Echipă

Dr. Andra Culuri

Dr. Andra Culuri

Medic stomatolog

Rating obtinut: 4.2 / 5. 5

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Medicina dentară reprezintă pentru mine un mod de viață. Consider că perseverența și talentul decelează calitatea actului medical. Zâmbetul joacă un rol important în viața noastră, atât în ceea ce privește aspectul, cât și funcționalitatea corectă a danturii. Între mine și pacient încerc întotdeauna să creez o relație bazată pe respect și încredere, o relație de prietenie. Vizita la medicul dentist nu trebuie să constituie un factor de stres, ci o plăcere. Vreau să fiu motivul pentru care cineva zâmbește astăzi și este fericit!”

Dr. Andra Culuri CV

2021

– A obținut Atestat de Studii Contemporane în Implantologie.

2020

– A urmat cursul Practic de Parodontologie teorie și practică, susținut de Lector Prof. Univ. Dr. Holger Jentsch.

– A participat la al XXIV-lea Congres Internațional al UNAS.

– A participat la a XV-a Conferință Națională de Parodontologie și a XII-a Conferință Națională a Asociației de Stomatologie Pediatrică din România.

2019

– A participat la cursul ,,Realizarea unei obturații estetice și funcționale printr-un protocol simplu”, susținut de Dr. Vlad Nița.

– A participat la Simpozion Internațional de Stomatologie – Actualități și perspective în medicina stomatologică, susținut de Asociația Medicilor Stomatologi din București.

– A urmat cursul teoretic și practic ,,Steps to a bright smile”, susținut de Dr. Andrei Contamtinovici, Director General Megagen Dental Implant România, Ciprian Amarandei.

– A participat la Congresul de paro-protetică desfășurat la București, AMSPPR, Manifestare acreditată CMDR.

– A participat la a4-a ediție a Școlii Internaționale de Vară de Parodontologie din România, susținut de Dr. Jentsch Holger, Dr. Ștefan Ioan Stratul și Dr. Darian Rusu.

2018

– A participat la diferite Congrese, și anume:
Al XXII-lea Congres Internațional al UNAS;
A XIII-a Conferință Națională de Parodontologie;
Al VII-lea Congres Național al Societății Romane de Protetică Dentară și Maxilo-Facială;
A V-a Conferință Națională a Asociației de Stomatologie Pediatrică din România.

– A urmat cursul teoretic și practic ,,Direcții principale de terapie inițială parodontală în cabinet”, susținut de Dr. Cristina Berechet, Director General Megagen Dental Implant România, Ciprian Amarandei.

– A participat la Curriculum Științific de Parodontologie, susținut de Profesor Dr. Anton Sculean, M.S. Directorul Clinicii de Parodontologie a Universității din Berna, Eleveția.

2011

– A fost admisă la Universitatea Dunărea de Jos, Facultatea de Medicină și Farmacie Galați, specialitatea Stomatologie, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

Dr. Andra Culuri interviuri

Ce este abraziunea dentară, care sunt cauzele apariției și cum se tratează

Cum să previi pierderea dinților

Află care sunt cauzele modificării de culoare a danturii

Gingii inflamate, cauze, simptome și tratament

Părerile pacienților despre Dr. Andra Culuri

„Încă de la prima vizită în clinica Dr. Leahu m-am simțit foarte bine. Echipa medicală mi-a tratat dantura cu multă atenție și profesionalism, iar totul a decurs conform așteptărilor mele. Le mulțumesc tuturor pentru grija pe care au avut-o, pentru sfaturile oferite la fiecare programare și pentru faptul că am scăpat de problemele dentare cu care mă confruntam. Voi recomanda cu încredere aceste clinici tuturor celor care mă vor întreba de servicii stomatologice.”

Mihai Simion

Pacienti alaturi de un medic din echipa Clinicii stomatologice Dr. Leahu Caramfil, Sector 1

,,M-am simțit foarte bine încă de la prima vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Am ales să urmez un plan de tratament complex și mi-a plăcut foarte mult faptul că am fost primită cu multă căldură. De asemenea, și soțul meu este foarte mulțumit, iar când o să aibă probleme cu dantura o să vină și el cu siguranță. Aparatura din clinică este foarte modernă, medicii sunt foarte tineri iar aici ne simțim ca acasă. De aceea, recomandăm cu mare drag tuturor!”

soții Bertia

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu beneficiez de un plan de tratament complex, care cuprinde obturații, tratamente de canal și chiar o intervenție cu implanturi dentare. Sunt foarte mulțumit de alegerea mea și de faptul că toate vizitele au descurs așa cum mi-am dorit. Recomand cu drag această clinica, mai ales pentru profesionalismul desăvârșit!”

Ionică Marius Căvescu

„Am venit la Clinicile Dr. Leahu împreună cu soția. Am auzit de la televizor de Clinicile Dr. Leahu și, deși am ajuns la o anumită vârstă, nu pot să spun că am avut probleme cu dinții de-a lungul vieții, întrucât am mers periodic la control. Toată lumea este amabilă aici. Soția mea are de făcut tratamente mai complexe, dar este pe mâini bune.”

Boștină Pantelimon

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Comentarii

2 thoughts on “Dr. Andra Culuri

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777