search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Română
it fr

Dr. Alexandru Ioan Bădescu: prevenția este cel mai eficient tratament

 


De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 6 iunie 2018

Vizualizat de 709 utilizator/i

Dr. Alexandru Ioan Bădescu și-a transformat dorința de a-i ajuta pe oameni în meserie. După șase ani de facultate și participarea la numeroase cursuri și congrese în domeniul medicinei dentare, a ajuns să se ocupe, la propriu, de zâmbetele oamenilor. Vă invităm să citiţi mai jos un interviu cu Dr. Alexandru Ioan Bădescu, medic dentist la Clinica Dr. Leahu Pitești, pentru care recunoștința și mulțumirea pacienților reprezintă cea mai mare împlinire:

Când ai descoperit pasiunea pentru medicina dentară?

Am avut o chemare pentru domeniul medical încă de mic. Mi-am dorit tot timpul să aflu lucruri și informații noi, prin intermediul cărora să pot ajuta cât mai mulți oameni și am reușit. Am transformat pasiunea pentru medicină în profesie.

Ne poți spune pe scurt care a fost traseul tău profesional, de la educaţie, la formare şi experienţa acumulată în activitatea de medic dentist?

După absolvirea celor șase ani de facultate, am început să particip la diverse cursuri și congrese pentru a ține pasul cu inovațiile din domeniu și în egală măsură pentru a putea răspunde așteptărilor și nevoilor pacienților.

De ce ai ales Clinicile dentare Dr. Leahu și cum ai reușit să te integrezi în echipă?

Am ales Clinicile dentare Dr. Leahu pentru a-mi desfășura activitatea într-un mediu cât mai performant, într-o echipă multidisciplinară, gata să răspundă cerințelor variate ale pacientului. În ceea ce privește integrarea, membrii echipei au dat dovadă și dau în continuare dovadă de solidaritate. Încercăm să găsim împreună soluțiile potrivite pentru fiecare situație nouă.

Cum sunt calitățile necesare unui dentist bun?

Calitățile pe care trebuie să le întrunească un medic sunt, din punctul meu de vedere, organizarea, responsabilitatea, flexibilitatea și mai presus de toate empatia.

Care sunt cele mai mari satisfacții pe care ți le oferă profesia de medic?

Cea mai mare satisfacție constă în starea de bine pe care i-o poți oferi pacientului. Recunoștința și mulțumirea acestuia reprezintă împlinirea cea mai mare pentru mine și pentru noi, medicii.

Ce sfat ai oferi pacienților?

Le recomand să fie cât mai atenți cu ei înșiși în ceea ce privește îngrijirea orală și, de asemenea, să se prezinte la dentist încă de la apariția celor mai mici semne ale unei afecțiuni dentare. Prevenția este cel mai eficient tratament.

Care este motto-ul tău?

„Nu poți opri valurile, însă poți învăța să navighezi!”

Începe-ți cariera la Clinicile Dr. Leahu! Dacă-ți dorești să înveți de la cei mai buni, trimite-ne CV-ul tău pe hr@drleahu.ro. Suntem într-o continuă creștere, deci traseul tău profesional poate să ducă spre oricâte satisfacții.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134