Echipă

Medic stomatolog in cabinetul de medicina dentara
Dr. Anda Florea Năforniță, medic stomatolog

Dr. Anda Florea-Năforniță

Medic stomatolog

Rating obtinut: 5 / 5. 2

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Am ales aceasta meserie pentru că iubesc oamenii și îmi place să îi ajut. Empatia mă caracterizează și mă dedic întru totul fiecărui pacient, pentru a-i reda zâmbetul și sănătatea orală. Prin profesionalism și relația bazată pe încredere, respect și înțelegere, îmi doresc ca pacientul să revină cu drag la medicul stomatolog”

Dr. Anda Florea-Năforniță CV

2021

-Lucrează ca medic stomatolog în cadrul clinicilor Dentare Dr. Leahu din Galați

2014

-A absolvit Universitatea Titu Maiorescu din București, Facultatea de Medicină Dentară

-A început să lucreze ca medic stomatolog și a acumulat 8 ani de experiență până în prezent.

Dr. Anda Florea-Năforniță interviuri

Părerile pacienților despre Dr. Anda Florea-Năforniță

medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta

„Am aflat de pe internet că s-a deschis o clinică Dr. Leahu și în Galați și m-am programat ca să beneficiez de o dantură fixă. La prima consultație totul a decurs așa cum m-am așteptat, mi-au fost explicate problemele cu care mă confrunt, iar împreună cu echipa medicală am ales să urmez tratamentul cu implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore”. Sunt foarte mulțumit de interacțiunea cu medicii și mă simt foarte bine de fiecare dată când vin. Recomand clinica, deoarece aici toată lumea este amabilă, calificată și promptă în rezolvarea oricărei probleme.”

Pavel Dima

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

,,Ceea ce m-a determinat să aleg clinica dentară Dr. Leahu Galați, pentru rezolvarea problemelor stomatologice, a fost profesionalismul medicilor și aparatura medicală de care dispun. Mi-am dorit să am o dantură fixă și am ales împreună cu echipa medicală sistemul ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Intervenția a decurs excelent, iar după aceasta m-am simțit neașteptat de bine. Acum aștept să treacă cele 6 luni și să revin pentru montarea lucrării finale, deși mă simt foarte bine și cu cea provizorie. Voi recomanda și apropiaților mei clinica!”

Gabriela Ghinea

„Locuiesc aproape de Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați și am decis să vin să am parte de tratamente stomatologice moderne. Doamna Dr. Anda Florea Năforniță mi-a tratat câteva carii dentare și sunt foarte mulțumit. Dantura mea este din nou sănătoasă și am un zâmbet impecabil. Mulțumesc din suflet doamnei doctor pentru răbdare și profesionalism. Recomand cu încredere această clinică pentru calitatea serviciilor.”

Vasile Popa

pacienta in stanga, medic stomatolog in dreapta

,,Atât eu, cât și mama mea venim la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați cu mult drag. Ne place mediul plăcut din clinică și modul în care suntem primite de fiecare dată când venim. Mama mea a beneficiat de un tratament mai complex cu implanturi dentare, iar eu am avut parte de o igienizare profesională de excepție. Medicii stomatologi sunt foarte profesioniști și atenți la planul de tratament. Recomandăm cu încredere această clinică tuturor!”

Ioana Tecuceanu

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777