De ce este important sa alegi un medic specialist implantolog cu experienta?

 

echipa clinica stomatologie dr Leahu

De: | Etichete: , , , , , , , , , , , | Comentarii: 6 | 3 iunie 2016

Vizualizat de 4.487 utilizator/i

Iata unul dintre cele mai interesante cazuri ale noastre: povestea unui pacient al Clinicilor Dr. Leahu care s-a informat un an de zile inainte de a alege un medic stomatolog bun, in care sa aiba totala incredere ca ii va rezolva problemele dentare.

Tudor a plecat cu familia din Romania imediat dupa  Revolutie si locuieste de  26 de ani in Danemarca. “Daca as fi vrut sa imi rezolv problemele dentare acolo, cu banii de tratament mi-as fi putut cumpara un BMW.” ne spune razand pacientul nostru.

“Am venit la Dr. Leahu  pentru fast&fixed. Timp de un an m-am informat pe internet si, urmarind filmele cu dr. Leahu, m-am convins ca aici pot gasi cea mai buna solutie pentru mine.”

In Danemarca, in cadrul asigurarii medicale obligatorii, sunt decontate serviciile stomatologice pentru copii pana la varsata majoratului. Sunt obligati sa mearga la control la medicul stomatolog  atunci cand sunt programati, adica de doua ori pe an, iar daca nu se prezinta la consult, parintii sunt amendati. Dupa  ce ai implinit varsta de 18 ani insa,  tratamentul se plateste si preturile nu sunt deloc mici.

“Eu nu sunt un om bogat. Am probleme cu dantura de mult timp. Ma bucur ca am ajuns la dr. Leahu. Gasesc aceeasi calitate la preturi mult mai mici decat afara.  Iar clinica arata la fel ca o clinica din strainatate. Sunt uimit de ce vad aici. Toata tehnica moderna, personalul medical atat de profesionist. Totul este gata la timp. La fix am programare, la fix intru in cabinet. “

Din pacate, in ultimii ani, in tarile occidentale s-a dezvoltat un fenomen care s-a dovedit a avea uneori urmari grave: au fost create centre speciale de implantologie, care le ofera medicilor dentisti incepatori posibilitatea de a realiza tratamente complexe, pentru a capata experienta. Avantajul aparent al pacientului ar fi ca plateste mai putin pentru interventie, (o parte din costuri fiind complensate), dar in timp este posibil sa apara complicatii datorita unor lucrari imperfecte, iar cazul pacientului poate devini unul complicat. Iar refacerea ulterioara a lucrarii implică, pe langa timp si nervi, costuri mai mari.

Pacientul nostru este un caz fericit, pentru ca a  ales cu atentie, s-a informat si a ales un medic implicat, care are capacitatea de a găsi solutia optimă de tratament pentru fiecare pacient si care lucreaza cu o echipa de specialisti în alte ramuri ale medicinei dentare.  Experiența își spune cuvântul la Clinicile Dr. Leahu.

“ Pentru ca am rezolvat mai repede decat ma asteptam cu interventia pentru fast&fixed, mi-a ramas timp sa imi vizitez rudele din tara si sa ma mai plimb prin Bucuresti.O sa va recomand catre toti prietenii mei” incheie Tudor.

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

6 thoughts on “De ce este important sa alegi un medic specialist implantolog cu experienta?

 1. Florescu Doina

  Buna ziua.
  Am citit, nu am gasit capitolul care ma intereseaza, mai incerc…Vreau sa aflu daca aveti si specialisti in proteze mobile. Specialisti si aparate speciale, care sa ajute doctorul in „construirea” protezei care sa intruneasca toate conditiile necesare si tehnicieni care sa isi cunoasca profesia.

  Va multumesc.

  Doina Florescu

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Medicul nostru specialist în proteze mobile se numește Corina Ene. Puteți găsi aici https://cliniciledrleahu.ro/echipa/informații despre întreaga noastră echipă. De asemenea, în cadrul echipei noastre există și tehnicieni dentari, aceștia lucrează în strânsă legătură cu medicii. Pentru mai multe informații sau pentru programări ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34.

   Răspunde

 2. Otvos florin

  .buna ziua domnu doctor am si ieu o antrebare daca am parandatocxa mi se misca dinti alti mai tare alti mai putin ce pot face se poate pune inplanturi la cei care avem parandatocxa sau va rog sami spuneti cei de facut

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Există soluții și pentru pacienții care suferă de boală parodontală. Primul pas este să veniți la un consult stomatologic, planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele pacientului, împreună cu medicul se stabilește strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament recomandat. Pentru mai multe detalii și programări, ne puteți lăsa un număr de telefon și vă contactăm noi sau sunați dumneavoastră la numărul de telefon 021 91 34.

   Răspunde

 3. Stanescu cristina

  Bună seara va scriu din Italia pt sotul meu are dantura cu multe lipsuri pt proteze dentare cam în ce suma ne putem încadra și timpul noi suntem de fel din buzau. Eu verisoara cu tatăl Ramonei

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună dimineața! Vă așteptăm la un consult de specialitate, când veniți în România. În cadrul consultului veți afla de la echipa medicală planul de tratament și costurile exacte pentru fiecare procedură în parte. Pentru programări sau informații suplimentare ne puteți suna la 021 91 34 sau prin WhatsApp aici https://bit.ly/3vDGKPt. O zi bună!

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777