De ce aleg pacienții Clinicile Dentare Dr. Leahu?

 


De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 15 martie 2019

Vizualizat de 354 utilizator/i

Cu peste 8.000 de implanturi puse în opt ani de activitate și peste 25.000 de pacienți unici tratați, Clinicile Dentare Dr. Leahu se numără printre preferințele pacienților când vine vorba despre rezolvarea problemelor dentare. La întrebarea „De ce aleg pacienții Clinicile Dr. Leahu?” au răspuns chiar cei care ne trec pragul.

„Recomand pentru profesionalism, curațenie și organizare, pentru medicii dedicați, precum Dr. Laura Apostol, care mi-a explicat în detaliu etapele procedurii și le-a îndeplinit ireproșabil. Mulțumesc!”, a notat pe data de 7 martie Alexandra Dar într-un comentariu pe pagina de Facebook Dr. Leahu Clinici Dentare.

La finele anului 2018, colega noastră, Dr. Laura Apostol primea un nou comentariu de apreciere din partea unei tinere paciente care revenea la somatolog după zeci de ani: „Un om deosebit, un profesionist desăvârșit. O recomand cu drag pe doamna doctor Laura Apostol care știe cum să te facă să-ți învingi orice teamă de a te așeza pe scaunul de dentist, o persoană calmă care astăzi a reușit să-mi redea încrederea de a păși după mai mult de 20 de ani într-un cabinet stomatologic și a făcut ca mersul la dentist să nu fie doar o necesitate ci și o plăcere de a reveni și de a cunoaște o persoană minunată!”.

Alina Marina a notat pe data de 4 martie 2019: „M-am bucurat de profesionalismul şi dăruirea cu care acești medici mi-au rezolvat în mod exemplar problema. De fapt, nu cred că voi reuşi vreodată să pot mulţumi cum se cuvine acestor medici cu totul deosebiți, și când spun „acești medici” mă refer la o echipă, la oameni de calitate. Mă bucur că am avut șansa să întâlnesc această echipa de medici care nu m-a dezamăgit, pentru că aveam niște așteptări foarte mari. Încrederea pe care am simțit-o de la prima programare cu domnul Dr. Leahu m-a făcut să mi-o mențin până la finalul tratamentului. Mulțumesc, oameni frumoși!”.

„Servicii impecabile de la A la Z! Am avut ocazia să interacționez cu mai mulți medici din cadrul Clinicilor Dr. Leahu și toți, fără excepție, au dat dovadă de un profesionalism excepțional! Este locul în care revii mereu cu încredere și plăcere! Felicitări echipei și mii de mulțumiri!”, ne-a scris Calina Iriza.

„Zâmbetul vi se datorează. Mulțumesc în special doamnei Mădălina Trofin și bineînțeles Clinicilor Dr. Leahu. Nu scriu des pe Facebook, dar de data aceasta o fac cu speranța că această postare va fi de ajutor unora dintre voi”, a punctat și Ionela Marinescu.

„Vă felicit! Igiena și zâmbetul de primire mă fac să vin cu încredere. Totodată vin cu încredere pentru omul minunat care este dr. Flavia Flugel căreia îi mulțumesc”, ne-a transmis doamna Lica Milian.

În cazul în care sunteți în căutarea unei experiențe excepționale și a unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9134. Puteți alege una dintre cele patru clinici din București (Rin, Caramfil, Victoriei, Pipera), fie Clinicile Dr. Leahu din Pitești, fie Clinicile Dr. Leahu din Timișoara.

Recomandari

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134