Diferențe de calitate și preț între implanturile dentare

 


De: | Etichete: , , , , , , , , | Comentarii: 0 | 4 mai 2017

Vizualizat de 6.158 utilizator/i

Pierderea dinților poate fi o situație frustrantă pentru majoritatea persoanelor care o experimentează. O dantură deficitară poate aduce cu ea probleme de ordin social, cât și probleme legate de indeplinirea  activităților zilnice.

Soluția ideală pentru rezolvarea acestei probleme este implantul dentar. Însă aici intervine o altă dilemă: ce implant să alegem? Piața stomatologică ne pune la dispoziție o multitudine de variante din care putem alege atunci când apelăm la această procedură.

Când aducem în discuție implanturile dentare, vorbim, automat, despre  costuri. Pe piața serviciilor stomatologice există cabinete care practică un preț foarte mic pentru acest tip de tratament. Însă, de cele mai multe ori,un preț mic nu înseamnă și cel mai bun tratament. Fie că vorbim despre calitatea materialelor utilizate, fie despre un medic dentist cu o experiență insuficientă în acest domeniu, în final, cel care suferă este pacientul.

Sănătatea noastră este neprețuită, de aceea este important să ne asigurăm că  apelăm la o echipă competentă, care ne poate oferi soluții optime și servicii de  calitate.  Altfel, riscăm să ajungem la costuri și mai mari în încercarea de a remedia un implant dentar efectuat incorect sau cu materiale de slabă calitate.

Pentru multe persoane, tratamentul cu implant dentar pare un lucru mult prea scump, care nu își justifică prețul. Gândiți-vă pentru o secundă câte elemente sunt implicate în tot acest proces. În primul rând, atunci când decidem să apelăm la inlocuirea unuia sau a mai multor dinți cu ajutorul unui implant dentar,  trebuie să ne asigurăm că apelăm la serviciile unei clinici respectabile, cu vechime în domeniul stomatologiei. De asemenea, medicul dentist care ne va efectua această procedură trebuie să fie un specialist în domeniul implantologiei. Chiar dacă prețul poate fi ceva mai ridicat, vei avea siguranța  că rezultatul va fi unul pe măsura așteptărilor și că te vei putea bucura o viață de rezultatele procedurii.

Apoi, vorbim  despre calitatea materialelor utilizate. Implantul dentar este realizat din titan, iar calitatea sa ține, evident, și de un preț un pic mai ridicat.

Realizarea unui implant dentar de calitate necesită ani întregi dedicați unei cercetări amănunțite. Doar așa, producătorul poate garanta eficiența produselor sale. La polul opus, un implant dentar ieftin este, de cele mai multe ori, un produs de calitate foarte slabă, care nu oferă rezultate pe termen lung și care poate cauza complicații serioase. Deși în primă instanță putem  fi atrași de prețul mic, în timp putem ajunge să cheltuim mult mai mult din cauza complicațiilor ce pot apărea în urma unei intervenții.

Printre cei mai mari producători de implanturi dentare se numără și Bredent medical. Acest implant de calitate germană oferă o integrare rapidă cu structura osoasă și o conexiune durabilă, datorită design-ului și rotației reziduale scăzute.  Mai mult, acum există soluții și pentru pacienții care și-au pierdut toți dinții. Sistemul de implanturi dentare fast&fixed oferă tuturor pacienților posibilitatea de a avea o dantură nouă în doar 24h, utilizând un număr optim de implanturi: 4 pe mandibulă și 6 pe maxilar.

Pentru pacienții care își doresc o soluție mai puțin costisitoare, dar calitativă de înlocuire a unui dinte, varianta potrivită poate fi implantul coreean INNO. Tehnologia și designul implantului dentar Inno permite ca acesta să fie ușor adaptabil oricăror urgențe stomatologice pe care pacientul le poate avea.  Mai mult, legătura realizată între bontul protetic și implant împiedică pătrunderea bacteriilor și deșurubarea coroanei dentare.

Dacă îți dorești un implant dentar de calitate superioară, apelează, în primul rând, la o echipă de specialiști care îți pot oferi tratamente eficiente realizate cu cele mai bune aparaturi și materiale existente în domeniul stomatologiei la această oră. Un preț mic poate părea atractiv, însă sănătatea noastră nu are preț. Alege calitatea pentru a obține o dantură frumoasă și funcțională  de care să te poți bucura toată viața!

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777