile Dentare Dr. Leahu obții dantura perfectă într-o zi, în condiții de siguranță și în deplin confort, deoarece noi avem grijă să nu ai griji. Sistemul „Dinți ficși în 24 de ore” te ajută să uiți de disconfortul creat de proteza mobilă sau de afecțiunile dentare și lipsa dinților. Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte, deoarece ne dorim ca tu să te bucuri de cele mai potrivite tratamente și de rezultatele dorite. Tocmai de aceea, primul pas pentru a obține dantura perfectă este reprezentat de consultul de specialitate. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele tale, împreună cu medicul vei stabili strategia terapeutică. De asemenea, în cadrul consultației de specialitate vei primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament recomandat.

Cui îi este recomandată procedura?

Procedura „Dinți ficși în 24 de ore” este una dintre cele mai moderne și mai sigure metode de reconstrucție totală a danturii. Oricine poate obține o dantură perfectă într-o singură zi, indiferent de afecțiunile dentare cu care se confruntă. Această soluție se adresează pacienților fără dinți, celor cu dinți care nu mai pot fi salvați prin intermediul altor tratamente stomatologice sau acelor pacienți care poartă lucrări protetice mobile și își doresc să aibă din nou dinți ficși.

Cum se desfășoară procedura prin care poți avea dinți ficși în doar 24 ore?

Pentru că știm cât de important este pentru tine să îți poți rezolvi problemele într-un timp scurt și să zâmbești cu încredere cât mai repede, realizăm procedura „Dinți ficși în 24 de ore”. Aceasta este reprezentată de o singură intervenție în cadrul căreia realizăm extracțiile dentare necesare, refacem volumul osos și inserăm implanturile dentare. La doar 24 de ore după această intervenție montăm lucrarea protetică provizorie, iar tu poți să pleci acasă cu dinți ficși și îți poți relua viața socială într-un timp record.

Pentru a înțelege cât mai bine ce înseamnă procedura „Dinți ficși în 24 de ore”, în continuare vom detalia toate etapele pe care trebuie să le parcurgi pentru a obține dantura perfectă într-o singură zi.

Consultul inițial

Așa cum am văzut mai sus, planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Astfel, primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a ajunge mai aproape de visul tău este să îți faci o programare pentru un consult de specialitate. Prima vizită în cabinetul medicul stomatolog va cuprinde: realizarea unei radiografii dentare, realizarea consultului clinic și, cel mai important, discuția cu medicul. Așadar, pe lângă faptul că medicul va depista afecțiunile dentare cu care te confrunți și stadiul în care acestea se află, vei avea ocazia să explici care sunt nemulțumirile tale cu privire la dantură și cum îți dorești să fie rezolvate.

Consultul inițial este extrem de important pentru succesul planului de tratament. Tocmai pentru a te simți în completă siguranță pe tot parcursul experienței tale la stomatolog, medicul îți va recomanda ca la început să faci și un set complet de analize generale, în așa fel încât să îți poată fi  recomandată cea mai bună opțiune de tratament.

Extracții dentare

Sistemul „Dinți ficși în 24 de ore” este opțiunea care îți oferă o dantură nouă, complet sănătoasă. Astfel, înainte de inserarea implanturilor dentare, dinții afectați vor fi extrași tocmai pentru a exclude complicațiile ce ar putea fi provocate de diferitele probleme dentare.  Extracțiile dentare reprezintă, de fapt, primul pas al intervenției chirurgicale care îți readuce zâmbetul pe buze. Acestea se realizează rapid și sigur, deoarece medicii stomatologi au grijă ca osul să fie protejat, tocmai pentru a asigura succesul viitoarelor implanturi dentare.

Refacerea osului

Implanturile dentare reprezintă, de fapt, rădăcini artificiale pentru noii dinți. Acestea sunt inserate în osul maxilar sau mandibular. În unele cazuri, pentru a putea insera implanturile dentare este necesar ca medicii să realizeze o adiție de os, deoarece acesta are un rol structural și oferă stabilitate implantului dentar. Mai mult decât atât, refacerea osului oferă pacientului și posibilitatea de a se bucura în continuare de o fizionomie plăcută.

Inserarea implanturilor dentare

Ultimul pas al intervenției chirurgicale pentru procedura „Dinți ficși în 24 de ore” este reprezentat de inserarea implanturilor dentare. Această etapă este atent planificată de către medicul specialist înainte de intervenția chirurgicală cu ajutorul unei tomografii dentare computerizate. Un CT dentar oferă medicului date despre starea țesuturilor moi și despre raporturile anatomice ale principalilor nervi, astfel acesta poate să stabilească axul de inserţie al implanturilor dentare.

Fixarea lucrării provizorii

Procedura de refacere completă a danturii presupune fixarea unei lucrări provizorii fixe a doua zi după realizarea intervenției chirurgicale în care au fost inserate implanturile dentare. Pe baza unei amprente inițiale, luate imediat după inserarea implanturilor dentare, în laboratorul de tehnică dentară este realizată lucrarea protetică provizorie. După doar 24 de ore de la realizarea intervenției chirurgicale, primești această lucrare pe care o vei purta aproximativ 6 luni.

Cât timp durează vindecarea după implanturile dentare?

După montarea lucrării protetice provizorii, implanturile dentare vor avea nevoie de o perioadă de aproximativ 4-6 luni pentru a se integra în os. În acest timp ele formează legături rezistente cu osul în care au fost inserate. Perioada de vindecare poate să difere în funcție de fiecare caz în parte, deoarece se află în strânsă legătură cu modul în care respecți indicațiile medicului stomatolog. După perioada de vindecare, primești lucrarea protetică finală, care va cuprinde 12-14 dinți, în funcție de necesitate și de modul în care îți dorești să arate zâmbetul tău.

Cât costă să-ți refaci complet dantura într-o zi?

Pentru a te bucura de dantura perfectă într-o singură zi, este necesar să urmezi un plan de tratament personalizat, care să se potrivească problemelor cu care te confrunți. În funcție de intervențiile chirurgicale necesare, de numărul implanturilor dentare și de dorințelor tale în ceea ce privește realizarea lucrării protetice, costul pentru sistemul „Dinți ficși în 24 de ore” este diferit. Pentru mai multe detalii referitoare la costurile pachetelor de reconstrucție totală a danturii oferite în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu poți consulta pagina dedicată din site-ul nostru.

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

2 thoughts on “Dantura perfectă într-o singură zi. Cum poți avea dinți ficși pentru o viață

  1. Paleologu Constantin

    Bună ziua, numele meu este Constantin și aș vrea să-mi spuneți cat mă costă să-mi pun măsele le de jos și de sus pentru că l-am scos. Au fost cariate și a trebuit neapărat să le scot. sau cat mă costă să-mi pun o dantură completă Și cat durează bineînțeles pentru că este o problemă cu timpul. Mulțumesc!

    Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777