Reabilitarea totală a danturii în 24 de ore cu SKY fast&fixed

 


clinicile dentare dr. leahu

De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 8 august 2019

Vizualizat de 2.252 utilizator/i

Ai pierdut toți dinții? Vrei să scapi de proteza mobilă? Îți dorești dinți ficși cu care să poți mânca din nou? Sistemul de implanturi dentare SKY fast&fixed este un concept modern prin care se restaurează în totalitate dantura pierdută cu dinți ficși. La Clinicile Dentare Dr. Leahu, echipa noastră de specialiști realizează cu succes această tehnică inovatoare pentru ca pacientul să se poată bucura din nou de dinți ficși în 24 de ore și să își poată relua viața socială în timp record. Află care sunt etapele acestei intervenții și cât de sigură este această procedură chirurgicală.

Cine poate avea dinți ficși în 24 de ore?

Sistemul de implanturi dentare SKY fast&fixed de refacere a întregii danturi în 24 de ore se adresează pacienților care au suferit de procese carioase grave sau pacienților cu boală parodontală, precum și purtătorilor de proteză. Vârsta nu reprezită un impediment. Am avut pacienți de 30 de ani, care din cauza bolii parodontale netratate la timp și-au distrus dantura, dar și pacienți de 70, 80 de ani, care prin evoluția firească a danturii și pe fondul unui boli parodontale avansate și-au pierdut dinții sau îi aveau dar nu își mai dădeau seama că acei dinți nu îi mai ajută la nimic.

În ce costă intervenția?

În aceeași intervenție facem extracțiile dinților irecuperabili, refacem osul, facem acea adiție osoasă și punem și implanturile dentare. Este o intervenție atent planificată, de la început știm cum arată osul în 3 dimensiuni, pentru că facem un computer tomograf, care ne arată exact unde inserăm implantul, ce traiectorie trebuie să aibă în os, ca să fie o poziție bună, predictibilă iar acel implant să reziste pentru toată viața.

Care este numărul optim de implanturi?

Sistemul SKY fast&fixed este o intervenție chirurgicală prin intermediul căreia putem reabilita numărul suficient de dinți, pentru a reda pacientului funcția masticatorie și fizionomică, cu un număr redus de implanturi. Pentru maxilarul superior numărul optim de implanturi este de 6 sau 8, pentru un număr total de 12 sau 14 dinți. Pe maxilarul inferior vorbim de un număr de 4 sau 6 implanturi pentru același număr de 12 sau 14 dinți.

Cât de sigură este această procedură?

Sistemul SKY fast&fixed de reabilitare a danturii în 24 de ore este un protocol chirurgical care a fost testat de mulți alții înainte. Au fost făcute studii științifice și s-a demonstrat că un număr redus de implanturi poate susține un număr suficient de dinți. Este o tehnică foarte sigură, s-au făcut numeroase statistici de supraviețuire a implanturilor la diverse intervale de timp și s-a demonstrat că la 10 ani rata de succes a implantului este de 95%. Procentul de 5% depinde de niște factori care nu sunt în controlul direct al medicului, cum sunt bolile generale, precum diabetul și osteoporoza, care nu sunt ținute sub control.

Pacientul simte ceva în timpul intervenției?

Intervenția se desfășoară sub sedarea conștientă a pacientului, prin urmare acesta nu simte durere ori disconfort. Medicul anestezist rămâne în permanență în sala de operație și supraveghează pacientul. Este un confort atât pentru pacient, cât și pentru medicul chirurg, ceea ce este important pentru a îndeplini toate punctele protocolului operator. După intervenție, pacientul are o ușoară stare de amețeală și este ținut sub observație de către medicul anestezist. I se administrează de această dată substanțe sau medicamente antialgice pentru o revenire mai ușoară.

Ce se întâmplă cu implanturile în perioada de vindecare?

După intervenție se va lua o amprentă pe acele implanturi pentru ca a doua zi pacientul să primească o lucrare fixă provizorie. De ce se pune această lucrare provizorie? Pentru că va fi o perioadă de 4-6 luni în care implanturile se vor integra în os, adică între implant și os se formează niște legături, care la început sunt mai puțin rezistente însă pe parcurs acestea se întăresc și duc la ceea ce noi numim osteointegrarea implantului. Cu alte cuvinte, acel implant devine rigid în os și prin această rigiditate poate recăpăta funcția masticatorie.

Când se montează lucrarea pe termen lung?

După perioada de vindecare de 4-6 luni, pacientul revine în clinică pentru a-i fi montată lucrarea pe termen lung, care cuprinde 12-14 dinți, se reabilitează inclusiv molarii. Reabilitarea este adaptată fiecărui pacient, de exemplu, dacă pacientul are anatomic maxilarul mai lung atunci se va alege varianta cu 14 dinți, în caz contrar se merge cu 12 dinți, ceea ce este suficient pentru o funcție masticatorie corectă. Ești în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea ta? Te-ai săturat de proteza mobilă? Nu mai ai niciun dinte și îți dorești să începi ziua de mâine cu un zâmbet nou? Programează-te la numărul de telefon 0219777, noi avem soluția! Rețeaua Dr. Leahu cuprinde astăzi opt clinici, cinci în București, una în Pitești, una în Timișoara și una în Turda.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777