Echipă

Dr. Cezara Grosu

Dr. Cezara Grosu

Medic specialist stomatologie generală

Rating obtinut: 5 / 5. 3

Poți să fi prima persoană care lasă o evaluare

„Stomatologia cere răbdare și oferă satisfacții incomensurabile. Legătura cu pacientul se creează în timp, iar cartea noastră de vizită, a medicilor dentiști, este zâmbetul celor care se așază pe scaunul stomatologic. Uneori cu teamă, alteori cu un strop de curaj, pacienții sunt motivul pentru care ne practicăm cu pasiune meseria în fiecare zi.”

Dr. Cezara Grosu CV

2018

– După terminarea facultății, în anul 2018, a susținut examenul de rezidențiat, în urma căruia a ales specializarea Stomatologie Generală. Pregătirea durează 3 ani, timp în care își desfășoară activitatea în Clinicile Dentare Dr. Leahu.

2012

– A fost admisă la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, Facultatea de Medicină Dentară, specialitatea Stomatologie, urmând 6 ani de bază în pregătirea ca medic stomatolog.

Dr. Cezara Grosu interviuri

Când avem nevoie de radiografie dentară

De ce se realizează tratamentele stomatologice cu diga dentară

Află care sunt tipurile de urgențe stomatologice

Ce este bruxismul și cum se poate trata

Ce este pericoronita, de ce apare, care sunt simptomele și cum se tratează

De ce este importantă igienizarea profesională în cabinet

Părerile pacienților despre Dr. Cezara Grosu

,,Încă de când am început planul de tratament la Clinicile Dentare Dr. Leahu mă simt foarte bine. Fiecare vizită în clinică a fost una plăcută datorită profesionalismului medicilor cu care am lucrat. Mediul plăcut și amabilitatea întregii echipe îmi inspiră foarte multă încredere și mă ajută să fiu mereu relaxată în cabinet. Am recomandat și cunoscuților mei să vină să își rezolve problemele dentare aici și continui să o fac ori de câte ori am ocazia.”

Cristina Ghinciulescu

Dr. Cezara Grosu alaturi de un pacient din Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

,,M-am prezentat la Clinicile Dentare Dr. Leahu considerând că dispun de echipamente performante și de o echipă foarte bine pregătită. Încă de la prima consultație doamna Dr. Cezara Grosu mi-a explicat problemele cu care mă confrunt și am decis să vin în continuare să urmez planul de tratament propus. Întreg personalul este foarte amabil, iar mediul din clinică este unul plăcut și primitor. Recomand cu încredere!”

Nicolae Sibinescu

,,Sunt foarte mulțumit că am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru rezolvarea problemelor stomatologice. Am fost tratat excelent și m-am simțit foarte bine de fiecare dată. Clinica dispune de aparatură modernă, iar întreaga echipă este amabilă și primitoare. Și soția mea este pacientă aici și este la fel de mulțumită. De cele mai multe ori, venim împreună la programări și ne simțim excelent. Recomand cu încredere această clinică!”

Dragoș Bădiță

,,Mă simt foarte bine de fiecare dată când vin în această clinică și sunt complet mulțumită de tratamentele pe care le-am făcut până acum. Urmează să-mi pun aparat dentar, deoarece îmi doresc un zâmbet impecabil și o dantură sănătoasă din toate punctele de vedere. Clinica arată foarte bine, iar întreaga echipă de medici este primitoare și dă dovadă de multă cunoaștere și amabilitate în tot ceea ce face. Recomand cu încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu!”

Ilona Tudor

„Încă de când am început planul de tratament la Clinicile Dentare Dr. Leahu mă simt foarte bine. Fiecare vizită în clinică a fost una plăcută datorită profesionalismului medicilor cu care am lucrat. Mediul plăcut și amabilitatea întregii echipe îmi inspiră foarte multă încredere și mă ajută să fiu mereu relaxat în cabinet. Am recomandat și cunoscuților mei să vină să își rezolve probleme dentare aici și continui să o fac ori de câte ori am ocazia.”

Liviu Jianu

„M-am simțit extraordinar de bine încă de la prima vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Mi-a plăcut că am fost primit cu căldură de fiecare dată, întreg personalul fiind foarte amabil și gata să ofere ajutor oricând. Am ales să îmi refac dantura cu ajutorul implanturilor dentare SKY fast&fixed, iar acum tratamentul se apropie de final. Sunt mulțumit de cum a decurs tratamentul și sunt convins că rezultatul final va fi unul excepțional. Mulțumesc întregii echipe și recomand cu încredere și altor persoane!”

Constantin Tudora

Alți membrii ai echipei
Medic stomatolog
Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog
Dr. PATRICHE GEORGE

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Cluj-Napoca

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777