Echipă

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ
Dr. ALEXANDRA LUMINĂ, Medic pedodont

Dr. Alexandra Lumină

Medic stomatolog cu pratică limitată la pedodonție

Rating obtinut: 5 / 5. 2

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Nu mi-am imaginat studentă fiind că voi lucra cu copiii, m-am îndrăgostit de ei în momentul în care mi s-a oferit această oportunitate. Tehnologia medicală de care dispuneam, priceperea de care dăm dovadă, dar și pasiunea cu care muncim contribuie la câștigarea încrederii micuților pacienți, pentru că până la urmă vrem ca aceștia să vină la noi fără frică, ca în vizită la un prieten.”

Dr. Alexandra Lumină CV

2022

– Din anul 2019 și până în prezent este Medic Voluntar în cadrul ONG-ului ,,Merci Charity” – Proiect ,,Zâna Merciluță”.

2020

– A participat la workshopul ,,Emergencies in the dental office”.

– A urmat cursul ,,Restaurări directe posterioare”, susținut de Dr. Sergiu Muresan.

2019

– A participat la cursul de pedodontie ,,Clinica&Tehnica de inhalo-sedare.

– A urmat cursul ,,Inhalosedare – sedarea conștientă cu protoxid de azot și oxigen în stomatologia modernă.

– A participat la cursul ,,Pro dentistry for children”, susținut de Dr. Tetiana Peshko.

– A urmat cursul ,,Protectia radiologică în rontgendiagnostic dentar”.

– A participat la cursul ,,First word conference of GC” – Queen Mary University – Londra.

– A urmat cursul ,,Heal or destroy” – susținut de Prof. Dr. Raimond Van Duinen.”

– A participat la cursul ,,Standardele actuale de tratament”, susținut de Dr. Curtis Goho & Dr. Johannes Einwag.

2018

– După terminarea facultății, în anul 2018, a susținut examenul de rezidențiat, în urma căruia a ales specializarea Pedodonție. Pregătirea durează 3 ani, timp în care își desfășoară activitatea în Clinicile Dentare Dr. Leahu.

2012

– A fost admisă la Facultatea de Medicină și Farmacie ,,Grigore T. Popa”, Iași, specialitatea Stomatologie, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

Dr. Alexandra Lumină interviuri

Urgența dentară la copii

Prima vizită la stomatolog a copilului tău

Erupția dentară la bebeluși

Cimenturile ionomere de sticlă în tratamentul cariei dentare

Ce este caria de biberon?

Când începe periajul dinților la copii?

Părerile pacienților despre Dr. Alexandra Lumină

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

„Atât eu, cât și fetița mea venim cu drag la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Cea mică este foarte încântată de atmosfera prietenoasă, dar și de personajele de poveste pe care abia așteaptă să le revadă. Ne bucurăm că am găsit un loc unde sănătatea danturii este explicată exact pe înțelesul copiilor și unde aceștia se simt ca într-un loc de joacă. Recomandăm cu drag Academia Spațială Dr. Leahu.” tatăl pacientei noastre,

Giulia Fulganu

,,În 2017, atunci când am ales să venim la Clinicile Dentare Dr. Leahu, Laurențiu se confrunta cu afte bucale. Am căutat o clinică pentru copii, care să dispună de aparat pentru depistarea cancerului oral și tratamentele să fie decontate. Toți medicii cu care am interacționat până acum sunt profesioniști și tineri. Clinicile sunt frumoase, curate, totul este steril, iar instrumentele sunt ordonate. Ar fi greu dacă n-ar mai exista Clinicile Dentare Dr. Leahu, pentru că nu aș avea fonduri să achit tratamentele pe care le fac acum în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.”

mama lui Laurențiu Pascale

Pacient al Academiei Spatiale Dr. Leahu Victoriei, alaturi de Dr. Alexandra Lumina

,,Ne bucurăm că am găsit o clinică stomatologică unde Robin să vină cu plăcere. Se înțelege de minune cu doamna Dr. Alexandra Lumină și se simte în largul lui atunci când intră în cabinet. Mediul plăcut încă de la intrare, spațiul special amenajat cu tablete și jucării îl ajută să uite de teama de dentist și să se simtă ca acasă când vine la Academia Spațială. Recomandăm cu încredere această clinică.”

mama lui Robin Manole

,,Vin cu fetița mea la Academia Spațială Dr. Leahu de aproximativ 2 ani de zile. Natalia s-a acomodat imediat, iar primirea călduroasă a ajutat-o să se împrietenească foarte repede cu doamna Dr. Alexandra Lumină. Am observat grija și dorința întregii echipe ca cei mici să se simtă cât mai bine și să înțeleagă importanța igienei orale. Am urmat planul de tratament recomandat de către doamna doctor și am ales să venim în continuare de fiecare dată când mai apare câte ceva. Recomandăm cu drag această clinică tuturor!”

mama Nataliei Rachinoiu

,,Întotdeauna este o plăcere să revenim la Academia Spațială Dr. Leahu. Pentru copiii mei este foarte important faptul că se înțeleg atât de bine cu doamna Dr. Alexandra Lumină, le place că se joacă înainte și după fiecare control și primesc insigne colorate. Recomand cu încredere această clinică pentru copii.”

mama fraților Luca și Alexandru Donisan

„Lui Alexandru îi era teamă de stomatolog și a durat ceva timp până am reușit să îl convingem să mergem la o primă consultație. La recomandarea unor buni prieteni am venit la această clinică. Întâlnirea cu doamna Dr. Alexandra Lumină a fost o încântare! Cu multă răbdare, atenție și un limbaj adaptat vârstei celui mic, doamna doctor a reușit să îl cucerească pe Alexandru. Teama de stomatolog a dispărut! Băiatul meu este încântat și abia așteaptă să revenim la clinică, iar eu sunt o mama fericită. Vă mulțumim!”

mama lui Alexandru Hortopan

„Ne simțim foarte bine laAcademia Spațială Dr. Leahu și suntem foarte mulțumiți ori de câte ori venim. Matei se înțelege de minune cu doamna Dr. Alexandra Lumină și înainte de fiecare programare îmi spune că abia așteaptă să venim. Mă bucur că am găsit un loc unde sănătatea orală a copiilor este îmbinată cu joaca. Recomandăm cu drag această clinică destinată copiilor!”

mama lui Matei Ghiță

„De anul trecut vin cu Alexandru la Academia Spațială Dr. Leahu pentru a preveni apariția problemelor dentare. Cel mic este de fiecare dată entuziasmat și foarte liniștit. Nu îi este deloc frică de dentist, iar acest lucru mă bucură foarte mult. Și eu sunt pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu și sunt mulțumită de serviciile oferite.”

mama lui Alexandru Iancu

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777