Doctor-antreprenor de clinici stomatologice

 


De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 2 | 20 februarie 2018

Vizualizat de 4.193 utilizator/i

Medic specialist Implantologie Orală și antreprenor, Dr. Ionuţ Leahu a pornit în cariera medicală cu o idee de afacere bine conturată în minte. În 2010, și-a deschis primul cabinet stomatologic, închiriat, în care a investit 1.500 de lei. În prezent, deține un lanț de 5 clinici dentare, numărul 1 în tehnica fast&fixed la nivel național conform Bredent Medical Romania, și își dorește să se extindă la nivel internaţional. Mai multe despre Dr.Ionuț Leahu și lanțul de clinici ce îi poartă numele în interviul următor:

 1. Cum arată începutul carierei dumneavoastră?

De mic am fost pasionat de anatomie, biologie și fizică, prin urmare decizia de a urma facultatea de medicină a fost una firească. Am ales stomatologia pentru a putea oferi oamenilor bucuria de a zâmbi. În anul doi de facultate, pentru a-mi putea continua studiile, am fost nevoit să îmi găsesc un loc de muncă. Așa am ajuns să lucrez în domeniul bancar şi să ajut la finanţarea mai multor afaceri din domeniul medical. Această experiență m-a ajutat să pun bazele întregii afaceri. După ce am terminat facultatea, în 2010, mi-am deschis pe credit primul cabinet stomatologic în Popești Leordeni

 1. Cum ați pornit afacerea și care a fost investiția inițială?

Am pornit de la zero. De la ideea de afaceri până la punerea în practică au trecut şase ani, exact cât a durat facultatea. Investiţia iniţială a fost de 1.500 de lei, bani investiţi în materialele necesare desfăşurării activităţii. Restul aparaturilor şi dotărilor au fost închiriate, la fel şi spaţiul, iar sursa de finanţare a fost un împrumut de la tatăl meu. Pasul doi în dezvoltare a necesitat o investiţie mai mare, de 70.000 de euro, dintr-un credit bancar, bani investiţi în prima clinică, cea din Floreasca, în februarie 2011, în care am angajat medici colaboratori. Nevoia de extindere a venit, ca de fiecare dată, firesc, pe fondul programului încărcat și a cererii tot mai mari de programări. Unii pacienți erau nevoiți să aștepte și două săptămâni pentru a beneficia de o programare. Dorim să le oferim cele mai bune servicii, dar și cea mai bună experiență, într-un timp util pentru ei, aşa că această durată de aşteptare nu ar fi putut să ne mulţumească. În prezent avem 5 clinici și peste 150 de angajați și colaboratori. De la recepție, până la back office, întrega echipă joacă un rol foarte important în relația cu pacientul şi în definitivarea cu succes a fiecărui tratament. Am început cu un vis. Am muncit şi muncesc mult pentru el. Vreau să ofer în continuare tratamente dentare de calitate la preţuri accesibile.

 1. Care este cea mai importantă lecție pe care ați învățat-o de-a lungul ascensiunii în carieră?

Am învățat că pentru a reuși trebuie să vii întotdeauna cu ceva nou și să lupți să fii cel mai bun. Așa a luat naștere în 2015 conceptul „sănătate, turism și excelență într-un singur loc”, unic în lume la acel moment. În Centrul de Excelență în Implantologie Orală din Rin Grand Hotel, pacienții din străinătate pot beneficia de servicii medicale complexe, comparabile cu orice altă ţară din lume, înglobate într-un pachet turistic avantajos. Ne ocupăm inclusiv de rezervarea biletelor de avion, a camerelor de hotel, a transferurilor, a asigurărilor și a tot ce este necesar pentru o vacanță reușită, care se va încheia cu zâmbetul pe buze.

 1. Ce sfat aveți pentru viitoarele generații de medici?

Ca medic trebuie să fii atent la nevoile pacienților, să fii empatic și să ai mereu dorința de a evolua, astfel încât să poți oferi pacienților cele mai bune servicii. Cererea de servicii stomatologice este în continuă creștere. Pacienții, români sau străini, conștientizează importanța sănătății orale. În acest sens, Clinicile dentare Dr. Leahu se vor extinde din nou pentru un acces mult mai ușor al pacienților la servicii stomatologice de calitate. Clinicile dentare Dr. Leahu evoluează continuu, de aceea noile clinici vor fi și mai spaţioase, cu zone care vă vor surprinde, din dorinţa de a fi tot timpul în întâmpinarea nevoilor pacienţilor noştri. Tot din pasiune pentru stomatologie și din dorința de a le oferi pacienților cele bune servicii, în Clincile dentare Dr. Leahu utilizăm cea mai modernă tehnologie, pentru a putea trata chiar și cele mai complexe cazuri. De la recepție, până la back office, întrega echipă joacă un rol foarte important în relația cu pacientul şi în definitivarea cu succes a fiecărui tratament.

Începe-ți cariera la Dr. Leahu – Clinici Dentare Spune-ne câte ceva despre tine şi lasă-ne CV-ul tău aici, iar noi te vom contacta!

Comentarii

2 thoughts on “Doctor-antreprenor de clinici stomatologice

 1. Alina

  Buna ziua!!
  Va ocupati si de pacientii cu diabet tip 1 cu tratament pe insulina?
  Ce trebuie sa stie un astfel de pacient inainte de a veni la consult?
  Va multumesc!

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Vă așteptăm în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu pentru ca un medic stomatolog să vadă problemele dentare cu care vă confruntați și să vă recomande planul de tratament potrivit. Pentru a stabili o programare în cadrul clinicilor noastre și pentru a discuta cu un medic specialist, ne puteți suna la numărul de telefon 021 91 34 sau ne puteți scrie prin WhatsApp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt. Adresele exacte ale clinicilor le puteți găsi aici: https://cliniciledrleahu.ro/contacteaza-ne/ . O zi frumoasă!

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777