Două minute îți pot salva viața! La Dr. Leahu ai testare cancer oral!

 


De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 19 septembrie 2016

Vizualizat de 906 utilizator/i

Știai că la orice consultație din clinicile stomatologice Dr. Leahu putem depista rapid cancerul oral? Astfel, le oferim tuturor pacienților noștri posibilitatea de a afla dacă suferă sau nu de această maladie, care afectează, anual, peste 600.000 de persoane la nivel global, iar numărul acestora este în creștere.

Îți punem la dispoziție un sistem inovator de testare a cancerului oral – VelScope VX, aparat care luminează în mod diferit țesuturile sănătoase față de cele bolnave. Depistat din timp, rata de supraviețuire este de 80-90%.

Cancerul oral este o maladie tăcută, care nu da simptome decât în stadii avansate. Din preocuparea noastră ca toți pacienții să beneficieze de cele mai bune servicii, clinicile stomatologice Dr. Leahu au în dotare aparatul VelScope VX, singurul aparat de depistare precoce a cancerului oral aprobat de Health Canada și Organizația Mondială a Sănătății.

Ce este cancerul oral

Cancerul oral este un sub-tip al cancerului oro-faringean, necontangios, care poate afecta buzele, limba, gâtul, glandele salivare, laringele, faringele și sinusurile.

Principalul factorul de risc în determinarea cancerului oral îl reprezintă infecția cu HPV (papiloma virus), transmisibilă pe cale sexuală, care determină apariția cancerului la limbă și amigdale.

Alți factori de risc sunt consumul de tutun (chiar și mestecat), alcoolul (în cantități mari), cu atât mai periculos în combinația alcool-tutun, expunerea fără protecție și de lungă durată la razele solare, predispoziţia genetică, lipsa vitaminelor A, E, C în alimentaţie, poluarea şi prezenţa candidei albicans.

Dacă ai unul dintre următoarele simptome, care nu se vindecă de ceva timp, vizita în clinicile stomatologice Dr. Leahu devine o prioritate:

–  leziuni sau pete de culoare albă sau roșie

–  inflamații care persistă la nivelul buzelor și gurii

– amorțeală sau durere în gură, mai ales la nivelul limbii

– pierderea dinților fără cauze medicale

 Statistici îngrijorătoare

Oral Cancer Congress a desfășurat, în urmă cu câțiva ani, un studiu în România, în care a stabilit că mortalitatea crește proporțional cu consumul de alcool și tutun. Totodată a stabilit că România ocupă locul 5 (în Europa), în ceea ce privește incidența cancerului oral, boală manifestată, în special, la bărbați (54,4%).

Tot în cadrul Oral Cancer Congress, s-a mai aflat că apariția cancerului la tinerii cu vârste cuprinse între 15-24 ani a crescut la aproape 34%.

Testul de depistare a cancerului oral durează doar 2 minute!

În Clinicile stomatologice Dr. Leahu găsești singurul aparat pentru depistarea  precoce a cancerului oral aprobat de Organizația Mondială a Sănătății, Velscope VX. Examenul se realizează în timpul consultației stomatologice și durează 2 minute: aparatul emite o lumină albastră, cu ajutorul căreia se face diferența între țesuturile sănătoase și cele bolnave. Medicul dentist va inspecta cu atenție cavitatea bucală, pentru a depista infecţiile virale şi bacteriene, papiloamele responsabile de apariţia cancerului, tumori ale glandei salivare, prezenţa cancerului şi a pre-cancerului şi a oricăror alte anomalii ale mucoasei orale.

Astfel, depistarea timpurie a anomaliilor cavităţii bucale le oferă pacienților clinicilor stomatologice Dr. Leahu opţiuni de tratament mai puţin invazive, cu rata de succes mult mai ridicată.

Spre deosebire de alte dispozitive folosite în scanarea orală, VELscope nu necesită coloranţi sau şedinţe de testare prelungite. Datorită acestei lumini, ţesuturile moi devin fluorescente.

Caută întotdeauna să previi în loc să tratezi! Igiena orală zilnică te ajută să previi cariile și afecțiunile gingiilor prin periaj zilnic, utilizarea aței dentare și limitarea zahărului. Totuși, dacă vrei să micșorezi riscul dezvoltării cancerului oral, ar trebui să îți schimbi stilul de viață: renunță la tutun, exces de alcool și evită expunerea îndelungată la soare.

Aparatul de testare împotriva cancerului oral disponibil în clinicile stomatologice Dr. Leahu, VelScope VX, este folosit în 23 de țări, de peste 12.000 de medici dentiști. În plus, testările pe cele 25 de milioane de pacienți atestă că acest aparat este singurul din lume, care poate depista orice formă de cancer oral din fază incipientă, oferind informaţii importante în lupta împotriva stagnării şi vindecării acestei maladii.

Te așteptam in clinicile stomatologice Dr. Leahu pentru un consult rapid cu Velscope VX, testare ce îți poate salva viața!

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134