Echipă

Dr. Asma Năstase Battah
Dr. ASMA NĂSTASE BATTAH, Specialist pedodont

Dr. Asma Battah

Medic stomatolog cu competență în pedodonție

Rating obtinut: 5 / 5. 3

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Este minunat să lucrezi cu cei mici, întocmai pentru că și eu sunt mamă la rândul meu și pot empatiza foarte ușor în această situație. Nu cred că aș fi găsit o specializare care să mi se potrivească mai bine. Sunt veselă, înțelegătoare și copilăroasă și mă înțeleg foarte bine cu copiii, care îmi oferă de fiecare dată energie pozitivă. Am foarte multă răbdare, îmi place să le explic, să îi învăț despre igiena dentară iar aceștia mă văd mai mult ca pe o prietenă, nicidecum ca pe un medic dentist. Ca o glumiță, cei mici sunt de cele mai multe ori mai ascultători decât adulții!”

Dr. Asma Battah CV

2022

– A desfasurat tratamente stomatologice pro-bono copiilor cu diverse afectiuni medicale de la institutul oncologic Bucuresti, iar in ultimii trei a participat la peste 20 de deplasari ale organizatiei.

– Din martie 2020 si pana in prezent a derulat pentru asociatia Merci Charity 5 webinarii de igiena orala.

2020

– S-a deplasat in sate sarace si izolate din Romania unde a desfasurat activitati educative despre sanatatea orala si ingrijirea dintilor si a efectuat tratamente stomatologice in unitatea mobila, cabinetul stomatologic mobil al asociatiei Merci Charity.

2019

– A participat ca trainer la prima ediție a trainingului pentru introducere în medicina mobila organizatia de asociatia Merci Charity Boutique cu prezentarea “Introducere in modul de lucru cu copii din mediul rural intr-un cabinet stomatologic mobil”.

2013

– După terminarea facultății, în anul 2013, a susținut examenul de rezidențiat, în urma căruia a ales specializarea Pedodonție.

2007

– A fost admisă la Facultatea de Medicină Dentară Titu Maiorescu, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

Dr. Asma Battah interviuri

Inhalosedarea la copii. Când este recomandată și cât de sigură e

Controlul periodic la medicul dentist al copiilor

Cabinetul dentar mobil care ajută copiii săraci

Tratament pentru dinți de lapte cariați

Ce înseamnă o urgență stomatologică în cazul copiilor?

Când se face inhalosedarea sau sedarea conștientă în stomatologie

Iată câteva sfaturi pentru a-i ajuta pe copii să scape de frica de stomatolog

Dr. Asma Battah a participat la Dr. Leahu Dental Clinics Summit în 2021

Ce înseamnă demineralizarea dinților la copii și cum pot scăpa de petele albe de pe dinți

Ce presupune inhalosedarea la copii

Cum învingem teama de dentist

Ce este sigilarea dentară

Totul despre tratamentul de canal pe dinții de lapte

Ce înseamnă pierderea prematură a dinților de lapte

Cum tratăm frica de stomatolog a copiilor

Părerile pacienților despre Dr. Asma Battah

„Noi venim din Târgu-Jiu, unde câteva luni la rând am încercat foarte mulți medici și cabinete. Am ajuns la această clinică la recomandarea unei prietene. Aici, în București, am întalnit un medic care ne-a cucerit, doamna Dr. Asma Battah. Pentru prima dată, fetița mea a vrut să deschidă gura și a depășit frica de dentist. Recomand cu drag Academia Spațială Dr. Leahu.”

mama Anei Lupulescu

„Am aflat de Academia Spațială Dr. Leahu de pe Facebook și am ales să vin și eu cu fetița mea după ce am citit multe recomandări pozitive. Problema cu care am venit a fost o una destul de mare, dinții din față fiind sparți. Lucrurile au decurs foarte repede, s-a lucrat frumos și curat, iar doamna doctor are o mână de aur. Fetița mea este foarte încântată și vom veni cu drag în continuare și la următoarele tratamente.” mama Alexandrei Morega

mama Alexandrei Morega

„Am auzit de această clinică de la sora mea, așa că am venit și eu cu fetița. Eva se confrunta cu mici probleme dentare, și anume câteva căriuțe. Acomodarea a fost foarte ușoară, iar echipa de medici primitoare. Ce mi-a plăcut extrem de mult a fost faptul că medicii au fost foarte deschiși cu copiii. De aceea, recomand cu mare drag această clinică.”

mama Evei Mirea

,,Ne simțim foarte bine de fiecare dată când venim la Academia Spațială Dr. Leahu și suntem foarte mulțumiți atât de rezultatele tratamentelor, cât și de întreaga atmosferă. Mulțumim doamnei Dr. Asma Battah pentru răbdarea și bunătatea de care a dat dovadă pe tot parcursul vizitelor cu fetița mea la cabinet. Recomandăm cu drag tuturor părinților!”

tatăl Mariei Slamna

„De fiecare dată când venim la Academia Spațială Dr. Leahu ne simțim foarte bine. Fetițele mele sunt extrem de fericite și mereu mă întreabă: „ Mami, când ne mai duci la dentist?”. Mediul plăcut din clinică și spațiul frumos amenajat le ajută să vină de drag de fiecare dată. De asemnea, doamna Dr. Asma Battah este un om foarte drag micuțelor mele. Recomandăm cu drag tuturor părinților ce-și doresc o clinică cu medici profesioniști și foarte implicați în lucrul cu copiii.”

mama Almei și Biancăi Isac

,,Venim la Clinicile Dentare Dr. Leahu de aproximativ 5 ani. Îi mulțumesc doamnei Dr. Asma Battah pentru toată răbdarea pe care o are cu fiica mea! Consider că este foarte important să găsești un medic pedodont în care copilul tău să aibă încredere. Sunt foarte mulțumită atât de echipa de medici, care este foarte amabilă, profesionistă și zâmbitoare, cât și de atmosfera din clinică, care este primitoare și plăcută. De fiecare dată venim cu plăcere și ne simțim extraordinar. Am recomandat și voi recomanda cu drag tuturor mămicilor!” mama Mariei Popescu

mama Mariei Popescu

„Apelez cu încredere de fiecare dată la această clinică. Grija și atenția de care beneficiază copilul meu, tratamentele avansate și felul în care a fost gândită întreaga experiență în clinică, de la primirea călduroasă, la jocurile pe tabletă, din sala de așteptare, sunt numai câteva dintre motivele pentru care recomand Academia Spațială Dr. Leahu. Mă declar un părinte liniștit, pentru că știu că fetița mea este pe mâini bune si mă întreabă periodic când mai mergem la dentist. Felicitări întregii echipe, faceți o treabă excelentă!”

mama Sofiei Maria Enache

,,Atunci când fetița mea mi-a spus că abia așteaptă să vină din nou la cabinetul stomatologic, am fost foarte fericită, nu îmi venea să cred. Este foarte important să vină cu plăcere și să învețe încă de la o vârstă fragedă importanța igienei orale. Am căutat foarte mult o clinică care să facă din vizitele la stomatolog, un loc de joacă exact ca acasă. Țin să-i mulțumesc în primul rând doamnei Dr. Asma Battah, care știe să se comporte excepțional cu copiii. Recomandăm cu drag Academia Spațială Dr. Leahu tuturor părinților.”

mama pacientei Ingrid Caraș

,,Academia Spațială Dr. Leahu este mai mult decât o simplă clinică stomatologică pentru copii, este locul unde fetița mea se simte ca acasă. Clinica este foarte modernă cu jocuri și personaje de poveste, iar Adyela este foarte bucuroasă de fiecare dată când vine aici. Îi mulțumim enorm doamnei Dr. Asma Battah pentru profesionalismul de care dă dovadă, pentru răbdarea și bunătatea pe care o are de fiecare dată. Sunt foarte mulțumită de această clinică și o recomand din suflet tuturor copiilor care vor să aibă o experiență plăcută fără teamă de dentist” mama Adyelei Tronaru

mama Adyelei Tronaru

„Locuim în Drobeta-Turnu Severin și am ales să venim la Academia Spațială Dr. Leahu din București după mai multe încercări de a găsi locul potrivit, pentru tratarea problemelor dentare ale fetiței mele. Aici ne-am simțit extraordinar încă din prima clipă, atât echipa de medici profesioniști, cât și dotările clinicii ne-au făcut să avem încredere și să ne simțim în siguranță. Îi mulțumim doamnei Dr. Asma Battah pentru tot ajutorul și suportul pe care ni le-a acordat. Acum Vanesa se simte foarte bine, iar eu sunt liniștită să știu că totul a decurs atât de bine. Recomand tuturor Clinicile Dentare Dr. Leahu!”

mama Vanesei Negrea

,,Am venit la Academia Spațială Dr. Leahu în urma unei recomandări. Prima dată am venit cu baieții mei, Fabian și Flaviu la o consultație, să vedem dacă totul este în regulă cu dințișorii. Încă de la prima vizită a micuților, doamna Dr. Asma Battah a fost minunată. Țin să-i mulțumesc pentru faptul că de la prima vedere a dat dovadă de bunătate și a știut cum să comunice cu ambii copii. Acum, băieții mei sunt fanii acestei clinici. Recomand cu drag tuturor mămicilor ce-și doresc o relație de prietenie între medic și prichindei”

mama fraților Fabian și Flaviu Constantinescu

„De fiecare dată când venim la Academia Spațială Dr. Leahu totul decurge absolut minunat. Ericăi îi face plăcere să o revadă pe doamna dr. Asma Battah, de aceea este foarte fericită când îi spun că urmează să mergem la stomatolog. Suntem paciente vechi ale acestei clinici și suntem la fel de mulțumite ca la început. Recomandăm tuturor cu drag!”

mama Ericăi Pascale

„Clinicile Dentare Dr. Leahu au fost cea mai bună alegere pentru familia noastră. Prima vizită în clinică am făcut-o atunci când fetița mea cea mare avea doar un an și jumătate. Doamna Dr. Asma Battah ne-a ajutat întotdeauna și a reușit să îi ajute pe copiii mei să se simtă foarte bine în cabinetul stomatologic. Venim regulat la controalele de rutină și nu am merge niciodată în altă parte. Recomand tuturor cu foarte mare încredere!”

mama fraților Călin

,,Să venim la Academia Spațială Dr. Leahu este o adevărată plăcere! Eu mă simt liniștită știind că băiețelul meu se află pe mâini bune, iar el se bucură de mediul plăcut, de desenele animate și de personajele din clinică. Mă bucur pentru că este atent să respecte regulile de igienă, pe care doamna Dr. Asma Battah i le-a explicat, acasă are grijă să își spele dințișorii corect pentru ca ei să nu se îmbolnăvească și să aibă carii. Am recomandat această clinică pentru copii și voi continua să o fac atunci când voi avea ocazia.”

mama lui Vlad Barascu

,,Copiilor mei le place atât de mult să vină la această clinică încât îmi spun că ar vrea să facem o programare chiar și atunci când nu este necesar. Venim cu foarte mare plăcere la doamna Dr. Asma Battah, un medic deosebit, ce dă dovadă de dedicare, devotament și foarte multă răbdare. Pentru copiii mei doamna doctor este un adevărat model, ei îmi spun adesea că își doresc să devină medici pediatrii la fel de buni precum dumneaei. Recomand Clinicile Dr. Leahu, locul unde eu și copiii mei nu am întâmpinat niciodată probleme.”

mama fraților Nayyerani

„Întreaga noastră familie se simte extraordinar la Academia Spațială Dr. Leahu deoarece mereu suntem foarte bine primiți și încurajați. Doamna Dr. Asma Battah a reușit imediat să le câștige încrederea celor 3 fetițe ale noastre și să le ajute să descopere importanța sănătății dințișorilor. Înainte am încercat să mergem și în altă parte, însă Sofia, fetița cea mare, nu a reușit să se acomodeze. Tocmai pentru că aici ea se simte foarte bine am venit și cu mezinele familiei, care acum sunt la fel de încântate. Recomandăm cu drag tuturor părinților și copiilor.”

tatăl surorilor Capră

„Îmi place să vin la Academia Spațială și nu îmi este niciodată frică. Întotdeauna vin împreună cu fratele meu și amândoi ne jucăm pe tablete și chiar și în cabinet. Este important să avem grijă de dințișorii noștri dacă vrem să fim sănătoși și dacă vrem ca Zâna Măseluță să vină la noi. Acum mi-a picat primul dinte și sunt sigur că zâna știe că am fost aici și am fost tare cuminte.”

unul dintre cadeții curajoși ai Academiei Spațiale

„Ne simțim foarte bine de fiecare dată când venim la Academia Spațială Dr. Leahu, la doamna Dr. Asma Battah. Este un medic extraordinar care a reușit să le inspire prietenie și încredere copiilor. Mă bucur foarte mult că fetițele mele sunt curajoase acum și nu le este teamă să meargă la stomatolog. Mulțumim pentru tot ajutorul!”

Zaharia Bianca

„Prima oară am venit împreună cu Alexandra la Academia Spațială Dr. Leahu în urma unei recomandări, iar apoi am venit pentru că am fost foarte mulțumiți atât de rezultatele tratamentelor, cât și de întreaga atmosferă. Mulțumim doamnei Dr. Asma Battah și întregii echipe! La rândul nostru, și noi recomandăm această clinică stomatologică destinată copiilor.”

mama Alexandrei Prisecaru

„Atât eu, cât și fetița mea venim cu drag la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Cea mică este foarte încântată de atmosfera prietenoasă, dar și de personajele de poveste pe care abia așteaptă să le revadă. Ne bucurăm că am găsit un loc unde sănătatea danturii este explicată exact pe înțelesul copiilor și unde aceștia se simt ca într-un loc de joacă. Recomandăm cu drag Academia Spațială Dr. Leahu.”

mama lui Catrinel Dragomir

„Vizitele la dentist nu mai sunt o povară de când am cunoscut-o pe doamna Dr. Asma Battah. Am format o adevărată echipă și am reușit împreună să învingem teama de stomatolog și să salvăm toți dințișorii. Tocmai de aceea Radu s-a atașat foarte mult de doamna doctor și revine de fiecare dată la clinică cu plăcere. Vă mulțumim pentru tot ajutorul acordat!”

Mama lui Radu Angelescu

„La Academia Spațială Dr. Leahu totul este minunat! Fetița mea este mai mult decât încântată ori de câte ori venim, s-a apropiat extrem e mult de doamna Dr. Asma Battah și are foarte multă încredere în dumneaei. Atunci când vorbim despre stomatolog ne spune mereu că nu ar vrea să meargă în altă parte niciodată. Recomand cu drag această clinică stomatologică, locul unde copiii vin cu plăcere.”

Mama Anei Maria Ion

„La Clinicile Dr. Leahu copilul meu a luat prima dată contact cu medicul dentist, cu instrumentarul stomatologic, a fost prima lui experiență la dentist. Din fericire, a avut parte de toată atenția și răbdarea doamnei doctor Asma Năstase iar teama de stomatolog nu și-a făcut apariția. Suntem foarte mulțumiți și am recomandat unor prietene, mămici, să își aducă copii la această clinică.”

mama lui Vlad Anghel

„În primul rând vreau să mulțumesc din tot sufletul doamnei doctor Asma Nastase pentru devotamentul față de pacienți, pentru răbdarea acordată. Mulțumesc domnului Dr. Leahu pentru deschiderea clinicilor, pentru performanță. Mulțumesc întregii echipe pentru promptitudinea dumnealor. Vă mulțumesc că existați! Am aflat prin intermediul Facebook-ului, am sunat și am fost programați imediat. Sunt foarte mulțumită de serviciile dumneavoastră. Vă recomand cu plăcere. Am mare încredere în Clinicile dentare Dr. Leahu. Doresc multă sănătate întregii echipe și multe realizări pe plan profesional și personal.”

Olimpia Bartolon, mama lui Eduard și a Madeei

„O domnișoară de la grădinița la care este înscris cel mic mi-a recomandat Clinicile Dentare Dr. Leahu. V-am văzut și la televizor, urmăresc emisiunile Domnului Dr. Leahu. Îmi place că în clinică există medici specializați în proceduri de stomatologie pentru copii. Mihai s-a simțit în largul lui, nu i-a fost frică de medici. Personalul este foarte cumsecade și am primit de fiecare dată numai sfaturi bune. Atmosfera este una plăcută și sunt foarte mulțumită. Urmează să vină și soțul meu la clinică.”

mama lui Mihai Ionescu

„Am venit în urmă cu o lună de zile cu băiețelul meu la Dr. Asma Nastase pentru o carie. Am fost plăcut surprinsă de atmosfera prietenoasă de aici. Sala de așteptare este prevăzută cu un spațiu special amenajat pentru cei mici. Sunt mese și scaune la care copilul se poate așeza și se poate juca sau desena. Băiețelul meu vine acum relaxat la dentist, iar asta contează cel mai mult.”

Buche

„Nicoleta Brebenel este doar una dntre pacientele noastre care a ales să se trateze la clinicile dentare Dr. Leahu în urma unei recomandări. “Mi-a zis cineva de voi, cineva care a fost la voi și a fost foarte mulțumit. Îmi place că nu te simți ca la un cabinet medical, te simți ca în incinta unui hotel, mai mult de atât, mirosul este unul plăcut. V-am recomandat deja și altor persoane! Este un loc care debordează de profesionalism!”

Nicoleta Brebenel

“Doresc să vă mulțumesc din suflet pentru interesul acordat celor mici, sunteți minunați ca și medici dar mai ales foarte amabili cu cei care vă trec pragul. Dumneavoastră ne oferiți răbdare,atenție, încredere că totul va fi bine, zâmbete sincere și tot ce ține de profesionalism! Mulțumesc tuturor, sperăm din suflet să beneficiem cat mai mult de serviciile de calitate oferite celor mici. Respect pentru toată echipa! Succes în tot ceea ce v-ați propus!”

Simona Călin

„Clinica Dr.Leahu este locul unde copiii mei vin relaxați ca în parc. Începand din recepție și pană în cabinet, personalul este profesionist și amabil, iar atmosfera este caldă și prietenoasă. Nici cand așteptam copiii nu se plictisesc, pentru că au un colț creat special pentru ei. Am venit cu încredere și liniștită ori de cate ori a fost nevoie și pentru că intrăm în perioada „pierderii dinților de lapte” vom reveni cu siguranță și cu încredere.“

Adina Sarau

Copil in cabinet dentar, cu medic si asistenta, la control pentru dintii de lapte

„Vin de ceva vreme cu băiețelul meu de 5 ani la Clinicile Dr. Leahu. Trebuie să venim mai des că nu este foarte răbdător, însă suntem mulțumiți de serviciile clinicilor. Am recomandat și unor prieteni foarte buni care au venit din străinătate să se trateze la Clinicile Dr. Leahu.”

mama lui Luca Mihai Moldovan

„În Craiova nu există medici pentru copii iar fetița nu coopera, se speria numai când auzea zgomotul făcut de freză. Am căutat o clinică pentru copii cu medici pedodonți, unde să îi putem face inhalosedare, în caz că este necesar. În Craiova nu există aparatură stomatologică atât de modernă. Am venit și cu băiețelul iar pe viitor nu excludem varianta de a veni și noi, părinții.”

mama Dariei Sima

„Suntem din Galați și cu ocazia șederii în București pentru o perioadă de timp, am hotărât să îl aduc pe David la Clinicile dentare Dr. Leahu, mai ales că locuim în apropiere. Este a 3-a oară când vă vizităm iar în această ședință celui mic i se va obtura un dințișor. Atmosfera este foarte ok, îmi place că doamna doctor s-a împrietenit cu el mai întâi și că este foarte răbdătoare. Apreciez faptul că este foarte curat. Vă recomand!”

mama lui Gheorghe David Apostol

„Atât eu, cât și fetița mea suntem încântate de această clinică și de dr. Asma Nastase Battah. Frica de dentist a început să dispară de când venim aici. Recomand Clinicile Dr. Leahu!”

mama Mayei Georgescu

„Am venit la recomandarea unei prietene și ea tot mamă. Dr. Asma Nastase este de o blândețe ieșită din comun. Sunt mulțumită de felul în care comunică cu copilul meu, dar și de modul în care lucrează.”

mama Cristinei Maya Jippa

Sunt prieten cu dr. Asma Nastase. Vin de aproape un an. Am scăpat de carii și sunt mai atent atunci când mă spăl pe dinți.”

Răzvan Ștefan Bogoslov

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Comentarii

13 thoughts on “Dr. Asma Battah

 1. Ocneanu Nicoleta

  Bună ziua. Băiețelul meu de 4 ani are dantura cariera,la un ditisor mi.a făcut un abces,.Am fost cu el la 3 medici dar nu am rezv nimic ,el nu vrea sa stea pentru ai lucra la ditisor. Singura varianta este ca sa optez pt anestezie .Cum trebuie sa procedez ca să am o rezv.?

  Răspunde

  • Dr. Asma Battah

   Bună ziua! Mă găsiți în București, în Academia Spațială Dr. Leahu, Strada Arhitect Louis Blanc 19 A, sector 2 și în rond Piața Alba Iulia, nr. 3, bl. 12, sector 3. Pentru o programare puteți suna la 021 9134. Vă aștept cu drag!

   Răspunde

  • Dr. Asma Battah

   Bună dimineața! Mă găsiți doar în clinica din zona Victoriei, la Academia Spațială Dr. Leahu și la clinica din rond Piața Alba-Iulia. Pentru programări sau informații suplimentare puteți suna la 021 9134.

   Răspunde

 2. Catalina Florea

  Buna ziua,
  Fetita mea implineste 4 ani in Decembrie si are cateva carii plus o masea la care s-a aplicat un pansament pt ca facuse pulpita. Noi locuim in afara tarii si aici nu se oferta plombe pt dintii temporari, ci doar extractii. Nu coopereaza la tratamentul pe scaun si va avea nevoie de anestezie generala. As dori sa stabilim cu dvoastra daca se poate sa venim in Romania la sfarsitul lui Ianuarie pentru cateva zile pentru tratament. Va multumesc anticipat!

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Vă așteptăm cu cea mică la un consult, la sfârșitul lunii ianuarie. O să vă rog să stabiliți o programare la 021 9134, pentru perioada în care veți ajunge în țară. Vă mulțumim!

   Răspunde

 3. Bodea Alina

  Bună ziua! Avem o fetiță de 5 ani jumătate, în urma radiografiei ni s-a spun că-i lipsesc doi dinți de sus și doi de jos. Noi suntem din Maramureș aș dori să știu dacă se poate face ceva sau nu? Medicul de aici ne-a zis ca doar la 18 ani când va putea să-și facă implant.

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Ne puteți trimite, vă rog, radiografia fetiței pe WhatsApp, la numărul de telefon 0744 345 577, pentru ca doamna Dr. Asma Battah să vadă despre ce este vorba și să vă poată oferi un răspuns?

   Răspunde

 4. Victoria Vladu

  Buna ziua, d-na dr. Asma Battah. Sunt mama Sandei Vladu (4ani 10luni). De 2 zile i se misca un incisiv lateral inferior. Nu este prea devreme sa isi piarda dentitia ‘de lapte’? Mentionez ca gingia pare doar usor tumefiata si dintele o doare doar la muscare. Ce sfat ne puteti da? Multumim frumos!

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună dimineața! Pentru fiecare copil erupția este diferită și poate începe la o altă vârstă. De asemenea, din momentul în care dintele se mișcă, până în momentul în care acesta cade, va mai trece o perioadă de timp. Pentru mai multe informații și programări, ne puteți contacta la 021 9777.

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777