Dinți ficși în 24 de ore

Proteza mobilă nu este ultima soluție pentru a te bucura de o dantură sănătoasă! Alege dinți ficși și te întorci la viața socială în 24 de ore.

Este foarte important pentru sănătatea întregului organism să avem dinți ficși, indiferent de vârstă. De ce să îți faci griji legate de funcționalitatea danturii sau de estetica zâmbetului, când poți să beneficiezi de o soluție sigură, de lungă durată, care te ajută să te bucuri de o viață mai bună?

La Clinicile Dentare Dr. Leahu obții dantura perfectă într-o zi, în condiții de siguranță și în deplin confort, deoarece noi avem grijă să nu ai griji. Sistemul „Dinți ficși în 24 de ore” te ajută să uiți de disconfortul creat de proteza mobilă sau de afecțiunile dentare și lipsa dinților.

Primul pas pentru a descoperi beneficiile unei danturi fixe este să vii la un consult de specialitate. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele tale, împreună cu medicul vei stabili strategia terapeutică. Pune sănătatea pe primul loc!
Te așteptăm în clinică.

Programează-te

Căror persoane le este recomandată procedura și care sunt etapele acesteia?

Procedura „Dinți ficși în 24 de ore” este una dintre cele mai moderne și mai sigure metode de reconstrucție totală a danturii. Oricine poate obține o dantură perfectă într-o singură zi, indiferent de afecțiunile dentare cu care se confruntă. Această soluție se adresează persoanelor fără dinți, celor cu dinți care nu mai pot fi salvați prin intermediul altor tratamente stomatologice sau oamenilor care poartă lucrări protetice mobile și își doresc să aibă din nou dinți ficși. Pentru că știm cât de important este pentru tine să îți poți rezolva problemele dentare într-un timp scurt, avem un protocol propriu pentru dinți ficși în 24 de ore.

CITEȘTE MAI MULT

Prima etapă este consultația la un medic specialist. În cadrul acesteia îți vor fi explicate toate problemele dentare cu care te confrunți și ce trebuie să faci pentru a obține o dantură fixă și sănătoasă. După ce ți-a fost explicat planul de tratament, etapele acestuia și costul total, urmează intervenția chirurgicală. Aceasta se realizează în deplină siguranță de către medici stomatologi, specializați în chirurgie orală și maxilo-facială și competență în implantologie, fiind asistată și de un medic specialist anestezist. Foarte multe persoane se întreabă cât durează, de fapt, această procedură? Este nevoie de 24 de ore pentru inserarea implanturilor dentare? Ei bine, află că intervenția în sine durează în jur de 4-5 ore, în funcție de complexitatea cazului, timp în care pacientul este sedat, fiindu-i administrat pe venă un calmant, care îl ajută să fie relaxat și să simtă că au trecut maxim 20 de minute. Tot în aceeași intervenție, un medic protetician vine în cabinet, iar imediat cum termină echipa chirurgicală, acesta ia amprenta poziției implanturilor, pe care o trimite ulterior către laboratorul de medicină dentară. Astfel, a doua zi revii la clinică pentru a primi lucrarea provizorie fixă, care se înșurubează pe implanturile dentare proaspăt inserate. După încheierea perioadei de vindecare de 6 luni, ești așteptat în clinică pentru a primi lucrarea finală. Totodată, este recomandat, înainte de finalizarea perioadei de vindecare, să vii la medicul stomatolog pentru 1 sau 2 probe ale lucrării protetice pe termen lung.

Beneficiile sistemului dinți ficși în 24 de ore, în Clinicile Dentare Dr. Leahu

Salvezi timp
și te întorci la viața socială în 24 de ore

Te bucuri de o viață mai bună:
poți mânca, poți zâmbi fără griji

Poți să ai încredere:
peste 200 de medici specialiști

dinți ficși pentru o viață

  • Ești în siguranță cu o echipă de medici chirurgi și medici anesteziști coordonată de Dr. Ionuț Leahu;
  • Din grijă pentru pacienții noștri, am implementat plata în 12 rate lunare
  • Te bucuri de dinți ficși pentru o viață, prin garanția implanturilor și a lucrărilor protetice
  • Ai o viață mai bună, prin faptul că poți mânca și poți zâmbi fără griji.

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare persoană, în funcție de complexitatea cazului și istoricul medical.

SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi

(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
PREȚ: 23.000 RON / 4.600 EURO
În funcție de complexitatea cazului se poate adăuga:
Augmentare Osoasă 3.600 Ron / 720 euro
Spor Dificultate Distrucție Osoasă Formă Moderată 4.000 Ron / 800 euro
Spor Dificultate Distrucție Osoasă Formă Severă 7.000 Ron / 1.400 euro

SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi

(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
PREȚ: 27.000 RON / 5.400 EURO
În funcție de complexitatea cazului se poate adăuga:
Augmentare Osoasă 3.600 Ron / 720 euro
Sinus lifting extern 3.990 lei / 798 euro
Spor Dificultate Distrucție Osoasă Formă Moderată 4.000 Ron / 800 euro
Spor Dificultate Distrucție Osoasă Formă Severă 7.000 Ron / 1.400 euro

*Cu ajutorul tehnicii PRGF, te bucuri de o vindecare mai rapidă, fiind redus semnificativ riscul inflamării, a infecțiilor și a complicațiilor post-chirurgicale.

Laborator de tehnică dentară

Clinicile Dentare Dr. Leahu are în rețea un laborator propriu de tehnică dentară complet digitalizat, în cadrul căruia sunt realizate o varietate de produse și lucrări dentare, cum ar fi: coroane și punți din zirconiu sau ceramică presată, lucrări fixe pe implanturi, proteze mobile, gutiere.

Echipamentul de ultimă generație și formarea continuă în cele mai noi tehnici reprezintă o parte importantă a muncii noastre de calitate, reușind astfel să oferim pacienților soluții personalizate, într-un timp optim. Materialele folosite în realizarea lucrărilor sunt de înaltă calitate, aprobate și certificate medical în Europa.

Te așteptăm în clinică, pentru a cunoaște echipa de chirurgie nr. 1 în tehnica Sky fast&fixed

Specialiștii cu experiență ai clinicilor noastre realizează cu succes protocolul Dinți ficși în 24 de ore, cu rezultate excelente.

Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog

Dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog cu competență în implantologie orală și master în implantologie orală și parodontologie

Dr. Corina Cîmpean, medic specialist chirurgie oro-maxilo-facială

Dr. Corina Cîmpean, medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Dr. Konstantinos Liarokapis, medic specialist chirurgie dentară

Dr. Konstantinos Liarokapis, specialist chirurgie orală și maxilo-facială; Drd. în Științe Medicale

Dr. Mișu Dîgă, medic specialist chirurgie orală

Dr. Mișu Dîgă, Medic specialist chirurgie dento-alveolară

Dr. Laura Nicolae Ferenț, medic dentist

Dr. Laura Nicolae Ferenț, Medic dentist, Medic specialist chirurgie orală

Dr. Angelica Oprea, medic Stomatolog

Dr. Angelica Oprea, Medic Stomatolog, competente implantologie

Cazuri Dinți ficși în 24 de ore

INFORMEAZĂ-TE CORECT!

Îți lipsește confortul pe care doar o dantură fixă ți-l poate oferi? Află mai multe despre sistemul SKY fast&fixed de la Bredent, sistemul All on 4 All on 6, implanturi zigomatice și te ajutăm să îți recapeți zâmbetul sănătos într-o singură zi.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134