Dinți ficși pentru o viață, în 24 de ore. Ce preț are în 2024 sistemul cu implanturi dentare

 

medic specialist chirurg intr-o interventie chirurgicala cu implant dentar
Procedura cu implanturi dentare Dinți ficși în 24 de ore presupune minimă intervenție pentru pacienții care își doresc să ducă o viață normală și stabilă

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 20 | 14 martie 2022

Vizualizat de 9.498 utilizator/i

Reconstrucția totală a danturii cu implanturi dentare este o procedură aleasă de foarte mulți pacienți care vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Fie că și-au pierdut toți dinții, fie că se confruntă cu boala parodontală, iar dinții sunt irecuperabili, fiecare și-a dorit să aibă o dantură fixă și sănătoasă, din toate punctele de vedere. Implanturile dentare reprezintă soluții sigure de înlocuire a dinților lipsă și sunt recomandate tuturor persoanelor care își doresc să mânânce, să vorbească și să zâmbească la fel cum o făceau cu dinții naturali.

Descoperă în articolul următor ce presupune procedura Dinți ficși pentru o viață, în 24 de ore,  ce preț au implanturile dentare în 2024, dar și cât de sigure sunt acestea pentru refacerea completă a danturii și întregul organism.

Cum se desfășoară procedura cu implanturi dentare Dinți ficși în 24 de ore

Primul pas pentru a beneficia de procedura cu implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” este să vii la o consultație la un medic specialist. În cadrul acesteia îți vor fi explicate toate problemele dentare cu care te confrunți și ce trebuie să faci pentru a obține o dantură fixă și sănătoasă.

,,Procedura cu implanturi dentare Dinți ficși în 24 de ore presupune minimă intervenție pentru pacienții care își doresc să ducă o viață normală și stabilă. Din fericire, astăzi, pentru pacienții cărora le lipsesc toți dinții și poate sunt îndrumați să aștepte 6 luni sau poate chiar un an de zile, până să aibă din nou alți dinți, există un sistem de implanturi dentare care are bazele încă din anii 1990. Acest sistem este recomandat tuturor persoanelor care au rămas complet fără dinți sau care sunt pe punctul să rămână fără dinți, din cauza bolii parodontale, și își doresc să aibă din nou dinți ficși care să se asemene dinților naturali pe care îi avea. De asemenea, procedura se adresează și persoanelor care au proteză mobilă și care își doresc să nu o mai dea jos în fiecare seară”, spune Dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie.

Intervenția chirurgicală se realizează în deplină siguranță de către medici stomatologi specializați în chirurgie orală și maxilo-facială și cu competență în implantologie, fiind asistată și de un medic specialist anestezist. Acest medic îi face pacientului sedare conștientă, administrându-i un calmant pe venă, pentru ca acesta să fie relaxat și să piardă noțiunea timpului pe toată perioada operației.

Foarte mulți pacienți se întreabă cât durează această procedură, iar mulți dintre ei cred că 24 de ore stau numai pentru inserarea implanturilor dentare. Ceea ce trebuie să știe pacientul este că intervenția în sine durează în jur de 4-5 ore, în funcție de complexitatea cazului cu care se prezintă acesta. Ce este avantajos pentru pacient atunci când i se face sedare conștientă este că de multe ori simte că au trecut maxim 20 de minute. Tot în aceeași intervenție, un medic protetician vine în cabinet, iar imediat cum termină echipa chirurgicală, acesta îi ia amprenta poziției implanturilor, pe care o trimite ulterior către laboratorul de medicină dentară. Astfel, pacientul revine la clinică a doua zi pentru a primi lucrarea provizorie fixă, care se înșurubează pe implanturile dentare proaspăt inserate. De fapt, pentru montarea acestei lucrări pacientul așteaptă 24 de ore!

Ce preț are în 2024 reconstrucția danturii, cu implanturi dentare în 24 de ore

Sistemul cu implanturi dentare reprezintă, de fapt, reconstrucția totală a danturii. Dinți ficși pentru o viață, în 24 de ore se recomandă tuturor pacienților care fie au dinții afectați profund de patologie carioasă însoțiți și de infecții la nivelul rădăcinii, fie au boala parodontală în ultimul stadiu și nu se mai poate face nimic, dar și purtătorilor de proteze dentare mobile care s-au săturat de acestea și își doresc dinți ficși.

În 2024, prețul reconstrucției danturii, cu ajutorul implantului dentar, diferă pentru fiecare pacient în parte. Câteva exemple de pachete și costuri pentru diverse servicii, pentru cei care își doresc dantură fixă, se regăsesc în tabelul de mai jos:

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

 

Planul de tratament pentru dantura fixă în 24 de ore este personalizat în funcție de complexitatea cazului și de ceea ce își alege pacientul în urma discuției cu specialistul, iar prețul va fi final doar după aceasta. Împreună stabilesc strategia terapeutică și bineînțeles costul întregului tratament.

Cum se stabilește costul tratamentului cu implant dentar în 24 de ore

Prima etapă a stabilirii costului planului de tratament este ca pacientul să vină la o consultație, unde i se va face o radiografie dentară panoramică, iar medicul îl va verifica clinic. La primul consult, medicul discută cu pacientul despre sănătatea generală a acestuia, iar dacă pacientul are vreo problemă de sănătate, stomatologul îi va cere un set de analize medicale pentru a vedea exact despre ce este vorba. Ulterior, medicul verifică clinic cu ce probleme se confruntă pacientul și i le va explica pe fiecare în parte. Vor alege împreună tratamentul potrivit cu implanturi dentare și lucrările aferente în funcție de posibilitățile fiecărui pacient în parte. De asemenea, costul tratamentului Dinți ficși pentru o viață, în 24 de ore se stabilește doar împreună cu medicul specialist, încă de la prima vizită în cabinet.

Cu cât pacientul amână tot mai mult reconstrucția totală a danturii, cu atât cazul și intervenția chirurgicală devin mult mai complexe, apar riscuri mai mari și costul va fi mult mai mărit.

Ce trebuie să iei în considerare când pui în balanță raportul calitate – preț, pentru Dinți ficși pentru o viață, în 24 de ore

De ce să alegem o dantură fixă pe implanturi dentare în detrimentul protezei mobile? Ei bine, aceasta este întrebarea multor pacienți care vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Alegerea unei danturi fixe oferă, în primul rând, un rezultat stabil. În momentul în care pacientul își folosește dinții pe implanturi, indiferent ce ar mânca, osul n-o să se mai retragă. În schimb, dacă pacientul alege să poarte o proteză mobilă, aceasta stimulează gingia și osul, care într-un timp scurt duce la o atrofie osoasă. Așadar, o dantură fixă îmbunătățește sănătatea danturii și a întregului organism, dar te ajută să îți recapeți încrederea în propria persoană și pofta de viață.

Ce trebuie să mai iei în considerare atunci când alegi procedura cu implant dentar este confortul și timpul de realizare atunci când se efectuează intervenția chirurgicală. În doar o singură zi, echipa de medici specialiști realizează toate procedurile necesare. Astfel că, medicii vor reface atât osul, cât și gingia, iar mai apoi se vor insera implanturile dentare. Și cel mai important, a doua zi pacientul revine în clinică pentru montarea lucrării provizorii fixe, cu care va mânca și va sta 6 luni de zile, până ce implanturile dentare se osteointegrează și gingia se vindecă. De asemenea, lucrarea provizorie nu este pusă la fel ca proteza mobilă pe implanturi, ci este înșurubată pe acestea cu ajutorul unor căpăcele (bonturi protetice), la fel cum o să fie și lucrarea protetică finală.

Garanția reconstrucției prin metoda Dinți ficși în 24 de ore

,,Atunci când ne dorim reconstrucția danturii prin metoda Dinți ficși în 24 de ore ne referim în primul rând la zâmbetul gingival. Acest lucru îl urmărim la toți pacienții care au rămas fără dinți, mai ales în zona zâmbetului. În momentul în care aceștia își doresc refacerea danturii complete, noi nu îi reconstruim doar primii dinți din față, ci îi punem dinți ficși și lateral, pentru ca atunci când pacientul zâmbește să se vadă toți dinții expuși. În timpul intervenției, echipa medicală trebuie să se asigure că va reface osul și gingia la nivelul la care a fost înainte cu dintele natural”, completează Dr. Ionuț Leahu.

Atunci când pacientul are un zâmbet gingival este important de știut că nu are cum să imite doar din lucrarea cu coroane dentare gingia naturală atât de bine încât să nu existe diferența între gingia artificială și cea naturală. Așadar, cu cât sunt respectați toți pașii pentru refacerea zâmbetului cât mai natural și estetic al danturii pacientului, cu atât garanția lucrărilor va fi pe termen lung. De asemenea, sunt foarte importante controalele și igienizările profesionale periodice, de două ori pe an, la medicul care s-a ocupat de lucrarea pe implanturi dentare. În așa fel, nu vor exista probleme, iar pacientul se va bucura întreaga viață de dantura fixă realizată în 24 de ore.

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

20 thoughts on “Dinți ficși pentru o viață, în 24 de ore. Ce preț are în 2024 sistemul cu implanturi dentare

 1. Adriana

  Buna ziua

  Am nevoie de 4 implanturi dentare si de 5 coroane. Se poate calcula estimativ un cost?
  Locuiesc in Australia si as dori sa vin in tara pentru a face dantura.Pot trimite radiografia panorâmica si ambele parti.
  Vá multumesc

  Răspunde

 2. Ramona

  Buna ziua, ma intereseaza un pret estimativ pentru implantul dinti ficsi in 24h…inteleg ca fiecare interventie implica diferite costuri dupa caz, dar m-ar ajuta un pret de la care se poate pleca si eventual , la cat se poate ajunge. Va multumesc mult !

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele pacientului, împreună cu medicul se stabilește strategia terapeutică. Un implant dentar pornește de la 2 850 lei, însă mai multe detalii legate de costul unei astfel de intervenții puteți să citiți aici: https://cliniciledrleahu.ro/dinti-ficsi-in-24-de-ore/. De asemenea, în cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament recomandat.

   Răspunde

 3. Vagner Florentina

  Buna ziua. As dori un implant de 6 dinți. Partea de sus. Cât mă costă si cum se procedează pentru plata in rate. Sunt pensionara si am 64 ani. Acum am placa mobila. Mulțumesc.

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună dimineața! Un implant dentar pornește de la 2 850 lei, însă planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele pacientului, împreună cu medicul se stabilește strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament recomandat. Puteți afla mai multe despre procedura implanturilor dentare într-o singură zi și despre prețuri de aici: https://cliniciledrleahu.ro/dinti-ficsi-in-24-de-ore/. De asemenea, se poate plăti și în rate. Mai multe detalii aici: https://cliniciledrleahu.ro/motode-de-plata/

   Răspunde

 4. Neacsu Eugenia

  Buna ziua !
  Ma intereseaza daca consultatia preliminara si apoi interventia pentru „Dinti ficsi in 24 de ore” se poate face si in clinicile din Piata Alba Iulia sau Victoriei 19. Multumesc anticipat pentru raspuns.

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua!

   Stabiliți de comun acord, împreună cu medicul în ce locație se va stabili următoarea etapă a planului de tratament. În funcție de preferințele dumnevoastră și de programul medicului. O zi frumoasă!

   Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Buna ziua! Pentru a stabili tratamentul potrivit pentru dumneavoastra este necesar sa veniti la un consult de specialitate si sa discutati cu un medic stomatolog specialist. Puteti sa veniti si cu radiografia la dumneavoastra, dar sa fie facuta recent, sa nu depaseasca 3 luni de zile. Pentru programări ne puteți lăsa un număr de telefon și vă contactăm noi în 24 de ore sau sunați dumneavoastră la numărul de telefon 021 91 34 sau ne puteți scrie prin WhatsApp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt.

   Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului, împreună cu medicul se stabilește strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament recomandat. Puteți consulta pachetele de prețuri pentru refacerea întregii danturi aici: https://cliniciledrleahu.ro/dinti-ficsi-pentru-o-viata/. Costul unui pachet este cost pe arcadă. Pentru mai multe informații și programări vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0219134 sau prin WhatsApp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt. Vă așteptăm cu drag!

   Răspunde

 5. Platagea Octavian

  Buna seara!
  Doresc o proteza mobila, acrilica, de calitate, pentru ambele arcade.
  Va rog frumos, spuneti-mi un pret pentru aceasta lucrare si in care clinica Dr Leahu, din Bucuresti, pot beneficia de o calitate foarte buna a lucrarii.
  Va multumesc!

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună dimineața! Prețul unei proteze mobile acrilice este de 2 450 lei și se realizează în clinica Dr. Leahu din Victoriei. Adresa este pe Str Arhitect Louis Blanc 19 B, Bucureşti, aproape de metrou: Piața Victoriei. Pentru programări sau informații suplimentare ne puteți suna la 021 91 34 sau prin WhatsApp aici https://bit.ly/3vDGKPt.

   Răspunde

 6. Ieremja Grafi

  Bună ziua!
  As fi interesat sa imi schimb toata dantura cu una noua.
  Va mentionez ca am dintii functionali.
  Ce metode imi recomandati si care ar fi costurile?
  Multumesc!

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! În cazul în care dinții sunt sănătoși, nu au carii dentare sau nu există alte probleme dentare, puteți opta pentru coroane sau fațete dentare, realizate într-o singură zi, cu tehnologia CEREC, în cabinetul medicului specialist. În cazul în care dinții sunt afectați de boala parodontală ori carii dentare profunde și nu mai pot fi salvați, se poate opta pentru procedura dinților ficși, mai exact într-o singură intervenție chirurgicală se curăță cavitatea orală, se extrag dinții compromiși și se inseră implanturile dentare, toate acestea într-o singură ședință, ce durează câteva ore. Costurile tratamentelor stomatologice le puteți regăsi aici: https://cliniciledrleahu.ro/preturi-clinica-stomatologica/. Însă, planul de tratament este personalizat în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră și se stabilește împreună cu medicul stomatolog în urma unei consultații de specialitate. Vă așteptăm în clinicile noastre din București sau din țară. Ne puteți contacta la 021 9134.

   Răspunde

 7. ALEXANDRA CHIABURU

  Cât mă costă să îmi pun dintele din partea de sus că mi se mișcă și îmi este foarte frică să nu îmi cadă și în plus mă cam doare rău de tot

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună dimineața! Prețul unui implant dentar pornește de la 3 150 lei, dar recomandarea noastră este de a merge cât mai repede la un control stomatologic pentru a primi tratamentul potrivit pentru dintele afectat. Pentru mai multe informații și programări, ne puteți contacta la 021 9777.

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777