Dinți ficși în 24 de ore

Un zâmbet frumos este esențial pentru o viață socială activă, iar o dantură fixă influențează pozitiv calitatea vieții.

Datorită tehnologiilor moderne și procedurilor revoluționare în stomatologie, pacienții au ocazia de a pleca din cabinet cu dinți ficși în doar 24 de ore. Fără durere și în completă siguranță sanitară.

Ca să te bucuri de o experiență excepțională, fără griji, am implementat un sistem de protecție alcătuit din multiple bariere împotriva îmbolnăvirii, inclusiv prin dezinfectarea frecventă a fiecărui cabinet cu nebulizatoare profesionale. Este mai simplu ca oricând să beneficiezi de tratamente stomatologice revoluționare și experiența unei echipe complete de specialiști.

eBook - Dinți ficși în 24 de ore

Află pas cu pas cum poți să ai din nou o dantură fixă pentru o viață

Cui se adresează această reconstrucție a danturii?

Ai uitat cum este să zâmbești larg? Vrei să faci o impresie bună de la primul zâmbet? Vechile lucrări dentare au devenit inestetice și te jenează? Îți lipsește încrederea în sine?
Lipsa dinților ori purtarea unei proteze mobile te poate face să eviți socializarea, să te afirmi mai puțin la locul de muncă și să eviți să îți exprimi bucuria printr-un zâmbet. Poți schimba acest lucru începând de astăzi. Procedura presupune extracția, refacerea osului, inserarea implanturilor dentare într-o singură zi și fixarea lucrării provizorii fixe în doar 24 de ore de la intervenție. Avantajul major al acestui sistem este că, într-o singură zi, vei avea din nou dinți ficși, un zâmbet nou și îți vei putea relua viața socială în timp record.
Cu sistemul „Dinți ficși în 24 de ore” te bucuri de confortul și încrederea pe care doar o dantură fixă ți le poate oferi. Arăți mai bine, te simți mai bine și te bucuri mai mult de viață alături de prieteni și familie. O dantură fixă reprezintă pasul către o viață normală.

De ce să alegi sistemul Dinți ficși în 24 de ore?

Ușor și sigur

Rapid și confortabil

Transparență

Soluții personalizate

Aspect natural

Ușor și sigur

Protocolul „Dinți ficși în 24 de ore” este o tehnică chirurgicală sigură, cu rezultate garantate. Este tratamentul ideal pentru pacienții care își doresc o dantură nouă, fixă și funcțională și o viață normală, fără complexe. Spre deosebire de procedurile standard, care se pot extinde pe o perioadă de până la 6 luni, protocolul „Dinți ficși în 24 de ore” îți redă zâmbetul în numai 24 de ore, iar ca să te bucuri de o experiență excepțională de la primul consult până la obținerea zâmbetului perfect am luat cele mai bune măsuri de siguranță. În Clinicile Dentare Dr. Leahu sănătatea ta este prioritatea noastră.

Rapid și confortabil

Timpul tău petrecut în clinică este atent planificat, astfel încât să stai cât mai puțin pe scaunul stomatologic și să ai cât mai mult timp să zâmbești. În plus, ne asigurăm că fiecare minut pe care îl petreci la noi îți garantează o experiență excepțională și maximum de confort. Cabinetele de chirurgie sunt dotate cu aparatură medicală de ultimă generație, folosim cele mai moderne proceduri iar echipa de chirurgie coordonată de Dr. Ionuț Leahu este întregită de medici anesteziști cu experiență, care te vor supraveghea pe toată durata intervenției chirurgicale, pentru și mai mult confort și siguranță. Ești pe mâini bune, tot ce trebuie să faci este să te relaxezi!

Transparență

Informare completă asupra procedurilor necesare și transparență în privința costurilor. De la prima vizită, îți explicăm pas cu pas care sunt etapele tratamentului și afli costul fix al planului de tratament recomandat. În plus, ai desemnată o persoană responsabilă de cazul tău, cu care poți lua legătura în orice moment.

Soluții personalizate

Înțelegem că înlocuirea dinților este o decizie importantă. Avem mai multe protocoale de tratament, iar echipa noastră de specialiști te va ajuta să alegi informat cel mai bun plan de tratament pentru restabilirea zâmbetului. Nici în privința costurilor nu mai ai de ce să îți faci griji. Oferim mai multe opțiuni de finanțare, printre care și cea în rate lunare.

Aspect natural

Beneficiezi de o soluție pe termen lung și obții un zâmbet perfect, natural, într-o singură zi. Lucrarea imită în mod real aspectul natural al dinților și al țesutului gingival și redă o mușcătură precisă, astfel încât să te poți bucura din nou de lucrurile mici din viață și să poți zâmbi din nou cu încredere.

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient, în funcție de complexitatea cazului și istoricul medical.

– preț în funcție de caz și implanturi*

Cu ajutorul tehnicii PRGF, echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu asigură pacientului o vindecare de 7 ori mai rapidă decât în mod obișnuit, reducându-se într-un procent semnificativ riscurile inflamației, a infecțiilor și a complicațiilor post-chirurgicale, ceea ce duce la reușita intervenției.

Pachete Dinți ficși în 24 de ore– preț în funcție de caz și implanturi

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient, în funcție de complexitatea cazului și istoricul medical.

– preț în funcție de caz și implanturi*

PACHETE

*Cu ajutorul tehnicii PRGF, echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu asigură pacientului o vindecare de 7 ori mai rapidă decât în mod obișnuit, reducându-se într-un procent semnificativ riscurile inflamației, a infecțiilor și a complicațiilor post-chirurgicale, ceea ce duce la reușita intervenției.

Cunoaște echipa chirurgicală:

Specialiștii cu experiență ai clinicilor noastre realizează cu succes protocolul Dinți ficși în 24 de ore, cu rezultate excelente.

Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog

Dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. Carl Moussa, medic specialist chirurgie dento-alveolară

Dr. Carl Moussa, medic specialist chirurgie dento-alveolară

Dr. Corina Cîmpean, medic specialist chirurgie oro-maxilo-facială

Dr. Corina Cîmpean, medic specialist chirurgie oro-maxilo-facială

Dr. Konstantinos Liarokapis, medic specialist chirurgie dentară

Dr. Konstantinos Liarokapis, medic specialist chirurgie dentară, maxilo-facială; Drd. în Științe Medicale

Dr. Mișu Dîgă, medic specialist chirurgie orală

Dr. Mișu Dîgă, Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

Dr. Laura Nicolae Ferenț, medic dentist

Dr. Laura Nicolae Ferenț, Medic dentist, Medic specialist chirurgie orală

Dr. Angelica Oprea, medic Stomatolog

Dr. Angelica Oprea, Medic Stomatolog, competente implantologie

Dr. George Patriche, Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Cazuri Dinți ficși în 24 de ore

Testimoniale pacienți:

„Sunt pacienta Clinicilor Dentare Dr. Leahu de 2 ani de zile. Mi-am dorit să-mi refac întreaga dantură și am beneficiat de un plan de tratament complex, care mi-a oferit „Dinți ficși în 24 de ore”. Rezultatele obținute au fost peste așteptările mele, iar viața mi s-a schimbat radical. Acum zâmbesc mai mult și sunt foarte fericită. Țin să mulțumesc tuturor pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă. Recomand cu mare drag!” Iuliana Moisescu

„Atunci când am ales să îmi refac întreaga dantură cu ajutorul sistemului Dinți ficși în 24 de ore mi-am dorit să fac o schimbare în viață, însă rezultatul final mi-a depășit cu mult așteptările. Încă de la prima vizită în clinică totul a decurs foarte bine, m-am înțeles cu întreaga echipă și m-am simțit mereu în siguranță. Recuperarea după intervenția chirurgicală a fost rapidă și fără durere, iar rezultatul final este excelent. Mulțumesc pentru tot ajutorul acordat, recomand cu încredere!” Vasile Avram

„Când am apelat la Clinicile Dentare Dr. Leahu, știam că este singurul loc unde îmi poate fi redată sănătatea dentară. Așteptările mi-au fost pe deplin satisfăcute. Mulțumită profesionalismului și devotamentului întregului personal. Acum am din nou zâmbetul pe buze. Mulțumesc!” Dani Katalin

„Sistemul „Dinți ficși în 24 de ore” mi-a schimbat cu adevărat viața. Mă simt extraordinar de bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Mi-am recăpătat atât funcționalitatea danturii, cât și încrederea în propriul  zâmbet. Deși la început am avut emoții, echipa medicală a fost constant alături de mine și m-a ajutat să am încredere. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu, mai ales pentru profesionalism și amabilitate.” Răileanu Tamaș

INFORMEAZĂ-TE CORECT!

Îți dorești să faci întotdeauna o impresie bună și să zâmbești din nou cu încredere? Află mai multe despre sistemul SKY fast&fixed de la Bredent, sistemul All on 4 All on 6 , implanturi zigomatice și te ajutăm să îți recapeți dantura fixă ș într-o singură zi.

Formular de contact

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134