Echipă

Dr. Anca Mănucu - medic ortodont, portret

Dr. Anca Mănucu

Medic stomatolog, specialist ortodonție dentară

Rating obtinut: 5 / 5. 4

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Îmi tratez pacienții așa cum îmi place și mie să fiu tratată atunci când merg la medicul dentist sau la orice medic, în general. Îmi doresc servicii de calitate și îmi place să îmi execut munca cu profesionalism, sinceritate și respect pentru suferința, îngrijorările și așteptările pacienților.”

Dr. Anca Mănucu CV

2020

– A participat la al XXIV-lea Congres International al UNAS, a XV-a Conferinta Nationala de Parodontologie, A VII-a Conferinta Nationala a Asociatiei de Stomatologie Pediatrica din Romania,susținute la București.

2019

– A participat la cursul „Simply Ortho” First Annual Meeting, din Viena.

– A participat la Congresul Internațional 11th World Implant Orthodontic Conference and 10th AREO – Improving Orthodontic Treatment- an Interdisciplinary Approach, din București.

– A participat la conferința Dental Focus- Finishing Masters, susținut de dr. A. Davide Mirabella, dr. Marco Rosa, la București.

2018

– A participat Second Congress of the Balkanic Association of Orthodontic Specialists, 9th Congress of the Romanian Association for Excellence in Orthodontics, Vision for the Future, din Iași.

– A urmat cursul Modern Orthodontic Concepts: Non-surgical and Surgical Treatment Options, susținut de dr. Richard P. McLaughlin, dr. Kee-Joon Lee, dr. Enzo Pasciuti, dr. Simonas Grybauskas, dr. Dalia Latkauskiene, la București.

2017

– A participat la cursul Biological an Biomechanical Efficiency in Different Age Periods, susținut de dr. Raffaele Spena, la București.

2015

– A urmat cursul Multidisciplinaritatea în medicină, la Oradea.

– A obținut certificare în urma cursului Incognito Appliance System, susținut de Dr. Esfandiar Modjahedpour, la Bucuresti.

2014

– A participat la cursul Tratamentul ortodontic la adult: estetica și mecanica. Ortodonție interdiciplinară: considerații clinice, susținut de Dr. Lars Christensen și Dr. Alexandru Ogodescu, la Timișoara.

– A participat la congresul Valențe pluridisciplinare în ortodonție, ARSW, din Brașov.

2012

– A participat la cursul Îmbunătățirea tratamentului ortodontic, susținut de Prof. Dr.John Bennett, la București.

– A urmat cursul Continuing Education in Orthodontics. Multidisciplinary Treatment-susținut de Dr. Domingo Martin, la Cluj-Napoca.

– A participat la cursul Cefalometria-perfecțiune și control. Biomecanica simplificata pentru anomaliile de clasa II. Controlul înghesuirii- Simpozion ARSW, din București.

2011

– A participat la cursul Filozofia tehnicii MBT. Diagnostic, scopuri și rezultate- Dr. susținut de Hugo Jose Trevisi, la Bucuresti.

– A urmat cursul Cum și când să tratăm anomaliile scheletale și dentare. Abordarea contemporană a ortopediei dentofaciale, susținut de Prof. Dr. Tiziano Baccetti, la București.

2010

– A participat la al XV-lea Congres Național Ortodonție, ANRO, din Sibiu.

– A urmat Systemized & Effective Orthodontic Care, susținut de Dr.Richard P. McLaughlin, din Munchen.

– A participat la cursul Ortodonția adultului-beneficii, riscuri, susținut de Dr.Colin Melrose, Dr.John Scholey, la București.

2008-2009

– A participat la worshopul The Six Elements Orthodontic Philosophy, susținut de Dr. Lawrence F. Andrews și Dr. Will A. Andrews.
Segment 1- An Introduction to the Six Elements Orthodontic Philosophy- aprilie 2008 Budapesta
Segment 2- iunie 2008 Graz
Segment 3- septembrie 2008 Graz
Segment 4- februarie 2009 Graz
Segment 5- iunie 2009 Graz

– A urmat cursul Disjuncția. Managementul cazurilor chirurgicale și a celor de la granița chirurgical-ortodontică, utilizând tehnicile MBT, autoligaturanta și microimplantele. Hands-on , din București .

2007

– A participat la cursul Medicina dentară între estetică și funcționalitate, SSER din Timișoara.

2006

– A participat la cursul Educația și prevenția în ortodonția fixă, din Timișoara.

2004

– A participat la cursul Straight Arch Technique- first permanent molar extraction typodont case, susținut de Dr. Wolfgang Gruner, la Sinaia.

– A urmat cursul Ocluzia adâncă- posibilități de tratament ortodontico-chirurgical- simpozion ARSW, din Târgu-Mureș.

2003

– A participat la al IX-lea Congres Național de ortodonție, ANRO, din Sibiu.

– A urmat cursul practic de ortodonție pe electrodont, susținut de Dr. Horvath Janos, la Arad.

2002

– A urmat cursul Roth Course „Excellence in Orthodontics”, susținut de dr. Domingo Martin, dr. Renato Cocconi, dr. Claudia Aichinger, la Viena.

2001

– A participat la cursul Drumul spre straighwire, susținut de Dr. Balassy Peter.

– A urmat cursul Disfuncțiile temporo-mandibulare: cauze și soluții terapeutice. Diagnosticul anomaliilor de creștere la copii, susținut de Prof. Dr. John Mew, din Timișoara.

– A participat la cursul Straight Arch Wire Technique I- Angle cl. II 4 PM extraction typodont case, susținut de Dr. Wolfgang Gruner, la Sinaia.

2000

– A participat la cursul Ortognația și funcția masticatorie: Ce aparate folosim și cand?, susținut de către Prof. Dr. Pietro Bracco, în Timișoara.

– A participat la al VI-lea Congres Național Ortodonție, ANRO, din Timișoara.

– A urmat cursul Analiza teleradiografiei și integrarea analizei în diagnosticul și planul de tratament ortodontic, susținut de Dr. Walter Fetzer, în Timișoara.

1999

– A urmat Facultatea de stomatologie UMF din Timișoara, Stagiatura Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială și rezidențiatul de ortodonție.

– A participat la ciclul de conferințe și demonstrații practice Tehnica Tweed-Merrifield din Cluj Napoca.

Dr. Anca Mănucu interviuri

Zâmbet perfect cu ajutorul aparatului dentar

Află când este recomandat aparatul dentar

Tpuri de aparat dentar pentru obținerea dinților drepți

Află ce tipuri de aparat dentar fix există

Părerile pacienților despre Dr. Anca Mănucu

,,Prima oară am venit împreună cu Antonia la Academia Spațială Dr. Leahu în urma unei recomandări, iar apoi am venit pentru că am fost foarte mulțumite atât de rezultatele tratamentelor, cât și de întreaga atmosferă. Mulțumim doamnei Dr. Anca Mănucu, pentru tot profesionalismul de care dă dovadă. La rândul nostru, și noi vom recomanda această clinică stomatologică tuturor celor care au nevoie de servicii de calitate.”
Mama Antoniei Vasincu

„Este clinica în care venim de fiecare dată cu drag și ne simțim ca în vizită la un prieten, care are grijă de dințișorii noștri. Recomand cu încredere!”

tatăl Andrei Jitaru

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Comentarii

2 thoughts on “Dr. Anca Mănucu

 1. Laura

  Buna ziua,
  Pentru oculzie adanca la adult de 40 ani se poate pune aparat daca la partea de sus am punte dentara la maseaua si caninul are punte cu incisivul lateral(incisivul lipseste).Doresc sa imi repar muscatura si ma intereseaza daca am sanse avand in vedere lucrarea dentara.Ulterior doresc sa refac toata parte de sus.
  Multumesc.

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună dimineața! Este necesar să veniți la un consult ortodontic, pentru a vedea un medic specialist în ortodonție felul cum se prezintă mușcătura și pentru a stabili tratamentul potrivit. Vă puteți programa la numărul de telefon 021 91 34 sau ne puteți scrie prin WhatsApp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt.

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777