De ce este importantă fotografia în stomatologie?

 

Cancer

De: | Etichete: , | Comentarii: 0 | 24 septembrie 2018

Vizualizat de 1.103 utilizator/i

În anul 2018 aproape toate telefoanele mobile fac fotografii. În plus, toată lumea s-a transformat peste noapte în fotograf de ocazie. Totuși, domeniul fotografic rămâne extrem de important în orice domeniu și nici stomatologia nu face excepție. În cadrul Clinicilor Dr. Leahu există un fotograf profesionist care este de mare ajutor echipei medicale.

Fotografia executată în mod profesionist este importantă atât pentru medic cât și pentru pacient. Utilizarea fotografiei în stomatologie este uneori un bun instrument de comunicare în cadrul echipei medicale. Pacienții au ocazia să vadă cu ajutorul fotografiilor digitale felul în care a evoluat dantura lor, mai ales dacă poartă aparat ortodontic și tratamentul lor se întinde pe o perioadă mai lungă, de câțiva ani.

„În multe situații mă ocup de documentarea cazurilor pentru a le arăta colegilor tehnicieni starea inițială a pacienților pentru ca lucrările protetice să se potrivească și să arate cât mai bine și mai natural cu putință. Totodată, captez și cazuri complicate și medicii cu experiență le pot arăta celor mai tineri și o ilustrație cu aceste cazuri speciale”, spune Ion Obretin, fotograf profesionist în cadrul Clinicilor Dr. Leahu.

Acesta adaugă: “Totodată, pot spune că fotografiile sunt legătura noastră cu potențialii pacienți. Este important să le arătăm acestora cât de dotate sunt clinicile noastre, încă de dinainte de a trece pragul uneia dintre cele cinci clinici Dr. Leahu. Și cum te poți prezenta mai bine și mai natural dacă nu prin fotografii?”.

Ion Obretin încheie: “Nu credeam să existe atât de multe provocări din punct de vedere fotografic într-o clinică medicală. Și totuși, acestea sunt și mă mândresc cu o arhivă de câteva mii de fotografii, majoritatea cazuri medicale”.

Sunteți în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului? În acest caz, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9777. În cadrul Clinicilor Dr. Leahu nu există „Nu se poate”.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777