search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Doctorul Ionuț Leahu: „Noi, în cadrul Clinicilor Dr. Leahu, avem planuri pentru următorii 25 de ani”

 

Ionut Leahu

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 10 ianuarie 2019

Vizualizat de 744 utilizator/i

Doctorul Ionuț Leahu este unul dintre medicii stomatologi care, pe lângă faptul că investește extrem de mult în stomatologie, își dorește ca românii să înțeleagă importanța prevenției dentare. Afacerea Clinicile Dentare Dr. Leahu crește de la un an la an și Ionuț Leahu are planuri pentru următorii 25 de ani.

Ionuț Leahu este CEO al lanțului de clinici stomatologice numărul 2 în piață ca și cifră de afaceri. Invitat în cadrul emisiunii „Profil de companie”, omul de afaceri afirmă că dezvoltarea va continua și în anul 2019 cu deschiderea a noi clinici în București și Cluj.

„Este nevoie de infrastructură în stomatologie. În piața serviciilor stomatologice, lucrurile au rămas fragmentate. Suntem 17.000 de medici stomatologi și vreo 12.000 de cabinete”, explică Dr. Ionuț Leahu.

Acesta adaugă: „Vrem să-i oferim pacientului sănătate reală și o experiență excepțională. Ne dorim ca, indiferent de gradul de complexitate, să putem trata pacientul într-o singură oră”.

Ionuț Leahu mai spune: „Noi avem planuri pe următorii 25 de ani și bugetăm investiții pe o perioadă mai lungă de timp. Pentru noi este o creștere înceată și vrem să ne dezvoltăm organic. 20% din bani este profitul reinvestit, 80% înseamnă finanțare bancară. Ne uitam fascinați cum din 2013 până în 2014 am crescut cifra de afaceri cu 350%. De trei ani de zile, creșterea noastră este de 80%”.

Rețeaua Clinicilor Dr. Leahu cuprinde astăzi șase clinici, patru în București, una în Pitești și una în Timișoara.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134