Dr. Alex Copae: Satisfacția pe care o ai când vezi rezultatul muncii tale este de nedescris

 

Sistemul CEREC CAD/CAM pentru fațete dentare
Cu ajutorul sistemului CEREC CAD/CAM poți avea un zâmbet nou în doar 60 de minute

De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | 18 iulie 2017

Vizualizat de 1.095 utilizator/i

Atunci când sacrifici chiar și timpul liber pentru pacient, înseamnă că ai ales această meserie pentru adevăratul său scop: acela de a ajuta la rezolvarea problemelor dentare ale pacienților. Dr. Alex Copae este unul dintre acei medici care se dedică în totalitate pentru a-ți oferi cel mai bun tratament. Aflați povestea sa în interviul de mai jos.

  1. Cum descrieți parcursul dumneavoastră în domeniul medicinei dentare?

Drumul meu în stomatologie a început la Iași. Încă din 2011 am lucrat ca asistent în cabinetele de stomatologie din oraș. După absolvirea facultății de medicina dentară am decis să plec spre București în căutare de noi oportunități.

  1. De ce ați ales să lucrați la Clinicile Dr Leahu și ce anume vă pasionează în stomatologie?

În Clinicile Dr. Leahu am descoperit o echipă competentă și un mediu de lucru plăcut. Am ocazia să lucrez permanent cu cele mai noi tehnologii și să ofer pacienților mei cel mai bun rezultat. În momentul de față, fiind specializat pe protetică dentară, tehnologia CEREC îmi ușurează enorm munca, iar pacientul scapă de amprentarea tradițională deloc plăcută și de vizitele dese în clinică. Am avut deci ocazia aici să mă întâlnesc cu multe cazuri complexe de reabilitare orală, ce îmi stimulează dorința de perfecționare.

  1. De ce calități are nevoie un medic stomatolog în afară de a fi un bun cunoscător în domeniul său?

Medicul stomatolog trebuie să fie în primul rând un psiholog bun, să știe să comunice eficient și cald cu pacientul. Empatia este o calitate pe care nu toți oamenii o au, însă eu cred că nu trebuie să lipsească unui medic. Pentru mine este foarte important în primul rând ca pacientul să înțeleagă planul de tratament. De aceea acord întotdeauna timp explicării amânunțite și etapizate.

  1. Ce ați sacrificat pentru a atinge aceste performanțe profesionale?

Timpul personal. Dedic pacienților mei 12 ore zilnic. Practic această meserie cu pasiune, iar ca orice altă pasiune, îți ocupă tot timpul.

  1. Care este cea mai frumoasă amintire din cariera dumneavoastră?

Nimic nu se compară cu senzația pe care am avut-o atunci când am realizat prima obturație. Nu mai spun de primul dinte șlefuit. Satisfacția pe care o ai când vezi rezultatul muncii tale este de nedescris. Iar zâmbetul pacientului care este fericit că în sfârșit a scăpat  de problemă este cea mai bună mulțumire.

Începe-ți cariera la Dr. Leahu – Clinici Dentare Spune-ne câte ceva despre tine şi lasă-ne CV-ul tău aici, iar noi te vom contacta.

 

 

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134